JakoÅÄ posiÅków nienaganna, sycÄ ce i smaczne! Dostawa przebiega bez problemu, zawsze na czas. Najlepszy catering jaki zamawiaÅam do tej pory. Jestem bardzo zadowolona!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jestem bardzibzadowolony z tego cateringu dietetycznego. PosiÅki sÄ smaczne, dobrze zbilansowane i naprawdÄ czuÄ, ÅŒe zostaÅy przygotowane z myÅlÄ o osobach aktywnych fizycznie. DuÅŒy plus za wysokÄ ja... ãã£ãšèŠã
Od wielu lat korzystam z diety kateringowej i z czystym sumieniem mogÄ stwierdziÄ , ÅŒe Mój catering jest najlepszÄ dietÄ jakÄ miaÅam , róŌnorodnoÅÄ daÅ , smak , wyglÄ d , wszystko jest na wysokim pozio... ãã£ãšèŠã
Polecam z caÅego serca! PosiÅki sÄ smaczne i kaÅŒdego dnia czekajÄ pod samymi drzwiami. Przy moim bardzo aktywnym trybie ÅŒycia nie mogÅabym wyobraziÄ sobie lepszego rozwiÄ zania. CaÅe dnie spÄdzam w pra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ä»åºãæ¥è
- ä»åºã飲飿åã®æäŸæ¥è
- é£å補é çšå
- é£åã¡ãŒã«ãŒ
- ã¬ã¹ãã©ã³çšååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ZaleÅŒy Ci na tym, aby produkty, z których jest przygotowywane Twoje jedzenie byÅy nie tylko smaczne, ale i wolne od szkodliwych substancji? Mój Catering jest firmÄ , która pracuje na surowcach najwyÅŒszej jakoÅci. KaÅŒdy etap realizacji zamówienia jest pieczoÅowicie sprawdzany i przechodzi przez zaawansowany proces produkcyjno-pakujÄ cy. Nasze produkty istniejÄ na rynku gastronomicznym od szeÅciu lat, dziÄki czemu masz pewnoÅÄ, ÅŒe Twoim jedzeniem zajmuje siÄ marka z doÅwiadczeniem. Korzystamy z usÅug najskuteczniejszej i najwiÄkszej firmy logistycznej, która mistrzowsko dba o ciÄ g chÅodniczy produktów. Szukasz JakoÅci? My tÄ JakoÅÄ GWARANTUJEMY.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Åwietny katering
Åwietny katering! Wszystkie potrawy smaczne i przede wszystkim ÅwieÅŒe. Podoba mi siÄ duÅŒa róŌnorodnoÅÄ daÅ. Jestem wybrednÄ osobÄ , która nie zje wszystkiego, a tu byÅam mile zaskoczona, ÅŒe tak mi smakowaÅo. Polecam!

MaÅo i bardzo ubogo
Od tygodnia testujÄ tÄ firmÄ dodam ÅŒe to juÅŒ jest kolejny catering z którego korzystam a tu jestem bardzo rozczarowana. Za tÄ cenÄ (jednÄ z wyÅŒszych na rynku) oczekiwaÅam smacznych posiÅków tymczasem przy 1500 kalorii IG porcje sÄ maÅe i bardzo ubogie. Na jeden z obiadów byÅ makaron sojowy z 5 sztukami kostek tofu i 3 plasterkami papryki marynowanej, na Åniadanie miska komosy ryÅŒowej z groszkiem, aÅŒ zrobiÅam zdjÄcia, bo nie mogÅam uwierzyÄ. Na stronie sÄ same pozytywne opinie co podwaÅŒa ich rzetelnoÅÄ , bo nie ma siÄ czym zachwycaÄ, nie polecam! jeszcze kilka dni i koÅczÄ przygodÄ z firmÄ mój catering.

MaÅe porcje???
MiaÅam do czynienia juÅŒ ze sporÄ
iloÅciÄ
róŌnych cateringów i nie wiem jak to jest, ÅŒe w jednym porcje sÄ
spore, wystarczajÄ
ce dla czÅowieka, a w Waszym porcje sÄ
maÅe, mimo, ÅŒe kalorycznoÅÄ na opakowaniu spora.
Zupa w jednym cateringu majÄ
ca 300 kcal zajmuje 3/4 pojemnika, a u Was prawie identyczna ale 1/3 pojemnika.

Jestem bardzo zadowolony
Od momentu rozpoczÄcia korzystania z PaÅstwa usÅug, byÅem mile zaskoczony jakoÅciÄ
posiÅków oraz profesjonalizmem obsÅugi klienta.
Jedzenie dostarczane przez PaÅstwa catering jest absolutnie pyszne i zróŌnicowane.
Dodatkowo, chciaÅbym pochwaliÄ PaÅstwa obsÅugÄ klienta. Zawsze otrzymujÄ szybkÄ
i pomocnÄ
odpowiedź na moje pytania czy uwagi. Wasz zespóŠjest profesjonalny, uprzejmy i zawsze gotowy do pomocy.
Jestem bardzo zadowolony z PaÅstwa cateringu i gorÄ
co polecam go wszystkim, którzy poszukujÄ
zdrowych i smacznych posiÅków. DziÄkujÄ za troskÄ o moje zdrowie i wygodÄ!

Get a job
How much experience do you need to work out your cafe

Catering dietetyczny warszawa
Bardzo smaczne jedzenie. Chyba jeden z najlepszych obecnie cateringów dietetycznych na polskim
rynku

Polecam! 10/10
Jestem juÅŒ na diecie pudeÅkowej od mój catering ponad rok. Jedzenie jest pyszne i ÅwieÅŒe. Na innych dietach co miesiÄ c dostawaÅam te same posiÅki, a tutaj sÄ róŌnorodne, menu zmienia siÄ sezonowo. Dania sÄ inspirowane kuchnia z caÅego Åwiata, wiec czÄsto jem coÅ nowego! Polecam z caÅego seca!

ðMój Catering ããã®åç
WraŌenia z kilku dni testów
ZdecydowaÅem siÄ wykupiÄ kilka dni diety celem przetestowania. Jedzenie bardzo smaczne. WykupiÅem dietÄ wegetariaÅskÄ
, mimo iÅŒ nie jestem wegetarianinem i muszÄ przyznaÄ ÅŒe zaskoczyÅy mnie pozytywnie dania.
DostawÄ realizuje firma zewnÄtrzna, zdarzyÅy siÄ potkniÄcia, ale wsparcie klienta ze strony Mojcatering na wysokim poziomie.

ðMój Catering ããã®åç
MiaÅem na prawdÄ duÅŒo cateringów
MiaÅem na prawdÄ duÅŒo cateringów, ten na prawdÄ zalicza siÄ do TOP.
Smaczne dania, Å»ADNYCH problemów z dostawÄ
/ czasem dostawy, duÅŒo diet, spoko porcje.
Polecam!

ðMój Catering ããã®åç
JakoÅÄ obsluga klienta na plus i doâŠ
JakoÅÄ obsluga klienta na plus i do tego bardzo smacznie .

Pyszne jedzenie
Pyszne jedzenie ! Chyba najlepszy catering, jaki do tej pory miaÅam. Porcje wystarczajÄ ce,a nawet duÅŒe i sÄ sÅodkie przekÄ ski, na czym mi bardzo zaleÅŒaÅo.

Åwietny Catering
Przede wszystkim smak oraz róŌnorodnoÅÄ posiÅków. Bardzo ale to bardzo miÅy i profesjonalny kontakt z obsÅugÄ (pozdrawiam Pana Przemka). Dostawy na czas. Na dzieÅ dzisiejszy brak negatywnych odczuÄ ani doÅwiadczeÅ.

ðMój Catering ããã®åç
MiÅe zaskoczenie co do jakoÅci jedzenieâŠ
MiÅe zaskoczenie co do jakoÅci jedzenie i obsÅugi. DajÄ 5 gwiazdek patrzÄ c caÅoÅciowo na caÅy proces od poczÄ tku do koÅca. Dostawy ok, o 6 rano otwierajÄ c drzwi jedzenie czekaÅo. Zawsze Åadnie zapakowane, dobrze oznakowane iloÅci makro i co bÄdziemy jeÅÄ. Nie miaÅem ÅŒadnych obaw, ÅŒe nastÄpnego dnia bÄdzie przykra niespodzianka. Jedzenie ÅwieÅŒe chociaÅŒ czasami roszponka miaÅa doÅÄ towarzystwa gdy poÅoÅŒyli na niÄ ciepÅy posiÅek i zamknÄli foliÄ . Nie wiem czy to wina diety KETO, ale byÅy dni monotonne tzn. miÄso na Åniadanie, obiad i kolacjÄ. Nie chce źle oceniaÄ bo nie orientujÄ siÄ czy aÅŒ tak natomiast dla mnie trochÄ zbyt duÅŒo nabiaÅu (ten ser który rozciÄ ga siÄ w nieskoÅczonoÅÄ. Mimo to, mogÄ szczerze poleciÄ jeÅli ktoÅ nie próbowaÅ.

ðMój Catering ããã®åç
Super smak, jeszcze lepsze efekty
Super smak, brak zgagi itp., a co najwazniejsze efekty diety!

najlepszy EVER!!!!
Super smaczny catering. Nigdzie do tej pory nie spotkaÅam siÄ z tak wyszukanymi daniami, po których czuÅam siÄ tak dobrze i lekko. Te posiÅki pozwalajÄ chudnÄ Ä bez mÄczarni i sÄ jednÄ z przyjemniejszych czÄÅci dnia! Uwielbiam!!!!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