Fantastisk service av dem pÃ¥ Stockholmskontoret! Tecknade vÃ¥ra Abonnemang samt kör-journaler av Mia pÃ¥ Stockholms kontoret. Vi Àr jÀttenöjda tack ððŒ
MobylifeÂ
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hyggelig betjening- Til tross for at det var en LG G7 tlf ( mye telefon for en rimelig penge! I Norge kjÞper majoriteten de aller dyreste mobiltelefoner da de stort sett er primitivt merkebevisste -... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
bra service, men krÃ¥ngligt att skriva ut porto för telefon, fick vÀnta lÀnge pÃ¥ min telefon önskat att jag erbjudits en lÃ¥netelefon, man kan ju se att jag skött telefonen och mina Ã¥taganden. jag Àr n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mycket nöjd med hanteringen! Trots att jag under reparationstillfÀllet fick meddelande om att reparationen skulle ta lÀngre tid Àn förvÀntat p.g.a. att det saknades reservdelar, sÃ¥ fick jag tillbaka m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Mobylife Àr ledande i Norden på service och reparationer av mobila enheter. Hos oss får du snabbt, enkelt och sÀkert en auktoriserad reparation med originaldelar och bibehållen fabriksgaranti. Dessutom lÀmnar vi alltid 3 månaders garanti på reservdelar och utfört arbete.
é£çµ¡å
ç±³åœ
- mobylife.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb och bra service
Snabb och bra service. Ãr jÀtte nöjd

Mobylife ããã®åç
Snabbt bra jobb det som tog tid varâŠ
Snabbt bra jobb det som tog tid var butikens sega jobb innan dom fick ivÀg telefonen

Snabbt och bra!
Snabb och bra service. Precis som de ska vara inga konstigheter.

BristfÀllig felsökning
BristfÀllig felsökning. Fick tillbaka telefonen två gånger med enbart en fabriksåterstÀllning gjord.

Mobylife ããã®åç
Ja Jag hoppas att min kamran fortsÀtterâŠ
Ja Jag hoppas att min kamran fortsÀtter funka normalt nu och att det inte uppstår nått

Min telefon har varit inne 2 gÃ¥nger ochâŠ
Min telefon har varit inne 2 gånger och bytt det mesta i den utan att det fungerar. Jag vill få kontakt direkt med er.

Mobylife ããã®åç
Sjukaste jag varit med om
Sjukaste jag varit med om, jag fattar inte hur samsung kan lita på dessa som "legit" verkstad, lÀmnade in min gear sport på garantin, på grund av att displayen hade en svart flÀck. 2 veckor senare får jag ett mejl, dÀr de påstår att smart klockan varit med om ett oauktoriset ingrepp, nÀe jag frågar hur det Àr möjligt sÀger dem, att locket på baksidan inte Àr original del. NÀr jag förklarar att det inte Àr möjligt, sÀger dem "våra arbetare Àr experter", dÀrefter kan man inte sÀga något. Pratade både med netonnet och dem, resultat blir att jag ska betala en bra summa, för undersökningen och att bli tagen för en lögnare. Varför skulle jag ens lÀmna in en produkt på garantin om så var fallet, jag Àr inte någon idiot direkt.Vi får vÀl se nÀr jag har produkten i mina egna hÀnder igen.

Rahastusautomaatti
Rahastusautomaatti! Kyselin sÀhköpostilla kuluneen latausliittimen takuuavaihtoa (kattaako takuu sen (takuu voimassa)) ja myös kosketusnÀytön ongelmista (Nokia 8).
Vastaukseksi tuli: "Kiitos viestistÀnne. Laitteen voi toimittaa meille huoltoon tarkistettavaksi. Jos laitteessa on valmistusvika ja takuu voimassa, niin voimme korjata sen takuuna. Muussa tapauksessa teemme teille sen korjauksesta kustannusarvion.".
Arvelin tarkastuksen maksavan, mitÀ tietoa ei sivustolta löydy suoraan. Vasta valitessa "muu vika" saa arvioksi "Vian selvitys ja korjausarvio+lÀhetyskulut" (25+5). Ei liene laillinen tilanne pimittÀÀ hintatietoja?
LÀhetin uuden mailin, jossa penÀsin kuuluuko latausliitin takuun piiriin vai ei. Sain tÀydellisesti saman vastauksen, kuin ensimmÀiseen viestiin tuli, vÀlilyöntejÀ myöden. KÀyttÀvÀt nÀhtÀvÀsti vakiovastausta, mitÀÀn tietoa ei anneta ilman maksua. Soittaminen maksaa myös (oli takuu voimassa tai ei).
En voi suositella mitenkÀÀn yritystÀ, jonka palveluasenne on tÀysi 0 ja mielessÀ on vain rahan nyhtÀminen asiakkailta. Asioinnista jÀi se kuuluisa "pa**** maku" suuhun. Olisin voinut puhelimen lÀhettÀÀ latausliittimen vaihtoon, vaikka takuu ei sitÀ kattaisikkaan, mutta tÀllaisella asiakaspalvelun laadulla jÀÀ lÀhettÀmÀttÀ.
Ennemmin ostan uuden puhelimen ja heitÀn vanhalla vesilintua tai sitten korjaan sen itse (takuu on voimassa enÀÀ muutaman kuukauden), kuin lÀhetÀn tuonne.

