JakoÅÄ posiÅków nienaganna, sycÄ ce i smaczne! Dostawa przebiega bez problemu, zawsze na czas. Najlepszy catering jaki zamawiaÅam do tej pory. Jestem bardzo zadowolona!
Jestem bardzibzadowolony z tego cateringu dietetycznego. PosiÅki sÄ smaczne, dobrze zbilansowane i naprawdÄ czuÄ, ÅŒe zostaÅy przygotowane z myÅlÄ o osobach aktywnych fizycznie. DuÅŒy plus za wysokÄ ja... ãã£ãšèŠã
Od wielu lat korzystam z diety kateringowej i z czystym sumieniem mogÄ stwierdziÄ , ÅŒe Mój catering jest najlepszÄ dietÄ jakÄ miaÅam , róŌnorodnoÅÄ daÅ , smak , wyglÄ d , wszystko jest na wysokim pozio... ãã£ãšèŠã
Polecam z caÅego serca! PosiÅki sÄ smaczne i kaÅŒdego dnia czekajÄ pod samymi drzwiami. Przy moim bardzo aktywnym trybie ÅŒycia nie mogÅabym wyobraziÄ sobie lepszego rozwiÄ zania. CaÅe dnie spÄdzam w pra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ä»åºãæ¥è
- ä»åºã飲飿åã®æäŸæ¥è
- é£å補é çšå
- é£åã¡ãŒã«ãŒ
- ã¬ã¹ãã©ã³çšååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ZaleÅŒy Ci na tym, aby produkty, z których jest przygotowywane Twoje jedzenie byÅy nie tylko smaczne, ale i wolne od szkodliwych substancji? Mój Catering jest firmÄ , która pracuje na surowcach najwyÅŒszej jakoÅci. KaÅŒdy etap realizacji zamówienia jest pieczoÅowicie sprawdzany i przechodzi przez zaawansowany proces produkcyjno-pakujÄ cy. Nasze produkty istniejÄ na rynku gastronomicznym od szeÅciu lat, dziÄki czemu masz pewnoÅÄ, ÅŒe Twoim jedzeniem zajmuje siÄ marka z doÅwiadczeniem. Korzystamy z usÅug najskuteczniejszej i najwiÄkszej firmy logistycznej, która mistrzowsko dba o ciÄ g chÅodniczy produktów. Szukasz JakoÅci? My tÄ JakoÅÄ GWARANTUJEMY.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bardzo dobry catering
Bardzo dobry catering. PosiÅki sÄ róŌnorodne, ale to dla mnie waÅŒne. Dostawa na czas! Polecam serdecznie ð
Rewelacjað
Korzystam z cateringu mójcatering.com i jestem zachwycona! Jedzenie jest zawsze ÅwieÅŒe, smaczne i piÄknie podane. PosiÅki sÄ dobrze zbilansowane, róŌnorodne i naprawdÄ sycÄ ce â czuÄ, ÅŒe ktoÅ dba o jakoÅÄ produktów i dopasowanie do potrzeb klienta. Dostawa jest zawsze punktualna, pudeÅka szczelnie zapakowane, a kontakt z obsÅugÄ klienta bardzo miÅy i profesjonalny. DuÅŒy plus za kreatywne menu â nigdy siÄ nie nudzi, a przy tym Åatwo utrzymaÄ zdrowy tryb ÅŒycia. Polecam kaÅŒdemu, kto szuka sprawdzonego cateringu dietetycznego na co dzieÅ!
Przepyszny catering
Przepyszny catering, bardzo jakoÅciowy, dobrze zbilansowany i róŌnorodne posiÅki âºïž
DoÅwiadczony klient
Przez wiele lat przetestowaÅem sporÄ
iloÅÄ cateringów dietetycznych i muszÄ stwierdziÄ ÅŒe Mój Catering jest w topie polskich firm.
Jedzenie przemyÅlane, róŌnorodne tu naprawdÄ nie ma nudy. Odkrywam nowe smaki a potrawy sÄ
pyszne.
W mojej diecie sport posiÅków mam 6 i cieszÄ siÄ bo lubiÄ sÅodkie posiÅki a tu mam zawsze takie dwa pewniaczki.
Na + teÅŒ szeroka oferta w menu. Kolejnym plusem jest ÅwieÅŒoÅÄ, posiÅki moÅŒna ÅmiaÅo przerzucaÄ sobie na kolejny dzieÅ i dalej smakujÄ
Åwietnie a pudeÅko nie pÄcznieje.
Jestem zadowolony, polecam bo firma naprawdÄ robi dobrÄ
robotÄ.
DziÄkujÄ
SMAKOWITE!!!
Konsumuje równy miesiÄ
c.
Dania duÅŒe i syte
DuÅŒo biaÅeczka co idzie w parze z nie podjadaniem.
Zrezygnowalem ze slodyczy i slonych przekasek
Jedzenie bardzo urozmaicone
-6kg na taryfikatorze ð€
Jest to moj 6-sty catering i jeszcze mi nie podpadli a jestem wybrednyð
Dostawy zawsze na czas
Dostaje za kazdym razem smsa kiedy przychodzi jedzonko
Ogolnie- polecam
Uwielbiam posiÅki od mójcatering
Uwielbiam posiÅki od mójcatering!
Od ponad póŠroku niezmiennie korzystam z cateringu. Jeszcze nigdy siÄ nie zawiodÅam. PosiÅki zawsze byÅy przygotowane ze ÅwieÅŒych produktów, smaczne, róŌnorodne i dostarczane na czas.
DziÄki moÅŒliwoÅci wyboru posiÅków, moja dieta jest bogata w biaÅko, peÅnowartoÅciowa i róŌnorodna - dziÄki czemu nigdy mi siÄ nudzi!
Bardzo duŌy wybór róŌnych diet :)
Bardzo duŌy wybór róŌnych diet :)
Bardzo smaczne, róŌnorodne, kaŌdy znajdzie coŠdla siebie. Polecam bardzoooo :)
Ten catering to zÅoto ð
TestowaÅam kilka cateringów, ale Mój Catering bije reszte na gÅowÄ! Pierwszy raz posiÅki nie przejadÅy mi siÄ po tygodniu. Jest róŌnorodnie, ÅwieÅŒo i pysznie 𥰠polecam!
ÅwieÅŒe
ÅwieÅŒe, smaczne, duÅŒy wybór daÅ, raczej bÄdÄ korzystaÅ dÅuÅŒej niÅŒ myÅlaÅem.
ZamówiÅam trzy róŌne diety
ZamówiÅam trzy róŌne diety. DostaÅem dwie takie same (miÄsna dla osoby niejedzÄ cej miÄsa)!!!!! Brak rozwiÄ zania problemu!!!! Zero profesjonalizmu!!!!! Nie polecam!!!!! Wyrzucone pieniÄ dze!!!!!
Kolejny tydzieÅ na cateringu :)
Kolejny tydzieÅ na cateringu :) z caÅÄ pewnoÅciÄ nie ostatni. Pyszne jedzenie Åwietnie dobrane smaki zawsze z wielkim zaciekawieniem czekam na kolejnÄ porcjÄ:)
MyÅlÄ o maÅych ale bardzo waÅŒnych kwestiach
DÅugo szukaÅam pasujÄ cego mi cateringu i udaÅo mi siÄ z tÄ firmÄ . Jestem osobÄ , która generalnie ÅŒywiÅa siÄ zawsze zdrowo. Tymczasem w wielu cateringach otrzymywaÅam tÅuste miÄso, kluchy i rozgotowane warzywa (czÄsto z mroÅŒonki). Na wybranej przez mnie diecie z tego cateringu warzywa sÄ al dente, jeÅli pojawiajÄ siÄ produkty glutenowe to sÄ z peÅnego przemiaÅu lub razowe, a miÄso jakie dostajÄ jest chude. Kolejna bardzo dla mnie waÅŒna rzecz, której równieÅŒ brakuje w wielu innych cateringach, to ÅŒe w tej firmie sosy otrzymujÄ w oddzielnym pojemniczku i mogÄ sama decydowaÄ czy je zjem i ile ich zjem. MoÅŒna znaleÅºÄ taÅsze cateringi, ale tutaj naprawdÄ czujÄ, ÅŒe ta cena przekÅada siÄ na jakoÅÄ produktów.
Wszystko super
Wszystko super! Pyszne i urozmaicone jedzenie, bardzo dobry kontakt z biurem obsÅugi klienta - szybkie rozwiÄ zywanie problemów. Polecam! (szczególnie dietÄ Office Box Vege)
Catering na wysokim poziomie. Produkty na wysokim poziomie. Dostawa zawsze na czas.
Korzystam z cateringu tydzieÅ
Korzystam z cateringu tydzieÅ, Åniadania smaczne, obiady równieÅŒ, jedynie mam zastrzeÅŒenie do saÅatek serwowantch na kolacjÄ, niestety nie speÅniajÄ moich oczekiwaÅ. Pozdrawiam
Kolejny tydzieÅ z Cateringiem
Kolejny tydzieÅ z Cateringiem , fantastyczne jedzenie, dieta przestaÅa byÄ...trudna
Najlepszy catering pod wzglÄdem jakoÅciâŠ
Najlepszy catering pod wzglÄdem jakoÅci produktów. Szczerze polecamðªð»ð.
Super skÅad polecam
Wspanialy dobór skÅadników dostosowany do osób chorych na Hashimoto
Jedzenie bez smaku
Przepraszam, ale nie potrafiÄ zrozumieÄ skÄ d tyle pozytywnych opinii. ZamówiÅam dietÄ lekkostrawnÄ i szczerze mówiÄ c dostaÅam coÅ czego nie da siÄ zjeÅÄ. Jedzenie bez smaku, bez zióŠi chociaÅŒby soli, peÅno za to wÄglowodanów, znikoma iloÅÄ biaÅka. Szczerze mówiÄ c w szpitalach lepiej karmiÄ
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã