レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi fÃ¥r altid den bedste kundeservice og vejledning. Ved rÃ¥dgivningssamtaler er der tid og ro til at fÃ¥ overblik og derfra kunne tage valg, som passer bedst til os. Vores rÃ¥dgiver er personlig, grun... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har efter 40 Ã¥r samme store bank, som opleves meget upersonlig, netop skiftet til MÞns Bank, KÞge. Det har vÊret en helt anden oplevelse at vÊre i banken, oplevede en bank der faktisk var til for... もっず芋る

䌁業情報

1. 銀行

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

MÞns Bank er en solid lokalbank, og på trods af navnet får vi i disse år kunder i hele landet. Vi har korte beslutningsveje, fokus på kunderne og fÊrre kunder pr. rådgiver. Det giver mere tid til dig!

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

286件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Vi får altid den bedste kundeservice og

Vi får altid den bedste kundeservice og vejledning.
Ved rådgivningssamtaler er der tid og ro til at få overblik og derfra kunne tage valg, som passer bedst til os.
Vores rådgiver er personlig, grundig og vi kan altid kontakte ham, hvilket er trygt.
Vi kan på det varmeste anbefale MÞns Bank.

2026幎5月26日

Fantastisk service og rådgivning

Vi har endnu engang fÃ¥et sÃ¥ fantastisk, professionel og meget personlig rÃ¥dgivning. Camilla har igen vist hvor jordnÊr en bankrÃ¥dgiver hun er. Hun ser os som mennesker, med de fejl vi nu kan begÃ¥ Þkonomisk og har igen vÊret en kÊmpe hjÊlp👍🏻👍🏻

2026幎5月22日

MÞns Bank からの回答

Hvor ER det godt at hÞre - mange tak for jeres anmeldelse!

En bank i ÞjenhÞjde med sine kunder

Som kunde i en stÞrre bank, har jeg som mange andre de senere år oplevet banken har fået betydeligt stÞrre overskud, flere gebyrer, fÊrre medarbejdere, mindre eller ingen kundeservice, umulig at komme i dialog med.
Så fik jeg Þje på jeres annonce, hvor Majbritt Thostrup tilbyder hurtig sagsbehandling, nÊrvÊr, dialog, indlevelse og hÞj tilgÊngelighed med direkte telefon-nummer, som jeg straks benyttede og fik kontakt. Annoncen levede fuldt ud til beskrivelsen. Fik efter 2 dage besÞg af Majbritt og kort efter blev jeg igen en tilfreds bankkunde, nu i MÞns Bank, som jeg nu anbefaler til alle mine kontakter.

2026幎4月23日

MÞns Bank からの回答

Jamen, det var dog fantastisk. Eller rettere... det er jo bare sådan, det skal vÊre!
Mange tak for at dele jeres oplevelser her på Trustpilot.

Bankskifte

Efter at have den samme bank i over 30Ã¥r, besluttede vi at skifte bank.
Vi havde talt med vores omgangskreds som har MÞens bank, om hvad de syntes om mÞens bank. Alle var godt tilfredse, så vi besluttede os for at kontakte MÞens bank i Vordingborg. Vi fik kontaktet banken og fik tilknyttet Kim Seberg. Efter en del skriverier, fik vi aftalt et mÞde hvor vi afstemte vores forventninger.
MÞdet gik godt, og vi besluttede os for et bankskifte.
Stor tak til Kim Seberg for at guide os igennem til et bankskifte.

2026幎5月5日

Stor tilfredshed med MÞns Bank

Vi har i gennem en lÊngere årrÊkke vÊret meget tilfredse med vores rådgivning og service fra MÞens Bank.
Vi sÊtter meget stor pris på den altid kompetente, professionelle og servicemindede rådgivning fra Kim JÞnsby Seberg og Claus Busk Madsen, og vi oplever altid at blive rådgivet bedst muligt, både i forbindelse med flere hushandler og ved den lÞbende formuerådgivning. For os er den personlige og superprofessionelle rådgivning et meget stort plus ved MÞns Bank.

Vores datter med familie er på baggrund af vores gode erfaringer også blevet kunder i MÞns Bank og har de samme god oplevelser i banken
/Peter Holst og Helle Petersen

2026幎5月8日

Problemfrit skifte til MÞns bank

Vi har efter 40 år samme store bank, som opleves meget upersonlig, netop skiftet til MÞns Bank, KÞge.
Det har vÊret en helt anden oplevelse at vÊre i banken, oplevede en bank der faktisk var til for deres kunder og gav en super god service. Der er lynhurtigt svar på spÞrgsmål og mails, det opleves meget trygt at vÊre kunde. En nÊrvÊrende bank, der har mennesket som kunde og ikke kun deres penge. Klar anbefaling herfra.

2026幎4月17日

MÞns Bank からの回答

Jamen dog... hvorfor er det ikke bare sådan at vÊre kunde i alle banker? Vi er rigtig glade for din anmeldelse, som ligger helt i tråd med den måde, vi gerne vil drive bank på. Det er der heldigvis flere og flere i KÞge (og mange andre steder), der oplever. :-)

En bankrådgiver der taler kundens sprog. Tak Kim

En fornÞjelse af de helt store, vi har netop skiftet bank vÊk fra en af de store (N.....) og meget upersonlige banke, til en helt igennem fantastisk oplevelse hos MÞns Bank i Vordingborg med bankrådgivere Kim Seberg.

Ud over en rigtig god lÞsning for vores fremtidig Þkonomi, er det fÞrste gang vi har talt med en bankrådgivere som man faktisk forstod hvad sagde :-)

Så står du som selvstÊndig eller privat, og ikke er 100% tilfreds med din nuvÊrende bank, så vil jeg helt klar give Kim og MÞns bank et kald.

2026幎4月29日

MÞns Bank からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Og selvfÞlgelig skal man kunne forstå, hvad bankmanden siger... Kim er en af vores mange dygtige rådgivere, og alle gÞr deres bedste for at gi' en enestående kundeservice. Det er jo bare dejligt, at det virker!

svarer ikke på deres mail's

svarer ikke på deres mail's, tyder på deres kundeservice er meget begrÊnset, ventet over 1 md på et svar

2026幎4月21日

MÞns Bank からの回答

Vi er rigtig kede af, at vi har misset en mail fra dig. Vi har tjekket spamfiltre og alle steder, hvor den kunne vÊre havnet, men ikke fundet noget. Vi håber, du vil give os en chance til og ringe til os på tlf. 55861500, så vi kan gÞre skaden god igen.

Fremragende kundeservice og en rådgiver

Fremragende kundeservice og en rådgiver der engagerede sig og satte sig ind i vores situation. Det hele endte med at vi fik vores boligdrÞm til at gå i opfyldelse

2026幎4月15日

MÞns Bank からの回答

Dét er vores hÞjeste mål - at få kundernes drÞmme til at gå i opfyldelse. Så tak for roserne, og tak for at dele jeres oplevelse her på Trustpilot. :-)

MÞns bank fÞlger ikke den lovgivning
som de kan.

MÞns bank fÞlger ikke den lovgivning som handler om hvidvaskloven...
De laver og fÞlger deres helt egne regler, de kigger på ingen måde, det som står i Kapitel 2
Risikovurdering og risikostyring , her har denne bank kun EN risikovurdering på alle, der har noget, at gÞre med denne bank.
Kapitel 3
Kundekendskabsprocedurer
§11. 2) fÞlger man ikke, her forlanger man billeddokumentation, på trods af, at loven tilkendegiver, at man kan bruge elektroniske identifikationsmidler, relevante tillidstjenester eller enhver anden sikker form for fjernidentifikationsproces eller elektronisk identifikationsproces, der er reguleret, anerkendt, godkendt eller accepteret af de kompetente nationale myndigheder. Her tÊnkes på MitID.

Lempede krav
§ 21. Virksomheder og personer omfattet af loven kan i forhold til kravene i §§ 11 og 12 gennemfÞre lempede kundekendskabsprocedurer i tilfÊlde, hvor der vurderes at vÊre en begrÊnset risiko for hvidvask og finansiering af terrorisme. Virksomheder og personer skal konstatere, om forretningsforbindelsen eller transaktionen indebÊrer en begrÊnset risiko, inden de gennemfÞrer lempede kundekendskabsprocedurer. Ved risikovurderingen skal virksomheden eller personen tage de lavrisikofaktorer i betragtning, som fremgår af bilag 2 til loven, og andre lavrisikofaktorer, som må skÞnnes at vÊre relevante.
DETTE VURDERER DE IKKE PERSONER PÅ...
De fÞlger kun en regel, nemlig deres egen.......

Alt dette handler om en meget simpel arvesag, hvor pågÊldende kunderådgiver kender hele familien indgående.
Og der trues med retten og lukning af sagen, hvis man ikke fÞlger deres ordrer..

SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE FÆKALIE BANKS AFDELING I PRÆSTØ.
SKAM JER DERNEDE.

2026幎4月15日

MÞns Bank からの回答

Vi er kede af, at vores håndtering af sagen har givet anledning til frustration og en negativ oplevelse.
Sagen vedrÞrer et dÞdsbo (privat skifte), hvor banken – som alle pengeinstitutter – er forpligtet til at sikre korrekt dokumentation for fuldmagter og legitimation, fÞr der kan disponeres pÃ¥ vegne af et bo. Det gÊlder uanset, om der er tale om et simpelt dÞdsbo, og uanset om kunden eller familien er kendt af banken i forvejen.
Krav om legitimation og dokumentation fÞlger af gÊldende lovgivning og tilsynsmÊssige krav, som banker er underlagt. Disse regler har netop til formÃ¥l at beskytte alle parter mod misbrug og fejl – ogsÃ¥ i situationer, hvor der ikke er mistanke om noget ulovligt.
Det er korrekt, at elektronisk legitimation som MitID kan anvendes over for bankens egne kunder. Når det derimod drejer sig om personer, der ikke er kunder i banken, er vi forpligtet til at krÊve anden form for legitimation, typisk i form af billedlegitimation. Dette skyldes, at banken alene kan anvende MitID, hvor der i forvejen består et kundeforhold.
Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at udvise hensyn, konduite og proportionalitet – ogsÃ¥ i svÊre livssituationer – men vi kan desvÊrre ikke fravige lovpligtige krav. Hvis den nÞdvendige dokumentation ikke kan fremskaffes, henviser reglerne til, at boet i stedet hÃ¥ndteres via skifteretten.
Vi beklager, hvis kommunikationen ikke har vÊret oplevet som tilstrÊkkelig klar, og vi er naturligvis åbne for dialog om, hvordan sager kan forlÞbe så smidigt som muligt inden for de rammer, vi er underlagt.

Jeg har kun oplevet positive ting og

Jeg har kun oplevet positive ting og kan ikke sÊtte en finger på MÞns Bank.

Jeg skiftet til MÞns Bank på Erhverv og Privat. Kan skrive så meget, har ikke fortrudt det og ville Þnske at jeg havde gjort det for lÊngst.

MÞns bank de er der for deres kunder også om det er privat eller Erhverv.

Har mÞder med banken hver 2 mdr og de interessere sig for dig som kunde og person. De vil deres kunder det bedste og sÊtter pris på en som kunde.

De kommer med råd og vejledning og de er altid til at få fat på og det er ligemeget hvad det gÊlder.

De er glade positive og med et smil på lÊben hvergang jeg snakker med dem eller mÞder dem.

De bruger tid på en også om det kun er småting.

Kan varmt anbefale MÞns Bank til andre private og erhvervsdrivende ❀

Kunne jeg give dem 10 Stjerner så havde de fået det.

2026幎3月13日

MÞns Bank からの回答

Jamen dog, vi er blÊst bagover!
Tusind tak for din fine anmeldelse - og dejligt at hÞre, at det vi arbejder på hver dag, i dén grad virker!
Endnu engang tak, Dennis. :-)

Det var en stor beslutning for os at

Det var en stor beslutning for os at skifte fra vores bank gennem 45 år til MÞns Bank, men vi har ikke fortrudt et Þjeblik. Vi har fået en verdensklasse behandling af Victor i PrÊstÞ afdeling - både ift at få vores drÞmmehus realiseret og fordi banken altid svarer og vi kan ringe og få personlig betjening af vores rådgiver. Vi er ikke i kontakt med chatbots, switchboards eller call centre. Vi har en personlig relation hvor de kender os og vores behov. Det vinder over alle andre forhold og diskutioner om rentesats osv. Der er en kÊmpe anbefaling fra os til andre som Þnsker en personlig og ordentligt bank.

2025幎10月1日

MÞns Bank からの回答

Hej Rasmus. Mange tak for at dele dine oplevelser. Victor er en af vores mange dygtige rådgivere, og alle har vi samme tilgang til kunderne: NÊrvÊr, dialog og indlevelse. Vi har fÊrre kunder pr. rådgiver i MÞns Bank, og det giver mere tid til kunderne. Simpelt hen! :-)

Pensionsgennemgang

Vi gik meget afklaret fra mÞde om vores pensioner. Godt overblik, meget oplysende gennemgang. Og yderst behagelig betjening. Kun stor ros fra mig og min mand.

2026幎3月4日

MÞns Bank からの回答

Det lyder, som om I har fået den helt rette rådgivning - sådan som vi altid bestrÊber os på.
Mange tak for at dele jeres oplevelser med banken her på Trustpilot. :-)

Anbefaler helt sikkert banken og

Anbefaler helt sikkert banken og specielt Alexander fra KÞge afdeling.

Fantastisk service, god one to one relation, god kommunikation.
Man krÊver vel ikke mere fra en rÃ¥dgiver🙂

Skiftede bank pga. HuskÞb, som de også har meget styr på!!!

2026幎3月5日

MÞns Bank からの回答

Tak for din anmeldelse og dejligt, at du oplever en fantastisk service. Alexander er en af vores mange dygtige rådgivere, som hver dag lÊgger sig i selen for at give den allerbedste rådgivning.
Hushandler er noget, vi prioriterer virkelig hÞjt, da det er blandt livets vigtigste beslutninger - så endnu engang tak for at dele.

Bank i verdensklasse

MÞns Bank og i sÊrdeleshed Rasmus i RÞnnede afdelingen er klart den bedste bank som jeg har vÊret hos. Rasmus gav god og prof. rådgivning, selv til små spÞrgsmål. Han tog sig tid til at hjÊlpe, og det er egentlig takket vÊre ham at jeg nu sidder i mit eget hus. Jeg havde egentlig mistet tilliden til banker generelt, men MÞns Bank og Rasmus har virkelig fået min tillid tilbage. Vil man have en jordnÊr bank hvor man ved man får den ultimative rådgivning, så skal man tage MÞns Bank!

Endnu engang tak til Rasmus.

2026幎2月27日

MÞns Bank からの回答

Wow, det er virkelig en god udgang på din sag. Stort tillykke med huset!
Og jo også tillykke til os i MÞns Bank for at have vendt dit forhold til banker. Rasmus er en af vores mange, dedikerede rådgivere, som hver dag lÊgger sig i selen for kundernes skyld. Det er simpelt hen en del af vores dna, at det SKAL vÊre en fornÞjelse at vÊre kunde i MÞns Bank.
Stor tak for at dele dine oplevelser her på Trustpilot. :-)

KÊmpe ros til Victor i afd. PrÊstÞ!

KÊmpe ros til Victor i afd. PrÊstÞ!
Vi er gået fra en bank, hvor de aldrig vendte retur, til at man altid kan få fat på Victor, hvis der er spÞrgsmål eller andet. Han er super hurtig, når der er ting der gÊlder og så er han meget behagelig og flink at tale med.
Vi kan kun anbefale MÞns bank. :-)

2026幎2月13日

MÞns Bank からの回答

Alletiders! - Virkelig godt at hÞre, at I fÞler jer godt modtaget i MÞns Bank.
Victor er - som vores Þvrige rådgivere - altid på tÊerne for at give den bedste service. Det ligger simpelt hen i bankens DNA.
Stor tak for at dele jeres oplevelser herinde. :-)

Min varmeste anbefalinger til Mikkel

Min varmeste anbefalinger til Mikkel SjÞlin fra MÞns Bank i NÊstved.
Havde mÞde med ham i gÃ¥r, og han er sÃ¥ behagelig og super dygtig en person.🀩 HÃ¥ber Mikkel bliver i MÞns Bank i NÊstved i rigtig mange Ã¥r 🀞🏌
🀩 Tusind tak for din store hjÊlp 🙏🏌

2026幎2月11日

MÞns Bank からの回答

Mange tak for din varme anbefaling. Mikkel er super dedikeret - som vores Þvrige rådgivere, der hver dag lÊgger sig selen for kunderne. Dejligt at hÞre, at du er glad for vores rådgivning. Og tak for at dele dine oplevelser herinde. :-)

Som altid en super service i MÞns Bank

Som altid en super service i MÞns Bank af Kim JÞnsby Sebeeg, Vordingborg afdeling. Kim er informativ, lyttende og har sat sig ind i vores behov og Þnsker. Når vi har en skriftlig henvendelse til Kim, er der altid hurtigt svar - ingen ventetid, som passer til min tålmodighed.

2026幎2月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。