Fantastisk service av dem pÃ¥ Stockholmskontoret! Tecknade vÃ¥ra Abonnemang samt kör-journaler av Mia pÃ¥ Stockholms kontoret. Vi Àr jÀttenöjda tack ððŒ
MobylifeÂ
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hyggelig betjening- Til tross for at det var en LG G7 tlf ( mye telefon for en rimelig penge! I Norge kjÞper majoriteten de aller dyreste mobiltelefoner da de stort sett er primitivt merkebevisste -... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
bra service, men krÃ¥ngligt att skriva ut porto för telefon, fick vÀnta lÀnge pÃ¥ min telefon önskat att jag erbjudits en lÃ¥netelefon, man kan ju se att jag skött telefonen och mina Ã¥taganden. jag Àr n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mycket nöjd med hanteringen! Trots att jag under reparationstillfÀllet fick meddelande om att reparationen skulle ta lÀngre tid Àn förvÀntat p.g.a. att det saknades reservdelar, sÃ¥ fick jag tillbaka m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Mobylife Àr ledande i Norden på service och reparationer av mobila enheter. Hos oss får du snabbt, enkelt och sÀkert en auktoriserad reparation med originaldelar och bibehållen fabriksgaranti. Dessutom lÀmnar vi alltid 3 månaders garanti på reservdelar och utfört arbete.
é£çµ¡å
ç±³åœ
- mobylife.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Akun vaihto
Honor 8 lite -puhelimen akku vaihdettiin parissa tunnissa, kuten luvattiin.

Mobylife ããã®åç
Samsung Àlykellon akku ei kestÀ kuinâŠ
Samsung Àlykellon akku ei kestÀ kuin vuorokauden. LÀhetetty takuukorjaukseen.
Ei ole kuulemma mitÀÀn vikaa. Veloitettu 25⬠koska ei löydetty vikaa. Tuskin testattu kunnolla. Kello toimitettiin ladattuna huoltoon. Akku tyhjÀ kun tuli huollosta. Oli huollossa 4 pÀivÀÀ. TÀysin paskaa palvelua. Rahastamisen makua. On harmi ettÀ on tÀllaisia yrityksiÀ.

Sony Xperia XZ1 Compact
Brukar ta ca. 10 dagar sa man i butiken.
Kom på två (2) dagar.
Kanon.

Mobylife ããã®åç
Avsaknad av information om att det inteâŠ
Avsaknad av information om att det inte gick att byta batteri för att skÀrmen var sprucken. Telefonen skickades ivÀg och så visade det sig att telefonen inte gick att laga iallafall...

Bra service
Bra service, snabbt med hög kvalitet....inget att klaga på

Mobylife ããã®åç
De gick preciiiis över garantitiden med de blev bra i slutÀndan.
De gick preciiiis över garantitiden, och min telefon fungerar som den ska nu. Ãnskar bara att de var mer detaljerade i beskrivningen vad de hÃ¥ller pÃ¥ med. " BestÀllt reservdel" sÀger inte sÃ¥ mycket och med tanke pÃ¥ att reservdelen var försenad sÃ¥ kÀnner jag att om jag vetat mer sÃ¥ hade jag nog haft liiiite mer förstÃ¥else med förseningen. Men de gjorde ett riktigt bra jobb iaf.

Snabb service
Det gick fortare Àn jag trodde och det Àr skönt att få tillbaka mobilen i toppskick.

bra service
bra service, men krångligt att skriva ut porto för telefon, fick vÀnta lÀnge på min telefon önskat att jag erbjudits en lånetelefon, man kan ju se att jag skött telefonen och mina åtaganden. jag Àr nöjd att man lyckades laga den men hade önskat mer lÀttare förklaring vad som var felet och om den var tillrÀckligt uppdaterad
Annars all heder åt Mobylife

Mobylife ããã®åç
Min doro fungerade inte men jag fickâŠ
Min doro fungerade inte men jag fick möjlighet att skicka tillbaka den och fick en ny i retur eftersom jag fortfarande hade garanti. Bra jobbat!

Mobylife ããã®åç
Gick snabbt och var enkelt med sjÀlvaâŠ
Gick snabbt och var enkelt med sjÀlva servicen. Men inte en enda instÀllning fanns kvar. Alla Àr inte mobilnördar utan det har tagit flera veckor att få till instÀllningarna och vi Àr inte klara Àn.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã