Mobylife

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service av dem pÃ¥ Stockholmskontoret! Tecknade vÃ¥ra Abonnemang samt kör-journaler av Mia pÃ¥ Stockholms kontoret. Vi Àr jÀttenöjda tack 🙏🏌

5぀星のうち5の評䟡

Hyggelig betjening- Til tross for at det var en LG G7 tlf ( mye telefon for en rimelig penge! I Norge kjÞper majoriteten de aller dyreste mobiltelefoner da de stort sett er primitivt merkebevisste -... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

bra service, men krÃ¥ngligt att skriva ut porto för telefon, fick vÀnta lÀnge pÃ¥ min telefon önskat att jag erbjudits en lÃ¥netelefon, man kan ju se att jag skött telefonen och mina Ã¥taganden. jag Àr n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd med hanteringen! Trots att jag under reparationstillfÀllet fick meddelande om att reparationen skulle ta lÀngre tid Àn förvÀntat p.g.a. att det saknades reservdelar, sÃ¥ fick jag tillbaka m... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Mobylife Àr ledande i Norden på service och reparationer av mobila enheter. Hos oss får du snabbt, enkelt och sÀkert en auktoriserad reparation med originaldelar och bibehållen fabriksgaranti. Dessutom lÀmnar vi alltid 3 månaders garanti på reservdelar och utfört arbete.

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

(1,133)

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Bra service.

Mobylife からの回答

Tusen tack för att ni ville dela med er av er upplevelse, det uppskattar vi verkligen!

5぀星のうち1の評䟡

Ni hade inte gjort vid problemet.

Hej Malin,

Tack för din feedback!

Jag kan se att de gick igenom tester som vi gjorde hÀr på verkstaden och att vi rengjorde dem för att förbÀttra ljudet. Om detta inte hjÀlpte så skulle vi hemskt gÀrna kika på dem en gång till. Du får vÀldigt gÀrna skriva lite mer i felbeskrivningen, om felet Àr konstant eller om det Àr sÀmre i vissa situationer eller med vissa appar. Ju mer information ju lÀttare Àr det för våra tekniker att återskapa problemet. Har du frågor eller funderingar Àr du vÀlkommen att kontakta mig på trustpilot@mobylife.com.

Ha en fin dag!

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Är jÀtte nöjd

Hej Anna,

Vad roligt, Àr du nöjd så Àr vi nöjda :-)
Tusen tack för att du ville dela med dig av din erfarenhet!

Ha en fin dag,

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt bra jobb det som tog tid var

Snabbt bra jobb det som tog tid var butikens sega jobb innan dom fick ivÀg telefonen

Mobylife からの回答

Tusen tack för ditt fina omdöme Karl, det uppskattas!
Jag kan se att det totalt sett tog ganska lång tid som du sÀger, och Àndå var bara telefonen hÀr på verkstaden i en och en halv dag.
Vi Àr jÀtteglada att du blev nöjd med reparationen och att kameran nu fungerar som den ska.

Ha en skön dag,

Snabbt och bra!

Snabb och bra service. Precis som de ska vara inga konstigheter.

Hej Jenny,

Vad hÀrligt! Som du sjÀlv skriver, så Àr det precis så som det SKA vara, och Àven så vi vill uppfattas.
Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. TACK!

Ha en toppen-bra dag!

5぀星のうち2の評䟡

BristfÀllig felsökning

BristfÀllig felsökning. Fick tillbaka telefonen två gånger med enbart en fabriksåterstÀllning gjord.

Hej Jon-Peter,

Tusen tack för din feedback, det uppskattas verkligen.
Eftersom vi Àr en auktoriserad verkstad har vi diverse krav på oss från producenternas sida.
För att få lov att reparera ett garanti-fel så krÀvs det att felet visar sig under tiden telefonen befinner sig på verkstaden, vilket tyvÀrr inte hÀnde vid de två första tillfÀllena.
Jag hoppas att felet åtgÀrdades efter senaste kretskortsbytet och att telefonen nu fungerar som den ska, annars erbjuder vi tre månaders garanti på det utförda arbetet, och ursprungsgarantin fortlöper som normalt :-).

Ha en fin dag!

Snabb hantering

Snabb hantering, bra lösning!

Hej Anders,

Vad skönt att höra att du blev nöjd :-)
Tusen tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme.

5぀星のうち4の評䟡

Ja Jag hoppas att min kamran fortsÀtter

Ja Jag hoppas att min kamran fortsÀtter funka normalt nu och att det inte uppstår nått

Hej Linett,

Tack för det fina omdömet :-)
Vi håller också tummarna för att allt fortsÀtter fungera som det ska!
Eftersom du valde en auktoriserad verkstad så fortsÀtter garantin som normalt om det skulle vara något annat, och vi erbjuder alltid tre månaders garanti på vårt arbete.

Ha en strålande dag!

5぀星のうち3の評䟡

Min telefon har varit inne 2 gånger och

Min telefon har varit inne 2 gånger och bytt det mesta i den utan att det fungerar. Jag vill få kontakt direkt med er.

2020幎1月9日

Hej Birgitta,

Jag bad en av mina kollegor att ta kontakt med dig efter du hade skrivit, och jag fick till svar att de pratade med dig samma dag.

Beklagar att vi inte lyckades lösa Àrendet första gången.
Ta gÀrna bort ditt telefonnummer från omdömet så att inte obehöriga får tag på det. Om du behöver ytterligare hjÀlp Àr du vÀlkommen att kontakta mig på trustpilot@mobylife.com.

Ha en fin dag :-)

5぀星のうち1の評䟡

Sjukaste jag varit med om

Sjukaste jag varit med om, jag fattar inte hur samsung kan lita på dessa som "legit" verkstad, lÀmnade in min gear sport på garantin, på grund av att displayen hade en svart flÀck. 2 veckor senare får jag ett mejl, dÀr de påstår att smart klockan varit med om ett oauktoriset ingrepp, nÀe jag frågar hur det Àr möjligt sÀger dem, att locket på baksidan inte Àr original del. NÀr jag förklarar att det inte Àr möjligt, sÀger dem "våra arbetare Àr experter", dÀrefter kan man inte sÀga något. Pratade både med netonnet och dem, resultat blir att jag ska betala en bra summa, för undersökningen och att bli tagen för en lögnare. Varför skulle jag ens lÀmna in en produkt på garantin om så var fallet, jag Àr inte någon idiot direkt.Vi får vÀl se nÀr jag har produkten i mina egna hÀnder igen.

2019幎12月3日

Hej Deniz,

Jag förstår att du blev besviken att vi inte hade möjlighet att hjÀlpa dig denna gången.
Våra tekniker Àr specialiserade inom specifika mÀrken och modeller. UpptÀcker vi att det finns delar som inte Àr original, så får vi tyvÀrr inte erbjuda reparation. Detta Àr riktlinjer från producenterna, och detta måste vi som auktoriserad verkstad följa.
Var och nÀr klockan har fått en ny baksida kan vi inte se, men vi kan se att det inte var den som sattes på vid tillverkningen.
Kan det ha hÀnt innan den kom i din Àgo? Var det kanske en fyndvara eller liknande? Vi vill ju sjÀlvfallet inte anklaga någon för att vara oÀrliga, men vi måste samtidigt utgå från det vi kan se.
Om du Àr helt sÀker på att du inte sjÀlv har bytt eller bett någon annan, så måste jag hÀnvisa dig tillbaka till din återförsÀljare.
Oftast öppnas enheterna i en miljö som inte Àr skyddad mot statisk elektricitet, vilket kan orsaka skador som visar sig lÃ¥ngt senare. Även kvaliteten pÃ¥ reservdelarna brukar vara sÀmre Àn original, vilket gör att enheten lÀttare kan fÃ¥ funktionsfel. DÀrför bortfaller all garanti om enheten har varit pÃ¥ en ej godkÀnd serviceverkstad.
Jag hoppas detta gav lite klarhet i beslutet från vår sida, annars Àr du vÀlkommen att skriva till mig på trustpilot@mobylife.com.

Ha en fin dag,

Med vÀnliga hÀlsningar, Pia @mobylife

Rahastusautomaatti

Rahastusautomaatti! Kyselin sÀhköpostilla kuluneen latausliittimen takuuavaihtoa (kattaako takuu sen (takuu voimassa)) ja myös kosketusnÀytön ongelmista (Nokia 8).

Vastaukseksi tuli: "Kiitos viestistÀnne. Laitteen voi toimittaa meille huoltoon tarkistettavaksi. Jos laitteessa on valmistusvika ja takuu voimassa, niin voimme korjata sen takuuna. Muussa tapauksessa teemme teille sen korjauksesta kustannusarvion.".

Arvelin tarkastuksen maksavan, mitÀ tietoa ei sivustolta löydy suoraan. Vasta valitessa "muu vika" saa arvioksi "Vian selvitys ja korjausarvio+lÀhetyskulut" (25+5). Ei liene laillinen tilanne pimittÀÀ hintatietoja?

LÀhetin uuden mailin, jossa penÀsin kuuluuko latausliitin takuun piiriin vai ei. Sain tÀydellisesti saman vastauksen, kuin ensimmÀiseen viestiin tuli, vÀlilyöntejÀ myöden. KÀyttÀvÀt nÀhtÀvÀsti vakiovastausta, mitÀÀn tietoa ei anneta ilman maksua. Soittaminen maksaa myös (oli takuu voimassa tai ei).

En voi suositella mitenkÀÀn yritystÀ, jonka palveluasenne on tÀysi 0 ja mielessÀ on vain rahan nyhtÀminen asiakkailta. Asioinnista jÀi se kuuluisa "pa**** maku" suuhun. Olisin voinut puhelimen lÀhettÀÀ latausliittimen vaihtoon, vaikka takuu ei sitÀ kattaisikkaan, mutta tÀllaisella asiakaspalvelun laadulla jÀÀ lÀhettÀmÀttÀ.

Ennemmin ostan uuden puhelimen ja heitÀn vanhalla vesilintua tai sitten korjaan sen itse (takuu on voimassa enÀÀ muutaman kuukauden), kuin lÀhetÀn tuonne.

2019幎12月2日

Mobylife からの回答

Hei ja kiitos palautteestasi! Valitettavasti on aina hankala sanoa, ettÀ onko kyseessÀ takuunalainen vika nÀkemÀttÀ laitetta ja siksi pyydÀmme lÀhettÀmÀÀn laitteen huoltoon tarkistaaksemme sen.
Pahoittelumme, ettei sivuiltamme löytynyt helposti tietoa laitteen tarkastusmaksusta. Laitan tÀstÀ tietoa eteenpÀin, ettÀ saisimme hinnat jÀrkevÀmmin nÀkyviin.

YstÀvÀllisin terveisin,
Jussi

5぀星のうち1の評䟡

bedrövlig verkstad först hittades inget

bedrövlig verkstad först hittades inget fel två veckor senare konstaterades fuktskada ,då gÀller inte garantin.En telefon som Àr tre månader gammal borde ersÀttas av garantin.Någon fuktskada tror jag inte på eftersom jag aldrig utsatt telefonen för fuktig miljö.

2019幎11月30日

Hej Lars-Erik,

Vad tråkigt, jag förstår att du Àr besviken.

NÀr vi undersökte enheten invÀndigt så fann vi tyvÀrr spår efter vÀtska.
Som auktoriserad verkstad så måste vi följa riktlinjerna från producenterna, dÀribland att garantin inte gÀller vid fuktskada.
Fukt trÀnger sig in till kretskortet dÀr alla viktiga komponenter sitter. Vid små mÀngder Àr det Àr vanligt att enheten kan fungera Àndå, men fukt har en tendens att långsamt sprida sig, vilket gör att fler och fler funktioner påverkas över tid. Eftersom fukt sprider sig så kan vi aldrig vara sÀkra på att problemet blir löst nÀr vi enbart byter ut vissa delar, det kan Àven bli vÀrre om vi skulle reparera en fuktskadad enhet. Eftersom vi Àr en yrkesstolt och auktoriserad verkstad så har vi lovat tillverkarna att sÀkerstÀlla en mycket hög kvalitet på våra reparationer, och på grund av dessa omstÀndigheter så kan vi inte erbjuda reparation av fuktskadade enheter.

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme, vi uppskattar all feedback så att vi kan bli Àn tydligare framöver.

Jag önskar dig en fin dag.
Med vÀnliga hÀlsningar, Pia @mobylife

Föredömligt snabb service

Föredömligt snabb service. LÀmnade in den trasiga telefonen den 16/11 och fick tillbaka den den 20/11, som ny.

Mobylife からの回答

Vad hÀrligt att höra att du blev nöjd med servicen och snabbheten Elisabeth. Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna ett så fint omdöme. Det vÀrmer i vintermörkret.
Vi önskar dig en fin dag!

5぀星のうち1の評䟡

Drengens huawei bÊrbar har vÊret

Drengens huawei bÊrbar har vÊret indsendt. Ordre nr. 9795739
1. gang.
Som kunde er jeg i butikken hvor den er kÞbt, får den der nulstillet. Vi ser tiden an.
2. gang er hvor problemet fortsat er der, aflevere jeg den igen... gÞr opmÊrksom på det er samme fejl, og den bliver indsendt til jer.
Da den kommer retur, er det NØJAGTIG samme ting i har foretaget jer (pÃ¥ papiret jeg har modtaget stÃ¥r der ihvertfald det). KÊden hopper af for mig allerede der, da jeg slet ikke fÃ¥r indtryk af at i har lÊst det indledende butikken har gjort eller skrevet omkring den bÊrbar. I gjorde jo det samme!... Vi tager hjem med en computer jeg er overbevist om vil fÃ¥ samme problem indenfor kort tid igen(lever dog i en meget lille forhÃ¥bning om at det har lÞst sig). Jeg kontakter power og fÃ¥r ogsÃ¥ bekrÊftet at arbejdsbeskrivelsen fra jeres side er den samme som jeg fik lavet fÞrste gang.
3. gang.
Vi indsender den igen med samme fejl. Denne gang er jeg dog lÞbende bedre opdateret med sms og mails end jeg overhovedet har vÊret de foregående gange. Thumps up på det.
Der bliver meddelt vedr. manglende reservedele, de ankommer, og bundkort m.v. bliver udskiftet BÊrbar kommer retur indenfor rimelig tid.
DOG da jeg nu liiige har tÊndt den, så mÞder jeg mobylife på min skÊrm, og den ber om en adgangskode. DAMMIT!!!!... FÞrst har vi problemer, vi henvender os, og hvorfor skal tilliden til produktet også ÞdelÊgges ved at i ikke sÞrger for at få den nulstillet og klargjort inden den forlader jeres butik. Det forstår jeg ikke, og vil blot udtrykke min utilfredshed over jeres mangel på at gennemfÞre tingene både fÞrste gang og ved aflevering, så man som kunde kan stå tilbage med et fuldendt indtryk af en reperations sag. Så roser har jeg endnu ikke tilovers.
I skrivende stund er det lykkedes mig at sÊtte en nulstilling igang, men skulle det give kvaler, så er det JERES skyld at jeg går til butikken IGEN og har problemer med computeren. Igen over noget fuldstÊndig unÞdvendigt!

Hej Thomas,

Beklager din frustration i denne sag.

Jeg har kigget på sagen og jeg kan se at vi blot opdaterede computeren fÞrste gang, ligesom du siger. Efter opdatering klarede den vores kvalitetskontrol, derfor mente vi at problemet var lÞst.
Anden gang skiftede vi rigtig mange dele, men hvorfor den ikke var klargjort, er jeg nÞdt til at undersÞge nÊrmere, det er naturligvis ikke sådan det skal vÊre.
Tak fordi du gÞr os opmÊrksomme på dette.

Jeg håber virkelig at nulstillingen gik godt og at du ikke får flere problemer nu, ellers er du velkommen at tage kontakt til mig via mail, på trustpilot@mobylife.com.

Med venlig hilsen, Pia @Mobylife

5぀星のうち4の評䟡

Jag Àr jÀttenöjd med reparationen men

Jag Àr jÀttenöjd med reparationen men det tog lång tid, 2 vackor att hÀmta..men allt funkar sa bra..

Hej Julius,
HÀrligt att höra att du blev nöjd med reparationen, men jag förstår att det Àr lÀnge att vara utan. Vår ambition Àr att reparera och skicka ut telefonen samma dag som den kommer in till verkstaden. I ditt fall kan jag se att vi tyvÀrr saknade reservdelar och att helgen stÀllde till det lite också. Vi i fick in telefonen en fredag och skickade tillbaka den på torsdagen i veckan efter.
Låt oss hoppas att den fungerar som den ska nu så du slipper vara utan igen.
Tack Àn en gång för ditt omdöme och ha en fin dag!

Snabb och bra service.

2019幎11月22日

Hej Britt-Marie,

Vi tackar och bockar för de vÀnliga orden.
Med vÀnliga hÀlsningar, Pia @Mobylife

Bra kommunikation

Bra kommunikation, snabba och löste mitt problem snabbt

2019幎11月21日

Tack Martin,

Det var hÀrlig lÀsning för oss. Det Àr precis så vi strÀvar efter att uppfattas. :)

Önskar dig en hÀrlig helg!

Mobil reperation

Bra och snabb service, vÀldigt trevliga.

2019幎11月21日

Mobylife からの回答

HÀrligt att höra - stort tack Mattias!

Hoppas att telefonen fortsÀtter att fungera som den ska nu.

Ha en underbar dag.

Otroligt dålig service

Otroligt dålig service, att prata med kundtjÀnst var som att lyssna på ett inspelat band. Noll kundfokuserat.

2019幎11月19日

Mobylife からの回答

Tack för att du tar dig tid att lÀmna ett omdöme. Det kÀnns sjÀlvfallet tråkigt att vi inte kunde leva upp till dina förvÀntningar. Vårt mål Àr att svara tydligt och vÀnligt på alla typer av frågor och funderingar som våra kunder har.
För att vi ska kunna förstå vad som gått snett och kunna förbÀttra vår kundupplevelse ytterligare hade jag uppskattat massor om du ville skicka ett mejl till oss (trustpilot@mobylife.com) med lite förtydligande på vad som skett och hur vi brustit. Vill du ringer vi gÀrna upp dig om det kÀnns lÀttare.
Stort tack på förhand.
VÀnliga hÀlsningar,

5぀星のうち4の評䟡

Gick lika snabbt som vanligt

Gick lika snabbt som vanligt. Men det enda som jag skulle önska mer av Àr utifall att det Àr något som jag, som konsument kan göra åt saken istÀllet för att skicka ivÀg den.
Personalen på Telia var mer Àn hjÀlpsamma, sÀger inget om det. Men det enda konkreta för mitt problem som jag fick var att jag kunde ta och anvÀnda tryckluft på burk. NÀr jag frågade sedan om jag kunde anvÀnda Isopropanol + tops för att göra rent USB-C uttaget kunde dom ej svara på detta.
Hade det som sagt stått något på följesedeln/arbetssedeln som jag kan göra för att åtgÀrda problemet så hade ni fått en 5:a utan tvekan.

2019幎11月18日

Hej Mikael,
Tack för ditt fina omdöme. Vi Àr glada att höra att du kÀnner dig nöjd och att felet blev avhjÀlpt. Sen Àr det tyvÀrr lite lurigt att kunna ge råd kring hur man sjÀlv rengör uttag och annat på en mobil eftersom man vid fel hantering och för vassa verktyg riskerar att göra mer skada Àn nytta. Fickludd och annat kan vara lite lurigt om det pressats hårt, så var försiktig och undvik vassa metallverktyg om du vill prova sjÀlv nÀsta gång.
Ha det fint.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス