Vi fÃ¥r altid den bedste kundeservice og vejledning. Ved rÃ¥dgivningssamtaler er der tid og ro til at fÃ¥ overblik og derfra kunne tage valg, som passer bedst til os. Vores rÃ¥dgiver er personlig, grun... ãã£ãšèŠã
Vi har endnu engang fÃ¥et sÃ¥ fantastisk, professionel og meget personlig rÃ¥dgivning. Camilla har igen vist hvor jordnÊr en bankrÃ¥dgiver hun er. Hun ser os som mennesker, med de fejl vi nu kan begÃ¥ Þkon... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har efter 40 Ã¥r samme store bank, som opleves meget upersonlig, netop skiftet til MÞns Bank, KÞge. Det har vÊret en helt anden oplevelse at vÊre i banken, oplevede en bank der faktisk var til for... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En fornÞjelse af de helt store, vi har netop skiftet bank vÊk fra en af de store (N.....) og meget upersonlige banke, til en helt igennem fantastisk oplevelse hos MÞns Bank i Vordingborg med bankr... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
MÞns Bank er en solid lokalbank, og på trods af navnet får vi i disse år kunder i hele landet. Vi har korte beslutningsveje, fokus på kunderne og fÊrre kunder pr. rådgiver. Det giver mere tid til dig!
Storegade 29, 4780, Stege, ãã³ããŒã¯
- post@moensbank.dk
- moensbank.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Fantastisk rÃ¥dgivning hos MÞns Bank â stor ros til Anders Porsborg har kun positive oplevelser med MÞnsâŠ
Vi har kun positive oplevelser med MÞns Bank, og isÊr vores bankrådgiver Anders Porsborg i RÞnnede-filialen fortjener stor ros. Anders er utrolig imÞdekommende og har altid ja-hatten på. Han er nem at få fat i, fÞlger altid op og ringer eller skriver hurtigt tilbage, når man har spÞrgsmål.
Man fÞler sig virkelig set og taget seriÞst som kunde, og vi oplever en personlig og professionel rådgivning hver eneste gang. Det giver en stor tryghed i hverdagen.
Vi er så glade for samarbejdet, at vi uden tÞven anbefaler Anders og MÞns Bank til alle vores venner og bekendte. De bedste anbefalinger herfra!

god bank rådgiver
kÊmpe anbefaling
Der er en kÊmpe anbefaling herfra! MÞns bank, i RÞnnede, har hjulpet os til at realisere vores nybygger drÞm! Vores bankrÃ¥dgiver, Anders, har vÊret lyttende og hjulpet os solidt igennem hele processen. SÃ¥ hvis du mangler en bank der hjÊlper med at realisere ens drÞmme, sÃ¥ er MÞns bank vejen den hjÊlpende hÃ¥nd frem mod drÞmmene ð«¶ðœ

MÞns Bank ããã®åç
Camilla Torp fra PrÊstÞ afd.
Endnu et årsmÞde er klaret med verdens bedste bankrådgiver Camilla. KÊmpe anbefaling fra os. Vi bliver mÞdt på samme afslappende og professionelle måde hver gang. Hun formår at mÞde os, og se vores behov. Vi er meget glade for, at vi skiftede til MÞns bank.

MÞns Bank ããã®åç
Jeg har skiftet bank til MÞns bank
Jeg har skiftet bank til MÞns bank, hvor jeg har oplevelsen af, at blive mÞdt i både mine Þnsker og bekymringer. De har varetaget mine interesser virkelig fint og guidet mig, så jeg har fÞlt at jeg kunne tage en beslutning på et oplyst grundlag.

MÞns Bank ããã®åç
Endelig en bank der kigger hele vejenâŠ
Endelig en bank der kigger hele vejen rundt i Þkonomi, pension, hus mv., men som også taler drÞmme om fremtiden og hvordan livet nu og her kan leves. Jeg blev udfordret i min egen lidt fastlåste måde at anskue min Þkonomi på, og det åbnede op for helt andre nye muligheder, jeg ikke troede var muligt.
Jeg har aldrig tidligere haft sådan en god dialog med en bank fÞr - og aldrig oplevet en sådan proaktivitet. Her er bankrådgivere der tager ansvar for processen og som guider dig fint igennem beslutninger.

Stor anbefaling af MÞns bank i NÊstved
Jeg havde stiftet nyt selskab, og var meget i tvivl om hvilken bank jeg skulle vÊlge (Jeg havde Lunar fÞr).
Havde kigget lidt på konkurrenterne, men besluttede mig for at stikke hovedet ned til MÞns bank, for at mÊrke deres energi.
Her tog direktÞren, Lars, imod mig.
Vi fik os en utrolig behagelig snak, hvor jeg kunne spÞrge lidt ind til dem, og han kunne spÞrge ind til mig.
Jeg kunne bestemt mÊrke at vi var i ÞjenhÞjde, og jeg var ikke i tvivl om at det var her jeg skulle have en konto.
Jeg skulle helst have alt op og kÞre senest d. 1 nov. Altså 10 dage efter. De skulle naturligvis belÞnnes med kage, hvis vi kunne overholde deadline.
5 dage efter var alt sat op og kÞrende. Jeg var helt i chok.
De får min varmeste anbefaling fra Cemtrick.
Jeg fortryder ikke et sekund.

Anbefaler alle MÞns Bank
Rigtig god vejledning af Victor fra MÞns bank i PrÊstÞ! I min lÃ¥neproces var han der fra start til slut for at hjÊlpe mig!! Han gav mig rigtig god rÃ¥dgivning og jeg fik hurtigt svar pÃ¥ alle de spÞrgsmÃ¥l jeg havdeð€ðŒ
Anbefaler alle MÞns bank hvis man vil have god serviceâºïž

MÞns Bank ããã®åç
Super service med Þje for kunden!
De er meget kundeorienteret, klar og hurtige til at hjÊlpe!

MÞns Bank ããã®åç
Tro ikke på alt hvad de siger
Har haft en meget dårlig oplevelse med MÞns Bank i KÞge.
Aftalte tidsfrister bliver ikke overholdt. Mundtlige aftaler bliver ikke overholdt.
Det resulterede i et afslag på et huskÞb, 3 dage fÞr at en bankgaranti skulle stilles.
Meget Êrgeligt når banken har haft 1 1/2 måned til at få tingene på plads, og man i al den tid, har givet mundtlig tilsagn om, der var styr på det, og de nok skulle få det huskÞb på plads.
Det sÊtter en i en meget dårlig situation, da vi ikke har spillet på andre heste, fordi vi troede va havde en aftale med MÞns Bank.

MÞns Bank ããã®åç
Jeg kan varmt anbefale MÞns bank.
Jeg har altid vÊret kunde hos MÞns bank, og der har gennem årene vÊret en meget positiv oplevelse. Det fÞles trygt at have en fast rådgiver, som kender mig og min Þkonomiske situation. Min rådgiver (Kim) tager sig altid tid til at hjÊlpe og svare hurtigt på henvendelser. Det er tydeligt at han går op i, at finde de bedste lÞsninger for mig.
Jeg kan varmt anbefale MÞns bank.

MÞns Bank PrÊstÞ- Mads
Jeg har modtaget fantastisk hjÊlp og behandling fra Mads ifm. huskÞb og bankskift.
Mads stået til rådighed med professionel rådgivning, sparring, og overblik under hele processen, og gjorde det nemt og overskueligt.
Tak endnu engang.
5 âïž herfra, og en stor anbefaling.

MÞns Bank ããã®åç
God rådgivning og flinke mennesker
Rigtig god vejledning
Mie vores rådgiver var dejligt Êrlig og gav god rådgivning. Fordelen ved en mindre lokal bank ifÞlge os er at rådgiverne tÊnker på kundens bedste og ikke kun mersalg.

