Vi fÃ¥r altid den bedste kundeservice og vejledning. Ved rÃ¥dgivningssamtaler er der tid og ro til at fÃ¥ overblik og derfra kunne tage valg, som passer bedst til os. Vores rÃ¥dgiver er personlig, grun... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har efter 40 Ã¥r samme store bank, som opleves meget upersonlig, netop skiftet til MÞns Bank, KÞge. Det har vÊret en helt anden oplevelse at vÊre i banken, oplevede en bank der faktisk var til for... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
MÞns Bank er en solid lokalbank, og på trods af navnet får vi i disse år kunder i hele landet. Vi har korte beslutningsveje, fokus på kunderne og fÊrre kunder pr. rådgiver. Det giver mere tid til dig!
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi fÃ¥r altid den bedste kundeservice ogâŠ
Vi får altid den bedste kundeservice og vejledning.
Ved rådgivningssamtaler er der tid og ro til at få overblik og derfra kunne tage valg, som passer bedst til os.
Vores rådgiver er personlig, grundig og vi kan altid kontakte ham, hvilket er trygt.
Vi kan på det varmeste anbefale MÞns Bank.
Fantastisk service og rådgivning
Vi har endnu engang fÃ¥et sÃ¥ fantastisk, professionel og meget personlig rÃ¥dgivning. Camilla har igen vist hvor jordnÊr en bankrÃ¥dgiver hun er. Hun ser os som mennesker, med de fejl vi nu kan begÃ¥ Þkonomisk og har igen vÊret en kÊmpe hjÊlpðð»ðð»

MÞns Bank ããã®åç
En bank i ÞjenhÞjde med sine kunder
Som kunde i en stÞrre bank, har jeg som mange andre de senere år oplevet banken har fået betydeligt stÞrre overskud, flere gebyrer, fÊrre medarbejdere, mindre eller ingen kundeservice, umulig at komme i dialog med.
Så fik jeg Þje på jeres annonce, hvor Majbritt Thostrup tilbyder hurtig sagsbehandling, nÊrvÊr, dialog, indlevelse og hÞj tilgÊngelighed med direkte telefon-nummer, som jeg straks benyttede og fik kontakt. Annoncen levede fuldt ud til beskrivelsen. Fik efter 2 dage besÞg af Majbritt og kort efter blev jeg igen en tilfreds bankkunde, nu i MÞns Bank, som jeg nu anbefaler til alle mine kontakter.

Bankskifte
Efter at have den samme bank i over 30Ã¥r, besluttede vi at skifte bank.
Vi havde talt med vores omgangskreds som har MÞens bank, om hvad de syntes om mÞens bank. Alle var godt tilfredse, så vi besluttede os for at kontakte MÞens bank i Vordingborg. Vi fik kontaktet banken og fik tilknyttet Kim Seberg. Efter en del skriverier, fik vi aftalt et mÞde hvor vi afstemte vores forventninger.
MÞdet gik godt, og vi besluttede os for et bankskifte.
Stor tak til Kim Seberg for at guide os igennem til et bankskifte.
Stor tilfredshed med MÞns Bank
Vi har i gennem en lÊngere årrÊkke vÊret meget tilfredse med vores rådgivning og service fra MÞens Bank.
Vi sÊtter meget stor pris på den altid kompetente, professionelle og servicemindede rådgivning fra Kim JÞnsby Seberg og Claus Busk Madsen, og vi oplever altid at blive rådgivet bedst muligt, både i forbindelse med flere hushandler og ved den lÞbende formuerådgivning. For os er den personlige og superprofessionelle rådgivning et meget stort plus ved MÞns Bank.
Vores datter med familie er på baggrund af vores gode erfaringer også blevet kunder i MÞns Bank og har de samme god oplevelser i banken
/Peter Holst og Helle Petersen
Problemfrit skifte til MÞns bank
Vi har efter 40 år samme store bank, som opleves meget upersonlig, netop skiftet til MÞns Bank, KÞge.
Det har vÊret en helt anden oplevelse at vÊre i banken, oplevede en bank der faktisk var til for deres kunder og gav en super god service. Der er lynhurtigt svar på spÞrgsmål og mails, det opleves meget trygt at vÊre kunde. En nÊrvÊrende bank, der har mennesket som kunde og ikke kun deres penge. Klar anbefaling herfra.

En bankrådgiver der taler kundens sprog. Tak Kim
En fornÞjelse af de helt store, vi har netop skiftet bank vÊk fra en af de store (N.....) og meget upersonlige banke, til en helt igennem fantastisk oplevelse hos MÞns Bank i Vordingborg med bankrådgivere Kim Seberg.
Ud over en rigtig god lÞsning for vores fremtidig Þkonomi, er det fÞrste gang vi har talt med en bankrådgivere som man faktisk forstod hvad sagde :-)
Så står du som selvstÊndig eller privat, og ikke er 100% tilfreds med din nuvÊrende bank, så vil jeg helt klar give Kim og MÞns bank et kald.

MÞns Bank ããã®åç
svarer ikke på deres mail's
svarer ikke på deres mail's, tyder på deres kundeservice er meget begrÊnset, ventet over 1 md på et svar

MÞns Bank ããã®åç
Fremragende kundeservice og en rÃ¥dgiverâŠ
Fremragende kundeservice og en rådgiver der engagerede sig og satte sig ind i vores situation. Det hele endte med at vi fik vores boligdrÞm til at gå i opfyldelse

MÞns Bank ããã®åç
MÞns bank fÞlger ikke den lovgivningâŠsom de kan.
MÞns bank fÞlger ikke den lovgivning som handler om hvidvaskloven...
De laver og fÞlger deres helt egne regler, de kigger på ingen måde, det som står i Kapitel 2
Risikovurdering og risikostyring , her har denne bank kun EN risikovurdering på alle, der har noget, at gÞre med denne bank.
Kapitel 3
Kundekendskabsprocedurer
§11. 2) fÞlger man ikke, her forlanger man billeddokumentation, på trods af, at loven tilkendegiver, at man kan bruge elektroniske identifikationsmidler, relevante tillidstjenester eller enhver anden sikker form for fjernidentifikationsproces eller elektronisk identifikationsproces, der er reguleret, anerkendt, godkendt eller accepteret af de kompetente nationale myndigheder. Her tÊnkes på MitID.
Lempede krav
§ 21. Virksomheder og personer omfattet af loven kan i forhold til kravene i §§ 11 og 12 gennemfÞre lempede kundekendskabsprocedurer i tilfÊlde, hvor der vurderes at vÊre en begrÊnset risiko for hvidvask og finansiering af terrorisme. Virksomheder og personer skal konstatere, om forretningsforbindelsen eller transaktionen indebÊrer en begrÊnset risiko, inden de gennemfÞrer lempede kundekendskabsprocedurer. Ved risikovurderingen skal virksomheden eller personen tage de lavrisikofaktorer i betragtning, som fremgår af bilag 2 til loven, og andre lavrisikofaktorer, som må skÞnnes at vÊre relevante.
DETTE VURDERER DE IKKE PERSONER PÃ
...
De fÞlger kun en regel, nemlig deres egen.......
Alt dette handler om en meget simpel arvesag, hvor pågÊldende kunderådgiver kender hele familien indgående.
Og der trues med retten og lukning af sagen, hvis man ikke fÞlger deres ordrer..
SÃ
HOLD JER LANGT VÃK FRA DENNE FÃKALIE BANKS AFDELING I PRÃSTÃ.
SKAM JER DERNEDE.

MÞns Bank ããã®åç
Fantastic bank og meget hjÊlpesomâŠ
Fantastic bank og meget hjÊlpesom personale.

MÞns Bank ããã®åç
Jeg har kun oplevet positive ting ogâŠ
Jeg har kun oplevet positive ting og kan ikke sÊtte en finger på MÞns Bank.
Jeg skiftet til MÞns Bank på Erhverv og Privat. Kan skrive så meget, har ikke fortrudt det og ville Þnske at jeg havde gjort det for lÊngst.
MÞns bank de er der for deres kunder også om det er privat eller Erhverv.
Har mÞder med banken hver 2 mdr og de interessere sig for dig som kunde og person. De vil deres kunder det bedste og sÊtter pris på en som kunde.
De kommer med råd og vejledning og de er altid til at få fat på og det er ligemeget hvad det gÊlder.
De er glade positive og med et smil på lÊben hvergang jeg snakker med dem eller mÞder dem.
De bruger tid på en også om det kun er småting.
Kan varmt anbefale MÞns Bank til andre private og erhvervsdrivende â€ïž
Kunne jeg give dem 10 Stjerner så havde de fået det.

MÞns Bank ããã®åç
Det var en stor beslutning for os atâŠ
Det var en stor beslutning for os at skifte fra vores bank gennem 45 år til MÞns Bank, men vi har ikke fortrudt et Þjeblik. Vi har fået en verdensklasse behandling af Victor i PrÊstÞ afdeling - både ift at få vores drÞmmehus realiseret og fordi banken altid svarer og vi kan ringe og få personlig betjening af vores rådgiver. Vi er ikke i kontakt med chatbots, switchboards eller call centre. Vi har en personlig relation hvor de kender os og vores behov. Det vinder over alle andre forhold og diskutioner om rentesats osv. Der er en kÊmpe anbefaling fra os til andre som Þnsker en personlig og ordentligt bank.

Pensionsgennemgang
Vi gik meget afklaret fra mÞde om vores pensioner. Godt overblik, meget oplysende gennemgang. Og yderst behagelig betjening. Kun stor ros fra mig og min mand.

MÞns Bank ããã®åç
Anbefaler helt sikkert banken ogâŠ
Anbefaler helt sikkert banken og specielt Alexander fra KÞge afdeling.
Fantastisk service, god one to one relation, god kommunikation.
Man krÊver vel ikke mere fra en rÃ¥dgiverð
Skiftede bank pga. HuskÞb, som de også har meget styr på!!!

Bank i verdensklasse
MÞns Bank og i sÊrdeleshed Rasmus i RÞnnede afdelingen er klart den bedste bank som jeg har vÊret hos. Rasmus gav god og prof. rådgivning, selv til små spÞrgsmål. Han tog sig tid til at hjÊlpe, og det er egentlig takket vÊre ham at jeg nu sidder i mit eget hus. Jeg havde egentlig mistet tilliden til banker generelt, men MÞns Bank og Rasmus har virkelig fået min tillid tilbage. Vil man have en jordnÊr bank hvor man ved man får den ultimative rådgivning, så skal man tage MÞns Bank!
Endnu engang tak til Rasmus.

MÞns Bank ããã®åç
KÊmpe ros til Victor i afd. PrÊstÞ!
KÊmpe ros til Victor i afd. PrÊstÞ!
Vi er gået fra en bank, hvor de aldrig vendte retur, til at man altid kan få fat på Victor, hvis der er spÞrgsmål eller andet. Han er super hurtig, når der er ting der gÊlder og så er han meget behagelig og flink at tale med.
Vi kan kun anbefale MÞns bank. :-)

Min varmeste anbefalinger til MikkelâŠ
Min varmeste anbefalinger til Mikkel SjÞlin fra MÞns Bank i NÊstved.
Havde mÞde med ham i gÃ¥r, og han er sÃ¥ behagelig og super dygtig en person.ð€© HÃ¥ber Mikkel bliver i MÞns Bank i NÊstved i rigtig mange Ã¥r ð€ðŒ
ð€© Tusind tak for din store hjÊlp ððŒ

Som altid en super service i MÞns BankâŠ
Som altid en super service i MÞns Bank af Kim JÞnsby Sebeeg, Vordingborg afdeling. Kim er informativ, lyttende og har sat sig ind i vores behov og Þnsker. Når vi har en skriftlig henvendelse til Kim, er der altid hurtigt svar - ingen ventetid, som passer til min tålmodighed.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