JÀttefina naglar, fÃ¥tt mÃ¥nga komplimanger för dem, enkla att applicera, sitter riktigt bra med limmet. Hade blivit fem stjÀrnor om det inte berodde pÃ¥ hur de var förpackade. Hade önskat att de lÃ¥g i n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Egentligen Fina naglar men tyvÀrr flagnade fÀrgen dag 1. Limmet skiner igenom. Med glue tab höll naglarna ca 2 timmar och med limmet ca 2-5 dagarâŠ.trots noggrann prepp och jag följde instruktionen... ãã£ãšèŠã
Först ramlade mina naglar av efter 4 dagar. Sedan kontaktade jag supporten. De sa hur jag skulle göra för att limma pÃ¥ dem igen sÃ¥ de hÃ¥ller lÀngre. Nu har jag haft dem i 2,5 vecka efter jag gjorde so... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dom Àr bra och fina och sitter lÀnge men nÀr ni skickar naglarna borde ni skicka mer av mittennaglarna alla har inte smala naglar för mig rÀckte inte alla naglar eftersom jag inte anvÀnder dom smalast... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
XNails specialiserar sig på att designa och ta fram lösnaglar av högsta kvalitet. Alla våra naglar Àr tillverkade med 100% gelé. De Àr limiterade och handgjorda till ett specifikt antal per design. Testa VÀrldens mest naturliga lösnaglar hos oss.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Varning Blufföretag! BestÀlltvÃ¥ sett och fickâŠ
Bluff förBestÀllde två sett och fick bara ett. NÀr jag försöker komma i kontakt för att be om sett två får jag inget svar. Men mina pengar fick jag i te heller tillbaka.
Ingen återkoppling
Köp inte från denna sidan. Jag bestÀllde naglar som visade sig vara alldeles för plastiga för min smak. NÀr jag sedan skickat tillbaka dessa efter godkÀnnande av deras kundtjÀnst så slutade dom svara helt. Jag betalde via klarna och dom sa att dom skulle betala tillbaka pengarna på samma sÀtt, men Ànnu inte fått någon återbetalning, och inte heller plockat bort fakturan. VÀldigt oseriöst.
Det tog Àven mycket lÀngre tid n 1-3 dagar att få paketet, trots att jag betalat extra för att få hem det i tid.
BestÀllningen gjordes 8 juni
BestÀllningen gjordes 8 juni. Har inte tagit emot något och har inte fått svar via e-post?
Bluff! Köp ej!
Jag förstår inte hur den webbutiken fortfarande existerar? De påstår att de tillverkar naglarna sjÀlva trots att de egentligen köpt in dem hos BTartbox. De påstår också att alla naglar sÀljs i begrÀnsad upplaga, Àndå har de haft samma modeller i flera år. Riktigt blufföretag.
LÃ¥ng leveranstid
Naglarna Àr bra enligt dottern som anvÀnder dom. Dock stÀmmer inte leveranstiden som står på hemsidan (1-3 vardagar), utan det Àr snarare 1 vecka eller lÀngre leveranstid, trots att man betalat extra för snabbare leverans.
Handla inte från denna webbplats
Handla inte frÃ¥n denna webbplats! bara bluff och bÃ¥g â¹ïž sÃ¥ besviken att jag gick pÃ¥ detta. Billiga plastnaglar, superdÃ¥lig kvalité. De utlovar 1-3 dagars leverans men tar minst tvÃ¥ veckor. Finns inte olika storlekar att vÀlja pÃ¥ utan fick bara fem olika och de Àr alldeles för smÃ¥ för mina naglar, plastiga och hÃ¥rda. GÃ¥r ej att anvÀnda. SÃ¥ besviken över att ha gÃ¥tt pÃ¥ denna bluff.
Ganska fina naglar men tyvÀrr Àr detâŠ
Ganska fina naglar men tyvÀrr Àr det inget för oss ârestaurangareâ men det var kul att prova men tipsar att dom inte passar de som arbetar fysiskt med hÀnderna men till fest och kontorsjobb passar dom sÀkert utmÀrkt. Kommer inte köpa igen tyvÀrr.
Sköna naglar som sitter bra och snyggt
Sköna naglar som sitter bra och snyggt. Men franska manikyren slits bort snabbt och saknas på kortsidan/ toppen på nageln.
Dom Àr tunna och gÃ¥r lÀtt av ochâŠ
Dom Àr tunna och går lÀtt av och klisterlapparna Àr dåliga men snygga fÀrger
Falsk marknadsföring på många sÀtt
Falsk marknadsföring på många sÀtt. Utger sig bland annat för att vara 100% gele och inte plast. Varnas för på Trustpilot då de visar falskt trustscore. SÀljer BTartbox naglar, men för mer Àn dubbla priset. Vill du ha sådana naglar rekommenderas att du köper direkt från BTartbox.
Skulle vara mjukare Àn riktigaâŠ
Skulle vara mjukare Àn riktiga plaststolar vilket de ej var. KÀnner mig så lurad. Kommer aldrig att köpa från dem igen.
VÀldigt fina naglar
VÀldigt fina naglar. Snyggt att de Àr så tunna men innebÀr så klart att de inte går att återanvÀnda så många gånger
Naglarna behöver vara större
Naglarna behöver vara större! Min tumnagel var för stor för er största nagel!
naglarna Àr bra, men kundservice svarar inte
Naglarna Àr bra, men har skickat flertalet email till deras kundservice men de svarar inte mig p.g.a. en felaktig order, samt att de sÀger 1-3 dagars leveranstid men de har inte skickat mina Àn och jag bestÀllde I början av veckan (Àr helgen nu).
Finaste naglarna på marknaden
Finaste naglarna på marknaden, utan konkurrens!
Tunna, perfekt passform.
Paketet kom snabbt