Mobylife ããã®åç
bedrövlig verkstad först hittades ingetâŠ
bedrövlig verkstad först hittades inget fel två veckor senare konstaterades fuktskada ,då gÀller inte garantin.En telefon som Àr tre månader gammal borde ersÀttas av garantin.Någon fuktskada tror jag inte på eftersom jag aldrig utsatt telefonen för fuktig miljö.

Föredömligt snabb service
Föredömligt snabb service. LÀmnade in den trasiga telefonen den 16/11 och fick tillbaka den den 20/11, som ny.

Mobylife ããã®åç
Drengens huawei bÊrbar har vÊretâŠ
Drengens huawei bÊrbar har vÊret indsendt. Ordre nr. 9795739
1. gang.
Som kunde er jeg i butikken hvor den er kÞbt, får den der nulstillet. Vi ser tiden an.
2. gang er hvor problemet fortsat er der, aflevere jeg den igen... gÞr opmÊrksom på det er samme fejl, og den bliver indsendt til jer.
Da den kommer retur, er det NÃJAGTIG samme ting i har foretaget jer (pÃ¥ papiret jeg har modtaget stÃ¥r der ihvertfald det). KÊden hopper af for mig allerede der, da jeg slet ikke fÃ¥r indtryk af at i har lÊst det indledende butikken har gjort eller skrevet omkring den bÊrbar. I gjorde jo det samme!... Vi tager hjem med en computer jeg er overbevist om vil fÃ¥ samme problem indenfor kort tid igen(lever dog i en meget lille forhÃ¥bning om at det har lÞst sig). Jeg kontakter power og fÃ¥r ogsÃ¥ bekrÊftet at arbejdsbeskrivelsen fra jeres side er den samme som jeg fik lavet fÞrste gang.
3. gang.
Vi indsender den igen med samme fejl. Denne gang er jeg dog lÞbende bedre opdateret med sms og mails end jeg overhovedet har vÊret de foregående gange. Thumps up på det.
Der bliver meddelt vedr. manglende reservedele, de ankommer, og bundkort m.v. bliver udskiftet BÊrbar kommer retur indenfor rimelig tid.
DOG da jeg nu liiige har tÊndt den, så mÞder jeg mobylife på min skÊrm, og den ber om en adgangskode. DAMMIT!!!!... FÞrst har vi problemer, vi henvender os, og hvorfor skal tilliden til produktet også ÞdelÊgges ved at i ikke sÞrger for at få den nulstillet og klargjort inden den forlader jeres butik. Det forstår jeg ikke, og vil blot udtrykke min utilfredshed over jeres mangel på at gennemfÞre tingene både fÞrste gang og ved aflevering, så man som kunde kan stå tilbage med et fuldendt indtryk af en reperations sag. Så roser har jeg endnu ikke tilovers.
I skrivende stund er det lykkedes mig at sÊtte en nulstilling igang, men skulle det give kvaler, så er det JERES skyld at jeg går til butikken IGEN og har problemer med computeren. Igen over noget fuldstÊndig unÞdvendigt!

Mobylife ããã®åç
Jag Àr jÀttenöjd med reparationen menâŠ
Jag Àr jÀttenöjd med reparationen men det tog lång tid, 2 vackor att hÀmta..men allt funkar sa bra..

Bra kommunikation
Bra kommunikation, snabba och löste mitt problem snabbt

Otroligt dålig service
Otroligt dålig service, att prata med kundtjÀnst var som att lyssna på ett inspelat band. Noll kundfokuserat.

Mobylife ããã®åç
Gick lika snabbt som vanligt
Gick lika snabbt som vanligt. Men det enda som jag skulle önska mer av Àr utifall att det Àr något som jag, som konsument kan göra åt saken istÀllet för att skicka ivÀg den.
Personalen på Telia var mer Àn hjÀlpsamma, sÀger inget om det. Men det enda konkreta för mitt problem som jag fick var att jag kunde ta och anvÀnda tryckluft på burk. NÀr jag frågade sedan om jag kunde anvÀnda Isopropanol + tops för att göra rent USB-C uttaget kunde dom ej svara på detta.
Hade det som sagt stått något på följesedeln/arbetssedeln som jag kan göra för att åtgÀrda problemet så hade ni fått en 5:a utan tvekan.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã