Vi fÃ¥r altid den bedste kundeservice og vejledning. Ved rÃ¥dgivningssamtaler er der tid og ro til at fÃ¥ overblik og derfra kunne tage valg, som passer bedst til os. Vores rÃ¥dgiver er personlig, grun... ãã£ãšèŠã
Vi har endnu engang fÃ¥et sÃ¥ fantastisk, professionel og meget personlig rÃ¥dgivning. Camilla har igen vist hvor jordnÊr en bankrÃ¥dgiver hun er. Hun ser os som mennesker, med de fejl vi nu kan begÃ¥ Þkon... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har efter 40 Ã¥r samme store bank, som opleves meget upersonlig, netop skiftet til MÞns Bank, KÞge. Det har vÊret en helt anden oplevelse at vÊre i banken, oplevede en bank der faktisk var til for... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En fornÞjelse af de helt store, vi har netop skiftet bank vÊk fra en af de store (N.....) og meget upersonlige banke, til en helt igennem fantastisk oplevelse hos MÞns Bank i Vordingborg med bankr... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
MÞns Bank er en solid lokalbank, og på trods af navnet får vi i disse år kunder i hele landet. Vi har korte beslutningsveje, fokus på kunderne og fÊrre kunder pr. rådgiver. Det giver mere tid til dig!
Storegade 29, 4780, Stege, ãã³ããŒã¯
- post@moensbank.dk
- moensbank.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
God og hurtig service
Vi har vÊret kunder siden 2021 og har vÊret godt tilfredse med vores skifte - vores rådgiver Camilla (PrÊstÞafdelingen) er nem at komme i kontakt med og står på hÊnder for at give os den bedst mulige lÞsning.

Superfin betjening
Hurtig, effektiv, venlig - MÞns Bank leverer bare superfin personlig betjening. Jeg er en meget tilfreds ny kunde.

MÞns Bank ããã®åç
Utroligt rare og hjÊlpsomme mennesker
Utroligt rare og hjÊlpsomme mennesker, som mÞder deres kunder, og potentielle kunder, i ÞjenhÞjde.
Og modsat deres konkurrenter, så tager de sig tid, til at sÊtte sig ind i tingene.
Et kÊmpe tak til Camilla og kollegaer herfra!

MÞns Bank ããã®åç
Accepterer svindel på deres konti.
Jeg er ikke kunde i banken, men kÞbte en vare på DBA den 16-11-2024. Vedkommende sendte så ingen ting til mig. Jeg kunne så se at det var MÞns Bank, pengene var overfÞrt til, så jeg kontaktede dem, for at gÞre opmÊrksom at der svindles af kunder hos dem.
Der kom så besked med at jeg skulle bede min egen bank om at skrive til dem om dette, hvilket jeg så gjorde, og min bank sendte så også til MÞns Bank.
I beskeden fra banken stod er også dette:
Vi vil altid meget gerne vide hvis vores kunders konti anvendes til svindel og bedrag.
Der gik så en uges tid, hvor der så kom mail, at de havde kontaktet deres kunde og han/hun ville sende mig penge, hvilket jo selvfÞlgelig ikke skete. Der skal man nok vÊre noget naiv, for at tro på sådan en tilbagemelding.
Men jeg kunne jo så bare melde det til politiet.
Så interessen om at få få besked på at kunder svindler og bedrager i deres bank, var nok noget overdrevet, når man ikke gad og gÞre noget ud af sagen yderligere.
Jeg har i mine henvendelser til banken stillet spÞrgsmål, bl. a. om vedkommende var kunde mere, men man svarer slet ikke på spÞrgsmål, erfarer jeg.
Jeg har også bedt om at få en af disse konti, hvor der er fri adgang til svindel og bedrag, som banken åbenbart tilbyder i deres forretning, men venter på svar på dette.
Men at rart at vide at bankverdenen fungerer sådan, at man bare kan svindle hos dem, og selv om de får besked om det gÞr de intet.
Så dette har egentlig intet Êndret i mit syn på banker.
NU har jeg så besked fra Trustpilot at MÞns Bank, mener at det er et forkert sted min anmeldelse er stilet til. De kan ikke kende sagen, på trods af at der er to medarbejdere, der har svaret på mine henvendelser, hvor der er underskrevet med MÞns Bank, oplysninger. Jeg ved ikke om det er fordi de har noget at skjule, siden de kommer med sådan en påstand.
Derimod forholder de sig ikke til den reele sag og de spÞrgsmål jeg har stillet dem, om snyderen, stadig er kunde hos dem, og hvem jeg skal henvende mig til, som har tilsyn med banker.
Viljen til at lÞse sagen er ikke eksisterende, men de mener jeg skal henvende mig til dem, gennem min egen bank, hvilket jeg ikke kan se noget formål med, for da jeg gjorde det fÞrste gang, brugte de det ikke til noget. De burde kunne lÞse deres egne problemer med deres egne kunder, uden at skulle have hjÊlp alle steder, ellers skulle de nok lukke ned, hvis de ikke magter så simpel en opgave.

MÞns Bank er for kunderne - tak til Sanne
Da min kÊreste og jeg sÞgte et boliglån, kom vi i kontant med Sanne Aarestrup Jensen fra MÞns Bank. Hun viste sig at vÊre det perfekte match for os i en hektisk og forvirrende situation. Jensen formåede at mÞde os med et venligt smil, guide os igennem al tumulten vedr. det fÞrste boligkÞb og give os fÞlelsen af, at MÞns Bank er en bank for kunderne.
Min kÊreste og jeg havde vÊret til flere bankmÞder ifm. det potentielle boligkÞb, hvor mÞdet med MÞns Bank virkelig stod frem fra mÊngden. Hos Jensen fra MÞns Bank fik vi hurtig respons, professionel rådgivning og personlig vejledning - vi fÞlte os hÞrt og forstået af Jensen, samtidig med at hun formåede at forklare os diverse regler og rammer.
Alt i alt vil jeg så afgjort anbefale MÞns Bank isÊr til unge mennesker, som har brug for en bank, der kan mÞde dem i ÞjenhÞjde.

MÞns Bank ããã®åç
Personlig rådgivning som i gamle dage.
Vi har lige haft et mÞde med MÞns Bank i RÞnnede, for at blive klogere på hvordan vores fremtid ser ud når vi går på pension. Og vi må bare sige at de er super gode til at forklare og vise hvordan det hÊnger sammen. Samtidig fik vi nogle gode råd til hvordan vi mest fordelagtigt kan spare op.
Vi syntes at det er vigtigt at have en bank hvor man kan komme ind og få en snak om Þkonomi med den samme rådgiver hver gang og at rådgiveren også selv ringer eller skriver en gang i mellem og spÞrger ind til om det er ved at vÊre tid til et lille tjek.
Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Sanne i MÞns Bank RÞnnede.
Gitte og Glenn

Stor anbefaling
Jeg har altid vÊret tilknyttet MÞns Bank, da mine forÊldre også er kunder her, men har fÞrst for relativt nyligt begyndt at bruge banken aktivt i forbindelse med rådgivning.
Jeg har vÊret i kontakt med Kim, tilknyttet Vordingborg, og har kun vÊret glad for den hjÊlp han har givet mig. Som ung kunde har det vÊret vigtigt for mig at fÞle mig godt taget imod og komfortabel ved at stille spÞrgsmålstegn ved de ting det er nye for mig.
Jeg er rigtig glad for den snak jeg havde med Kim og han fulgte efterfÞlgende godt op, så det var nemt for mig at have et overblik over alle de ting vi havde vendt. Jeg fÞler mig tryg ved at kontakte ham igen i forbindelse med min privatÞkonomi, boliglån, mm. Så jeg vil virkelig anbefale både MÞns Bank og Kim.

Vi har netop skiftet bank til MÞns Bank
Vi har netop skiftet bank til Anders Porsborg og MÞns Bank som har vÊret en rigtig god oplevelse.
Her oplever man styrken ved en lokal bank som er til at snakke med og som tager sig tiden helt uden at skynde sig - hvilket er positivt ment..
Tak til Anders Porsborg for hans behagelige personlighed og rolig facon.
6 Stjerner hvis det var muligt.

