BÀsta press on
Jag har testat många olika press on, men Nude boomer från Iconeve Àr överlÀgset bÀst. Tunn, hållbar och snygg! Det enda jag anvÀnder.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jag lÀste negativa kommentarer om iconeve naglar, vilket gjorde mig lite nervös eftersom jag lÀste kommentarerna efter att jag hade bestÀllt. Men nu nÀr jag har fått mina press on naglar så Àr jag vÀldigt nöjd med dessa. Enda nackdelen Àr att leveranstiden Àr lång. Men annars Àr jag supernöjd med produkterna.
FruktansvÀrd lång leveranstid. Ingen bra kvalite, de Àr tunna och böjer sig.
Plastiga,Tjocka å riktigt dålig hållbarhet,efter bara nån timma började fÀrgen flagna bort,jag Àr jÀtte besviken
SÀmsta mög jag någonsin haft. Naglarna Àr plastiga och lossnar.
Vissa ser ut som klor.
SÀmsta naglar jag har haft då de lossnar efter två dagar och ger en kÀnsla av plast bitar på fingrarna.
Har aldrig haft så fina naglar, snabbt och enkelt, rekommenderar varmt
VÀldigt trevligt överraskad! Otroligt trevlig kundtjÀnst. Jag behövde inte vÀnta i evigheter för att få hjÀlp och det hanterades professionellt!
VÀntetider på att få produkter Àr relativt långa, men det Àr vÀrt att vÀnta! Naglarna ser naturliga ut! Jag fick då nu så att det verkligen ser ut att de Àr mina och vuxit på mina fingrar, super snyggt! Inte alls något att jÀmföra med annan sk.t från Kina som man kan köpa för 30 kroner. Så ja, rekommenderar 100%! VÀrt pengarna och tiden att vÀnta.
Nöjd! Sitter bra och nu testar jag först en nagel i nÃ¥gon vecka. Sedan kör jag hela kitet! Ett minus för lÃ¥ng leveranstid och felaktig leveransinformation. Ãverlag bra!
Jag Àr jÀttenöjd. Snabb leverans och bra produkt.
Naglar kom men stÀmde inte alls med bilderna, de lÀngre av dem var krökta så de såg ut som klor. NÀr jag försöker kontakta företaget för att returnera lÀmnar de inte ut någon retur adress och återkoppla inte.
Bluff och spammar sönder en med både sms och mail.