🍓Mój Catering レビュヌ 236

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jakość posiłków nienaganna, sycące i smaczne! Dostawa przebiega bez problemu, zawsze na czas. Najlepszy catering jaki zamawiałam do tej pory. Jestem bardzo zadowolona!

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzibzadowolony z tego cateringu dietetycznego. Posiłki są smaczne, dobrze zbilansowane i naprawdę czuć, ÅŒe zostały przygotowane z myślą o osobach aktywnych fizycznie. DuÅŒy plus za wysoką ja... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Od wielu lat korzystam z diety kateringowej i z czystym sumieniem mogę stwierdzić , ÅŒe Mój catering jest najlepszą dietą jaką miałam , róŌnorodność dań , smak , wygląd , wszystko jest na wysokim pozio... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Polecam z całego serca! Posiłki są smaczne i kaÅŒdego dnia czekają pod samymi drzwiami. Przy moim bardzo aktywnym trybie ÅŒycia nie mogłabym wyobrazić sobie lepszego rozwiązania. Całe dnie spędzam w pra... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し業者
  2. 仕出し飲食料品の提䟛業者
  3. 食品補造甚品
  4. 食品メヌカヌ
  5. レストラン甚品店

圓該䌁業による蚘述

ZaleÅŒy Ci na tym, aby produkty, z których jest przygotowywane Twoje jedzenie były nie tylko smaczne, ale i wolne od szkodliwych substancji? Mój Catering jest firmą, która pracuje na surowcach najwyÅŒszej jakości. KaÅŒdy etap realizacji zamówienia jest pieczołowicie sprawdzany i przechodzi przez zaawansowany proces produkcyjno-pakujący. Nasze produkty istnieją na rynku gastronomicznym od sześciu lat, dzięki czemu masz pewność, ÅŒe Twoim jedzeniem zajmuje się marka z doświadczeniem. Korzystamy z usług najskuteczniejszej i największej firmy logistycznej, która mistrzowsko dba o ciąg chłodniczy produktów. Szukasz Jakości? My tą Jakość GWARANTUJEMY.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Dieta od Mój Catering zdecydowanie

Dieta od Mój Catering zdecydowanie zasługuje na wszystkie gwiazdki. Jest pyszna, dobrze doprawiona, a wszystkie dania są pięknie podane. Co jest dla mnie waÅŒne, kaÅŒdy posiłek jest róŌnorodny i jedzenie się nie nudzi, bo kaÅŒdego dnia człowiek czeka, co dziś będzie ❀ Plusem jest równieÅŒ to, ÅŒe jeśli nie jest się pewnym jaką dietę wybrać lub ile kalorii dziennie powinno się dopasować to moÅŒna się skonsultować, a w trakcie i tak zmienić swój wybór. Ja wybrałam dietę KETO i jestem z niej mega zadowolona ❀

2024幎2月29日

5぀星のうち5の評䟡

Przede wszystkim firma jest otwarta na

Przede wszystkim firma jest otwarta na klienta, co bardzo plusuje. Zamówiłem dietę bez glutenu i laktozy. Nie obyło się bez małych wpadek, co opisałem w końcowej ocenie zamówienia w serwisie Dietly.pl Pracownik firmy zadzwonił do mnie z rekompensatą. Zapytał co i jak. Przeprosił za niedogodności. Miałem kilka zastrzeÅŒeń co do posiłków, jednak większość była bardzo dobra. Posiłki dobrze doprawione i urozmaicone. Jak tylko będę mógł ponownie wrócić do tego typu diety to na pewno jeszcze skorzystam.

2024幎2月3日

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam, najsmaczniejszy catering na świecie! Wszystko przyrządzone z sercem🩵

2024幎2月25日

Smaczne

Smaczne, urozmaicone dania.

2024幎2月1日

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam. Zamawiałam co prawda pierwszy raz ale nie ostatni. Ta róŌnorodność dań jest bardzo duÅŒo to coś co kaÅŒdy znajdzie coś smacznego dla siebie. Polecam

2024幎2月10日

5぀星のうち5の評䟡

Jedzenie jest przepyszne jeszcze nie

Jedzenie jest przepyszne jeszcze nie przetestowałam wszystkich diet ale póki co wszystko jest pyszne dostawa zawsze na czas polecam ♥♥♥♥♥

2024幎2月9日

5぀星のうち5の評䟡

You should buy food from here ❀

I have seen this catering on instagram and I feel in love with their offer. You will get here a good quality food and of course perfect calories amount. Food is delicious and well made . If u are searching for a good catering you will be delighted by this one 🔛🔝

2024幎2月2日

5぀星のうち1の評䟡

OSZCZĘDŹCIE SOBIE CZASU I NERWÓW I WYBIERZCIE INNY CATERING.

Chyba jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak niesamowicie niskim poziomem obsługi klienta.
Na początku nadmienię, ÅŒe z Państwa infolinią kontaktowałem się juÅŒ 3 razy. Za ÅŒadnym z nich mój problem nie został rozwiązany, a ostatnia z tych rozmów zakończyła się tym, ÅŒe Państwa pracownik poinformował mnie, ÅŒe nie ma czasu na rozmowę ze mną i PONOWNIE przekaÅŒe moje zgłoszenie “wyÅŒej”. WyÅŒej to dość enigmatyczne stwierdzenie, a ja przyznam, ÅŒe moja cierpliwość się skończyła.

Do rzeczy: Zamówiłem catering z wyborem menu dla 2 osób. Jeden na 1800 kcal a drugi na 1500 kcal. JuÅŒ pierwszego dnia okazało się, ÅŒe otrzymałem produkt niezgodny z moim zamówieniem. Okazuje się, ÅŒe wprowadzacie Państwo klientów w błąd twierdząc, ÅŒe sprzedajecie diety o określonej kaloryce, a co najbardziej zadziwiające jesteście tego świadomi i nie planujecie tego zmienić. Gdy policzyłem kalorie otrzymanych posiłków, okazało się, ÅŒe w diecie 1500 kcal było ich ponad 1900
 Nie muszę chyba tłumaczyć tego, ÅŒe wybierając Państwa ofertę i zamawiając 1500 kcal nie planowałem przyjmować ich więcej. Niezwłocznie zgłosiłem błąd na infolinii i otrzymałem informacje, ÅŒe to normalne i ÅŒe macie Państwo klientów, którzy są zadowoleni z tego, ÅŒe otrzymują więcej kalorii. Gdy poinformowałem, ÅŒe do nich nie naleŌę, dostałem informacje, ÅŒe zgłosicie Państwo moja reklamację ”dalej”. Kolejnego dnia ponownie skontaktowała się ze mną Pani, z którą rozmawiałem wcześniej, próbując powiedzieć mi, ÅŒe moÅŒe i nie otrzymałem zamówionej kaloryki, ale jeśli nie zjem części posiłków to się w niej zmieszczę. Celem mojej reklamacji było otrzymanie zwrotu kosztów i rezygnacja z Państwa usług, a nie otrzymywanie nieadekwatnych sugestii. Ponownie otrzymałem informację, ÅŒe nic więcej nie da się zrobić, a ja zostaję przekierowany do kogoś o wyÅŒszych kompetencjach względem podejmowania decyzji o zwrotach. W dniu dzisiejszym otrzymałem kolejny telefon - osoba, która się ze mną skontaktowała nie tylko nie miała pojęcia na czym polegała moja reklamacja ale równieÅŒ nie planowała rozwiązać mojego problemu. Ten konsultant nie miał ÅŒadnej świadomości poprzednich rozmów z Państwem i poinformował mnie, ÅŒe dzwoni mi tylko wytłumaczyć to czego nie rozumiem. Rozmowa zakończyła się informacją o której wspominam wyÅŒej - ÅŒe konsultant nie ma czasu na zapoznawanie się z moim przypadkiem i ÅŒegna po czym po prostu się rozłączył.

Do firmy Mój Catering - skoro nie macie Państwo czasu ani mocy aby rozwiązać kwestię mojej reklamacji - ja znajdę czas na kontakt z rzecznikiem praw konsumenta 🙂 wierzę, ÅŒe dla niego znajdziecie Państwo chwilę. Oczekuję równieÅŒ zwrotu kosztów na moje konto do końca tygodnia.

DO POTENCJALNYCH KLIENTÓW - OSZCZĘDŹCIE SOBIE CZASU I NERWÓW I WYBIERZCIE INNY CATERING.

2024幎1月15日

Szanowny Panie,

Dziękujemy za przekazanie nam informacji dotyczących doświadczenia z naszą obsługą klienta. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i rozczarowanie, które mogły zostać spowodowane naszymi działaniami.

Rozumiemy Pana rozgoryczenie w związku z nieodpowiednim rozwiązaniem problemu, który Pan zgłosił. Niezgodność zamówionego cateringowego menu z otrzymanym produktem oraz brak adekwatnej reakcji na Pana reklamacje są sprawami, które traktujemy bardzo powaÅŒnie.

Jako Biuro Obsługi Klienta, naszym celem jest zapewnienie satysfakcji i zadowolenia naszych klientów. Niestety, w tym przypadku wyraźnie zawiedliśmy i nie sprostaliśmy Pana oczekiwaniom.

Pragniemy zapewnić Pana, ÅŒe będziemy podejmować odpowiednie działania w celu poprawy naszych procesów i procedur, aby uniknąć podobnych incydentów w przyszłości. Pana głos jest dla nas niezwykle istotny, a Pana uwagi będą traktowane jako punkt odniesienia do dalszych działań usprawniających naszą obsługę klienta.

W związku z Pana reklamacją i związana z nią prośbą o zwrot kosztów pragniemy zapewnić Pana, ÅŒe będziemy podejmować niezbędne kroki w celu uregulowania sprawy.

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mógł Pan doświadczyć z naszej strony. Mamy nadzieję, ÅŒe w przyszłości będziemy mieli moÅŒliwość zrekompensowania Pana tych negatywnych doświadczeń poprzez naszą lepszą obsługę.

Jeśli Pan ma jakiekolwiek dodatkowe pytania lub wątpliwości, prosimy o kontakt. Jest dla nas priorytetem zapewnienie Pana satysfakcji jako naszego klienta.

Z powaÅŒaniem,
Biuro Obsługi Klienta Mój Catering

Uwielbiam MójCatering 11/10

Uwielbiam! Od miesiąca jem posiłki i jestem zachwycona. Wybrałam opcje 3 posiłków, ale przez moÅŒliwe dodatki często domawiam koktajle. KaÅŒdego ranka moja rutyna to otworzenie drzwi, gdzie czeka juÅŒ paczuszka z mega jedzeniem.
+ OGROMNY plus za dojazd wszędzie! Mieszkam na obrzeÅŒach i gdy robiłam rozpoznanie to mało jaki catering do mnie dojeÅŒdÅŒa.

Polecanko max!

2023幎11月3日