Mobylife

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service av dem pÃ¥ Stockholmskontoret! Tecknade vÃ¥ra Abonnemang samt kör-journaler av Mia pÃ¥ Stockholms kontoret. Vi Àr jÀttenöjda tack 🙏🏌

5぀星のうち5の評䟡

Hyggelig betjening- Til tross for at det var en LG G7 tlf ( mye telefon for en rimelig penge! I Norge kjÞper majoriteten de aller dyreste mobiltelefoner da de stort sett er primitivt merkebevisste -... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

bra service, men krÃ¥ngligt att skriva ut porto för telefon, fick vÀnta lÀnge pÃ¥ min telefon önskat att jag erbjudits en lÃ¥netelefon, man kan ju se att jag skött telefonen och mina Ã¥taganden. jag Àr n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd med hanteringen! Trots att jag under reparationstillfÀllet fick meddelande om att reparationen skulle ta lÀngre tid Àn förvÀntat p.g.a. att det saknades reservdelar, sÃ¥ fick jag tillbaka m... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Mobylife Àr ledande i Norden på service och reparationer av mobila enheter. Hos oss får du snabbt, enkelt och sÀkert en auktoriserad reparation med originaldelar och bibehållen fabriksgaranti. Dessutom lÀmnar vi alltid 3 månaders garanti på reservdelar och utfört arbete.

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

(1,133)

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

UnderkÀnt

Vi hÀmtade telefonen för 3:e gången idag efter garanti rep hos er men redan det 3:e och 4:e samtalet så kunde inte dom hon pratade med höra henne utan fick ringa om, Vi åkte åter ner till Telia butiken i BorlÀnge och tyckte att nu var det dags att byta ut telefonen men det gick inte för det var inget åtgÀrdat på den och inget fel funnet??
Det blir bara en massa dumma frågor om man håller för mikrofon var man Àr nÀr man ringer osv, vi har haft mobil i många år men aldrig haft sådana hÀr problem med ny telefon Inköpt 3:e Februari , det har gått åt många timmar och bilåkande som Àr onödiga.

2020幎3月6日

Hej Kent,

Tack för din feedback!

Jag förstår att du Àr besviken, men som auktoriserad verkstad så har vi många regler och riktlinjer från tillverkarna som vi måste följa. Vi har full förståelse för att ingen skickar in sin telefon för skojs skull, men en av dessa regler Àr att vi måste kunna återskapa felet hÀr på verkstaden för att få utföra reparation, och det lyckades vi tyvÀrr inte med den hÀr gången.
Samma Àr det nÀr man ska ansöka om reklamation av produkten, felet måste konstateras hos oss.
Jag Àr ledsen att du har uppfattat frågorna som dumma, vi gör allt i vår makt för att kunna återskapa felet. SjÀlvfallet vill vi att du ska vara nöjd samt att du ska ha en telefon som fungerar som den ska, så vi kikar naturligtvis gÀrna på den igen om vi får. Uppge gÀrna så mycket detaljer som du kan, så underlÀttar det för våra tekniker.

Tack på förhand och ha en fin helg!

Ei ole miinustÀhtiÀ?

Ei ole miinustÀhtiÀ. Ostin reilu vuosi sitten uuden(?) puhelimen DNA-kaupasta. viime viikolla siinÀ ilmeni vikÀ, sammui kokonaan kun nÀyttö sammui, ja kun laittoi pÀÀlle, akun tila vaihteli 20-50-79-21-40.... Soitin DNA-asiakaspalveluun, jsota neuvoivat tuomaan kauppaan niin saadaan lÀhetettyÀ takuukorjaukseen. NÀin tein. 2 pÀivÀÀ myöhemmin Mobylifesta viesti; korjaus maksaa 233,95€ takuu raukeaa. Laitetta yritetty itse korjata ammattitaidottomasti tai valtuuttamattomalla liikkeellÀ. MITÄ???????
Minun mittapuulla lÀhes uusi puhelin, kajonnut olen lataamalla ja SIM-korttipaikkaan olen koskenut. Puhelimessa koko ajan ollut silikonikuori ja tehtaan kalvon poistin ihan vasta. Nyt olen reklamoinut asian sekÀ kaupalle ettÀ huollolle, DNA:lta ei vastausta, yhteydenottopyyntöjÀ olen jÀttÀnyt parikin kappaletta.
Huollon vastaus reklamaatioon oli edelleen, ettÀ joku sitÀ on yrittÀnyt korjata, lisÀksi nÀyttökin on varmaan vaihdettu kun ei ollut jotain teippiÀ siinÀ. Olen lÀhes itkun partaalla, kun tÀmÀ ei mene jakeluun. MIKSI OLISIN TUONUT EDES KORJAUKSEEN JOS SITÄ JOKU OLISI SORKKINUT?????
Nyt kun lueskelin nÀitÀ tekstejÀ, en enÀÀ ihmettele tuota toimintaa.. Se on varmaa ettÀ liittymÀt lÀhtee myös tuolta firmalta jos ei tÀtÀ saada mihinkÀÀn lopputulemaan.

2020幎3月6日

Mobylife からの回答

Hei ja kiitos palautteestasi!
IkÀvÀ kuulla ongelmista puhelimesi huollon suhteen. Toimimme huoltojen kanssa valmistajan vaatimalla tavalla, emmekÀ ikÀvÀ kyllÀ voi lÀhteÀ korjaamaan laitetta takuuseen ellei tietyt ehdot tÀyty. Toivottavasti puhelin kuitenkin saadaan takuuseen korjattua, se voi vain vaatia enemmÀn aikaa ja myös yhteyden laitteen valmistajaan.

Pahoittelut aiheutuneesta harmista.

YstÀvÀllisin terveisin, Jussi

Snabbt service!!

Snabbt service!!! Tack

2020幎3月5日

Hej Ahmed,
Tack sjÀlv!
Vi blir alltid glada och stolta över så hÀr fina omdömen :-)

5぀星のうち5の評䟡

Ni har gjort ett bra jobb och jag har

Ni har gjort ett bra jobb och jag har inte problem med min telefon.
Tack

2020幎3月5日

Hej Latifa!
Stort tack till dig för ditt fina omdöme, det uppskattas :-)

snabbt och smidigt

Så fort min mobil kommit fram påbörjdes service. Konstaterades snabbt att min mobil inte gick att laga, gick på garantin och en utbytesenhet skickades ut samma dag.

Hej Alexander,
Vad roligt att du uppskattade vår service! Tusen tack för att du ville dela med dig av din upplevelse till oss och alla andra :-)

5぀星のうち1の評䟡

Nej det Àr inte bra fortfarande samma

Nej det Àr inte bra fortfarande samma problem och jag Àr så besviken o inte nöd.
MVH
naduora

Hej Nadoura,

Vad ledsamt att höra.
Jag kan se att vi inte kunde återskapa felet som du uppgav. TyvÀrr Àr detta nödvÀndigt för att vi ska få lov att reparera telefonen.
Vi kikar naturligtvis gÀrna på den igen om vi får?

Ha en fin dag :-)

5぀星のうち5の評䟡

Snabb service men det missade att

Snabb service men det missade att skicka sms så jag visste inte att den var klar förrÀn den funnits i butiken i 5 dagar.

Hej Madeleine,

Tack för ditt fina omdöme!
Vad synd att du inte fick information om att den var klar, så ska det ju inte vara.
Hoppas i alla fall att din telefon kommer att fungera felfritt framöver :-)

5぀星のうち4の評䟡

Del som felande bytt fungera som den

Del som felande bytt fungera som den ska igen. Fick den åter inom rimlig tid.

Hej Kurt,
Tack för ditt fina betyg, det betyder mycket för oss!

5぀星のうち2の評䟡

Bruker lang tid - uten fix

Fra telefonen ble sendt herfra, til den kom tilbake gikk det 4 uker minus 2 dager!!!

Det er absolutt IKKE greit!

Dessuten har den allerede (etter snaue 2 uker hjemme) begynt å klikke igjen.

I stedet for ukesvis pÃ¥ service en gang til, kjÞper jeg meg heller ny - og sjekker pÃ¥ forhÃ¥nd at det ikke er Mobylife som er servicested hos forhandler FØR jeg kjÞper.

Har hatt telefoner til reparasjon noen ganger gjennom åra - men 4 uker???

Hej Lena,

Vad tråkigt att du fick vÀnta så lÀnge!

Jag ser i mitt system att den blev registrerad i vårt system den 12/2, mottagen 13/2 och fÀrdig samt skickad den 14/2. Så förseningen måste ha uppstått någon annanstans, men sjÀlvfallet Àr det beklagligt oavsett.
Jag förstår att det gör dig orolig för att skicka in den på nytt, men jag kan garantera att det vÀldigt sÀllan tar så lång tid.
Vi vill ju att du ska ha en telefon som fungerar, så jag hoppas att du vill låta oss se på den igen.

Snabbt och bra!

Hej Olof!
Det dÀr Àr ord som vi gÀrna förknippas med, tusen tack :-)
Ha en hÀrlig dag!

5぀星のうち3の評䟡

TyvÀrr var det tredje gÃ¥ngen som

TyvÀrr var det tredje gången som telefonen var inne för samma fel,
fÀrgförÀndring i displayen.

Hej Peter!
Jag Àr ledsen att du behövde skicka in telefonen flera gånger. Jag kan se att vi bytte ut hela telefonen sist, och hoppas dÀrmed att du slipper liknande problem i framtiden.
Tack för din feedback och ha en strålande dag.

Serviceminded🀮🀮🀮

LÀmnade min s9 för rep genom telia försÀkring med sjÀlvrisk 750 kr. Dom var snabba att reparera och jag hÀmtade telefonen efter ca 1 vecka.då hade det bytts i princip allt utom moderkort, jag frågade på butiken om den var testad och fullt funktionell och det var den sa dom, jag gick och köpte ett nytt glas skÀrmskydd för ca 400 monterat. NÀr jag kom hem o skulle föra över allt fungerade inte wifi, så det blev en reklamation på reparationen. Efter 1 vecka så hade dom bytt moderkort också, så i princip en ny telefon hade jag nu, MEN skÀrmskyddet skulle man inte ersÀtta... för det var ingen produkt som dom levererat, marschen

Vad tråkigt att höra.

Just nÀr det gÀller Samsung så testas telefonen både innan och efter service, med hjÀlp av ett diagnostikprogram som kontrollerar funktionerna.
Inget fel hittades på wifi nÀr den skickades från oss första gången. Andra gången testade vi inte wifi innan service, men bytte ut allt som har med tÀckning/uppkoppling att göra för sÀkerhets skull.
Som vi tidigare helt korrekt har uppgett så ansvarar vi inte för pansarglas, men just under dessa omstÀndigheter så hade jag Àndå gÀrna velat erbjuda dig en återbetalning för skÀrmskyddet;
jag förstår hur frustrerande det måste vara nÀr det var helt nytt.
Om du kan skicka ett mail till mig med ditt ordernummer, dina kontouppgifter samt kvittot för pansarglaset så löser vi det. Min mailadress Àr pia.horn@mobylife.com.

Mobilrep

Tja, det kan vÀl inte göras pÃ¥ ett mycket bÀttre sÀtt. Snabbt, smidigt o med en spec vad som gjorts med mobilen. Föredömligt👍. Jo förresten, lÀgg med en Snickers🙂

Hej Per-Arne,

Detta Àr en underbar lÀsning, tack för dina fina ord!
Ja, Snickers kan vÀl ingen tacka nej till :)

5぀星のうち1の評䟡

Det Àr synd att verkstaden ligger lÃ¥ng

Det Àr synd att verkstaden ligger lång bort så att jag kunde inte åka dit sjÀlv och visa till tekniker mina bekymmer.

Hej Noela,

Jag förstår hur du menar, ibland Àr det lÀttare att visa sjÀlv.
Just nÀr det gÀller Samsung så testas telefonen både innan och efter service, med hjÀlp av ett diagnostikprogram som kontrollerar samtliga funktioner, Àven kameran.
I detta tillfÀlle så godkÀndes dessa tester. Våra tekniker uppgav i arbetsbeskrivningen att ljusstyrkan kan dÀmpas och ökas genom kamera-instÀllningarna, har du testat detta?

Tack för din feedback och ha en fin dag :-)

Fick snabb service

Hej Kurt,

Ha en fin dag :)

Bra service

Bra service, som lagade min mobil på mindre Àn en vecka.

Hej Monica,

Vi vet att det absolut inte Àr roligt att vara utan sin telefon så vi strÀvar alltid efter att en service ska bli klar så fort som möjligt :) Tack för ditt omdöme!

5぀星のうち5の評䟡

Fick min telefon lagad och Ã¥terlÀmnad

Fick min telefon lagad och återlÀmnad på mindre Àn en vecka. Mycket nöjd med servicen

Hej Nina,

Att en service ska ta så kort tid som möjligt Àr något som vi alltid strÀvar efter då vi vet att det inte Àr roligt att vara utan sin telefon :)
Tack för dina fina ord och ha en underbar dag!

Superbra rakt igenom

Superbra rakt igenom. Mycket trevlig tjej på Telia. Snabbt gick det också. Och reparationen till belåtenhet. Bra med information vad som hÀnde den korta tiden som min produkt var på reparation.

Hej Katrin,

Vad underbart att höra att du tycker allt gick bra hela vÀgen och att du Àr nöjd med både service och din kontakt med oss :)

Snabbt och snyggt

Inget att klaga på. Tydlig info om vad som krÀvdes av mig och de reparerade felet som jag skickade in den för.

Hej Sanny,

Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att du tycker att vår information hela vÀgen har fungerat bra :)

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och fin service och att ni

Snabb och fin service och att ni uppdaterade var min mobil befann sig. Tack för fin service 😃

Hej Sven,

Det Àr vi som tackar - för förtroendet samt det fina omdömet!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。