🍓Mój Catering レビュヌ 236

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jakość posiłków nienaganna, sycące i smaczne! Dostawa przebiega bez problemu, zawsze na czas. Najlepszy catering jaki zamawiałam do tej pory. Jestem bardzo zadowolona!

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzibzadowolony z tego cateringu dietetycznego. Posiłki są smaczne, dobrze zbilansowane i naprawdę czuć, ÅŒe zostały przygotowane z myślą o osobach aktywnych fizycznie. DuÅŒy plus za wysoką ja... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Od wielu lat korzystam z diety kateringowej i z czystym sumieniem mogę stwierdzić , ÅŒe Mój catering jest najlepszą dietą jaką miałam , róŌnorodność dań , smak , wygląd , wszystko jest na wysokim pozio... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Polecam z całego serca! Posiłki są smaczne i kaÅŒdego dnia czekają pod samymi drzwiami. Przy moim bardzo aktywnym trybie ÅŒycia nie mogłabym wyobrazić sobie lepszego rozwiązania. Całe dnie spędzam w pra... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し業者
  2. 仕出し飲食料品の提䟛業者
  3. 食品補造甚品
  4. 食品メヌカヌ
  5. レストラン甚品店

圓該䌁業による蚘述

ZaleÅŒy Ci na tym, aby produkty, z których jest przygotowywane Twoje jedzenie były nie tylko smaczne, ale i wolne od szkodliwych substancji? Mój Catering jest firmą, która pracuje na surowcach najwyÅŒszej jakości. KaÅŒdy etap realizacji zamówienia jest pieczołowicie sprawdzany i przechodzi przez zaawansowany proces produkcyjno-pakujący. Nasze produkty istnieją na rynku gastronomicznym od sześciu lat, dzięki czemu masz pewność, ÅŒe Twoim jedzeniem zajmuje się marka z doświadczeniem. Korzystamy z usług najskuteczniejszej i największej firmy logistycznej, która mistrzowsko dba o ciąg chłodniczy produktów. Szukasz Jakości? My tą Jakość GWARANTUJEMY.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona, zamawiam regularnie juÅŒ od kilku miesięcy lunch sport. Smaki wpasowują się w mój gust, jest wystarczająco róŌnorodnie ÅŒeby się nie znudziło i co najwaÅŒniejsze przygotowane posiłki niebobiciazaja mojego przewodu pokarmowego przed treningiem. Polecam!

2025幎3月19日
5぀星のうち3の評䟡

Nagrody nie zasłuÅŒone

Nie wiem skąd są te wszystkie nagrody, ale jedzenie jest słabe. Kupując dietę za ponad 80zł dziennie oczekuje się, ÅŒe będzie ona się róŌniła od tych za 40. Jest nie smaczna, nie urozmaicona i nie jest teÅŒ świeÅŒa. Jakość produktów zostawia duÅŒo do ÅŒyczenia. Wybrałam dietę domową. Z domem nie ma ona nic wspólnego. Ogromne ilości kaszy, czy źle przyrządzonych ziemniaków kosztem warzyw czy jakichkolwiek innych dobrych składników. Zdecydowanie odradzam.

2025幎3月3日

Jedzenie bardzo urozmaicone

Jedzenie bardzo urozmaicone, świeÅŒe i smaczne. Korzystam juÅŒ nie pierwszy raz, z opcji wyboru menu, i dzięki temu kaÅŒdy moÅŒe trafić na swój smak. Wszystko tutaj, od transportu po kontakt z klientem jest na tip-top. Zdecydowanie polecam.

2025幎2月20日
5぀星のうち2の評䟡

Dieta 1500 polecana przez dietetyków =

Dieta 1500 polecana przez dietetyków = koktajl na śniadanie, na drugie śniadanie lub podwieczorek, 2 kawałeczki "batona" (nie powiem, smacznego) plus jakiś obiad (mogę się załoÅŒyć, ÅŒe 2. raz w ciągu 7dni ten sam schabowy z ziemniakami i kapustą oraz 3. raz te same naleśniki) i kolacja. A to wszystko (plus brak info o składzie energetycznym) za jedyne 70kilka złotych dziennie. No raczej się nie polubimy.

