レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi fÃ¥r altid den bedste kundeservice og vejledning. Ved rÃ¥dgivningssamtaler er der tid og ro til at fÃ¥ overblik og derfra kunne tage valg, som passer bedst til os. Vores rÃ¥dgiver er personlig, grun... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har endnu engang fÃ¥et sÃ¥ fantastisk, professionel og meget personlig rÃ¥dgivning. Camilla har igen vist hvor jordnÊr en bankrÃ¥dgiver hun er. Hun ser os som mennesker, med de fejl vi nu kan begÃ¥ Þkon... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har efter 40 Ã¥r samme store bank, som opleves meget upersonlig, netop skiftet til MÞns Bank, KÞge. Det har vÊret en helt anden oplevelse at vÊre i banken, oplevede en bank der faktisk var til for... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

En fornÞjelse af de helt store, vi har netop skiftet bank vÊk fra en af de store (N.....) og meget upersonlige banke, til en helt igennem fantastisk oplevelse hos MÞns Bank i Vordingborg med bankr... もっず芋る

䌁業情報

1. 銀行

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

MÞns Bank er en solid lokalbank, og på trods af navnet får vi i disse år kunder i hele landet. Vi har korte beslutningsveje, fokus på kunderne og fÊrre kunder pr. rådgiver. Det giver mere tid til dig!

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk rÃ¥dgivning hos MÞns Bank – stor ros til Anders Porsborg har kun positive oplevelser med MÞns

Vi har kun positive oplevelser med MÞns Bank, og isÊr vores bankrådgiver Anders Porsborg i RÞnnede-filialen fortjener stor ros. Anders er utrolig imÞdekommende og har altid ja-hatten på. Han er nem at få fat i, fÞlger altid op og ringer eller skriver hurtigt tilbage, når man har spÞrgsmål.

Man fÞler sig virkelig set og taget seriÞst som kunde, og vi oplever en personlig og professionel rådgivning hver eneste gang. Det giver en stor tryghed i hverdagen.

Vi er så glade for samarbejdet, at vi uden tÞven anbefaler Anders og MÞns Bank til alle vores venner og bekendte. De bedste anbefalinger herfra!

2026幎1月15日

MÞns Bank からの回答

Det er sÞrme dejligt at hÞre. Anders er en af vores mange dygtige rådgivere, som hver dag lÊgger sig i selen for at give den allerbedste rådgivning - det virker åbenbart. Så stor tak for at dele dine oplevelser herinder. :-)

kÊmpe anbefaling

Der er en kÊmpe anbefaling herfra! MÞns bank, i RÞnnede, har hjulpet os til at realisere vores nybygger drÞm! Vores bankrÃ¥dgiver, Anders, har vÊret lyttende og hjulpet os solidt igennem hele processen. SÃ¥ hvis du mangler en bank der hjÊlper med at realisere ens drÞmme, sÃ¥ er MÞns bank vejen den hjÊlpende hÃ¥nd frem mod drÞmmene 🫶🏜

2025幎11月26日

MÞns Bank からの回答

Det lyder sÞrme godt, Julie - hjertelig tillykke med byggeriet. Anders er en ud af vores mange dygtige og engagerede rådgivere, så stor tak for at dele jeres oplevelser herinde.

5぀星のうち5の評䟡

Camilla Torp fra PrÊstÞ afd.

Endnu et årsmÞde er klaret med verdens bedste bankrådgiver Camilla. KÊmpe anbefaling fra os. Vi bliver mÞdt på samme afslappende og professionelle måde hver gang. Hun formår at mÞde os, og se vores behov. Vi er meget glade for, at vi skiftede til MÞns bank.

2025幎11月13日

MÞns Bank からの回答

Hej Jonna. Mange tak for at dele dine oplevelser. Camilla er en af vores mange dygtige rådgivere, og alle har vi samme tilgang til kunderne: NÊrvÊr, dialog og indlevelse. Vi har fÊrre kunder pr. rådgiver i MÞns Bank, og det giver mere tid til kunderne. Simpelt hen! :-)

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har skiftet bank til MÞns bank

Jeg har skiftet bank til MÞns bank, hvor jeg har oplevelsen af, at blive mÞdt i både mine Þnsker og bekymringer. De har varetaget mine interesser virkelig fint og guidet mig, så jeg har fÞlt at jeg kunne tage en beslutning på et oplyst grundlag.

2025幎11月13日

MÞns Bank からの回答

Hvor er det godt at hÞre! – Tak for at dele dine oplevelser, Sarah.

5぀星のうち5の評䟡

Endelig en bank der kigger hele vejen

Endelig en bank der kigger hele vejen rundt i Þkonomi, pension, hus mv., men som også taler drÞmme om fremtiden og hvordan livet nu og her kan leves. Jeg blev udfordret i min egen lidt fastlåste måde at anskue min Þkonomi på, og det åbnede op for helt andre nye muligheder, jeg ikke troede var muligt.
Jeg har aldrig tidligere haft sådan en god dialog med en bank fÞr - og aldrig oplevet en sådan proaktivitet. Her er bankrådgivere der tager ansvar for processen og som guider dig fint igennem beslutninger.

2025幎11月11日

MÞns Bank からの回答

KÊre Mie. Tusind tak for din anmeldelse. Det er jo liiiige netop dét, vi alle lÊgger os i selen for at give alle kunder hver dag. SkÞnt at hÞre, at du også har oplevet vores rådgivning på den måde.

Stor anbefaling af MÞns bank i NÊstved

Jeg havde stiftet nyt selskab, og var meget i tvivl om hvilken bank jeg skulle vÊlge (Jeg havde Lunar fÞr).

Havde kigget lidt på konkurrenterne, men besluttede mig for at stikke hovedet ned til MÞns bank, for at mÊrke deres energi.

Her tog direktÞren, Lars, imod mig.
Vi fik os en utrolig behagelig snak, hvor jeg kunne spÞrge lidt ind til dem, og han kunne spÞrge ind til mig.

Jeg kunne bestemt mÊrke at vi var i ÞjenhÞjde, og jeg var ikke i tvivl om at det var her jeg skulle have en konto.

Jeg skulle helst have alt op og kÞre senest d. 1 nov. Altså 10 dage efter. De skulle naturligvis belÞnnes med kage, hvis vi kunne overholde deadline.

5 dage efter var alt sat op og kÞrende. Jeg var helt i chok.

De får min varmeste anbefaling fra Cemtrick.
Jeg fortryder ikke et sekund.

2025幎10月20日

Fantastisk!
Det er virkelig dejligt at hÞre fra en ny erhvervskunde, at du er blevet taget imod på netop den måde, vi arbejder på, at det skal ske.
Stor tak for at dele, Casper, og så ved du jo også, at vi i MÞns Bank altid er til at tale med.

Anbefaler alle MÞns Bank

Rigtig god vejledning af Victor fra MÞns bank i PrÊstÞ! I min lÃ¥neproces var han der fra start til slut for at hjÊlpe mig!! Han gav mig rigtig god rÃ¥dgivning og jeg fik hurtigt svar pÃ¥ alle de spÞrgsmÃ¥l jeg havde🀞🏌
Anbefaler alle MÞns bank hvis man vil have god service☺

2025幎11月3日

MÞns Bank からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Victor er bare en guttermand, og dem har vi heldigvis mange af - også gutterkvinder!
Godt at hÞre, at du har fået den bedste rådgivning. Det er sådan, det skal vÊre.

5぀星のうち5の評䟡

Super service med Þje for kunden!

De er meget kundeorienteret, klar og hurtige til at hjÊlpe!

2025幎10月1日

MÞns Bank からの回答

Tusind tak - vi gÞr jo 'bare' vores arbejde, men hvor er det godt at hÞre, at det virker så godt, som det gÞr!

5぀星のうち1の評䟡

Tro ikke på alt hvad de siger

Har haft en meget dårlig oplevelse med MÞns Bank i KÞge.

Aftalte tidsfrister bliver ikke overholdt. Mundtlige aftaler bliver ikke overholdt.

Det resulterede i et afslag på et huskÞb, 3 dage fÞr at en bankgaranti skulle stilles.

Meget Êrgeligt når banken har haft 1 1/2 måned til at få tingene på plads, og man i al den tid, har givet mundtlig tilsagn om, der var styr på det, og de nok skulle få det huskÞb på plads.

Det sÊtter en i en meget dårlig situation, da vi ikke har spillet på andre heste, fordi vi troede va havde en aftale med MÞns Bank.

2025幎10月30日

MÞns Bank からの回答

Vi beklager meget din oplevelse med banken. Vores opstart i KÞge har vÊret en stor mundfuld - faktisk en så stor succes, at den desvÊrre har ramt vores svartid. Den har vi arbejdet ihÊrdigt på at få ned, og den er allerede forbedret vÊsentligt.
At vi har måttet give afslag, skyldes forhold i din Þkonomi, som vi ikke kan komme ind på her.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan varmt anbefale MÞns bank.

Jeg har altid vÊret kunde hos MÞns bank, og der har gennem årene vÊret en meget positiv oplevelse. Det fÞles trygt at have en fast rådgiver, som kender mig og min Þkonomiske situation. Min rådgiver (Kim) tager sig altid tid til at hjÊlpe og svare hurtigt på henvendelser. Det er tydeligt at han går op i, at finde de bedste lÞsninger for mig.

Jeg kan varmt anbefale MÞns bank.

2025幎10月24日

MÞns Bank からの回答

Hvor er det godt at hÞre, Henriette!
Tusind tak for din anmeldelse, og Kim er heldigvis bare én ud af vores mange engagerede rådgivere, som virkelig står på tÊer for kunderne - fordi de betyder alt for os.

MÞns Bank PrÊstÞ- Mads

Jeg har modtaget fantastisk hjÊlp og behandling fra Mads ifm. huskÞb og bankskift.
Mads stået til rådighed med professionel rådgivning, sparring, og overblik under hele processen, og gjorde det nemt og overskueligt.
Tak endnu engang.
5 ⭐ herfra, og en stor anbefaling.

2025幎10月14日

MÞns Bank からの回答

Hej Maria. Stor tak for din anmeldelse. Vi gÞr virkelig alt, hvad vi kan for at give kunderne den bedste oplevelse, og det ser heldigvis ud til at lykkes. Mads er blot én af vores mange dygtige rådgivere (faktisk har vi 3 x Mads!), og alle rådgivere er på tÊerne for kundernes skyld. Det gÞr vores hverdag meget bedre, når også kunderne er glade. :-)

Rigtig god vejledning

Mie vores rådgiver var dejligt Êrlig og gav god rådgivning. Fordelen ved en mindre lokal bank ifÞlge os er at rådgiverne tÊnker på kundens bedste og ikke kun mersalg.

2025幎10月3日

MÞns Bank からの回答

Hej Amanda. Mange tak for din anmeldelse. Det er bare dejligt at hÞre, at kunderne er tilfredse. :-)

5぀星のうち5の評䟡

At vÊre Udenlandsdansker er svÊrt.

At vÊre Udenlandsdansker kan faktisk gÞre at man bliver smidt ud af det danske system, efter mange år i Nordea, blev jeg lukket ned i 2018, uden begrundelse. Kort blev lukket, net bank lukket. Ingen gad tale med mig, og i banken blev der bare sagt at sådan var det bare. efter 40år.

Der er penge og pension på mine konti, jeg blev udelukket fra at betale min termin på mit hus i DK.

Jeg prÞvede et par banker henover årene efter jeg var blevet lukket ude uden held, ikke fordi de undersÞgte min baggrund, jeg blev bare affejet med alle mulige begrundelser, så jeg stoppede med at prÞve.

Det er slemt at komme på besÞg i DK, at bruge mit udenlandske bank kort, er en dyr affÊre, man bruger jo ikke penge mere i DK, så alt er kort, og mange gange duer mine kort ikke, og jeg har gået forgÊves til flere ting, og indkÞb, nÊrmest pinligt.

Penge kan man heller ikke veksle.

DK har Mobil Pay, det er også udelukket.

Da jeg er medlem af Danes Worldwide, fik jeg at vide at jeg har ret til en Dansk bank konto, hvis den bliver brugt efter bankens retningslinier.

Min datter fortalte mig om MÞns Bank, at de var alsidige og imÞdekommende, jeg tog mod til mig og gik ind i den ny åbnede KÞge afdeling, de var stadig igang med at flytte ind, jeg fik et mÞde med det samme, og sendte ind hvad de skulle bruge. Jeg rejste tilbage til Afrika et par dage efter.

Idag kom så en velkomst email, og jeg har logget ind og har nu fået en konto igen, og nu kan jeg fÞle mig lidt mere Dansk igen.

Stort tak til MÞns Bank for jeres tillid.

Jeg må sige at da jeg trådte ind MÞns Bank filial i KÞge, fÞlte jeg mig til rette med det samme, opmÊrksomhed og interesse var der fra bank rådgiveren. Positivt hele vejen igennem.

2025幎9月11日

Glade kunder

Vi har vÊret kunde i mÞns bank PrÊstÞ i godt 15 år, vi er altid blevet taget godt imod og altid fået den bedste service - her er der personlighed og nÊrvÊr. Vi fik ny bankrådgiver, da den anden stoppede, hun kontaktede os så vi kunne lÊre hinanden at kende og det, mm. er sådan vi syntes en bank skal vÊre.
Vi kan varmt anbefale andre, at blive kunde i mÞns bank.

2025幎9月25日

MÞns Bank からの回答

Hej Kimie. Det er Stine, der har overtaget jer, og hun er bestemt også en af vores mange dygtige og nÊrvÊrende rådgivere. Mange tak for at dele jeres oplevelser. Vi vÊrdsÊtter vores lange kundeforhold.

MÞns bank, privat rådgiver Camilla

Camilla vores bankrådgiver har bare vÊret fantastisk hele vejen igennem. Hun sÞrger for den bedste rådgivning og mÞder os der hvor vi står i vores liv som det er så vi kan få det hele til at gå op i en hÞjere enhed. Jeg kan kun varmt anbefale hende da hun er god til at forklare og sÊtte nogle gode ramme for den Þkonomiske stÞtte en privatrådgiver kan give.

2025幎9月24日

MÞns Bank からの回答

Hej Pernille. Tusind tak for din anmeldelse. Camilla er en stjerne - og vi har heldigvis rigtig mange af dem. :-)

Camilla & Palle

Camilla, vores privatrådgiver, samt Palle som står for erhvervsdelen har vÊret virkelig gode til at rådgive og vejlede os. Vi har fÞlt os rigtigt trygge hos dem og de er nemme at komme i kontakt med. Hvis ikke hun eller Palle tog telefonen var der andre der kunne hjÊlpe. Derudover har de også fokus på menneskene, ikke kun kold business. Det kan andre banker lÊre noget af. Vores stÞrste anbefalinger herfra, kunne ikke vÊre mere tilfredse med en bank som dem.

2025幎9月10日

MÞns Bank からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Rune. Virksomheder - store som små - lÊgger vi os i selen for at servicere med samme hÞje kvalitet som private, og det varmer at hÞre, at I er blevet rigtig godt behandlet på begge områder. Faktisk står hele banken sammen om at give vores kunder den allerbedste service. Dejligt, at det virker!

Camilla Torp

Camilla, min rådgiver, har vÊret virkelig god til at rådgive og vejlede mig gennem hele låneprocessen. Jeg har fÞlt mig super tryg hos hende, og hun har altid vÊret nem at få fat i.

Nu har jeg fÃ¥et min drÞmmebolig – en kÊmpe anbefaling til Camilla Torp og MÞns Bank!

2025幎9月22日

MÞns Bank からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt, at Camilla kunne hjÊlpe dig – og ligesom alle vores andre rÃ¥dgivere lÊgger vi os i selen hver dag, for at kunderne kan fÃ¥ den bedste oplevelse.

5぀星のうち3の評䟡

Jeg kontaktede Stege afd

Jeg kontaktede Stege afd. Sidste år, vi var havnet i en situation hvor vi manglede 7000 kr. Efter mange spÞrgsmål, hvilket self. Er for bankens sikkerhed, fik vi bevilliget pengene.
I år havnede vi igen i en situation, nu drejede det sig om 10.000 kr.
Nu skulle jeg udfylde en låneansÞgning, vi blev enig om det var mig som ene person der sÞgte selvom vi har 2 indtÊgter. Mit rådighedsbelÞb endte på 7000 kr. Vi har opdelt vores Þkonomi, at jeg betaler alle regningern da jeg har hus og kÊresten betaler maden.
Vi fik et afslag. Vi fandt et sted at låne pengene og til d.1. Var de 10.000 betalt tilbage.
Jeg har haft banken i over 20 år.
Kan banken gÞre noget bedre? Hvis banken går efter en låne ansÞgning, så nej. Jeg har ingen ide om hvad mit rådighedsbelÞb skal lyde på men 7000 var ikke nok.
Hvis banken kiggede på min konto ville de se, et andet billede.
Hvis de kiggede tilbage på min 20 år i banken ville de se jeg altid har betalt tilbage.

2025幎8月6日

MÞns Bank からの回答

KÊre Anita. Vi bestrÊber os altid på at kunne imÞdekomme vores kunders Þnsker. Det er ikke altid muligt - og vi kan desvÊrre ikke kommentere på jeres Þkonomi her.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。