Molo レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Een prachtige Rugtas gekocht. Super blij mee. Stevige kwaliteit. De verzendtijd duurt erg lang had ik gelezen op de reviews maar vrij logisch als het uit een ander land moet komen. Heb er ongeveer 1,5... もっず芋る

䌁業が回答したした

Since they changed their website and raised their prices (in some items even 500%, yes, you read it correctly: price multiplied 5 times for the exact same old Items) I totally lost trust in the brand... もっず芋る

䌁業が回答したした

Seneste kÞb var lige som alle tidligere, altid tilfreds med kÞb/varens stand ift beskrevet/vist og levering (MOLO.com) Vi har igennem de sidste 6 Ã¥r, udelukkende kÞbt MOLO vinter overtÞj (jakke, b... もっず芋る

䌁業が回答したした

Begge vores drenge elsker Molos prints og farver. TÞjet er af enormt hÞj kvalitet og super funktionelt designet. Fx. Er deres overtÞj i virkelig slidstÊrke materialer med lÊkre smÃ¥ funktionelle detalj... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店

圓該䌁業による蚘述

Hos Molo designer vi farverigt og funktionelt bÞrnetÞj til babyer, bÞrn og tweens med fokus på kvalitet, komfort og kreativitet. På vores webshop finder du alt fra hverdagstÞj, overtÞj og badetÞj til festlige styles, skabt til bÞrn, der elsker at lege, bevÊge sig og udforske verden. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder en god kÞbsoplevelse med hurtig levering, personlig kundeservice og produkter af hÞj kvalitet. Din feedback på Trustpilot hjÊlper os med lÞbende at forbedre både vores produkter og den service, vi tilbyder. Tak fordi du deler din oplevelse med Molo.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Amazing clothes

Amazing clothes, with superb design and very good quality.
I had a very good experience with the customer service as well.
I’ve been buying in stores or online for years and will do for many more. 🙂

2025幎4月10日

Dear Raphaella,

Thank you very much for your kind word and positive review. It means a lot to us and we are happy to hear that you are satisfied with both quality, design and service.

We will look forward seeing you soon again online.

Best regards,

Sarah from Molo

Ikke alle stÞrrelser er retvisende!

KÞb ikke denne jakke med mindre jeres barn er underernÊret og så tynd.
KÞbte Peace Parka Retro Flowers are 14 år til min lille tynde datter på 11 - jakken er så stram og lille og efter et par gange kunne vi konstatere at den strammer - den er dog så lang at den er helt ubrugelig i den stÞrrelse og så dyr!!!

2025幎3月24日

KÊre kunde

Tak for din anmeldelse. Da du har valgt at bruge jakken at tage jakken i brug og fÞrst senere besluttet dig for at den er for lille, så kan vi desvÊrre ikke tage den retur. Vi skriver altid stÞrrelserne i cm. da vi er helt bevidste om at nogle bÞrn er hÞjere eller lavere end et målskema set ud fra alder. Derfor er en jakke i str. 164 cm. lavet til bÞrn der er omrking 164 cm hÞje uanset alder. Vi har flere forskellige modeller og denne model er en slank model, som er lidt mere figur syet end nogle andre modeller.

Det er altid en god ide at prÞve tÞjet grundigt, med mÊrker på, inden man tager det i brug, da vi ikke kan tage det retur og sÊlger til andre når fÞrst I har taget det i brug. Er tÞjet ubrugt og med mÊrker på, så har du altid 30 dages returret uanset om det er varer kÞbt på tilbud eller til fuld pris.

Hilsen Sarah fra Molo

Ikke det hurtigste websitet men det

Ikke det hurtigste websitet men det virker

2025幎3月1日

KÊre COE
Tusind tak for din anmeldelse og feed back. Det er meget vÊrdsat når I bruger tid på at komme med feed back så vi hele tiden kan forbedre os.

Bedste flyverdragter

Molos flyverdragter er bare de bedste og holder til alt. Vi kÞber helst ikke andet!

2025幎2月26日

KÊre Nathalie

Tusind tak for dine rosende ord om vores flyverdragter og flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os, at de krÊfter der bliver lagt i at udvikle et godt og holdbart produkt også kan opleves, når bÞrnene bruger dem og er aktive i det kolde og til tider våde vejr.

Vi håber at kunne klÊde dit/ dine bÞrn på i varmt overtÞj de nÊste mange år.

Hilsen Sanne fra Molo

Rex is very helpful!

Rex is very helpful!

I’m very pleased with Rex’s assistance in rectifying my client’s surname in the system. He always seems to work his magic, making things happen efficiently and without delay.

2025幎3月3日

Dear Armilien,

Thank you for your kind words and review. It is very appriciated.

Best regards, Sarah

Super produkter og hurtig levering

Super fine produkter kÞbt på udsalg. Hurtig levering. BÞrnene blev glade :-)

2025幎2月14日

KÊre Sara

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og dine positive ord om din oplevelse af at handle på vores webshop. Det betyder meget for os at vide, at både tÞjet og leveringstiden lever op til dine forventninger samt at dine bÞrn også kunne "godkende" tÞjet.

Hurtig levering og altid lÊkkert tÞj

Hurtig levering og altid lÊkkert tÞj

2025幎2月11日

KÊre Dorthe

Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Det glÊder os at vide, at du er tilfreds med vores tÞj og leveringshastighed.

Hilsen Sarah fra Molo

Misvisende labeling / kategorisering av tÞy

Jeg har meldt inn misnÞye med diverse misvisende informasjon, som at polyester-jakker benevnes som "Down jacket" og bomulls-t-skjorter er i kategorien " Swimwear" , uten at Molo retter det opp. Fremdeles selger de dunjakke Harper til 250€ uten at det er noe som helst dun. Hvor er danske forbrukermyndigheter som kontrollrrer merking?

2025幎2月1日

KÊre M

Tak for din anmeldelse. Beklager hvis du finder vores information misvisende. Dog kalder vi det på engelsk "puffer jacket" og på dansk dynejakke på alle de nyeste sÊsoner da vi, som de selv nÊvner ikke benytter Êgte dun i vores overtÞj, hvilket er et helt bevidst valg ikke at gÞre. Prisen på jakke model Harper er sat ud fra hvad det koster at producere en jakke med de tekniske egenskaber den har.

Den strandkjole du nÊvner er en del af vores badetÞjskollektion og derfor finder vi det korrekt at lÊgge den under badetÞjet - vi vurderede at vores kunder godt kunne se dette ikke er en decideret beklÊdningsgenstand til at svÞmme i men en der er komplimentÊr til strand, sommer og sol samt det Þvrige badetÞj.

Hilsen Gitte fra Molo

LÊkkert tÞj i god kvalitet

LÊkkert tÞj i god kvalitet. Handler altid Molo hos Molo, skulle der vÊre noget, så har de en fremragende kundeservice!

2024幎11月21日

KÊre Stine

Tusind tak for din din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for. Det betyder meget for os at hÞre, at du er tilfreds med både kvalitet og kundeservice.

Vi håber at kunne "fÞlges" sammen med dig på webshoppen mange år endnu.

Hilsen Gitte fra Molo

Hurtig levering og som altid super fine

Hurtig levering og som altid super fine varer 👍🏌

2025幎2月6日

KÊre Elna

Tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Det er dejligt at hÞre, at både varer og levering har levet op til dine forventninger, det betyder meget for alle hos Molo.

DÃ¥rlig og ufleksibel undeservice

Jeg kÞbte en rygsÊk til min datter, der efter 3 uger gik i stykker i stroppen. Jeg reklamerer og får at vide at jeg kan få pengene retur mod at sende tasken til dem, da der ikke er flere på lager. Min datter elsker den taske og jeg spÞrger om et prisnedslag, så må vi prÞve at sy stroppen og tasken, men det afvises blankt, eneste lÞsning er returnering af tasken og så får jeg pengene retur.
Det er mega dårlig og ufleksibel kundeservice.

