Mobylife

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service av dem pÃ¥ Stockholmskontoret! Tecknade vÃ¥ra Abonnemang samt kör-journaler av Mia pÃ¥ Stockholms kontoret. Vi Àr jÀttenöjda tack 🙏🏌

5぀星のうち5の評䟡

Hyggelig betjening- Til tross for at det var en LG G7 tlf ( mye telefon for en rimelig penge! I Norge kjÞper majoriteten de aller dyreste mobiltelefoner da de stort sett er primitivt merkebevisste -... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

bra service, men krÃ¥ngligt att skriva ut porto för telefon, fick vÀnta lÀnge pÃ¥ min telefon önskat att jag erbjudits en lÃ¥netelefon, man kan ju se att jag skött telefonen och mina Ã¥taganden. jag Àr n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd med hanteringen! Trots att jag under reparationstillfÀllet fick meddelande om att reparationen skulle ta lÀngre tid Àn förvÀntat p.g.a. att det saknades reservdelar, sÃ¥ fick jag tillbaka m... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Mobylife Àr ledande i Norden på service och reparationer av mobila enheter. Hos oss får du snabbt, enkelt och sÀkert en auktoriserad reparation med originaldelar och bibehållen fabriksgaranti. Dessutom lÀmnar vi alltid 3 månaders garanti på reservdelar och utfört arbete.

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

(1,133)

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Akun vaihto

Honor 8 lite -puhelimen akku vaihdettiin parissa tunnissa, kuten luvattiin.

2019幎11月15日

Mobylife からの回答

Kiitos palautteesta ja mahtavaa, ettÀ olet tyytyÀvinen toimintaamme!

YstÀvÀllisin terveisin,
Jussi

Bra service och snabbt

2019幎11月15日

Hej Therése,
Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss.
Snabbt och bra Àr det vi strÀvar efter. :)
Hoppas telefonen fortsatt startar som den ska.
VÀnliga hÀlsningar,
Matilda på mobylife

5぀星のうち1の評䟡

Samsung Àlykellon akku ei kestÀ kuin

Samsung Àlykellon akku ei kestÀ kuin vuorokauden. LÀhetetty takuukorjaukseen.
Ei ole kuulemma mitÀÀn vikaa. Veloitettu 25€ koska ei löydetty vikaa. Tuskin testattu kunnolla. Kello toimitettiin ladattuna huoltoon. Akku tyhjÀ kun tuli huollosta. Oli huollossa 4 pÀivÀÀ. TÀysin paskaa palvelua. Rahastamisen makua. On harmi ettÀ on tÀllaisia yrityksiÀ.

2019幎11月14日

Mobylife からの回答

Hei ja kiitos palautteesta! IkÀvÀ kuulla ongelmista huollon kanssa. Testaamme laitteet aina valmistajan virallisilla työkaluilla ja mikÀli vikaa ei havaita, niin emme valitettavasti voi lÀhteÀ korjaamaan laitetta.
Pahoittelut vaivasta!

YstÀvÀllisin terveisin,
Jussi

Sony Xperia XZ1 Compact

Brukar ta ca. 10 dagar sa man i butiken.
Kom på två (2) dagar.
Kanon.

Hej Mats,
Vad kul att du uppskattade hanteringstiden, vi gör alltid vårt bÀsta för att enheterna ska skickas åter till sina Àgare så fort som möjligt, vi vet sjÀlva hur besvÀrligt det Àr att vara utan den :-)
Tack för ditt omdöme, och ha en strålande dag :-)

Snabb och bra service

Hej Patrik!

Tusen tack för din positiva respons, det betyder mycket för oss !
Ha en fin dag !

Helt OK

Helt OK tycker jag

Hej Åke!

Vi tackar så hemskt mycket för att du tog tig tid att lÀmna ett omdöme om oss.

Ha en fin dag :-)

Vet vad dom gör.

Hej Peter!

Tack för dina fina ord, de vÀrmer :-)
Ha en fin dag !

Bra och snabb service

Hej Joakim,

Vi uppskattar verkligen att du ville dela med dig av din positiva upplevelse!
Tack så mycket :-)

Snabbt och smidigt

Hej Mathias!

Vad hÀrligt att höra att du blev nöjd med hanteringstiden :-)
Tack så mycket!

5぀星のうち3の評䟡

Avsaknad av information om att det inte

Avsaknad av information om att det inte gick att byta batteri för att skÀrmen var sprucken. Telefonen skickades ivÀg och så visade det sig att telefonen inte gick att laga iallafall...

Mobylife からの回答

Tack för din mycket vÀrdefulla feedback!
Jag ska undersöka detta internt, för det Àr givetvis viktig information att få.
Det Àr korrekt att enheten måste vara hel nÀr vi utför garantireparationer - anledningen till detta Àr att vi inte kan återmontera skadade delar och samtidigt ge en reparationsgaranti på vårt arbete.
Att kunna ge garanti på vårt arbete Àr viktigt för oss som auktoriserad verkstad.

Bra service

Bra service, snabbt med hög kvalitet....inget att klaga på

Hej Jan!

Det Àr PRECIS så vi vill uppfattas, så vi tackar ödmjukast för din fina recension :-)

5぀星のうち4の評䟡

De gick preciiiis över garantitiden med de blev bra i slutÀndan.

De gick preciiiis över garantitiden, och min telefon fungerar som den ska nu. Önskar bara att de var mer detaljerade i beskrivningen vad de hÃ¥ller pÃ¥ med. " BestÀllt reservdel" sÀger inte sÃ¥ mycket och med tanke pÃ¥ att reservdelen var försenad sÃ¥ kÀnner jag att om jag vetat mer sÃ¥ hade jag nog haft liiiite mer förstÃ¥else med förseningen. Men de gjorde ett riktigt bra jobb iaf.

Hej Elin,

Tusen tack för din vÀrdefulla feedback!
Du har helt rÀtt i att det Àr viktigt att kunna få en tydlig status i Àrendet, så jag ska se över detta.

Hoppas du får en fin dag!

Snabb service

Det gick fortare Àn jag trodde och det Àr skönt att få tillbaka mobilen i toppskick.

Hej Jon,

Vad glada vi blir att höra att vi övertrÀffade dina förvÀntningar :-)
Tack!

Ha en hÀrlig dag!

Snabbt och enkelt.

Hej Torfinn!

Tack för ditt omdöme, det uppskattas :-)

Snabbt och effektivt!

Mobylife からの回答

Vad skönt att höra att vi levde upp till dina förvÀntningar angående snabbhet och effektivitet, det Àr just det vi stÀvar efter :-)
Tack för ditt omdöme!

Snabb service

Hej Mats

Tack för ditt omdöme, det uppskattas verkligen :-)

Ha en bra dag!

Enkelt och snabbt

Hej Anders,

Vad skönt att höra att vi levde upp till dina förvÀntningar :-)
Tack för ditt omdöme!

bra service

bra service, men krångligt att skriva ut porto för telefon, fick vÀnta lÀnge på min telefon önskat att jag erbjudits en lånetelefon, man kan ju se att jag skött telefonen och mina åtaganden. jag Àr nöjd att man lyckades laga den men hade önskat mer lÀttare förklaring vad som var felet och om den var tillrÀckligt uppdaterad
Annars all heder åt Mobylife

Hej Marianne,

Tack för din vÀrdefulla feedback!
Det ska ju sjÀlvklart inte vara krångligt att anvÀnda vår service, så jag ska se över detta.
Exakt vad felet var Àr oftast svårt att svara på, men vi testar enheten del för del och byter ut de delar som inte fungerar som de ska. I detta fallet var det kretskortet och ingången för laddsladden som inte fungerade. Jag hoppas att allt Àr OK nu efter reparationen :-)

Ha en skön dag.

5぀星のうち5の評䟡

Min doro fungerade inte men jag fick

Min doro fungerade inte men jag fick möjlighet att skicka tillbaka den och fick en ny i retur eftersom jag fortfarande hade garanti. Bra jobbat!

Hej Lena!

Vi tackar ödmjukast för din fina recension :-)
Hoppas den nya enheten fungerar som den ska i lång tid framöver!

Ha en fin-fin dag.

5぀星のうち4の評䟡

Gick snabbt och var enkelt med sjÀlva

Gick snabbt och var enkelt med sjÀlva servicen. Men inte en enda instÀllning fanns kvar. Alla Àr inte mobilnördar utan det har tagit flera veckor att få till instÀllningarna och vi Àr inte klara Àn.

Mobylife からの回答

Tack för det fina betyget trots utmaningarna med instÀllningarna.
Vi rekommenderar alltid att man gör en sÀkerhetskopia av innehållet, eftersom många av våra reparationer krÀver en återstÀllning. Vi gör en kvalitetskontroll i förbindelse med reparationen, för att se till att enheten Àr i tipp-topp skick, och den gamla mjukvaran kan göra att enheten Àr långsammare Àn den ska, eller orsaka andra funktionsproblem.

Om ni har några frågor angående instÀllningarna, så har vi många duktiga tekniker hÀr som helt sÀkert kan rådge, återkom på trustpilot@mobylife.com isåfall så tar jag det vidare dÀrifrån.

Ha en strålande dag.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス