Mobylife

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service av dem pÃ¥ Stockholmskontoret! Tecknade vÃ¥ra Abonnemang samt kör-journaler av Mia pÃ¥ Stockholms kontoret. Vi Àr jÀttenöjda tack 🙏🏌

5぀星のうち5の評䟡

Hyggelig betjening- Til tross for at det var en LG G7 tlf ( mye telefon for en rimelig penge! I Norge kjÞper majoriteten de aller dyreste mobiltelefoner da de stort sett er primitivt merkebevisste -... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

bra service, men krÃ¥ngligt att skriva ut porto för telefon, fick vÀnta lÀnge pÃ¥ min telefon önskat att jag erbjudits en lÃ¥netelefon, man kan ju se att jag skött telefonen och mina Ã¥taganden. jag Àr n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd med hanteringen! Trots att jag under reparationstillfÀllet fick meddelande om att reparationen skulle ta lÀngre tid Àn förvÀntat p.g.a. att det saknades reservdelar, sÃ¥ fick jag tillbaka m... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Mobylife Àr ledande i Norden på service och reparationer av mobila enheter. Hos oss får du snabbt, enkelt och sÀkert en auktoriserad reparation med originaldelar och bibehållen fabriksgaranti. Dessutom lÀmnar vi alltid 3 månaders garanti på reservdelar och utfört arbete.

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

(1,133)

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Min telefon hade plötsligt "Inget

Min telefon hade plötsligt "Inget internet". Fick den reparerad pÃ¥ garantin, moderkortet hade bytts ut. NÀr jag fick tillbaka den var det fortfarande inget internet. SÃ¥ jag skickade tillbaks den igen men fick svaret att det inte var nÃ¥got fel pÃ¥ den. Tack snÀlla Mobylife för att jag inte behövde betala för den vÀndan! Via en support fick jag reda pÃ¥ att man skulle gÃ¥ till InstÀllningar, MobilnÀt, Åtkomstpunkter APN och skriva in "internet". Har jag aldrig behövt tidigare, men sen fungerade den.

Hej Hans Göran,
Stort tack för ditt fina omdöme, skönt att höra att problemet löste sig :-)

5 tjÀrnor

Min telefon plötsligt ej ville fungera och jag hade inte gjort någonting för att skada den. SjÀlvklart var jag glad att ni kunde reparera mobilen utan kostnad till mig. Service gick fort och jag kan njuta av min telefon igen. Tack!

Hej John!

Det Àr vi som tackar - för förtroendet samt det fina omdömet!

Proffsigt!

Snabbt, enkelt och ett mycket trevligt bemötande, om Àn bara genom skriftlig kontakt. Proffsigt!! Passade mig utmÀrkt.

Hej Katarina,

Vad kul att du tyckte det! Jag ska se till att rÀtt person får höra om din feedback :-)
Tack för ditt fina omdöme, ha en underbar dag!

5぀星のうち1の評䟡

Lagade min telefon utan trubbel.

Lagade min telefon utan trubbel.. Alla +

Hej Robin,

Vet inte om det har blivit något galet hÀr?
Det ser ut som att du har varit nöjd med våran service i din kommentar med att reparationen gick utan trubbel och alla plus, men vi har fått en stjÀrna? :)

Snabb och bra service

Hej Miriam,
Vad skönt att vi levde upp till förvÀntningarna! Hoppas din nya telefon fungerar felfritt framöver :-)

5぀星のうち5の評䟡

Tycker att allt fungerade bra.

Hej Carina.

Vad roligt att du tyckte det, stort tack för att du ville dela med dig av din upplevelse :-)

Snabb reparation

Snabb reparation, bra resultat.

Hej Johan,
Tack för ditt fina omdöme, det Àr precis så vi vill upplevas :-)
Ha en strålande dag!

reperatur och hastighet

reperatur utfördes korrekt, snabbt och smidigt

Hej Meli,
Tack så mycket, roligt att höra att du blev nöjd med både hanteringstid och smidighet!

5぀星のうち1の評䟡

Trots tvÃ¥ försök fann ni inte felet på

Trots tvÃ¥ försök fann ni inte felet pÃ¥ min alldeles nya telefon. DÃ¥ borde en reklamation till tillverkare vara standardförfarande. Jag stÃ¥ hÀr med en lur som laddar ur och Àr tvungen att köpa en ny. Är det slutanvÀndare som ska stÃ¥ för betatestningen borde det vara tydligt i avtalet.

Hej Johan,

Jag kan se att vi tyvÀrr inte har kunnat återskapa felet på enheten vid de två tillfÀllena som vi har haft din telefon inne på service. NÀr jag kollar på Àrendena och de felbeskrivningar som finns Àr det inte jÀtte mycket information om felet vilket gör att det blir svårare för oss att kunna återskapa det.

Om du fortfarande upplever bekymmer sÃ¥ kikar vi gÀrna pÃ¥ den igen, tÀnk pÃ¥ att försöka skriva en sÃ¥ detaljerad felbeskrivning som möjligt; Hur ofta hÀnder det? Testat olika laddare? Vilka applikationer hÀnder det i? Är det nÀr den bara ligger pÃ¥ bordet? m.m.
Allt du kan komma på som kan hjÀlpa våra tekniker med hur de behöver testa enheten för att kunna återskapa felet.
Vi vill inget hellre Àn att du ska ha en telefon som fungerar perfekt och hoppas att vi får möjligheten att försöka hitta felet på din telefon!

DessvÀrre kan vi inte ta detta Àrendet vidare till tillverkaren för reklamation då enheten just nu inte uppfyller de kraven för reklamation som behövs för att kunna driva det vidare.

Hör gÀrna av dig på trustpilot@mobylife.com ifall du har några frågor.

5぀星のうち1の評䟡

NÀr jag fick tillbaka den så fungerade inte...

NÀr jag fick tillbaka den så fungerade inte mikrofonen på telefonen. Så den Àr tillbaka hos er sen en vecka. Mikrofonen fungerade nÀr telefonen skickades till er. Den fungerade inte nÀr jag fick tillbaka den. Och nu vill ni ha pengarna av mig för att fixa den ... Jag måste Àven betala 590 kr om jag vill ha tillbaka den utan att den har blivit lagad..

Jag vill ha en ny bild på telefonen dÀr man ser hela telefonen samt skada.

Hej Sofia,

Beklagar att enheten inte fungerade optimalt för dig nÀr den kom tillbaka!
Vi strÀvar alltid efter att göra ett så bra arbete som möjligt så att du som kund inte ska behöva skicka in telefonen till oss för reparation igen.

Vid tidigare Àrendet ser jag att tekniker noterat att den var något kantstött, men eftersom det inte påverkade funktionen på enheten och inte heller var något som du hade klagat på så skickades det aldrig något kostnadsförslag på byte av detta och enheten reparerades dÀrmed innanför garanti.

I det nya aktiva Àrendet Àr det inte lÀngre samma skada då denna Àr större Àn vid tidigare service.
Eftersom denna nya skadan påverkar tÀtheten på enheten kommer vi inte kunna erbjuda en garantireparation av enheten innan den fysiska skadan blivit åtgÀrdad.

GÀllande returkostnaderna Àr detta något som NetOnNet tar ut av kund, inget som vi begÀr av dig och jag får dÀrför be dig att du kontaktar dem gÀllande denna kostnaden.

Snabb service

Hej Janne,

Tusen tack för ditt fina omdöme, vi Àr glada att vi levde upp till dina förvÀntningar :-)

Byte av skÀrm på en Huawei P20 Lite

Byte av skÀrm på en Huawei P20 Lite. Andra mobilen från Huawei som blir gul lÀngs hela sidan.

Så lÀnge nöjd, var ungefÀr en månad sen som jag fick skÀrmen byt.

Hej Johan!
Tack för ditt fina omdöme, vi hoppas att du slipper uppleva problemet igen, men annars Àr du såklart vÀlkommen åter :-)

Fantastisk service och kunskap

Fantastisk service och kunskap. Är snabba pÃ¥ att skicka telefonen nÀr man kommer in och verkstaden jobbar jÀttefort

Hej Andreas,

Vilket underbart omdöme du gett oss, tusen tack för att du ville dela med dig!
Ha en strålande dag :-)

5぀星のうち3の評䟡

Telefonen blev ej bÀttre med batteri

Telefonen blev ej bÀttre med batteri tiden

Hej Miranda,

Vad tråkigt att höra att enheten fortfarande inte fungerar optimalt för dig!
Jag kan se att vi har bytt batteriet vid detta servicetillfÀlle och enheten har efter detta testats OK.

Har du testat enheten med olika laddare?
TÀnker så det inte kan vara så att du har haft otur och laddaren du har hemma Àr Àven denna defekt.

Du får hemskt gÀrna om du testat ovan lÀmna in den till oss igen annars för en till felsökning, och för att underlÀtta vår felsökning så hade vi uppskattat en så detaljerad felbeskrivning som möjligt, exempelvis hur ofta det hÀnder, vilka appar som har varit igång nÀr felet sker och liknande, så att vi har några steg att följa för att återskapa felet som du upplever.

supersnabb service

Hej Nanjiang,

Tack så mycket! Vi vet hur tråkigt det Àr att vara utan sin telefon så vi jobbar så fort vi kan :-)

5぀星のうち1の評䟡

Skickade en suddig bild och påstod att

Skickade en suddig bild och påstod att det inte tÀcktes av garantin. Kostnaden skulle bli 2700 kr. NÀr jag kontaktade kundservice och bad om bÀttre bild samt förklaring dröjde det flera dagar och jag fick höra av mig igen. Då kom de på att skadan visst tÀcktes av garantin. Så missnöjd med hur mobylife hanterar Àrendet. Rekommenderas ej.

Hej Josephine,

Tack för att du tar dig tid att lÀmna ett omdöme!
Det kÀnns sjÀlvfallet tråkigt att vi inte kunde leva upp till dina förvÀntningar.

Vid första anblick verkade detta vara en skada på enheten som rÀknades som en fysisk skada, och dÀrför inget som tillverkaren kan ta på sina garantier och det skickades då ett kostnadsförslag till dig.
Men efter nÀrmare undersökning så kunde vi ta detta under garantin som tillverkaren lÀmnar.

Vi beklagar givetvis dessa missförståndet och tar det med oss så att detta inte sker igen.
Med vÀnliga hÀlsningar Kim, @mobylife

5぀星のうち4の評䟡

Tack för bra och snabb service

Hej
tycker att det vÀldigt smidigt och snabbare Àn jag förvÀntat mig

Hej LP,
Vad roligt att höra att vi övertrÀffade dina förvÀntningar. Tusen tack för ditt fina omdöme!

Snabbt lösning..

Snabbt lösning... Trevligt kund service!!

Hej Marta,
Vad hÀrligt att lÀsa, tusen tack för dina vÀnliga ord :)

De kastade mitt minneskort så 5 år av

De kastade mitt minneskort så 5 år av mitt liv i bilder Àr nu borta.

Hej Maria,

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme!
Vi förstår absolut att det inte Àr roligt att förlora så mycket minnen och fotografier.

DessvÀrre Àr tillbehör så som minneskort och SIM-kort något som lÀtt kan komma bort under hantering hÀr hos oss på verkstaden då vi testar enheterna utan dessa i.
DÀrför ber vi alltid att man plockar bort alla tillbehör och endast skickar in sjÀlva enheten vid reparation för att kunna undvika att just sånt hÀr tråkigt kan hÀnda.

Vi förstår att en ursÀkt inte hjÀlper så mycket i detta fallet med så många minnen borta, men tyvÀrr finns det inte mycket mer vi kan göra som det Àr just nu då vi Àven har kontrollerat om det skulle finnas kvar men det finns tyvÀrr inte det.

Med vÀnliga hÀlsning Kim @mobylife

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス