レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Skickade in min telefon till försÀljning. LÀngre Àn sÃ¥ kom jag inte. Fick aldrig nÃ¥gra pengar för telefonen, enligt PostNord har telefonen levererats till företaget.. har försökt fÃ¥ tag pÃ¥ företage... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Köp inget ifrÃ¥n dom! Varning! Dom sÀljer kopior. Köpte Samsung hörlurar och fick billiga kopior som inte ens funkade. Trasiga hörlurar. Blev erbjuden nya lurar tackade nej ville reklamera produkten fi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

TyvÀrr Àr de kriminella numera, bestÀllde Iphone den 25 september, 27 september fick jag att paketet fÃ¥tt en postnord lÀnk, men de lÀmnar aldrig in paketet, och de har fortfarande inte gjord det. VÀld... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BedrÀgeri!!! Köp ej hos dem!! BestÀllde en iphone 11 pro max, tog telefonen hem med en skÀrm som kunde slockna sjÀlv eller att styra saker sjÀlv. Och det skulle vara i ny skick. Kontaktade dem, de... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話販売店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi Àr en av Sveriges ledande aktörer på inköp/sÀlj av begagnade mobiler och surfplattor. Vi sÀljer Àven helt nya telefon som köps in i större partier för att på så vis kunna pressa priset till dig som kund. Våra begagnade mobiler köper vi in ifrån privatpersoner och företag som valt att köpa nya telefoner. DÀrefter så felsöker vi dem, byter ofta ut det som krÀvs och lÀmnar 12 månaders garanti som trygghet till dig som kund!

2.2

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

.Leveransen skulle ta 1-3 dagar men för mig tog 4 dagar.

NÀr jag fick mobilen fanns en laddare som ej funkade, så jag fick vÀnta Ànnu lÀngre för att få en fungerande laddare.

2022幎8月26日
5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥lde min iPhone 11 64 g hos mobilpart

Sålde min iPhone 11 64 g hos mobilpart, tog några dagar lÀngre en vad som stod men har överseende för att ibland Àr det högre tryck på företag så jag skulle absolut kunna anvÀnda mig igen av mobilpart för eventuell ny försÀljning! Bra kundservice och bÀttre vÀrdering hÀr en hos andra jag tittat hos. Vill du ha bÀttre betalt för din telefon och kan vÀnta någon vecka så ska du definitivt sÀlja hos mobilpart.

2022幎8月25日
5぀星のうち5の評䟡

Enkelt och smidigt sÀtt att sÀlja mobilen

Sålde min iPhone 11 med massor av sprickor i skÀrmen. Tog 1-2 veckor för att få en slutlig vÀrdering. Den stÀmde överens med den uppskattning jag hade fått på nÀtet. Mailade en gång för att fråga om de hade fått enheten och fick ett snabbt svar tillbaka att de hade gjort det. Tog några dagar efter att ha undertecknat kontraktet innan pengarna sattes in på kontot. Enkel och smidig process. Rekommenderar!

2022幎8月24日
5぀星のうち1の評䟡

TyvÀrr mÃ¥ste jag ge detta företag

TyvÀrr måste jag ge detta företag dåliga poÀng. Lovar runt och håller tunt. Man blir lovad att efter vÀrdering få pengarna inom 1-3 bankdagar vilket inte stÀmmer alls. Jag fick tjata i två veckor om pengar, maila massor, skicka på Facebook och Àven påtala att jag lÀmnar in en anmÀlan om så inte sker. Var precis på vÀg att skicka in dito, så kom pengarna. Ingen ursÀkt, ingen förklaring. Jag rekommenderar inte denna. Det finns andra seriösa.

2022幎8月24日

Inte alls nöjd

Inte alls nöjd. BestÀllde en 11 pro i nyskick. Telefonen fungerade inte. Kunde inte hitta wifi eller blåtand. Skickade den till dem för koll 8/7.Bifogade kollinr. Fick efter flera mail beskedet (18 juli) att telefonen skulle vara klar dagen efter. Sedan besked 20/7 att de fick skicka den på lödning. 1/8 ber de om kollinr?? 5/8 får jag besked att de ersÀtter med en ny då moderkortet Àr skadat. De skulle skicka samma dag. 11/8 frågar jag nÀr den kommer. 12/8 får jag svaret att min order makuleras då de inte har någon!!!! Har fortfarande inte fått svar hur jag får tillbaka mina pengar.

2022幎8月15日

Aldrig mer.

Detta kan vara bland mina vÀrsta upplevelser med ett företag någonsin. Jag skickade in telefonen med post varpå jag va tvungen att påminna personalen att hÀmta ut paketet en vecka efter ankomst. Efter att paketet hÀmtats ut av företaget tog det 5[!] veckor innan jag fick återkoppling. Telefonen, som var en sprillans ny iPhone 13 Pro vÀrderades mycket lÀgre Àn vad formulÀret visade. Jag påtalade detta vÀnligt i ett Mail och att jag inte tyckte att vÀrderingen va rÀttvis. Personalen svarade tillbaka på ett upplÀxande vis vad som förvÀntas av en telefon för att rÀknas som ny, vilket inte framkommer varken på hemsidan eller i vÀrderingsformumÀret. Efter signerat kontrakt fick jag återigen meddela att jag signerat dokumentet varpå det tog ytterligare en tid innan jag fick det bekrÀftat. KÀnner mig på riktigt lurad och bedragen, men efter totalt 6 veckor av fram och tillbaka valde jag att skriva på kontraktet. Jag skulle aldrig rekommendera det hÀr företaget till någon. Riktigt, riktigt dåligt.

2022幎8月12日
5぀星のうち1の評䟡

skicka aldrig dina enheter till detta

skicka aldrig dina enheter till detta företag
Jag skickade min mobiltelefon till det hÀr företaget den 22 juli 2022.
Jag fick min betalning först den 18 augusti, efter att ha bett flera gånger om min betalning och skickat många e-postmeddelanden och dessutom var jag tvungen att kontakta myndigheterna för att veta vad jag skulle göra, eftersom jag kÀnde mig bestulen.
TyvÀrr detta företag inte vad som står på sin hemsida, om hur många dagar du kommer att få betalning för din enhet skickad.

Dessutom, har de inget telefonnummer och de svarar dig nÀstan inte på sin enda servicekanal, e-posten
Jag tror att de bara svarade mig och gjorde min betalning efter att jag hade klagat på Trustpilot, Facebook oca Google och hade kontaktat behöriga myndigheter som ARN.
I slutÀndan kommer jag aldrig att skicka något till dem igen, och du vill inte heller köpa deras produkter, för mig Àr de inte seriösa.

2022幎8月11日

Dålig kundtjÀnst

Jag bestÀllde en iPhone 8 Plus hos dem, den tog över en vecka för att anlÀnda och sedan nÀr den kommer uppstår problem. Framkameran visar bara en grön skÀrm vilket gör den oanvÀndbar. SkÀrmen lagga lite också genom feltryck.
NÀr jag kontaktar dem så erbjuder dem att skicka en retursedel så att dem kan kolla på det, nÀr retursedeln kommer och jag skickar mobilen så kan jag spåra paketet på PostNord och jag ser att den kommit fram. Jag får endå inget svar och efter några dagar skriver dem och sÀger att den inte kommit till dem men dem kan skicka en ny, jag sa okej men har inte fått en och dem svarar inte på mailen.

2022幎7月27日
5぀星のうち2の評䟡

Vilseledande

Vilseledande, telefon kom i bubbelplast, 87% i batteri kapacitet, och en repa mitt i skÀrmen, ljudet Àr ju hel knasig, dom skicka till o med fel laddare till telefonen, jag vill ha kompensation för dess vilseledandet..

2022幎7月25日

Hej David!

Vore vÀldigt tacksam om du kunde höra av dig till oss via mail, Àven gÀrna med ett ordernummer så vi kan se vilken telefon det Àr som du köpt.

Vi har tyvÀrr ingen order från någon med namn Daniel sedan 2021-11-28.

Skicka ett mail till oss så reder vi ut det hela. :)

Köp en mobil

Jag bestÀllde en telefon och den stÀmde inte med specifikationerna

2022幎7月22日

Hej Feryal!

Tråkigt att du Àr missnöjd, minns från vår konversation att du tyckte telefonen inte i så bra skick. NåvÀl, det beror på att du köpt en telefon i vårt sÀmst skick - Okej skick.

Det står klart och tydligt under varit telefon en beskrivning av produkten. Se nedan.

Okej skick
Mobilen har tydliga tecken på anvÀndning från repor/bucklor/mÀrken. Telefonen Àr olåst, testad och fungerar som en ny.

Önskar dig en fin dag!

HÀlsningar,
Joakim

Telefonen fungerar ej

Telefonen fungerar ej
Svarar med några ord på mejl

2022幎7月19日

Hej Per-Åke!

Telefonen fungerade klockrent nÀr vi skickade den till dig, dock så hade strömchippet börjat ge upp vilket gjorde att telefonen inte klarade av att uppdateras.

Ledsen att det drabbade dig!

Ha en toppen dag!

5぀星のうち4の評䟡

Snabb leverans. På köpvillkor på hemsidan vid betalning står dock att maxpriset på en telefon man kan köpa Àr 7499 kr. Det förekommer telefoner som kostar över denna summa.

2022幎7月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス