レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Batteriet i batteri satsen SKU1965 till iPhone 6 Àr frÃ¥n 2019-09-30 och har bara 64% maximal kapacitet. Jag har skickat ett mail med bilder frÃ¥n min iPhone och frÃ¥n Batteriprogrammet CoconutBattery t... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Skickar returnerade varar som skyddsplast Àr borttagen pÃ¥. Vid reklamation sÃ¥ skadar dom sjÀlva produkten för att inte behöva hantera Àrendet. Vilket pÃ¥visad med fotografier. Det finns företag s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, och jag fick det jag bestÀllde, dock lÃ¥ste iPhone-skÀrmen telefonen efter installationen, men det löste jag lÀtt genom att sÀtta den i dfu-lÀge och göra en systemÃ¥terstÀllning. Batteri... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Köpte ett batteri till min iPhone 11 pro dÀr batteri tejpen, enligt beskrivningen - skulle sitta pÃ¥ batteriet - de gjorde den inte - dock följde den med. De som Àr Àn mer störande Àr att nu nÀr j... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話販売店
  2. 電池店
  3. 携垯電話アクセサリ店
  4. パ゜コン ショップ
  5. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Teknikhouse.se Àgs och drivs av Nordic Teknik House AB med sÀte i Stockholm. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av reservdelar och mobiltillbehör för mobil, surfplatta, dator och hemelektronik. Dessutom erbjuder vi kundtjÀnst i toppklass då vi vÀrderar Àkta relationer till våra kunder, oavsett om de Àr privatpersoner eller företagskunder. Köp en begagnad mobil med garanti och snabb leverans från Teknikhouse.se. Hos oss hittar du bland annat batterier, skÀrmar och baksidor. Men det Àr bara några av de reservdelar vi sÀljer. Personalen har lång erfarenhet i branschen och har god kÀnnedom om den teknik vi sÀljer. Dessutom siktar vi alltid på att lÀra oss mer. Alla våra Begagnade Mobiler, Surfplattor och Laptops testar vi grundligt. Vårt utbud uppdateras hela tiden så det finns alltid nya saker att upptÀcka hos oss på Teknikhouse.se. Hos oss Àr din onlinehandel i trygga hÀnder genom samarbete med Klarna, Swish och Payson. Din leverans Àr kommer fram inom 3 dagar!

3.4

JÀttetrevlig personal, rekommenderar
Abbe

2026幎4月18日

Teknikhouse.se からの回答

Tack så mycket för din fina recension, Abbe!

Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vår service. Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka till oss på Teknikhouse!

Batteriet i batteri satsen SKU1965 till Àr inte okey

Batteriet i batteri satsen SKU1965 till iPhone 6 Àr från 2019-09-30 och har bara 64% maximal kapacitet.
Jag har skickat ett mail med bilder från min iPhone och från Batteriprogrammet CoconutBattery till Teknikhouse dÀr problemet syns tydligt med dom svarar inte och det tycker jag Àr uselt. Mitt Order ID Àr 68925

2026幎3月4日

Hej Tommy,

Tack för din feedback.

Vi tar detta på största allvar då vi har garanti på alla våra batterier och vill sjÀlvklart att våra produkter ska fungera korrekt.

Vi kan dock inte hitta någon tidigare kontakt från dig i vårt system, och har tyvÀrr inte mottagit något mejl i Àrendet. Det Àr möjligt att ditt meddelande inte nått fram till oss.

Vi ber dig dÀrför vÀnligen att kontakta oss igen på vår kundtjÀnst med ditt ordernummer (68925) samt bifoga bilderna, så att vi kan undersöka detta och hjÀlpa dig vidare så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att lösa detta åt dig.

Med vÀnliga hÀlsningar,
Teknikhouse.se Team

JÀttebra support !

2026幎1月16日

Teknikhouse.se からの回答

Tack så mycket för din positiva feedback! 🙏
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vår support.

5぀星のうち1の評䟡

Jag har inte fått varor på snart en

Jag har inte fått varor på snart en månad.

2026幎1月13日

Teknikhouse.se からの回答

Vi beklagar verkligen att din bestÀllning dröjde och att paketet tyvÀrr tappades bort i posten.

För att lösa situationen har vi redan gett full återbetalning. Vi hoppas att detta visar vår vilja att ta ansvar och ge god service, Àven nÀr externa problem uppstår.

WOW!

Mycket trevlig, hjÀlpsam & kunnig personal som gav fint bemötande. FrÀsch & luftig lokal mitt i centrum. Fantastisk service. Rekommenderas varmt.

2026幎1月27日

Teknikhouse.se からの回答

Stort tack för dina fina ord!
Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattade vÃ¥r service och vÃ¥rt bemötande. VÀlkommen tillbaka nÀr som helst – vi ser fram emot att hjÀlpa dig igen!

Tack funkar bra

Tack funkar bra

2025幎12月12日

Teknikhouse.se からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟
Vad roligt att höra att allt fungerar bra. Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka till oss på Teknikhouse.se om du behöver hjÀlp igen.

Inga leverans besked

Inga leverans besked, inget levererat och har bestÀllt och betalat 2 gånger. Köp inte hÀr!!!!

2025幎12月15日

Hej Fredrik,

Tack för din feedback. Vi vill bekrÀfta att du har mottagit rÀtt vara i korrekt fÀrg enligt din bestÀllning.

Vi beklagar om det har uppstått någon förvirring kring leveransen eller betalningen och Àr gÀrna behjÀlpliga om du har några frågor eller behöver ytterligare information.

5぀星のうち1の評䟡

svarar inte på varken mail eller i

svarar inte på varken mail eller i telefon

2025幎12月18日

Hej Daniel,

Vi beklagar att du upplevt svårigheter att nå oss. Enligt vårt system har du redan fått hjÀlp med båda dina Àrenden via e-post och telefon, och vi hoppas att dessa har löst situationen.

Om det fortfarande finns något som Àr oklart Àr du sjÀlvklart vÀlkommen att kontakta oss igen, så hjÀlper vi dig gÀrna vidare.

5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta företag med dålig kundservice.

Jag bestÀllde ett mobilskal till Iphone som var helt böjlig. Företaget tycke att det blir bÀttre med tiden... Jag hade samma innan och det var helt platt och stÀngdes perfekt utan glapp, det Àr viktigt att det fungerar då det öppnar och stÀnger mobilen. NÀr jag skickade email, då fick jag ingen svar, först efter andra email dom påstod att dom inte fick något email från mig, vilket Àr konstigt, då finns i historiken. Företaget har inte telefon kontakt, vilket Àr svarare att nå dom.

Trots att jag fick en bristfÀllig vara dom ville inte betala returfrakten tillbaka, jag betalde frakten sjÀlv. Hanteringen av hela Àrendet drog ut på tiden efter dom fick tillbaka varan som Àr mkt dåligt.
Företaget ville också att jag ska betala frakten till mig, man brukar inte få betala frakt vid retur vid bristfÀllig vara, både fram och tillbaka.

Jag vill varna andra för detta företaget, dålig kundsupport, och skickar skadade varor, handla inte dÀr!!!

2025幎11月29日
5぀星のうち5の評䟡

Bra produkt och snabb leverans.

2025幎11月14日

Hej Anita,

Stort tack för din fina recension! 🙏
Vi blir verkligen glada att höra att du Àr nöjd med produkten och leveransen. VÀlkommen tillbaka nÀsta gång du behöver något!

5぀星のうち5の評䟡

Min vara kom snabbt och betalningen

Min vara kom snabbt och betalningen gick smidigt. Kan rekommendera och tÀnka mej att bestÀlla nåt mer lÀnge fram

2025幎10月17日

Hej Anna,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva till oss! 🌟
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med både leveransen och betalningen.
Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du behöver något mer framöver.

Refurbished laptop

I ordered, paid and got an order confirmation for a second hand laptop from the company. The web page claimed delivery within 2-3 business days.
After no news after four days, I emailed customer service. After no response for another four days, I found a phone number for them and called. The person who answered said customer service would get back to me.
After no response again, I tried contact them through their web form.
Ten days after I placed the order I got an e-mail saying that the particular variant of the laptop was out of stock. But they said they could offer an equivalent model for immediate shipment.
I said fine, you can send an equivalent model.
Then they said, that they're annulling my previous order, refund, and asked me to place a new order.
However, they want me to pay about 30% more in a second order. That just feels wrong, when they've screwed up.

2025幎10月12日
5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra och mycket snabb leverans

VÀldigt bra och mycket snabb leverans. Toppen.👍

2025幎8月14日

Teknikhouse.se からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme 🙏 Vi blir verkligen glada att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de leveransen och din upplevelse hos oss. Varmt vÀlkommen tillbaka till Teknikhouse.se nÀr du behöver nÃ¥got mer! 🌟

Bra service.

Ni Àndrade snabbt nÀr jag råkade vÀlja fel modell nÀr jag bytte fÀrg. Ni svarade på mitt mejl om det samma kvÀll. Men jag fick vÀnta lite lÀnge på paketet till min förvåning. Kom någon gång mellan 17 och 21 aug. Det gjorde inget annars hade jag hört av mig och undrat.

2025幎8月11日

Teknikhouse.se からの回答

stort tack för din fina feedback! 🙏 Vi Àr glada att höra att du uppskattade vÃ¥r snabba hjÀlp nÀr det blev fel modell. Vi beklagar samtidigt att leveransen tog lite lÀngre tid Àn vÀntat, ibland kan Postnord tyvÀrr dröja mer Àn berÀknat. Vi tar med oss din synpunkt och hoppas fÃ¥ vÀlkomna dig som kund igen framöver! 🌟

Teknikhouse.se KundtjÀnst

Snabb och smidig leverans

2025幎6月26日

Teknikhouse.se からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi Àr glada att höra att leveransen var snabb och smidig – precis som det ska vara.

Varmt vÀlkommen tillbaka till Teknikhouse.se!

Teknikhouse.se - KundtjÀnst

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス