MODINAILS レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち4の評価

Fina naglar men hade många av samma storlek samt bara tre stora för tummen så alla var lite stora där, fick fila sidorna. Fanns flera av 6, 7 och 8, vilket säkert är bra om man behöver ha samma storle... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jag älskar deras naglar! De har bättre passform för mina naglar än andra pressons jag har provat. Älskar deras färger och jag behövde inte sätta om en enda nagel på två veckor💅 Det som behöver förbät... もっと見る

5つ星のうち5の評価

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag måste säga att min upplevelse av Modinails varit helt annorlunda. Naglarna kommer alltid i fina förpackningar, storlekarna har passat bra och glue stickers har funkat smidigt för m... もっと見る

企業情報

1. 美容用品店

当該企業による記述

✨ Vackra naglar, enkelt och smidigt! ✨ Med ModiNails fixar du snygga, salongsliknande naglar på bara några minuter – utan stress eller kladd. Håller snyggt, känns naturligt och är lätt att byta efter humör. Perfekt för dig som vill ha fina naglar utan att spendera timmar på salong! 💅💕

ほぼ満足

Snabb leverans...
Ursnygga naglar!😍

2026年8月3日

Tack snälla Marit! 💕
Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och naglarna. Vi hoppas att du kommer trivas lika bra med ditt nästa set! ✨💅

5つ星のうち3の評価

Billigare och roliga färger men. . .

Billigare och roliga färger mönster. Lite tunnare precis som annat välkänt märke vilket gör att de går få in kant i kant med nagelbanden och det ser naturligt ut. Ligger inte ovanpå och ser inte onaturlig ut. Dock var de medföljande alkowipesen helt torra. Filen gick inte att fila med. Klisterlapparna var svåra att ta bort pappret på och då är jag ändå van användare av press on naglar. Naglarna satt 12 timmar med klisterlapparna. Jag gjorde ett gediget underarbete precis som jag brukar och annat välkänt märke brukar sitta minst 9 dagar.
Dagen efter de lossnat testade jag med klisterlappar från det andra välkända märket istället och nu har de suttit 2 dygn och sitter fortfarande.
Finns lite att jobba på och förbättra. Så både ris och ros från mig. Kan bli riktigt bra.

2026年7月31日

Hej Lia,

Tack snälla för att du tog dig tid att skriva en så genomtänkt recension. Vi uppskattar verkligen både berömmet och den konstruktiva feedbacken. 💕

Vad roligt att höra att du gillar våra nya designer och passformen på naglarna.

Samtidigt är det tråkigt att både alkowipesen och filen inte levde upp till förväntningarna. Det ska självklart inte vara så.

När det gäller gluetabs har vi faktiskt uppdaterat dem till en ny transparent version. Vi vet samtidigt att upplevelsen kan skilja sig från person till person beroende på naglar och applicering, och därför är all feedback väldigt värdefull för oss.

Vi skickar gärna ett ark av våra nya transparenta gluetabs till dig utan kostnad. Hör gärna av dig till oss på info@modinails.com så ordnar vi det. 🤍

Tack igen för att du hjälper oss att bli ännu bättre. 🌸

Nöjd!!!!

verkligen super nöjd med både frakt och naglarna. Kommer absolut att köpa fler!

2026年6月28日

Tack snälla Marika! 🩷
Vad roligt att höra att du är så nöjd. Det betyder mycket för oss. Vi ser redan fram emot att få skicka din nästa beställning. ✨💅

5つ星のうち1の評価

Dåliga storlekar på både naglar och…

Dåliga storlekar på både naglar och lim, katastrof dåligt lim som lossnar från nagel och knappt går att få bort pappen från. Har testat andra varumärken och går inte att jämföra. Så dåligt rakt igenom, kvalité och fäste på allt. Sitter max 2 dagar dem senaste 3 jag testade trots att jag preppar naglarna och nagelband supernoga i nästan en timme. Mailade och ville reklamera och lämna tillbaka dem oöppnade förpackningarna jag hade kvar. Svaret var högst ignorant inlindat i tacksamhet för feedback? Och lösningen? Jo, blev erbjuden ett tillgodo att köpa fler naglar, så även kundvård/service dåligt! Tillgodo var dessutom på belopp som inte ens täcker ett nytt set.

2025年10月1日

Lösnagel

Satt okej, bra med storlekar att välja på.

2025年11月2日

Hej Fam!💛
Stort tack för din recension. Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram storleksutbudet, det är något vi arbetar aktivt med för att säkerställa att våra naglar passar så många som möjligt.
Din feedback hjälper oss att fortsätta utveckla vårt sortiment. Tack för förtroendet! 🙂❤️

Med vänlig hälsning
ModiNails

5つ星のうち1の評価

Naglarna lossnar hela tiden

Naglarna lossnar hela tiden. Jag har haft naglar från andra märken och det har aldrig varit att dom sitter så dåligt. Jag har gjort precis som instruktioner flera gånger men det fungerar inte. Så besviken.

2025年10月22日

Hej Annika,
Tack för att du delar din upplevelse, vi är verkligen ledsna att höra att naglarna inte suttit som de ska. 💔 Det är absolut inte den känsla vi vill att någon av våra kunder ska få.

Våra press on-naglar brukar sitta riktigt bra när appliceringen görs steg för steg, men ibland kan små detaljer som fett på nagelbädden eller luftfuktighet påverka fästet. Vi hjälper dig gärna med personliga tips för att få bästa möjliga resultat nästa gång. 💅✨

Hör gärna av dig till oss på info @modinails.se
så kan vi guida dig mer specifikt utifrån dina naglar och rutiner.

Tack igen för din feedback, den hjälper oss att ständigt förbättra oss. 💖
/Team Modinails

Så fina

Så fina! 🤩 Älskar!

2025年10月12日

Tack Emelie!☺️❤️💪✨

5 naglar av 5 möjliga 👌🏻🙏🏻👍🏻

Superfina press-ons och riktigt bra service. Trevlig & hjälpsam kundtjänst. Snabb leverans och naglarna är ett mästerverk i sig - 5 naglar av 5 möjliga 👌🏻🙏🏻👍🏻

2025年10月13日

Tusen tack, Li! ❤️
Din fina recension betyder verkligen mycket för oss. Vi lägger ner mycket kärlek i både våra produkter och vår service, och det värmer enormt att få höra att det märks. 🫶✨
Det är alltid extra värdefullt när kunder som faktiskt har provat våra press-ons delar sina upplevelser, det hjälper andra att se den verkliga bilden av ModiNails. 🙏🏼

Stort tack för att du tog dig tid och spred lite glädje, du är alltid varmt välkommen tillbaka! 💌

Varma hälsningar,
Teamet på Modinails

5つ星のうち2の評価

För långa, lossnar snabbt.

Tyvärr lossnade några naglar bara dagen efter applicering. Jag är användare av press on nails sedan några år tillbaka och aldrig har naglar lossnat så fort.
Minsta storleken av Square är tyvärr för stor för mig. Även lite för långa jämfört med de Square av andra märken jag kört med.
Dock superfina naglar!!

2025年10月20日

Hej Pia,
Tack för att du delar din upplevelse och för att du samtidigt lyfter att du tycker naglarna är superfina, det betyder mycket för oss.

Att några naglar lossnade snabbt och att storlekarna inte passade helt rätt låter verkligen frustrerande, och vi förstår att det inte är så du vill att en press-onupplevelse ska vara. Våra Square-naglar är lite annorlunda i både passform och längd jämfört med andra märken, och ibland krävs det små justeringar i både storlek och applicering för att få dem att sitta ordentligt.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt passform och ge tips som brukar göra stor skillnad, även för erfarna användare. Hör gärna av dig till oss på info@modinails.com, så går vi igenom vad som kan förbättras för just dina naglar.

Tack igen för att du tog dig tid att recensera, din feedback hjälper oss att fortsätta finslipa både passform och kollektioner.

Med vänlig hälsning
Modinails

Sitter inte länge

Super fina naglar men dom sitter inte bra. Jag följer instruktionerna men tappar första redan dag 2. Jag har haft andra liknande naglar som suttit betydligt längre så känner mig väldigt besviken.

2025年10月14日

Hej Elin,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse 💖 Vi är glada att du tycker naglarna är fina, men verkligen ledsna att de inte suttit så länge som de borde. Det är absolut inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Hållbarheten kan ibland påverkas av små faktorer, till exempel naturliga oljor på naglarna, typ av limmängd eller hur länge man trycker vid applicering. Vi hjälper dig gärna med personliga tips för att få ett ännu bättre fäste nästa gång. 💅✨

Hör gärna av dig till oss på info@modinails.se
, så guidar vi dig steg för steg.
Tack igen för din feedback, den hjälper oss att hela tiden förbättra både våra produkter och instruktioner. 💌

/Team Modinails

5つ星のうち5の評価

De enda Press-On naglar jag gillar!

ModiNails är de enda Press-On naglar jag gillar! Och jag gillar inte blott Modinails, utan verkligen ÄÄÄÄLSKAR dom ❤️ Naglarnas passform, tjocklek samt färgernas/designens hållbarhet är komplett överlägsna. Även gluetabsen är ljusår bättre än något annat fabrikat, och asken som naglarna kommer i är så söt och läcker. Jag har av samma anledningar precis sålt mitt sista set från ett annat märke, och har nu endast ModiNails i min samling. Framöver kommer jag enbart att köpa från ModiNails 😍👌 Dessutom tycker jag att färgerna och designerna som ModiNails erbjuder är fullständigt exceptionella. Jag är så glad att jag upptäckte ModiNails tidigt i min Press-On-era, så jag har lyckligtvis inte mycket att ångra eller återställa 🥰

2025年7月14日

❤️Men finaste Emilia!❤️
Vi blir helt berörda när vi läser dina ord 💕
Att veta att just ModiNails är de enda naglarna du vill bära, och att du älskar dem så mycket, det är mer än vi någonsin kunnat drömma om.

Det är kunder som du som gör hela vår resa värd allt arbete. Din glädje, ditt stöd och din värme ger oss styrkan att fortsätta skapa och utveckla. Att våra naglar får vara en del av din vardag och din samling känns som den finaste belöningen vi kan få.

Tack för att du väljer oss, tack för att du tror på oss och tack för att du sprider så mycket kärlek. 🙂❤️🫶

Med all värme,
Kundtjänst ModiNails

5つ星のうち2の評価

Snabb leverans, inga sådana problem.
Men naglarna i almond passa verkligen inte mig.
Köpte 2 olika färger. Dem är både väldigt platta och saknar mer ellee mindre apex.
Den ena färgen, glittrig, såg precis ut som väntat. Den andra, cateye, där skiljde färgen på bilderna på hemsidan och vad som faktiskt kom hem drastiskt.
Så tyvärr, inget för mig.

2025年9月4日

Jag är supernöjd!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag måste säga att min upplevelse av Modinails varit helt annorlunda. Naglarna kommer alltid i fina förpackningar, storlekarna har passat bra och glue stickers har funkat smidigt för mig, just för att de inte använder lim.

Jag har provat billigare naglar tidigare, och det går faktiskt inte att jämföra. Modinails sitter mycket bättre, känns bekvämare och är mycket snyggare i verkligheten.

Jag tycker det är synd att någon jämför med lågprisnaglar, för min egen erfarenhet är att ModiNails håller mycket högre kvalitet. Jag kommer absolut fortsätta handla här! 💅✨

2025年8月31日

Hej Åsa,
stort tack för din fina recension. 💕
Vi blir så glada att höra att du är nöjd med passform, glue stickers och kvaliteten. Det betyder mycket för oss att du delar din upplevelse, och vi ser fram emot att fortsätta inspirera dig med fler färger och stilar 💅✨

Kundtjänst ModiNails

Trustpilot エクスペリエンス