Een prachtige Rugtas gekocht. Super blij mee. Stevige kwaliteit. De verzendtijd duurt erg lang had ik gelezen op de reviews maar vrij logisch als het uit een ander land moet komen. Heb er ongeveer 1,5... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Since they changed their website and raised their prices (in some items even 500%, yes, you read it correctly: price multiplied 5 times for the exact same old Items) I totally lost trust in the brand... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Seneste kÞb var lige som alle tidligere, altid tilfreds med kÞb/varens stand ift beskrevet/vist og levering (MOLO.com) Vi har igennem de sidste 6 Ã¥r, udelukkende kÞbt MOLO vinter overtÞj (jakke, b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Begge vores drenge elsker Molos prints og farver. TÞjet er af enormt hÞj kvalitet og super funktionelt designet. Fx. Er deres overtÞj i virkelig slidstÊrke materialer med lÊkre smÃ¥ funktionelle detalj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Molo designer vi farverigt og funktionelt bÞrnetÞj til babyer, bÞrn og tweens med fokus på kvalitet, komfort og kreativitet. På vores webshop finder du alt fra hverdagstÞj, overtÞj og badetÞj til festlige styles, skabt til bÞrn, der elsker at lege, bevÊge sig og udforske verden. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder en god kÞbsoplevelse med hurtig levering, personlig kundeservice og produkter af hÞj kvalitet. Din feedback på Trustpilot hjÊlper os med lÞbende at forbedre både vores produkter og den service, vi tilbyder. Tak fordi du deler din oplevelse med Molo.
Rentemestervej 49, 2400, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Amazing clothes, with superb design and very good quality.
I had a very good experience with the customer service as well.
Iâve been buying in stores or online for years and will do for many more. ð

Molo ããã®åç
KÞb ikke denne jakke med mindre jeres barn er underernÊret og så tynd.
KÞbte Peace Parka Retro Flowers are 14 år til min lille tynde datter på 11 - jakken er så stram og lille og efter et par gange kunne vi konstatere at den strammer - den er dog så lang at den er helt ubrugelig i den stÞrrelse og så dyr!!!

Molo ããã®åç
Ikke det hurtigste websitet men det virker

Molo ããã®åç
Molos flyverdragter er bare de bedste og holder til alt. Vi kÞber helst ikke andet!

Rex is very helpful!
Iâm very pleased with Rexâs assistance in rectifying my clientâs surname in the system. He always seems to work his magic, making things happen efficiently and without delay.

Molo ããã®åç
Super fine produkter kÞbt på udsalg. Hurtig levering. BÞrnene blev glade :-)

Molo ããã®åç
Hurtig levering og altid lÊkkert tÞj

Molo ããã®åç
Jeg har meldt inn misnÞye med diverse misvisende informasjon, som at polyester-jakker benevnes som "Down jacket" og bomulls-t-skjorter er i kategorien " Swimwear" , uten at Molo retter det opp. Fremdeles selger de dunjakke Harper til 250⬠uten at det er noe som helst dun. Hvor er danske forbrukermyndigheter som kontrollrrer merking?

Molo ããã®åç
LÊkkert tÞj i god kvalitet. Handler altid Molo hos Molo, skulle der vÊre noget, så har de en fremragende kundeservice!

Molo ããã®åç
Hurtig levering og som altid super fine varer ððŒ

Molo ããã®åç
Jeg kÞbte en rygsÊk til min datter, der efter 3 uger gik i stykker i stroppen. Jeg reklamerer og får at vide at jeg kan få pengene retur mod at sende tasken til dem, da der ikke er flere på lager. Min datter elsker den taske og jeg spÞrger om et prisnedslag, så må vi prÞve at sy stroppen og tasken, men det afvises blankt, eneste lÞsning er returnering af tasken og så får jeg pengene retur.
Det er mega dårlig og ufleksibel kundeservice.
Mht. svar fra Molo - så skal de ifÞlge kÞbeloven give pengene retur ved denne reklamation. Jeg anfÊgter det ufleksible i deres behandling af sagen, når nu der ikke er en ny taske på lager. Hvorfor så ikke imÞdekomme en kundes forespÞrgsel på en prisnedsÊttelse og derved få en glad og tilfreds kunde.
Svar nr. 2: Det er også forståeligt. Men når der er tale om at jeg åbenbart har kÞbt en af de sidste tasker I havde på lager, så havde I nok allerede modtaget en del reklamationer, hvis det var en generel fejl på produktet. Men jeg har forstået at I ikke laver individuelle kundelÞsninger, men kun har standartlÞsninger.

Molo ããã®åç
Webshop : komfortable Webseite , tolle Produktbilder und Beschreibungen , groÃe Auswahl , tolle Looks , Nachhaltig produziert und zertifiziert
Lieferung : super , innerhalb von 4 Tagen nach Berlin , mit GLS
Support : sofortige KaufbestÀtigung , Info zum Versand inclusive Sendungsverfolgung , freundlicher , schneller Response hinsichtlich einer meinerseitigen Nachfrage
QualitÀt : die Sachen entsprechen den Produktbildern ,GröÃen wie erwartet , machen einen wertigen Eindruck und kleiden unseren Mini super , haben auch den Trockner ÃŒberstanden , sind gespannt auf weitere witzige Kollektionen :)

Molo ããã®åç
Molo har ofte gode tilbud / kampagner på deres hjemmeside, hvor man kan spare en del penge. Deres overtÞj er det absolut bedste på markedet og ingen andre mÊrker kan konkurrere med kvaliteten af deres tÞj. Jeg er en kÊmpe fan af deres kundeservice som altid er behjÊlpelige ved spÞrgsmål til stÞrrelser, fragt og lignende. Leveringstiden er der heller ikke noget at klage over. Fantastisk brand og hjemmeside.

Molo ããã®åç
Får gode tilbud på meget nedsatte varer og udsalg fÞr andre. Og deres kvalitet er i top. Og hurtig og nem levering.
Mine bedste anbefalinger.

Molo ããã®åç
Fantastisk service og fantastiske produkter. Et af mine favorit steder at handle ð

Molo ããã®åç
Aldrig oplevet så ringe kundeservice. Og så meget gå galt med en ordre.
Jeg ligger en ordre pga af en vare. Så modtager jeg fÞrst ved forsendelse en mail om den vare ikke er med i min forsendelse. Og må selv tage kontakt og spÞrge hvorfor min vare ikke er i ordren, dvs jeg får ingen besked eller mulighedfor at annullere ordren. FÞrst derefter får jeg mail om min vare ikke er der.
Enormt dårligt.
Nu er en anden vare i samme ordre, efter fÞrste vask gået i stykker i syningen. Og min datter vil gerne beholde denne bluse. Men "kundeservice" vil have varen igen, vil ikke sende mig tilsvarende eller give mig mulighed for at få fat i tilsvarende. Har aldrig oplevet så dårlig kundeservice fÞr. En stjerne er en for meget.

Molo ããã®åç
Har haft Molo som mit absolutte favoritmÊrke til mine 3 bÞrn igennem mange år - er helt trist over at min yngste snart er blevet for stor !

Molo ããã®åç
Jeg oplever altid meget hurtigt levering. Kvaliteten er også i top, og hvis der er behov for at sende noget retur, eller benytte kundeservice, er det også altid gnidningsfrit.

Molo ããã®åç
Altid god shopping oplevelse. HÞj kvalitet bÞrnetÞj.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã