レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Ni lovade att min elrÀkning skulle minska rejÀl om jag köper och anvÀnder era mirakel produkt, Stopwatt. Men vad hÀnde istÀllet? Min elrÀkning ökade med flera hundra kronor. Jag kÀnner mig lurad. 😢... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Totaal verkeerde product ontvangen, retour gestuurd in oktober 2025. Moet zelf de retourzending betalen. Ruim € 23,00. Terugbetaling heeft nog steeds niet plaatsgevonden op 15 april 2026. Oplichting.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Grote oplichters , schrijven gewoon tot 2x toe geld af van onze credit card , zonder dat wij iets besteld hebben?. Geven totaal geen antwoord op onze vragen. Dit zijn gewoon dieven , dit is niet kosh... もっず芋る

1.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Retour bril.

Zoo slecht! Bril waar ik niets mee kon zien. 8 augustus retour China gestuurd. Alles volgens voorwaarden gedaan.Nog steeds mijn geld niet terug. Zou nog steeds bij de douane liggen.

2025幎8月8日

Geen ster waard

Geen ster waard, troep, hoe is het mogelijk dat dit bedrijf reclame kan maken op facebook, Totaal geen goed zicht, plastic, en doet niet wat het moet doen. Ik voel mij opgelicht

2025幎10月3日
5぀星のうち1の評䟡

Heb bijzondere bril besteld (+betaald)

Heb bijzondere bril besteld (+betaald) maar ik kreeg een Chinese product die HELEMAAL NIETS doet. Kan niet als een bril gebruikt worden. Scandaal!!
Trouwen , deze Chinese bril kost bij TEMU 3,52.
Bankrekeningnummer is van Luxemburg en "productie" in Engeland bij stoffen fabriek.

2025幎10月1日

Visionpro is een scam

De bestelde provision bril(Visionpro) doet niet wat er beloofd is. Lezen is absoluut onmogelijk met deze bril.
Het bedrijf dat deze rommel levert werkt onder de naam Miselora Blog. Ze maken reclame op Facebook.
Geen zaken meedoen!!

2025幎10月1日

Scam!

Scam!! Ze sturen helemaal iets anders op dan ze beloven, en wanneer je wil retourneren, moet het naar China op eigen kosten. Je ontvangt NIET wat je besteld hebt.

2025幎9月29日

Niet bestelde artikel

De Flix Stick besteld en dan krijg je de TVMax toegezonden met later de mededeling dat het hetzelfde kan. Gevraagd om te retourneren maar dat gaat je weer geld kosten, is voor eigen rekening. Maar ze willen 50% vergoeden maar geen retourkosten.

2025幎9月17日

Nep-brillen.

Bril uit advertentie op facebook gekocht. Voldoet absoluut niet aan de advertie. Je kunt je geld terug krijgen, als je hem terugstuurt naar China. Kosten bijna gelijk aan prijs bril. En dan maar hopen dat je je geld terug krijt. Anders heb je dubbel velies. Een puur verdienmodel voor de firma. GEEN zaken met ze doen!

2025幎9月24日

ProVision brllen

Mijn moeder (85) bestelde de ProVision brillen. Is gewoon troep. Doen niks en kosten nog eens 44,95. Wil je het retourneren dan moet je op eigen kosten het naar China sturen waardoor de kosten nog veel hoger worden. Ze weten ook wel dat je het niet naar China terug stuurt omdat het veel te duur is. Het zijn dropshippers, blijf er alsjeblief bij weg en help je ouders door ze te waarschuwen!!!! Oplichters zijn het.

2025幎9月5日

Slechte site

Ik had iets besteld en retour gestuurd maar het enige adres dat ik kon vinden was in Engeland. Maar dat blijkt niet juist te zijn kreeg ik vandaag via de mail te horen. Ik zei dat ze dat dan beter op de website aan moeten geven. Dus ik ben mijn geld kwijt want ze boeken het niet terug. Bestel dus NOOIT iets bij hen!

2025幎9月2日

Artikel terug sturen naar China

Ik kocht 2 provision brillen en due deden bij mij niet wat ze volgens hun reclame zouden doen,echt geen enkel verschil.
Na contact dien ik deze terug te sturen naar China met track en trace om terugbetaling te kunnen krijgen.
Het is echter duurder om het terug te sturen dan wat het gekost heeft.
Ik viel mij opgelicht en raad deze dropshipper ten stelligste af

2025幎8月8日

Bedriegerij

Pro Vision, zogenaamd een bril die zich aan je ogen aanpast en waarmee je op alle afstanden goed kunt zien. Ik zie er precies hetzelfde door als zonder bril. Nader onderzoek (dat ik beter van tevoren had kunnen plegen) wijst uit dat zulke brillen wel degelijk bestaan, maar dit zijn ze niet. Zo'n bril moet door de opticien worden voorgeschreven na een nauwkeurige oogmeting. Dus een bril die is afgestemd op jouw ogen, maar ze doen het voorkomen alsof het een bril is die zich aanpast aan alle ogen.

2025幎8月11日

Muggenlampjes besteld

Muggenlampjes besteld, niet de exacte bestelling gekregen zoals reclame gemaakt op hun website. Echt bedriegelijke reclame voor hun product. Mag ze wel retourneren naar China maar dit kost mij 43 eur. Koop zeker niets bij hen.

2025幎7月22日

Hotfullt företag

Trasig produkt. Pausade på Klarna och då kom hotbrev om rÀttsliga åtgÀrder om jag inte tag bort mitt klagomål. De skulle spÀrra mina betalkort mm
Så VARNING för detta företag.

2025幎2月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