Fantastisk service av dem pÃ¥ Stockholmskontoret! Tecknade vÃ¥ra Abonnemang samt kör-journaler av Mia pÃ¥ Stockholms kontoret. Vi Àr jÀttenöjda tack ððŒ
MobylifeÂ
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hyggelig betjening- Til tross for at det var en LG G7 tlf ( mye telefon for en rimelig penge! I Norge kjÞper majoriteten de aller dyreste mobiltelefoner da de stort sett er primitivt merkebevisste -... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
bra service, men krÃ¥ngligt att skriva ut porto för telefon, fick vÀnta lÀnge pÃ¥ min telefon önskat att jag erbjudits en lÃ¥netelefon, man kan ju se att jag skött telefonen och mina Ã¥taganden. jag Àr n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mycket nöjd med hanteringen! Trots att jag under reparationstillfÀllet fick meddelande om att reparationen skulle ta lÀngre tid Àn förvÀntat p.g.a. att det saknades reservdelar, sÃ¥ fick jag tillbaka m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Mobylife Àr ledande i Norden på service och reparationer av mobila enheter. Hos oss får du snabbt, enkelt och sÀkert en auktoriserad reparation med originaldelar och bibehållen fabriksgaranti. Dessutom lÀmnar vi alltid 3 månaders garanti på reservdelar och utfört arbete.
é£çµ¡å
ç±³åœ
- mobylife.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UnderkÀnt
Vi hÀmtade telefonen för 3:e gången idag efter garanti rep hos er men redan det 3:e och 4:e samtalet så kunde inte dom hon pratade med höra henne utan fick ringa om, Vi åkte åter ner till Telia butiken i BorlÀnge och tyckte att nu var det dags att byta ut telefonen men det gick inte för det var inget åtgÀrdat på den och inget fel funnet??
Det blir bara en massa dumma frågor om man håller för mikrofon var man Àr nÀr man ringer osv, vi har haft mobil i många år men aldrig haft sådana hÀr problem med ny telefon Inköpt 3:e Februari , det har gått åt många timmar och bilåkande som Àr onödiga.

Ei ole miinustÀhtiÀ?
Ei ole miinustÀhtiÀ. Ostin reilu vuosi sitten uuden(?) puhelimen DNA-kaupasta. viime viikolla siinÀ ilmeni vikÀ, sammui kokonaan kun nÀyttö sammui, ja kun laittoi pÀÀlle, akun tila vaihteli 20-50-79-21-40.... Soitin DNA-asiakaspalveluun, jsota neuvoivat tuomaan kauppaan niin saadaan lÀhetettyÀ takuukorjaukseen. NÀin tein. 2 pÀivÀÀ myöhemmin Mobylifesta viesti; korjaus maksaa 233,95⬠takuu raukeaa. Laitetta yritetty itse korjata ammattitaidottomasti tai valtuuttamattomalla liikkeellÀ. MIT�??????
Minun mittapuulla lÀhes uusi puhelin, kajonnut olen lataamalla ja SIM-korttipaikkaan olen koskenut. Puhelimessa koko ajan ollut silikonikuori ja tehtaan kalvon poistin ihan vasta. Nyt olen reklamoinut asian sekÀ kaupalle ettÀ huollolle, DNA:lta ei vastausta, yhteydenottopyyntöjÀ olen jÀttÀnyt parikin kappaletta.
Huollon vastaus reklamaatioon oli edelleen, ettÀ joku sitÀ on yrittÀnyt korjata, lisÀksi nÀyttökin on varmaan vaihdettu kun ei ollut jotain teippiÀ siinÀ. Olen lÀhes itkun partaalla, kun tÀmÀ ei mene jakeluun. MIKSI OLISIN TUONUT EDES KORJAUKSEEN JOS SITà JOKU OLISI SORKKINUT?????
Nyt kun lueskelin nÀitÀ tekstejÀ, en enÀÀ ihmettele tuota toimintaa.. Se on varmaa ettÀ liittymÀt lÀhtee myös tuolta firmalta jos ei tÀtÀ saada mihinkÀÀn lopputulemaan.

Mobylife ããã®åç
Ni har gjort ett bra jobb och jag harâŠ
Ni har gjort ett bra jobb och jag har inte problem med min telefon.
Tack

snabbt och smidigt
Så fort min mobil kommit fram påbörjdes service. Konstaterades snabbt att min mobil inte gick att laga, gick på garantin och en utbytesenhet skickades ut samma dag.

Mobylife ããã®åç
Nej det Àr inte bra fortfarande sammaâŠ
Nej det Àr inte bra fortfarande samma problem och jag Àr så besviken o inte nöd.
MVH
naduora

Mobylife ããã®åç
Snabb service men det missade attâŠ
Snabb service men det missade att skicka sms så jag visste inte att den var klar förrÀn den funnits i butiken i 5 dagar.

Mobylife ããã®åç
Del som felande bytt fungera som denâŠ
Del som felande bytt fungera som den ska igen. Fick den åter inom rimlig tid.

Mobylife ããã®åç
Bruker lang tid - uten fix
Fra telefonen ble sendt herfra, til den kom tilbake gikk det 4 uker minus 2 dager!!!
Det er absolutt IKKE greit!
Dessuten har den allerede (etter snaue 2 uker hjemme) begynt å klikke igjen.
I stedet for ukesvis pÃ¥ service en gang til, kjÞper jeg meg heller ny - og sjekker pÃ¥ forhÃ¥nd at det ikke er Mobylife som er servicested hos forhandler FÃR jeg kjÞper.
Har hatt telefoner til reparasjon noen ganger gjennom åra - men 4 uker???

Mobylife ããã®åç
TyvÀrr var det tredje gÃ¥ngen somâŠ
TyvÀrr var det tredje gången som telefonen var inne för samma fel,
fÀrgförÀndring i displayen.

Servicemindedð€®ð€®ð€®
LÀmnade min s9 för rep genom telia försÀkring med sjÀlvrisk 750 kr. Dom var snabba att reparera och jag hÀmtade telefonen efter ca 1 vecka.då hade det bytts i princip allt utom moderkort, jag frågade på butiken om den var testad och fullt funktionell och det var den sa dom, jag gick och köpte ett nytt glas skÀrmskydd för ca 400 monterat. NÀr jag kom hem o skulle föra över allt fungerade inte wifi, så det blev en reklamation på reparationen. Efter 1 vecka så hade dom bytt moderkort också, så i princip en ny telefon hade jag nu, MEN skÀrmskyddet skulle man inte ersÀtta... för det var ingen produkt som dom levererat, marschen

Mobilrep
Tja, det kan vÀl inte göras pÃ¥ ett mycket bÀttre sÀtt. Snabbt, smidigt o med en spec vad som gjorts med mobilen. Föredömligtð. Jo förresten, lÀgg med en Snickersð

Mobylife ããã®åç
Det Àr synd att verkstaden ligger lÃ¥ngâŠ
Det Àr synd att verkstaden ligger lång bort så att jag kunde inte åka dit sjÀlv och visa till tekniker mina bekymmer.

Bra service
Bra service, som lagade min mobil på mindre Àn en vecka.

Mobylife ããã®åç
Fick min telefon lagad och Ã¥terlÀmnadâŠ
Fick min telefon lagad och återlÀmnad på mindre Àn en vecka. Mycket nöjd med servicen

Superbra rakt igenom
Superbra rakt igenom. Mycket trevlig tjej på Telia. Snabbt gick det också. Och reparationen till belåtenhet. Bra med information vad som hÀnde den korta tiden som min produkt var på reparation.

Snabbt och snyggt
Inget att klaga på. Tydlig info om vad som krÀvdes av mig och de reparerade felet som jag skickade in den för.

Mobylife ããã®åç
Snabb och fin service och att niâŠ
Snabb och fin service och att ni uppdaterade var min mobil befann sig. Tack för fin service ð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