Fantastisk service av dem pÃ¥ Stockholmskontoret! Tecknade vÃ¥ra Abonnemang samt kör-journaler av Mia pÃ¥ Stockholms kontoret. Vi Àr jÀttenöjda tack ððŒ
MobylifeÂ
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hyggelig betjening- Til tross for at det var en LG G7 tlf ( mye telefon for en rimelig penge! I Norge kjÞper majoriteten de aller dyreste mobiltelefoner da de stort sett er primitivt merkebevisste -... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
bra service, men krÃ¥ngligt att skriva ut porto för telefon, fick vÀnta lÀnge pÃ¥ min telefon önskat att jag erbjudits en lÃ¥netelefon, man kan ju se att jag skött telefonen och mina Ã¥taganden. jag Àr n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mycket nöjd med hanteringen! Trots att jag under reparationstillfÀllet fick meddelande om att reparationen skulle ta lÀngre tid Àn förvÀntat p.g.a. att det saknades reservdelar, sÃ¥ fick jag tillbaka m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Mobylife Àr ledande i Norden på service och reparationer av mobila enheter. Hos oss får du snabbt, enkelt och sÀkert en auktoriserad reparation med originaldelar och bibehållen fabriksgaranti. Dessutom lÀmnar vi alltid 3 månaders garanti på reservdelar och utfört arbete.
é£çµ¡å
ç±³åœ
- mobylife.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Min telefon hade plötsligt "IngetâŠ
Min telefon hade plötsligt "Inget internet". Fick den reparerad på garantin, moderkortet hade bytts ut. NÀr jag fick tillbaka den var det fortfarande inget internet. Så jag skickade tillbaks den igen men fick svaret att det inte var något fel på den. Tack snÀlla Mobylife för att jag inte behövde betala för den vÀndan! Via en support fick jag reda på att man skulle gå till InstÀllningar, MobilnÀt, à tkomstpunkter APN och skriva in "internet". Har jag aldrig behövt tidigare, men sen fungerade den.

5 tjÀrnor
Min telefon plötsligt ej ville fungera och jag hade inte gjort någonting för att skada den. SjÀlvklart var jag glad att ni kunde reparera mobilen utan kostnad till mig. Service gick fort och jag kan njuta av min telefon igen. Tack!

Proffsigt!
Snabbt, enkelt och ett mycket trevligt bemötande, om Àn bara genom skriftlig kontakt. Proffsigt!! Passade mig utmÀrkt.

Mobylife ããã®åç
Lagade min telefon utan trubbel.
Lagade min telefon utan trubbel.. Alla +

reperatur och hastighet
reperatur utfördes korrekt, snabbt och smidigt

Mobylife ããã®åç
Trots tvÃ¥ försök fann ni inte felet pÃ¥âŠ
Trots tvÃ¥ försök fann ni inte felet pÃ¥ min alldeles nya telefon. DÃ¥ borde en reklamation till tillverkare vara standardförfarande. Jag stÃ¥ hÀr med en lur som laddar ur och Àr tvungen att köpa en ny. Ãr det slutanvÀndare som ska stÃ¥ för betatestningen borde det vara tydligt i avtalet.

Mobylife ããã®åç
NÀr jag fick tillbaka den så fungerade inte...
NÀr jag fick tillbaka den så fungerade inte mikrofonen på telefonen. Så den Àr tillbaka hos er sen en vecka. Mikrofonen fungerade nÀr telefonen skickades till er. Den fungerade inte nÀr jag fick tillbaka den. Och nu vill ni ha pengarna av mig för att fixa den ... Jag måste Àven betala 590 kr om jag vill ha tillbaka den utan att den har blivit lagad..
Jag vill ha en ny bild på telefonen dÀr man ser hela telefonen samt skada.

Byte av skÀrm på en Huawei P20 Lite
Byte av skÀrm på en Huawei P20 Lite. Andra mobilen från Huawei som blir gul lÀngs hela sidan.
Så lÀnge nöjd, var ungefÀr en månad sen som jag fick skÀrmen byt.

Fantastisk service och kunskap
Fantastisk service och kunskap. Ãr snabba pÃ¥ att skicka telefonen nÀr man kommer in och verkstaden jobbar jÀttefort

Mobylife ããã®åç
Telefonen blev ej bÀttre med batteriâŠ
Telefonen blev ej bÀttre med batteri tiden

Mobylife ããã®åç
Skickade en suddig bild och pÃ¥stod attâŠ
Skickade en suddig bild och påstod att det inte tÀcktes av garantin. Kostnaden skulle bli 2700 kr. NÀr jag kontaktade kundservice och bad om bÀttre bild samt förklaring dröjde det flera dagar och jag fick höra av mig igen. Då kom de på att skadan visst tÀcktes av garantin. Så missnöjd med hur mobylife hanterar Àrendet. Rekommenderas ej.

Mobylife ããã®åç
DjÀvulskt snabb service utan krångel.

Mobylife ããã®åç
Tack för bra och snabb service
Hej
tycker att det vÀldigt smidigt och snabbare Àn jag förvÀntat mig

De kastade mitt minneskort sÃ¥ 5 Ã¥r avâŠ
De kastade mitt minneskort så 5 år av mitt liv i bilder Àr nu borta.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