Var gode engang
Ikke imponeret over deres rådgivere - jeg havde et F5 lån der skulle fornyes forrige år, deres ansatte undlod at reagere på at vi sagde go til det igen, måtte rykke en masse medarbejdere mens renterne steg og så var lÞsningen et F1... det har cirka stået mig i en halv million indtil videre (efter skat) nu fordi de har så elendige rådgivere der ikke passer deres jobs.

Fantastisk bank
Virkelig en god bank.
Altid parat til at hjÊlpe og har altid en virkelig super kundeoplevelse.
MÞns Bank Vordingborg
Vi kan klart anbefale MÞns Bank i Vordingborg.
God personlig kontakt med velforberedte rådgivere.
Med fÞler sig altid velkommen i banken, hvor man mÞdes af et smilende og venligt personale uanset om man har en aftale eller om man kommer uanmeldt.
Tove og Jens O Jensen
God service.
Det har vÊret nemt at komme i kontakt med sin rådgiver i vores tilfÊlde Anders Porsborg, han er god til at skÊre tingene ud så det har vÊret nemt at forstå iforhold til huskÞb og Þkonomi generelt.
Vi vil til enhver tid anbefale MÞns Bank og Anders Porsborg til andre.
Pensionsrådgiver
Stor hjÊlp omkring efterlÞn og folkepension
kan kun anbefale MÞns Bank/ PrÊstÞ
De skal bare skrive ligeud pÃ¥ deresâŠ
De skal bare skrive ligeud på deres hjemmeside at de ikke vil have udlÊndinge som deres kunder istedet for de reklamerer at alle kan blive kunde hos dem

ImÞdekommenhed og god kundekontakt
MÞns bank Vordingborg afdelingen yder altid god service og mÞder os i ÞjenhÞjde. Tak for god behandling og service, der giver os et godt indblik i hvad vi har af muligheder i fremtiden.
Trods en svÊr tid sÃ¥ synes jeg altidâŠ
Trods en svÊr tid sÃ¥ synes jeg altid stege afd er sÃ¥ sÞde og rareðbedre bank findes ikke mvh Brian
We make a criticism of MÞns Bank andâŠ
We make a criticism of MÞns Bank and their superior employee.
We are shocked that wee ar send customers down to their branch, in the hope that they will receive the customers with the utmost respect, and show their service.
After the bank expresses that they are in possession of the best service, especially when we talk about the customers who are respective enough, with their moderation, and have normal finances to also seek out the bank at our request, then we consider that MÞens bank could be a good offer with a serious loan offer in that we have advised our client not to use another provider of more than 1.3 million, which is basically a loan certificate, albeit with an unreasonable interest rate, so we considered that MÞens banke could be helpful to our customer.
With an anticipated loan offer from their bank.
With a small loan & low interest and help to succeed in order for the customer to get a home, through our guidance to MÞens Banken.
We have now learned that we will not refer any more of our clients to MÞns bank.
Since their interest in the customer has shown no interest in the correspondence, waiting for a month and a half of holiday time, and then returning with a positive answer?. For the customer, there was an unreasonable negative response, despite the fact that the customer is stable, with a permanent job in hand and a reasonable available amount, without being assigned to anywhere else that pays poorly.
Of course, it makes us wonder, in referring our customers based on our professional per kulance.
In that MÞns bank does not show understanding for our customer's situation
in getting a little help along the way.
What was more close to a local bank branch.
We believe that MÞns bank has made fun of our customer with, among other things. unreasonable, in that you, as a bank, know very well that you have security in real estate and thus problematize the reason for accepting a new customer
We consider this to be a rather poor assessment of an otherwise well-known bank, which at our request has received online customers through our request with great satisfaction.
So Kind Regards from
Jura Floa Smith & Partners

MÞns Bank ããã®åç
" Vi er til at tale med "
*** opdateret 22/07 2024 ***
Jeg vidste på forhånd at det var denne besvarelse at i ville komme med, det overrasker mig ikke.
I kunne have screenet mig på forhånd, fortalt mig at jeg skulle komme med en 5 års plan for min renovering eller sagt at i ikke gad have mig som kunde, så havde jeg ikke spildt min tid med et mÞde og efterfÞlgende denne anmeldelse.
Jeg kom til mÞdet med en klar forventning om at vi kunne snakke om hvad der var realistisk muligt, så jeg kunne indhente tilbud, men jeg fik ingen ting. Som gammel sÊlger ved jeg at man skal afdÊkke kundens behov, det skete bare ikke. I stedet blev der talt ned til en mand på 50+ år, som om han ikke havde forstand på Þkonomi! "bankrådgiverens" holdning skinnede igennem, jeg burde sÊlge mit hus!
Og så kan i ellers droppe den hentydning til min Þkonomi, jeg har sendt min Þkonomiske oplysninger til 3 banker, de samme som i fik, og alle 3 formåede at komme med forslag til hvad der kunne lade sig gÞre / ikke lade sig gÞre, i modsÊtning til jer.
" Vi er til at tale med" har i den grad bidt sig selv i halen
******************************************************************
" Vi er til at tale med " lyder bankens motto, og det var en af årsagerne til jeg rettede henvendelse til min "bankrådgiver" for at hÞre om mulighederne for at låne penge til renovering af huset
Som kunde i nÊsten 30 år med sund Þkonomi, lav belåning i huset samt en opsparing, så regnede jeg ikke med at det ville give nogle problemmer, men jeg skulle snart blive klogere!
"bankrådgiveren" insisterede på et fysisk mÞde i filialen, som ligger et stykke vÊk fra hvor jeg bor, og naturligvis i min arbejdstid, så jeg var tvunget til at tage fri fra arbejde, der udover skulle han naturligvis have en masse dokumentation fra mig.
Den store dag oprandt, og jeg skulle til mÞde i banken, og her kom baggrunden for den enlige stjerne!
På mÞdet mÞdte jeg en uengageret og uinterrreseret "rådgiver" der ret hurtigt meddelte mig at måske kunne jeg låne penge, men så skulle jeg opfylde en masse betingelser, som jeg aldrig helt fandt ud af hvad var!
Kort sagt blev jeg udsat for den vÊrste gang " en sludder for en sladder" kort sagt, ren tidspilde, den "rådgiver" ville ikke engang kunne sÊlge is i en 50 grader varm Þrken, det virkede som om det var beskÊftigelseterapi for ham
Nu skal alt ikke vÊre negativt, jeg vil takke MÞns bank for fÞlgende
1. Jeg solgte mine MÞns bank aktier med fortjeneste, at kÞbe dem har vÊret det bedste og eneste råd , jeg nogensinde har fået fra dem
2. De skal have tak for at sparke til mig, jeg er idag skiftet til en stor dansk bank, der kunne se mulighederme i min Þkonomi, jeg har fået lånt de penge, der gÞr jeg kan renovere mit hus

Meget kompetent pensionsrådgivning
Min hustru og jeg har vÊret meget i tvivl om hvordan vores pension så ud og hvornår vi kunne gå på efterlÞn/pension. Efter et mÞde med vores bankrådgiver og MÞns Banks formuerådgiver har vi fået et samlet overblik over vores fremtid. Vi er meget imponerede over den kompetente rådgivning vi har fået og kan varmt anbefale MÞns Bank, som altid har givet os en rigtig god sparring.
MÞns bank i PrÊstÞ
MÞns bank i PrÊstÞ, gjorde det muligt for mig og blive husejer jeg havde igennem lang tid forsÞgt gennem Nordea men der var fuldstÊndig lukket uden nogen form for forklaring. Så jeg tog kontakt til mÞns bank i PrÊstÞ, og fik så Mads corell som min rådgiver og han fik så alt til at ske på nÊsten ingen tid med en virkelig god opbakning og rådgivning, jeg var til et personligt mÞde i banken hvilket gjorde man fÞlte sig på fod med sin bank virkelig behagelig oplevelse jeg kan kun anbefale mÞns bank.