JakoÅÄ posiÅków nienaganna, sycÄ ce i smaczne! Dostawa przebiega bez problemu, zawsze na czas. Najlepszy catering jaki zamawiaÅam do tej pory. Jestem bardzo zadowolona!
Jestem bardzibzadowolony z tego cateringu dietetycznego. PosiÅki sÄ smaczne, dobrze zbilansowane i naprawdÄ czuÄ, ÅŒe zostaÅy przygotowane z myÅlÄ o osobach aktywnych fizycznie. DuÅŒy plus za wysokÄ ja... ãã£ãšèŠã
Od wielu lat korzystam z diety kateringowej i z czystym sumieniem mogÄ stwierdziÄ , ÅŒe Mój catering jest najlepszÄ dietÄ jakÄ miaÅam , róŌnorodnoÅÄ daÅ , smak , wyglÄ d , wszystko jest na wysokim pozio... ãã£ãšèŠã
Polecam z caÅego serca! PosiÅki sÄ smaczne i kaÅŒdego dnia czekajÄ pod samymi drzwiami. Przy moim bardzo aktywnym trybie ÅŒycia nie mogÅabym wyobraziÄ sobie lepszego rozwiÄ zania. CaÅe dnie spÄdzam w pra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ä»åºãæ¥è
- ä»åºã飲飿åã®æäŸæ¥è
- é£å補é çšå
- é£åã¡ãŒã«ãŒ
- ã¬ã¹ãã©ã³çšååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ZaleÅŒy Ci na tym, aby produkty, z których jest przygotowywane Twoje jedzenie byÅy nie tylko smaczne, ale i wolne od szkodliwych substancji? Mój Catering jest firmÄ , która pracuje na surowcach najwyÅŒszej jakoÅci. KaÅŒdy etap realizacji zamówienia jest pieczoÅowicie sprawdzany i przechodzi przez zaawansowany proces produkcyjno-pakujÄ cy. Nasze produkty istniejÄ na rynku gastronomicznym od szeÅciu lat, dziÄki czemu masz pewnoÅÄ, ÅŒe Twoim jedzeniem zajmuje siÄ marka z doÅwiadczeniem. Korzystamy z usÅug najskuteczniejszej i najwiÄkszej firmy logistycznej, która mistrzowsko dba o ciÄ g chÅodniczy produktów. Szukasz JakoÅci? My tÄ JakoÅÄ GWARANTUJEMY.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Polecam firmÄ Mój Catering
Polecam firmÄ! Dostawa zawsze przychodzi punktualnie, a dania sÄ smaczne i bardzo róŌnorodne, co nie jest proste w przypadku diety wegetariaÅskiej. Korzystam od miesiÄ ca z ich usÅug i wciÄ ÅŒ mnie pozytywnie zaskakujÄ .
Korzystam z diety od kilku miesiÄcy
Korzystam z diety od kilku miesiÄcy, jest smacznego i róŌnorodna, oczywiÅcie nie wszystko mi smakuje, ale wiÄkszoÅÄ daÅ jest bardzo dobra. Szczególnie desery;)
Korzystam z lunchów juÅŒ dÅugo
Korzystam z lunchów juÅŒ dÅugo. Nigdy siÄ nie zawiodÅam, obiady sÄ bardzo smaczne i zróŌnicowane. Polecam
Polecam firmÄ
Polecam firmÄ. PosiÅki smaczne, róŌnorodne.Wszystko bezpiecznie zapakowane. Sprawna dostawa.
5 to ciut za duÅŒo
5 to ciut za duÅŒo, bardziej 4,5. PosiÅki smaczne, dostawa punktualna, póŠpunktu mniej za niezgodnoÅc etykieta vs zawartosÄ. W sensie danym nt makro nie ufam za bardzo.
Najlepsza dieta pudeÅkowa !!
Najlepsza dieta pudeÅkowa !!! Jedzenie pyszne,ÅwieÅŒe i super doprawione.Szczerze polecam â€ïž
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona, zamawiam regularnie juÅŒ od kilku miesiÄcy lunch sport. Smaki wpasowujÄ siÄ w mój gust, jest wystarczajÄ co róŌnorodnie ÅŒeby siÄ nie znudziÅo i co najwaÅŒniejsze przygotowane posiÅki niebobiciazaja mojego przewodu pokarmowego przed treningiem. Polecam!
Wszystko na czas
Wszystko na czas, kaŌde zamówienie jest dostarczone. Wszystko super :)
CóŌ, najwyzej trzy gwiazdki. PosiÅki co prawda urozmaicone ale wyglÄ dajÄ i smakujÄ jakby byÅy zrobione kilka dni temu. Nie polecam
Nagrody nie zasÅuÅŒone
Nie wiem skÄ d sÄ te wszystkie nagrody, ale jedzenie jest sÅabe. KupujÄ c dietÄ za ponad 80zÅ dziennie oczekuje siÄ, ÅŒe bÄdzie ona siÄ róŌniÅa od tych za 40. Jest nie smaczna, nie urozmaicona i nie jest teÅŒ ÅwieÅŒa. JakoÅÄ produktów zostawia duÅŒo do ÅŒyczenia. WybraÅam dietÄ domowÄ . Z domem nie ma ona nic wspólnego. Ogromne iloÅci kaszy, czy źle przyrzÄ dzonych ziemniaków kosztem warzyw czy jakichkolwiek innych dobrych skÅadników. Zdecydowanie odradzam.
Jedzenie bardzo urozmaicone
Jedzenie bardzo urozmaicone, ÅwieÅŒe i smaczne. Korzystam juÅŒ nie pierwszy raz, z opcji wyboru menu, i dziÄki temu kaÅŒdy moÅŒe trafiÄ na swój smak. Wszystko tutaj, od transportu po kontakt z klientem jest na tip-top. Zdecydowanie polecam.
Dieta 1500 polecana przez dietetyków =âŠ
Dieta 1500 polecana przez dietetyków = koktajl na Åniadanie, na drugie Åniadanie lub podwieczorek, 2 kawaÅeczki "batona" (nie powiem, smacznego) plus jakiÅ obiad (mogÄ siÄ zaÅoÅŒyÄ, ÅŒe 2. raz w ciÄ gu 7dni ten sam schabowy z ziemniakami i kapustÄ oraz 3. raz te same naleÅniki) i kolacja. A to wszystko (plus brak info o skÅadzie energetycznym) za jedyne 70kilka zÅotych dziennie. No raczej siÄ nie polubimy.
CaÅkiem okej catering, ale skÄ pe porcje
CaÅkiem okej catering. Jedzenie przyjeÅŒdÅŒa ÅwieÅŒe, smaczne i zróŌnicowane. DuÅŒy plus za moÅŒliwoÅÄ zamówienia samego obiadu, bo taka opcja mi najbardziej odpowiada. Jedynie do czego siÄ przyczepie to trochÄ skÄ pe porcje, rozumiem, ÅŒe muszÄ siÄ zmieÅciÄ w poÅŒÄ danej liczbie kalorii, ale 5 plasterków ogórka w 'saÅatce azjatyckiej', skÅadajÄ cej siÄ tylko z ogórka to jakiÅ ÅŒart, tym bardziej ÅŒe wszyscy wiemy ÅŒe ogórek prawie nie ma kalorii.
Najgorszy catering jaki dotychczas jadlem
To mój 3 catering i jest najgorszy z dotychczasowych. Smoothie które uwielbiam tutaj jak najtaÅszy napój. Zmiksowane na gÅadko jakbym wodÄ piÅ. Jedzenie jaÅowe niedoprawione i niesmaczne. Te dania âdomoweâ jak u mamy, tragedia⊠schabowego to siÄ jeÅÄ nie daÅo⊠mielony w tej samej dziwnej panierce. Jestem bardzo nie mile zaskoczony. A na stronie cateringu nie da siÄ wystawiÄ im opinii bo w tej zakÅadce 5 gwiazdek i same pochlebne opinie xddd kÅamstwo i oszustwo jednym sÅowem xD szkoda kasy!
kod pocztowy to nie wszystko
MoÅŒe i dieta dobra, ale niestety nie miaÅem moÅŒliwoÅci spróbowania ,jak widziaÅem juÅŒ w marcu 2022 jedna z klientek sygnalizowaÅa ten problem, ale najwyraźniej nikogo to nie wzruszyÅo. Mnie spotkaÅo to samo, wpisaÅem kod pocztowy i pojawiÅa siÄ informacja, ÅŒe oczywiÅcie dostarczamy do Ciebie, a jak siÄ okazaÅo nie dostarczajÄ , jakoÅ trudno firmie Mój Catering zrozumieÄ, ÅŒe kod pocztowy to za maÅo, brakuje informacji do jakich konkretnie miejscowoÅci w danym województwie posiÅki sÄ dowoÅŒone. W przypadku mniejszych miejscowoÅci zwyczajowo po kodzie pocztowym wpisuje siÄ nie miejscowoÅÄ zamieszkania a miejscowoÅÄ do której kod pocztowy jest przypisany. StraciÅem prawie 170 zÅ (dwa dni diety), wiÄc przestrzegam innych, aby dokÅadnie sprawdzili ,czy do ich miejscowoÅci jest to dowoÅŒone, bo na zmianÄ ze strony Mojego cateringu raczej nie ma co liczyÄ....
Jedzenie bardzo dobre
Jedzenie bardzo dobre. UsÅuga cateringowa rzeczywiÅcie profesjonalna, realizowana bardzo dobrze z dbaÅoÅciÄ o szczegóÅy. BedÄ korzystaÅ przy nastÄpnych imprezach w mojej firmie.
Polecam:) wysoka jakoÅÄ produktów iâŠ
Polecam:) wysoka jakoÅÄ produktów i smaczne posilki
Godny polecenia catering â€ïž
Jeden z najlepszych cateringów jakie miaÅem okazjÄ zamawiaÄ. Jedzenie jest zawsze ÅwieÅŒe i dobrze doprawione, dania nie sÄ
suche i jaÅowe jak u niektórych dostawców...
DuÅŒa róŌnorodnoÅÄ diet i w kaÅŒdej (a przetestowaliÅmy juÅŒ Standard odchudzajÄ
ca, Keto, Niskie IG, Sport) dania uÅoÅŒone z gÅowÄ
. Polecam!
Wielkie rozczarowanie.
Po raz kolejny Åniadanie wylÄ
dowaÅo w Åmietniku. Wczoraj byÅa gorzko-sÅona pasta z tÅustymi grudkami, dziÅ sÅodkie jajka.
Catering drogi, ale niskobudÅŒetowy na minimalnym food cost. Dania nudne, niedoprawione. Wielkie nadzieje i wielkie rozczarowanie. Jedna wielka katastrofa porównywalna tylko do Buraka z poczÄ
tków mojej przygody z pudeÅkami.
Dodatkowo, przy rezygnacji z dwóch pozostaÅych dni kazano mi zapÅaciÄ 10% opÅaty manipulacyjnej za odstÄ
pienie od umowy zawieranej na odlegÅoÅÄ.
Nie polecam.
Smaczne i róŌnorodne jedzenie
Jedzenie smaczne i róŌnorodne. Bardzo doceniam moÅŒliwoÅÄ wyboru z kilku daÅ.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã