レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Appen fungerede rigtig godt tidligere, man betalte og fik en tilbagemelding med det samme, som man kunne vise til den man havde betalt til. Nu har jeg lige oplevet at det overhovedet ikke kom nogen ti... もっず芋る

Jeg er dybt skuffet over MobilePay's hÃ¥ndtering af min faktura. Jeg modtog aldrig den oprindelige faktura, og uden nogen form for kommunikation fra jer er sagen pludselig sendt til inkasso. Nu stÃ¥r je... もっず芋る

Nej nej nej gud fader..nu skal der opdateres hver 7. Dag fordi idiotiske komplet cirkus agtige platte og vÊrdilÞse lalle glade elementer er blevet en del af en seriÞs Ting som at behandle pengesager.... もっず芋る

Efter at Danske Bank solgte en stor ejerandel af MobilePay har app'en udviklet sig i en meget uheldig retning. App'en, der fÞr fremstod enkel og nem at betjene har nu udviklet sig til et rent kaos, de... もっず芋る

䌁業情報

1. 金融機関

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

MobilePay er en app, der gÞr det nemt at betale i forretninger, på webshops og i apps. Og ikke mindst gÞr det nemt at overfÞre penge til venner og familie. Vi kalder MobilePay en digital pung med plads til flere kort. Hvert betalingskort sin betaling.

1.3

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

1760件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Grådige sv!n.....

Grådige sv!n.....

OpkrÊver gebyr på over 100 kroner for at overfÞre 10K. Så hvis man står og skal betale en en vare der koster mere end 4K, så er Mobilpay ubrugeligt, da det belÞbsgrÊnsen fremover.

Så må man tilbage til bankoverfÞrsel med straksoverfÞrsel til 1 kroner i gebyr!

2025幎1月20日

Grådighed som altid - private flås fra mar.2025+

Grådighed som altid - drosler nu brugen ned for mit vedkommende for den holdning til kunder vil jeg ikke stÞtte op omkring.

Inden nedenstÃ¥ende “tiltag” sÃ¥ ved jeg fra folk i forretningerne, at de ogsÃ¥ sidste Ã¥r og frem vil blive flÃ¥et. Nu er det sÃ¥ de privates tur

Efter års opbakning fra private der har gjort MobilePay til et hyppigt valg, bliver private fra 2025 nu flået i gebyrer - og ikke småpenge, men 1% af overfÞrsler på 4K eller mere eller 19,- /1000 kr. i en indsamling.

Jeg kommer til at stemme med - ikke fÞdderne - men med fingerspidserne og undgå MobilePay til andet end pladder ting - alt vigtigt bliver via banken.

2025幎1月20日

Latterlig app

Latterlig app
Låst til 12/3 og frigiver så kun de penge der blev overfÞrt der
Håber der kommer en ny spiller på banen da det bare ikke kÞre for jer heller ikke noget overblik og hvor mange penge der er brugt. Det er sku en ommer det der

2025幎1月19日

Mobilepay er blevet ulovligt

Min opdaterede Mobilepay skriver kun tilbage til mig på engelsk og siger min kode er ugyldig, som jeg har skrevet ned og altid brugt.
Det er et mareridt at ringe til Mobilepay på telefon 70803900 og telefonen bliver ikke taget.
Nu må jeg gå i banken og spÞrge

2025幎1月16日
自発的なレビュヌ

Latterligt med den nye opdatering.

Latterligt med den nye opdatering..
saldo mangler.
Man får ikke nulstillet sin konto som man plejer, man kan ikke se hvor meget man kan bruge mobilepay. BelÞbene bliver frigjort lÞbende, men man kan ikke se
Hvornår. Har man brugt til belÞbsgrÊnsen sidste år, kan man ikk bruge sin mobilepay fÞr den 12/3-25!

Alt i alt, en mÞg ubrugelig app som betaling mellem privat personer.

2025幎1月14日

Hvad sker der for MobilePay

Jamen hvad sker der for MobilePay, og hvor er det arrogant at man ikke tager den kritik til sig som mere en 1600 har rettet mod jer. I har taget et godt produkt og Þdelagt det. Der mangler overblik, lister over dem man sender mest til
 og sÃ¥ har I tilfÞjet at man kan kÞbe “gavepapir” for 7 kr. hvem har dog fundet pÃ¥ noget sÃ¥ ubrugeligt???? Jeres styregruppe/ projektgruppe bag dette, mangler jordforbindelse eller vil pÃ¥ skÞreste mÃ¥de kamuflere et gebyr med glimmer. Monopolisme skaber dÃ¥rlige produkter. Og MobilePay er et af dem.

2025幎1月10日

Mangler saldo

Super fed lÞsning, men hvorfor kan man ikke lÊngere se sit samlede forbrug???? Jeg har siden oktober ikke kunnet bruge min mobilepay, da jeg er nået 300.000 kr ind/ud i 2024. Jeg kan ikke se hvornår der åbnes igen og ingen steder, som tidligere, hvor man kunne se sit samlede brug.

2025幎1月8日

Ny “WeShare” funktion virker ikke

Ny “WeShare” funktion virker ikke

Nogle venner og jeg har flere gange forsÞgt, at bruge mobilepay’s nye gruppe funktion, hvor man kan dele udgifter.
For det fÞrste, er det irriterende at gruppen hver gang skal lukkes, for at man kan afregne, frem for at have en åben gruppe, hvor der lÞbende kan afregnes.
For det andet, så er beregningerne der bliver lavet helt forkerte
 Alle gange vi har brugt det, bliver udgifterne regnet helt forkert ud, så den ene ender med at betale for meget og en anden alt for lidt.
F.eks. den seneste gang vi brugte det, skulle jeg have 85kr fra mine 2 venner og min veninde skulle have 26kr af mig og den anden veninde. Da vi lukker gruppen regner den det ud til at jeg skal have 33kr af hende der også skal have 26 (selvom det var omkring 59kr), og at den 3 veninde pludselig skal betale 111 til mig, selvom det kun er 85 til mig og 26 til den anden.
Det er virkelig frustrerende, nÃ¥r noget der “skal gÞre det nemt” for forbrugerne, at dele udgifter, faktisk bare gÞr det meget mere besvÊrligt

2025幎1月8日

Overblik mangler

Man kan få besked om at ens belÞbsgrÊnser for hhv dag og år er overskredet. Men hvor finder man oversigten? Den er ikke i den nye app. Det oplyses på hjÊlpesiden, men der angives ikke nogen anden metode.

2025幎1月3日
自発的なレビュヌ

MONOPOL firma der bÞr reguleres

Man kan se udfra bedÞmmelserne herinde at mobilpay har fået et for stort monopol.

De er ikke flexible og Þnsker i Þvrigt at ikke tilpasse deres produkt til kunderne.

I marts lavede de nye belÞbsbegrÊsninger, som betyder mit mobilpay nu har vÊret lukket i 2 mdr. og skal vÊre det helt frem til 12/3-2025.

Ingen flexibilitet i forhold til at det er fÞrste år, DE har valgt at lave det om.

Andre firmaer, er nÞd til at tilpasse deres forretning til kunderne.

Snakkede med deres chat.

2025幎1月1日
自発的なレビュヌ

Hold nu op det er besvÊrligt nÃ¥r man

Hold nu op det er besvÊrligt nÃ¥r man skal tilfÞje et nyt betalingskort, for det fÞrste gider mit id ikke komme frem for andet skal man oprette en kode ved nets, som der aldrig virker,det mÃ¥ kunne gÞres nemmere uden, at man skal igennem hundrede ting for, at oprette et nyt betalingskort 😡

2024幎12月30日
自発的なレビュヌ

Mobilpay laver selv anmodninger på brugers vegne

Jeg modtager en anmodning pÃ¥ 365kr, det er til en bekendt og formoder det er udligning af kÞb henover julen os 2 indbyrdes. Jeg godkender anmodningen og bliver kÞrt efter ringet op med et spÞrgsmÃ¥l til hvorfor jeg sender 365kr 😮 personen har aldrig lavet denne anmodning ? Det er nu anden gang dette opleves,

2024幎12月29日

Nul stjerner

Det er stor tvang med dette l ort app hvor mennesker kan ikke bruge mobilepay uden mitl ortide. Trist det er fordi på tidspunkt var den bedste app i Dk. Bare til skradespand. Efter mig fortjener nul stjerner.

2024幎12月22日
自発的なレビュヌ

Tager ikke snyd seriÞst nok

Mobilepay bruges i stor stil til at svindle Êndre mennesker. Når fÞrst der er overfÞrt kan intet gÞres. Problemet er at Mobilepay ikke er deres opgave voksen i forhold til kontroller af overfÞrsler som eks. netbanker er.

Et nummer kontaktede min Êldre mor og hun blev snydt til at overfÞre et belÞb til dem. Jeg kunne efterfÞlgende på en simpel google sÞgning finde nÊsten 100 anmeldelser om at nummeret var svindel og scam - alligevel er det ikke blokeret hos mobilepay - hvordan kan det forekomme?

I et opkald til Mobilepay ville de give sagen videre internt men ellers ikke gÞre noget.

Hvorfor laver de ikke en tilbageholdelsespolitik af belÞb over 1000 kr. så det fÞrst frigives efter 48 timer - derved kan man nå at bremse svindel eller lign?

Der er nogle chefer der virkelig ikke er deres opgave voksen - det er pinligt - datasikkerhed på laveste niveau.

Jeg kan komme på mange måder man hurtigt kunne bremse den her svindel - kan de ikke - eller vil de ikke?

2024幎12月20日
自発的なレビュヌ

Giv os den gamle version af mobilepay tilbage.

Denne nye version af mobilepay er intet andet end en kÊmpe forskammelse af, hvad der ellers var en let navigerlig og overskuelig app med simple funktioner fÞr i tiden. Selv efter et par måender med denne nye opdatering der har Êndret alt, er intet blevet mere overskueligt desvÊrre, alt er så ekstremt forvirrende i den "nye" odatering.
Så sÞrgerligt der ingen konlurrenter er.

Anmodninger udlÞber og historiken er komplet umulig at finde rundt i, og fordelt ud mellem alle ens kontakter?

Absolut ingen er jo glade for den nye opdatering? Så kunne man se ind i at Êndre mobilepay tilbage til den fornÞjelse det var fÞr den ÞdelÊggende opdatering?

2024幎12月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。