Brugte MJ Flyttefirma til at flytte redskab på 125 kg op ad 2 etager – kort varsel på en weekend. Imponerende hurtigt svar, god service og fair pris i betragtning af tidspunktet. Intet bøvl, ingen ska... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Service-mindede og flinke flyttefolk. MEN: Prisen steg flere gange før og under opgaven. Desuden forårsagede de en skade, som de anerkender, de har lavet, men ikke vil betale mere end 1.000 kr for til... もっと見る
Vi havde fornøjelsen af at bruge MJ Flyt til at hjælpe os med at flytte vores ting fra Danmark til Holland, og vi kunne ikke være mere tilfredse. De arrangerede alt på en meget professionel måde – fra... もっと見る
Jeg skulle organisere en klaverflytning og selvom jeg ikke var tilstede, var koordinering med flyttefolk nem og hurtig og flytningen forløb perfekt. Jeg har den største ros til firmaet. Mvh Vivi Mad... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Vi kører på hele Sjælland Vi sætter kvalitet i højsædet - til gavn for dig! Vi har mere end 10 biler Vi arbejder 24 timer i døgnet M&J transport og flytning service har chauffører med omfattende erfaring inden for håndtering af alle former for forsendelser . Transportfirmaet, som blev stiftet i 2012, varetager alle tænkelige transport - og kureropgaver.
連絡先
デンマーク
- mjtransport.dk
ネガティブなレビューの 25%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
It was really a nice experience
It was really a nice experience! I need to return a bed to IKEA as it’s too large for my room, and I was quite nervous before the moving, as the size of the bed is big, and I am not sure what to do to disassemble it so that we can move the bed out from my room. They helped me to disassemble it into 4 pieces, and they really know what they do. After reaching IKEA, they also helped me to move it to a troller, and pushed it to the return section. Thank you! And I will recommend their services to anyone who needs to move furnitures.

Hurtige og effektive flyttemænd
Hurtige og effektive flyttemænd - pakkede alt ind i tæpper og var sågar 5 minutter tidlig på den!

Mjtransport からの回答
Great service, I highly recommend.
I’ve used this company twice now. And both times they have done a great job. They are efficient, productive and offer good prices for their services. I highly recommend them.

Meget tilfreds
Virkelig effektivt, hurtigt og rigtig gode til prisen. Kan anbefale!
They did surprisingly good job moving…
They did surprisingly good job moving the heavy sofas and boxes. There were some discussion about the price and what it involves as a fixed one but we came to an agreement.

Mjtransport からの回答
Rigtig god flytning og kommunikation…
Rigtig god flytning og kommunikation før under og efter. Vi kan varmt anbefale Mjtransport.

Mega god oplevelse!
Mega god oplevelse!
Flyttede fra en studio til en, begge med elevator. 1500kr fast pris.
Kæmpe fan af at de tilbyder fast pris!
Hidtil hurtigste og billigste flyttefirma jeg har brugt.
Sød og venlig flyttemand, som på trods af 25 grader, arbejdede super hurtigt!

Nemt og ubesværet
Sødeste, venligste flyttefolk.
Og flytningen gik så nemt og ubesværet.
Kæmpe tak 🩵🙏🏻

Flytning med mjtransport
Jeg bookede via flyttetilbud.dk. Kommunikationen med Mjtransport var nem og hurtige svar. Der blev flyttet som aftalt og de to flyttemænd var venlige og serviceminded. En god oplevelse.

Mjtransport からの回答
Klarede opgaven, hvor andre ikke kunne
MJ kom hurtigt ud med to mænd som lovede og klarede opgaven med at flytte 250kg brændeovn op fra kælder igennem smalt trappeopgang. Vi havde én anden firma ud, der ikke klarede opgaven og et par andre, der ikke vil påtage sig opgaven grundet kompleksitet med den smalle trappe. Tusind tak til Mado og team - varm anbefaling herfra til komplekse flytteopgaver.
Fantastisk service ! Vi brugte MJ Transport, da vi for nylig…
Vi brugte MJ Transport da vi for nylig flyttede (2 1/2 times kørsel “hjemmefra”). Det var en god oplevelse! Vi mødte bare venlighed, professionalisme og høj fleksibilitet. Da de specialister, der skulle ha’ flyttet vores flygel, måtte gi’ op, tog MJ over, så vi fik flyglet med i tide. Vi var ikke klar over at de også flyttede flygler, men det gør de! Kan varmt anbefales!
En ØV oplevelse
Vi benyttede dette firma til en flytte opgave. Det kan ikke anbefales, opgaven blev dyre end forventet - desuden blev flere af vores møbler skrammet. Jeg har forsøgt at få kontakt til Mado ,men desværre uden held.
Alt fungerede perfekt
Alt fungerede perfekt. Flyttefolkene var søde, forsigtige med vores ting, fleksible, behjælpelige og ikke mindst eminente til at få plads til alle vores ting, selvom det blev et puslespil til sidst. Kan kun give Mjtransport mine bedste anbefalinger.
Fleksibilitet og kunden i centrum
Jeg valgte MJTransport, fordi de kunne imødekomme min forespørgsel om, at få flyttet nogle møbler på et helt konkret tidspunkt.
Og det endda selvom jeg først henvendte mig lidt akut om formiddagen for, at få flyttet møblerne om eftermiddagen.
Opgaven blev løst til punkt og prikke, og ud over det forventede.
God og hurtig service
Selvom jeg var meget sent ude og skrev på en helligdag, var de søde at hjælpe mig med en flytning næste morgen. Flyttefolkene var effektive og passede godt på min stol.
Som altid perfekt!!!
Søde og venlige, god pris og passer godt på tingene
Vi havde en rigtigt fin flytning med MJ som klarede opgaven helt perfekt.
De gjorde alt inklusive nedpakning og tømning af vores skabe.
Fyrene som flyttede var søde, venlige, meget hjælpsomme og ved godt humør hele vejen igennem - selv efter 13 timers hårdt arbejde var humøret højt og de passede rigtigt godt på vores ting. Selv efter en meget lang dag havde de stadigvæk overskud til at bevæge sig forsigtigt rundt og lige tage den ekstra tid så de ikke ramte noget på vejen.
Og så gjorde de det endda en del billigere end de fleste andre firmaer vi fik tilbud fra og til fast pris.
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Ville anbefale og bruge dem igen, hvilket vi sikkert også gør om et års tid.
5 stjerner herfra👍👍
Trustpilot エクスペリエンス