2025幎2月10日
5぀星のうち3の評䟡

Całkiem okej catering, ale skąpe porcje

Całkiem okej catering. Jedzenie przyjeÅŒdÅŒa świeÅŒe, smaczne i zróŌnicowane. DuÅŒy plus za moÅŒliwość zamówienia samego obiadu, bo taka opcja mi najbardziej odpowiada. Jedynie do czego się przyczepie to trochę skąpe porcje, rozumiem, ÅŒe muszą się zmieścić w poŌądanej liczbie kalorii, ale 5 plasterków ogórka w 'sałatce azjatyckiej', składającej się tylko z ogórka to jakiś ÅŒart, tym bardziej ÅŒe wszyscy wiemy ÅŒe ogórek prawie nie ma kalorii.

2024幎11月27日
5぀星のうち1の評䟡

Najgorszy catering jaki dotychczas jadlem

To mój 3 catering i jest najgorszy z dotychczasowych. Smoothie które uwielbiam tutaj jak najtańszy napój. Zmiksowane na gładko jakbym wodę pił. Jedzenie jałowe niedoprawione i niesmaczne. Te dania „domowe” jak u mamy, tragedia
 schabowego to się jeść nie dało
 mielony w tej samej dziwnej panierce. Jestem bardzo nie mile zaskoczony. A na stronie cateringu nie da się wystawić im opinii bo w tej zakładce 5 gwiazdek i same pochlebne opinie xddd kłamstwo i oszustwo jednym słowem xD szkoda kasy!

2024幎11月25日
5぀星のうち1の評䟡

kod pocztowy to nie wszystko

MoÅŒe i dieta dobra, ale niestety nie miałem moÅŒliwości spróbowania ,jak widziałem juÅŒ w marcu 2022 jedna z klientek sygnalizowała ten problem, ale najwyraźniej nikogo to nie wzruszyło. Mnie spotkało to samo, wpisałem kod pocztowy i pojawiła się informacja, ÅŒe oczywiście dostarczamy do Ciebie, a jak się okazało nie dostarczają, jakoś trudno firmie Mój Catering zrozumieć, ÅŒe kod pocztowy to za mało, brakuje informacji do jakich konkretnie miejscowości w danym województwie posiłki są dowoÅŒone. W przypadku mniejszych miejscowości zwyczajowo po kodzie pocztowym wpisuje się nie miejscowość zamieszkania a miejscowość do której kod pocztowy jest przypisany. Straciłem prawie 170 zł (dwa dni diety), więc przestrzegam innych, aby dokładnie sprawdzili ,czy do ich miejscowości jest to dowoÅŒone, bo na zmianę ze strony Mojego cateringu raczej nie ma co liczyć....

2024幎10月31日

Jedzenie bardzo dobre

Jedzenie bardzo dobre. Usługa cateringowa rzeczywiście profesjonalna, realizowana bardzo dobrze z dbałością o szczegóły. Bedę korzystał przy następnych imprezach w mojej firmie.

2024幎10月17日

Godny polecenia catering ❀

Jeden z najlepszych cateringów jakie miałem okazję zamawiać. Jedzenie jest zawsze świeÅŒe i dobrze doprawione, dania nie są suche i jałowe jak u niektórych dostawców...
DuÅŒa róŌnorodność diet i w kaÅŒdej (a przetestowaliśmy juÅŒ Standard odchudzająca, Keto, Niskie IG, Sport) dania ułoÅŒone z głową. Polecam!

2024幎10月17日

Wielkie rozczarowanie.

Po raz kolejny śniadanie wylądowało w śmietniku. Wczoraj była gorzko-słona pasta z tłustymi grudkami, dziś słodkie jajka.
Catering drogi, ale niskobudÅŒetowy na minimalnym food cost. Dania nudne, niedoprawione. Wielkie nadzieje i wielkie rozczarowanie. Jedna wielka katastrofa porównywalna tylko do Buraka z początków mojej przygody z pudełkami.
Dodatkowo, przy rezygnacji z dwóch pozostałych dni kazano mi zapłacić 10% opłaty manipulacyjnej za odstąpienie od umowy zawieranej na odległość.
Nie polecam.

2024幎10月16日