Fantastisk service av dem pÃ¥ Stockholmskontoret! Tecknade vÃ¥ra Abonnemang samt kör-journaler av Mia pÃ¥ Stockholms kontoret. Vi Àr jÀttenöjda tack ððŒ
MobylifeÂ
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hyggelig betjening- Til tross for at det var en LG G7 tlf ( mye telefon for en rimelig penge! I Norge kjÞper majoriteten de aller dyreste mobiltelefoner da de stort sett er primitivt merkebevisste -... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
bra service, men krÃ¥ngligt att skriva ut porto för telefon, fick vÀnta lÀnge pÃ¥ min telefon önskat att jag erbjudits en lÃ¥netelefon, man kan ju se att jag skött telefonen och mina Ã¥taganden. jag Àr n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mycket nöjd med hanteringen! Trots att jag under reparationstillfÀllet fick meddelande om att reparationen skulle ta lÀngre tid Àn förvÀntat p.g.a. att det saknades reservdelar, sÃ¥ fick jag tillbaka m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Mobylife Àr ledande i Norden på service och reparationer av mobila enheter. Hos oss får du snabbt, enkelt och sÀkert en auktoriserad reparation med originaldelar och bibehållen fabriksgaranti. Dessutom lÀmnar vi alltid 3 månaders garanti på reservdelar och utfört arbete.
é£çµ¡å
ç±³åœ
- mobylife.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra lagat
Helt nöjd efter lagning, telefonen fungerar utmÀrkt.

Kanonsnabbt
Kanonsnabbt, bÀsta servicen. Rekommenderas starkt!!!

Mobylife ããã®åç
I was not informed that the repair willâŠ
I was not informed that the repair will result in a complete data loss.

NÀytön vaihto
Toinen huoltokerta tÀllÀ firmalla, ja edelleen palvelu 10+, nopeaa ja erinomaista! Puhelin saapui kotiovelle ennenkö ehti kaivatakaan! :)

Snabb service
Snabb service. Skickade in telefonen på måndagen och fick den tillbaka på torsdagen.

Samsung galaxy s10 nÀytön vaihto
Puhelimen huolto sujui mallikkaasti, mutta 25⬠nÀytölle asennetun panssarisuojan jÀlkeen ei sormenjÀlki tunnistus enÀÀ toiminut ja 2 pÀivÀn pÀÀstÀ koko suoja irtosi. Samaa rihkamaa saa kiinasta tilaamalla.

Snabb åtgÀrd
Snabb åtgÀrd. Bra bemötande. Inget strul. Klart nöjd!!

Mobylife ããã®åç
Surfplatta som har inte funkat(LaddareâŠ
Surfplatta som har inte funkat(Laddare funkade inte) skickade jag till service. Ni har reparerat och surfplatta funkar som innan. Bra och snabbt levererats.

Tredje gången gillt...
Var tvungen att skicka in telefonen 3 gånger innan den var lagad. Det drar ner betyget. En 3:a för att den Àndå till sist kom tillbaka reparerad och i funktion.

Vilken fantastisk service
Vilken fantastisk service! Tog 5 minuter sen var telefonen tillbaka i handen igen.

Mobylife ããã®åç
Den nya telefonen fungerar bra
Den nya telefonen fungerar bra, men jag skulle vilja köpa tillbaka den gamla telefonen, det följde information som jag saknar ex bilder, IMEI 355115080752535
MVH Tage töyrÀ

Bra och snabb service.
Bra och snabb service.
Ãr nöjd med resultatet.

DÃ¥ligt gjort
Fick tillbaks hörlurarna och testade dom direkt. Funkade fortfarande inte som dom sa att dom skulle. Skickade tillbaks dom sÃ¥ hoppas dom kan göra det ordentligt den hÀr gÃ¥ngen. ð€¬

Mobylife ããã®åç
Mycket snabb service med braâŠ
Mycket snabb service med bra återkoppling om status hela vÀgen igenom.

Mobylife ããã®åç
Fixade min kamera så jag blev nöjd!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã