MKC Moto レビュー

11,754
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb de voorbije 2 maand verschillende aankopen gedaan bij MKC Moto Kortrijk (Pottelberg). Steeds bijgestaan door goedlachs, gemotiveerd personeel met kennis van zaken. Behulpzaam in het adviseren,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Personeel is supervriendelijk, niet opdringerig en heel behulpzaam. Jonas heeft mijn versleten pinlocks vervangen, was niet gemakkelijk maar heeft niet opgegeven en het is hem uiteindelijk geluk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik was op zoek naar een airbag voor zowel op de weg als offroad. Luc heeft me deskundig geholpen met een Tech-air 5 plasma van Alpinstars. Een uitgebreide uitleg voor wat betreft de maat en ook de pas... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Speciaal van Geraardsbergen naar Zemst gereden voor lederen motorpak met de gedachte hier toch wel wat keuze te kunnen vinden. Met een koude douche terug mogen keren spijtig genoeg, behalve Richa bijn... もっと見る

企業情報

1. バイク ショップ

当該企業による記述

Via onze webshop laten we motorrijders in binnen- en buitenland kennismaken met de nieuwste collecties motorkleding van toonaangevende merken. In diverse segmenten vind je hier de allernieuwste motormode. Onze specialisten staan ook tijdens het online winkelen 7 dagen per week voor je paraat. Shop je online dan beloven we je vast een snelle levering en gunstige retourvoorwaarden. Twijfel je over iets of kan je wel wat extra advies gebruiken? Neem dan contact op via het telefoonnummer of de livechat. Via onze webshop kan je de voorraad in onze winkels bekijken en heb je de mogelijkheid om producten in een van onze winkels te laten reserveren zodat je vrijblijvend kan komen passen.

連絡先

(11,754)

過去12か月のレビュー数: 36件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Net voor het vertrek op motovakantie…

Net voor het vertrek op motovakantie mijn vizier van mijn helm stuk... gebeld voor een vizier, dit hebben ze niet op voorraad. Dan gevraagd voor een vizier van een helm uit de winkel maar dat was teveel gevraagd!! Een kleine moeite om een vizier van een helm in de winkel te nemen en hier dan een nieuwe voor te bestellen! Bedankt om me verder te helpen! Dat is dan een slechte service!

2025年8月29日
5つ星のうち2の評価

Zeer slechte tot nauwelijks communicatie

Bestelling binnen gehad, was niet compleet. Gelijk telefonisch contact gehad, degene aan de telefoon had totaal geen verstand van motorkleding en adviseerde mij om een mail te sturen. Klinkt alsof ze één of ander call center hiervoor inhuren.
Nu na 9 dagen nog geen enkel antwoord. Erg slechte communicatie dus. Eerste keer een bestelling gedaan bij mkcmoto en gelijk mijn laatste keer.

2025年8月16日

Beratung Standort Graz

Unglaublich nette und kompetente Beratung durch Michelle!! War mit einer Bekannten dort, die angefangen hat, Motorrad zu fahren bzw. mitfährt - hat die Grundausstattung eingekauft 👍🥰 Man fühlt sich dort einfach gut aufgehoben!

2025年8月20日
5つ星のうち1の評価

Ik ben een beginnend motorrijder dus ik…

Ik ben een beginnend motorrijder dus ik heb alle advies nodig. Na 2x langs te zijn geweest beide keren na 10 a 15 min nog niet geholpen, aangekeken of aangesproken.
1e keer liepen er zelfs 6 klanten rond en t personeek zat met 3 man in de winkel gewoon door te lunchen. Na 15 min was ik wel klaar met hopen dat iemand zou opstaan.

2025年8月11日

Helm gekocht bij MKC moto Tilburg

Helm gekocht bij MKC moto Tilburg
Aankoop datum 9 juni merk
Scorpion belfast nu gaat de bevestiging band scheuren raffelen
In winkel MKC moto werden we afgeschept en onbeschoft behandeld
De importeur in Nederland niet veel beter tropymotorsport .nl niet wat je verwacht van bedrijf wat veiligheid artikelen verkoopt

2025年6月9日
5つ星のうち2の評価

Meine Bewertung bezieht sich auf den…

Meine Bewertung bezieht sich auf den Onlineshop.

Ich hatte eine Sommer-Motorrad Jacke bestellt. Nachdem diese gut verpackt und zügig angekommen war, wurde diese selbstverständlich gleich ausprobiert. Nach nicht einmal 2x Tragen lösten sich unter den Armen auf beiden Seiten die Nähte, welches zur Folge hatte, dass ein kleines Loch entstand.
Ich dacht gut, vermutlich ein Produktionsfehler und den Support angeschrieben. Diese stellten sich jedoch gänzlich quer und gaben an, dass es sich hierbei um Abnützungserscheinungen nach 2x Tragen handelt. Jegliche Kommunikation schlug fehl. Sehr schade! Kundenservice bzw. eventuelle Kulanz funktionieren anders. Zudem sich bei der Jacke um ein 129€ Produkt handelt und nicht um eine 600€ Jacke.
So treibt man die Kundschaft (leider) vom Einzelhandel zum Großhandel ala Amazon, wo der Umtausch/die Reklamation großteils reibungslos abläuft. Sehr schade! Das war mein letzter Einkauf bei MKC Moto.

2025年8月5日
5つ星のうち1の評価

Vriendelijke mensen, maar afspraken worden niet nagekomen

Vriendelijk geholpen in de winkel, maar daarna gaat het mis.
Een helm en schoenen besteld met de toezegging dat het binnen twee weken binnen zou zijn. Na twee weken zelf gebeld: “duurt nog twee dagen.” Inmiddels vier weken verder – nog steeds niets ontvangen en geen enkele communicatie over vertraging.

Daarnaast schoenen online besteld, met 3-5 werkdagen levertijd. Weer een week verder, nog steeds niets gehoord of ontvangen.

Contact met klantenservice levert niets op; ze willen het intern niet oppakken.
Zeer slechte opvolging, slechte communicatie.

Jammer, want het begon positief. Helaas totaal geen betrouwbaarheid of klantgerichtheid daarna. Hopelijk doen ze hier iets mee.

2025年7月31日
5つ星のうち5の評価

Très bon service chez mkc braine l…

Très bon service chez mkc braine l alleud. J ai été servie avec le sourire et conseillé par des passionner. J ai commander un intercom sur le site mkc la pose de celui si a été fait en magasin avec précision. Merci à toute l équipe pour votre sourie et votre travail de qualité ! Je reviendrais sans hésiter

2025年8月1日

Goede Service …

Vandaag was ik voor het eerste keer geweest bij MKC Moto rotterdam & Outlet om een goede kwalitatieve helm, motorjas en handschoenen te kopen.
Ik was door Rick geholpen.
Rick was heel geduldig en had mij hele goeie uitleg en advies gegeven.
Ik ben zeer tevreden met de service die ik heb gehad van Rick.
Chapeau voor de service en de moeite Rick!!!

2025年7月28日
5つ星のうち1の評価

Bestelling wordt gecanceld door een domme fout!

Helaas heb ik hier een bestelling geplaatst voordat ik alle negatieve reviews erover las. Ik dacht dat ik een goede deal had door een motorjas te kopen die 250 euro zou kosten zijn boden hem aan voor 125 euro. Ik heb netjes betaald en hierover ook een betalingsbevestiging over gekregen vervolgens ben ik een paar dagen aan het wachten en dacht ik ik bel ze even op om te vragen hoe het met mijn bestelling zit. Zegt die jongen aan de telefoon dat de bestelling gecanceld is omdat ze de betaling niet hebben binnen gekregen. Wtf?!?!?!? Ik moet een bevestiging van mijn betaling naar hun toesturen zodat ze kunnen kijken waar het mis is gegaan. Beste mensen bestelling hier geen schroef!!! Beter een beetje meer betalen met normale service dan dat je bij deze prutsers wat wilt gaan kopen. Ik raad hun van harte af!!!!

2025年7月10日
5つ星のうち1の評価

Motorschoenen hier besteld en wat krijg…

Motorschoenen hier besteld en wat krijg ik ..?
1 schoen in de doos ! Bestelling niet gecheckt voor verzending dus … kennelijk gepaste schoenen… want 1 schoen zat niet in de doos … dit verzin je niet . Teruggestuurd , duidelijk op formulier tekst geschreven en wat denk je ; geld retour minus retourkosten … hoe durft dit bedrijf Zal nooit meer iets kopen hier

2025年7月2日

Mauvaise expérience avec MKC

Mauvaise expérience avec MKC, le produit marqué comme en stock alors que c'est faux, 12 jours pour la livraison après un mail incendiaire la commande arrive 5 jours plus tard ... bizarre non ? L'article ne vas malheureusement pas donc retour, mais là soucis sur le site le lien pour les retours ne fonctionne pas, donc mail à nouveau, ils répondent par un mail avec une étiquette de retour mais sans explications d'où le poser !!! Et cerise sur le gâteau 9,95€ seront prélevés sur mon remboursement pour les frais de retour !!! Bref fuyez ce site et faites vos emplettes chez Motoblouz qui sont beaucoup plus sérieux !

2025年7月8日

Winkel in Utrecht meermaals geweest

Winkel in Utrecht meermaals geweest, altijd veel te winkel personeel tov aantal bezoeker. Leidt tot wachtrijen van wel 30 minuten. Personeel ook niet goed vakbekwaam, kunnen je vaak inhoudelijk niet goed helpen met producten. Om maar niet te spreken over de bizar slechte webshop service waar studenten werkzaam zijn, die van een papiertje ene script aflezen.

2025年6月18日

Hypercane GTX Glove-5HYP-100 143.99

Hypercane GTX Glove-5HYP-100 143.99
black-XL Gekocht op 6-11-24
Nu voor het eerst gedragen op vakantie en 2 serieuze wolkbreuken gehad. Handen nat!
Ik wil ze retourneren voor garantie! Nee! Ik krijg een algemene flut link jaar FAQ van goretex dat ik het daar moet indienen?
Wtf. 5 maanden “oud” en lek!!!!
Doe iets gdvrddd!

Morgen ga ik naar de store en sla ze ermee om de oren …. Kom daar anders NOOIT meer !!!
Zijn oude failliete zaak vsn MOTORZOOM…. Weet je nog!

2025年6月12日
5つ星のうち1の評価

Wees gewaarschuwd! Bestel hier NIKS!

Wat een waardeloze klantenservice, online gekochte schoenen na 3x dragen kapot gegaan.
Dichtsbijzijnde winkel is meer als een uur rijden in Uithoorn, daar dus heen gereden want het hoofdkantoor kon niets voor ons betekenen…

Eerst natuurlijk 3u staan wachten omdat niemand wist of we ons geld terug konden krijgen of wat er moest gebeuren.

Omdat hun afspraken met de leverancier van Alpinestar dusdanig slecht geregeld zijn, moesten we de schoenen ter reparatie opsturen, het was overduidelijk dat het een productiefout was van de schoen.
Ik neem aan dat je dan als ondernemer de schuld op je neemt en dit verder regelt met de leverancier.
De klant houdt je tevreden door een nieuw paar te geven of geld terug garantie, zoals op jullie website staat?

Vervolgens begon de medewerker in Uithoorn met mij en mijn vriendin te discussiëren over garantieafwikkeling bij een andere winkel (De Mediamarkt), hij stelde de vraag
‘Als je TV kapot is, krijg je dan direct een nieuwe of komen ze eerst kijken wat er aan de hand is’

Ik antwoordde daarop met ‘Neem aan dat ze niet gratis en voor niets langskomen, garantieafwikkeling van een defect dat duidelijk duidt op een productiefout zullen zij wel op hun rekening nemen en met de leverancier afwikkelen’,

De winkelier was uiteraard verbaasd, en ging continu hetzelfde verhaal ophangen, bijna huilend vertelde hij dat het intern zo slecht geregeld is, ‘’De telefoon ligt eruit, ons hoofd kantoor heeft kinderziektes, Afspraken met leveranciers zijn slecht geregeld’

Ja.. en daar sta je dan als klant; Winkelier, misschien moet je dat intern eens op gaan pakken met het hoofdkantoor i.p.v. bijna huilend dit vertellen aan je klanten.

Oprecht, wat een waardeloze service,

Overigens konden ze mijn vriendin ook geen leenpaar geven in dezelfde stijl, ze kreeg totaal andere schoenen. Deze schoenen zaten overigens voor geen meter, maar de medewerkers in de winkel beweerden dat het allemaal met spoed geregeld zou worden, nou er is dus helemaal niks geregeld.

De mensen in Uithoorn hebben echt de ballen verstand van motorkleding, koop hier dus alsjeblieft niks en ga naar een concurrent zelf als je een paar euro meer moet betalen, het scheelt je een hoop gezeik.

Paar weken verder, dus bellen we naar het hoofdkantoor.
Ja wij hebben een retournummer nodig, anders gaan we je niet helpen.
(Mind you: We hebben nooit een retournummer gekregen en er was beloofd dat we per mail op de hoogte zullen worden gehouden)

Isabella van de klantenservice haar argument was dat wij 1,5u moesten rijden om een nummer op te vragen (Waarvan ze niet eens zeker wist of ze die hadden)
Omdat zij intern niks kon regelen of de winkel kon bellen.

Vooral ‘Isabella’ aan de telefoon, smakt en zit continu te zuchten.
Alsof we haar met plezier bellen, los alsjeblieft ons probleem op dan is er ook niks aan de hand.

Als dit de ‘service’ is die jullie bedoelen op jullie website, dan gaat het niet lang meer duren.
Wees gewaarschuwd en koop hier NIKS! (Bovendien zijn er veel concurrenten met betere prijzen en gemakkelijke garantieafwikkeling)

2025年6月10日
5つ星のうち3の評価

Bestelling NIET retour in winkel…

breng je online bestelling NIET retour bij de winkel, want dan gaat het helemaal fout! Helaas heeft de winkel al een week mijn retour niet doorgegeven, winkel niet telefonisch bereikbaar, ook niet voor de online afdeling zeggen ze, dus tot nu toe krijg ik mijn geld nog niet retour. Versturen van bestelling ging overigens wel goed. Maar stuur het dus liever ook maar gewoon weer terug via postnl, want dit is echt slecht...

2025年5月29日

Trustpilot エクスペリエンス