Mht. svar fra Molo - så skal de ifÞlge kÞbeloven give pengene retur ved denne reklamation. Jeg anfÊgter det ufleksible i deres behandling af sagen, når nu der ikke er en ny taske på lager. Hvorfor så ikke imÞdekomme en kundes forespÞrgsel på en prisnedsÊttelse og derved få en glad og tilfreds kunde.

Svar nr. 2: Det er også forståeligt. Men når der er tale om at jeg åbenbart har kÞbt en af de sidste tasker I havde på lager, så havde I nok allerede modtaget en del reklamationer, hvis det var en generel fejl på produktet. Men jeg har forstået at I ikke laver individuelle kundelÞsninger, men kun har standartlÞsninger.

2025幎1月29日

KÊre Ghita

Tak for din anmeldelse. Det er naturligvis beklageligt, hvis ikke du har fundet vores lÞsning af din reklamation tilfredsstillende.
Det er dog helt almindelig reklamationsprocedure, at skulle sende den vare retur, som du har reklameret over. Vores politik og holdning er, at hvis varen er behÊftet med fejl og mangler fra produktionsside, så skal den reklameres til vores producenter, da vi strÊber efter at kunne levere hÞjest muligt kvalitet og holdbarhed og for at sikre os der ikke er tale om en generel fejl i produktionen indsamler vi de reklamationer der kommer.
Da vi ikke har flere på lager har vi tilbudt dig at lade handlen gå tilbage, så du kan få dine penge retur.

KÊre Ghita

Jeg kan se du har valgt at tilfÞje til din anmeldelse, tak for dine tillÊgs kommentarer og tanker omkring vores service. Som nÊvnt ovenstående, så bruger vi vores reklamationer til at sikre os at produktionsfejl ikke gentages, vores produktions -og designafdeling modtager vores returneret reklamationer, i de tilfÊlde hvor de vurdere at der kan optimeres så fejlen ikke sker igen. Derfor er det en stor hjÊlp i vores udvikling af produktet at få varen retur så vi kan tage udgangspunkt i den fejl, med Þje for at gÞre det bedre til nÊste gang.

hier macht kaufen Spaß

Webshop : komfortable Webseite , tolle Produktbilder und Beschreibungen , große Auswahl , tolle Looks , Nachhaltig produziert und zertifiziert
Lieferung : super , innerhalb von 4 Tagen nach Berlin , mit GLS
Support : sofortige KaufbestÀtigung , Info zum Versand inclusive Sendungsverfolgung , freundlicher , schneller Response hinsichtlich einer meinerseitigen Nachfrage
QualitÀt : die Sachen entsprechen den Produktbildern ,Größen wie erwartet , machen einen wertigen Eindruck und kleiden unseren Mini super , haben auch den Trockner ÃŒberstanden , sind gespannt auf weitere witzige Kollektionen :)

2025幎1月28日

Dear PB,

Thank you very much for your review and kind words. It means a lot to us that you like the quality and our service. We are also very happy to hear that you share the same vision when it comes to sustainability as we do.

We hope to see you soon again on our website.

Best regards, Tina from Molo

KÊmpe anbefaling af MOLO!

Molo har ofte gode tilbud / kampagner på deres hjemmeside, hvor man kan spare en del penge. Deres overtÞj er det absolut bedste på markedet og ingen andre mÊrker kan konkurrere med kvaliteten af deres tÞj. Jeg er en kÊmpe fan af deres kundeservice som altid er behjÊlpelige ved spÞrgsmål til stÞrrelser, fragt og lignende. Leveringstiden er der heller ikke noget at klage over. Fantastisk brand og hjemmeside.

2025幎1月22日

KÊre Anna

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for. Dog er vi endnu gladere for at hÞre, at vores kvalitet og service lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spÞrgsmål vedr. vores produkter eller din bestilling.

Hilsen Gitte fra Molo.

Får gode tilbud på meget nedsatte varer

Får gode tilbud på meget nedsatte varer og udsalg fÞr andre. Og deres kvalitet er i top. Og hurtig og nem levering.
Mine bedste anbefalinger.

2025幎1月20日

KÊre Ulla

Tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord, det betyder meget for os. Det er dejligt at vide, at de tilbud vi udvÊlger falder i god jord og at leveringen fugere let og problemfrit. Den besked vil jeg bestemt også videregive til vores lager, som dagligt knokler for at få pakkerne afsted hurtigst muligt og uden fejl.

Fantastisk service og fantastiske

Fantastisk service og fantastiske produkter. Et af mine favorit steder at handle 👍

2025幎1月9日

KÊre Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Det betyder meget for os at både service og kvaliteten på vores tÞj lever op til dine forventninger.

Hilsen Tina fra Molo

Aldrig oplevet så ringe kundeservice

Aldrig oplevet så ringe kundeservice. Og så meget gå galt med en ordre.
Jeg ligger en ordre pga af en vare. Så modtager jeg fÞrst ved forsendelse en mail om den vare ikke er med i min forsendelse. Og må selv tage kontakt og spÞrge hvorfor min vare ikke er i ordren, dvs jeg får ingen besked eller mulighedfor at annullere ordren. FÞrst derefter får jeg mail om min vare ikke er der.
Enormt dårligt.
Nu er en anden vare i samme ordre, efter fÞrste vask gået i stykker i syningen. Og min datter vil gerne beholde denne bluse. Men "kundeservice" vil have varen igen, vil ikke sende mig tilsvarende eller give mig mulighed for at få fat i tilsvarende. Har aldrig oplevet så dårlig kundeservice fÞr. En stjerne er en for meget.

2025幎1月15日

KÊre Isabel

Beklager at varen er gået i syningen, det har, som vi også skriver til dig, aldrig vÊret vores hensigt at sende en defekt vare til dig.
Defor er du også blevet tilbudt at få dine penge retur, hvis du sender den defekte vare retur med det gratis returlabel, som vi har medsendt.
Da du ikke Þnsker at sende varen retur, kan vi ikke lade handlen gå tilbage. Det er helt almindelig reklamations procedure at man skal aflevere den defekte vare igen hvis man vil have sine penge retur.
DesvÊrre har vi ikke har flere på lager og kan derfor ikke tilbyde dig en ny hvilket er årsagen til at vi har tilbudt dig, at lade handlen gå tilbage. Vi har på intet tidspunkt nÊgtet at ombytte den, men det er ikke fysisk muligt da den er udsolgt.

Du er stadig velkommen til at sende den retur og få belÞbet refunderet.

Rigtig god kvaliltet

Rigtig god kvaliltet

2025幎1月8日

KÊre Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at vores kvalitet lever op til dine forventninger.

Vi håber snart at ses igen på vores webshop.

Hilsen Sarah fra Molo

Har haft Molo som mit absolutte

Har haft Molo som mit absolutte favoritmÊrke til mine 3 bÞrn igennem mange år - er helt trist over at min yngste snart er blevet for stor !

2025幎1月6日

KÊre Merethe

Tusind tak for dine rosende ord og for at vÊre en trofast kunde gennem dine bÞrns opvÊkst. Det glÊder os meget at hÞre, at vi har vÊret med til at klÊde dine bÞrn på gennem hele deres opvÊkst.

Vi håber din yngste lige kan passe det lidt endnu og endnu engang tak for at vÊre en trofast kunde.

Hilsen Gitte fra Molo

God kvalitet. Jeg oplever altid meget hurtigt

Jeg oplever altid meget hurtigt levering. Kvaliteten er også i top, og hvis der er behov for at sende noget retur, eller benytte kundeservice, er det også altid gnidningsfrit.

2025幎1月6日

KÊre Malene

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi utrolig glade for. Det glÊder os meget at vores kvalitet og service har levet op til dine forventninger, vi vil gÞre vores bedste for at blive ved med det, og håber snart at se dig igen på vores hjemmeside.

Altid god shopping oplevelse

Altid god shopping oplevelse. HÞj kvalitet bÞrnetÞj.

2024幎12月2日

KÊre SKad

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for. Det er dejligt at vide, at både din oplevelse på vores webshop og kvalitet lever op til dine forventninger.