MÞns Bank ããã®åç
At vÊre Udenlandsdansker er svÊrt.
At vÊre Udenlandsdansker kan faktisk gÞre at man bliver smidt ud af det danske system, efter mange år i Nordea, blev jeg lukket ned i 2018, uden begrundelse. Kort blev lukket, net bank lukket. Ingen gad tale med mig, og i banken blev der bare sagt at sådan var det bare. efter 40år.
Der er penge og pension på mine konti, jeg blev udelukket fra at betale min termin på mit hus i DK.
Jeg prÞvede et par banker henover årene efter jeg var blevet lukket ude uden held, ikke fordi de undersÞgte min baggrund, jeg blev bare affejet med alle mulige begrundelser, så jeg stoppede med at prÞve.
Det er slemt at komme på besÞg i DK, at bruge mit udenlandske bank kort, er en dyr affÊre, man bruger jo ikke penge mere i DK, så alt er kort, og mange gange duer mine kort ikke, og jeg har gået forgÊves til flere ting, og indkÞb, nÊrmest pinligt.
Penge kan man heller ikke veksle.
DK har Mobil Pay, det er også udelukket.
Da jeg er medlem af Danes Worldwide, fik jeg at vide at jeg har ret til en Dansk bank konto, hvis den bliver brugt efter bankens retningslinier.
Min datter fortalte mig om MÞns Bank, at de var alsidige og imÞdekommende, jeg tog mod til mig og gik ind i den ny åbnede KÞge afdeling, de var stadig igang med at flytte ind, jeg fik et mÞde med det samme, og sendte ind hvad de skulle bruge. Jeg rejste tilbage til Afrika et par dage efter.
Idag kom så en velkomst email, og jeg har logget ind og har nu fået en konto igen, og nu kan jeg fÞle mig lidt mere Dansk igen.
Stort tak til MÞns Bank for jeres tillid.
Jeg må sige at da jeg trådte ind MÞns Bank filial i KÞge, fÞlte jeg mig til rette med det samme, opmÊrksomhed og interesse var der fra bank rådgiveren. Positivt hele vejen igennem.
Glade kunder
Vi har vÊret kunde i mÞns bank PrÊstÞ i godt 15 år, vi er altid blevet taget godt imod og altid fået den bedste service - her er der personlighed og nÊrvÊr. Vi fik ny bankrådgiver, da den anden stoppede, hun kontaktede os så vi kunne lÊre hinanden at kende og det, mm. er sådan vi syntes en bank skal vÊre.
Vi kan varmt anbefale andre, at blive kunde i mÞns bank.

MÞns bank, privat rådgiver Camilla
Camilla vores bankrådgiver har bare vÊret fantastisk hele vejen igennem. Hun sÞrger for den bedste rådgivning og mÞder os der hvor vi står i vores liv som det er så vi kan få det hele til at gå op i en hÞjere enhed. Jeg kan kun varmt anbefale hende da hun er god til at forklare og sÊtte nogle gode ramme for den Þkonomiske stÞtte en privatrådgiver kan give.

Camilla & Palle
Camilla, vores privatrådgiver, samt Palle som står for erhvervsdelen har vÊret virkelig gode til at rådgive og vejlede os. Vi har fÞlt os rigtigt trygge hos dem og de er nemme at komme i kontakt med. Hvis ikke hun eller Palle tog telefonen var der andre der kunne hjÊlpe. Derudover har de også fokus på menneskene, ikke kun kold business. Det kan andre banker lÊre noget af. Vores stÞrste anbefalinger herfra, kunne ikke vÊre mere tilfredse med en bank som dem.

Camilla Torp
Camilla, min rådgiver, har vÊret virkelig god til at rådgive og vejlede mig gennem hele låneprocessen. Jeg har fÞlt mig super tryg hos hende, og hun har altid vÊret nem at få fat i.
Nu har jeg fÃ¥et min drÞmmebolig â en kÊmpe anbefaling til Camilla Torp og MÞns Bank!

Jeg kontaktede Stege afd
Jeg kontaktede Stege afd. Sidste år, vi var havnet i en situation hvor vi manglede 7000 kr. Efter mange spÞrgsmål, hvilket self. Er for bankens sikkerhed, fik vi bevilliget pengene.
I år havnede vi igen i en situation, nu drejede det sig om 10.000 kr.
Nu skulle jeg udfylde en låneansÞgning, vi blev enig om det var mig som ene person der sÞgte selvom vi har 2 indtÊgter. Mit rådighedsbelÞb endte på 7000 kr. Vi har opdelt vores Þkonomi, at jeg betaler alle regningern da jeg har hus og kÊresten betaler maden.
Vi fik et afslag. Vi fandt et sted at låne pengene og til d.1. Var de 10.000 betalt tilbage.
Jeg har haft banken i over 20 år.
Kan banken gÞre noget bedre? Hvis banken går efter en låne ansÞgning, så nej. Jeg har ingen ide om hvad mit rådighedsbelÞb skal lyde på men 7000 var ikke nok.
Hvis banken kiggede på min konto ville de se, et andet billede.
Hvis de kiggede tilbage på min 20 år i banken ville de se jeg altid har betalt tilbage.