Mondkapjes レビュー

過去12か月のレビュー数: 1件

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Goed bedrijf, alles ging goed.

Ik heb wat mondkapjes hier besteld.
Mondkapjes en alles zijn goed aangekomen.
Je moet wel eventjes geduld hebben met de klantenservice die beantwoorden je vraag iets later, dat duurt +- een dag. Maar, is verder geen probleem.
Klantenservice was goed.
Levering was goed.
Vervoerder was goed.
Al met al een hele goede ervaring!

2026年5月22日

Verkeerd bestelling gekregen

Verkeerd bestelling gekregen, hun telefoon nummer gaat al weken naar dezelfde voicemail bellen tussen die tijden maar dat doe ik, nooit krijg je ze te pakken. Kreeg een mail terug wat het probleem was die vertelde ik en inmiddels word ik gewoon genegeerd.

Geld kwijt, geen service zoals ik in de andere recensies las, dit is wel de slechte webshop die ik mee heb gemaakt

2025年8月20日
5つ星のうち1の評価

Misleidende verkoop verlopen medische tests covid19 !

Mondkapjes.nl "Nr 1 Online in Nederland voor beschermingsmiddelen" Onderdeel van Nobraa bv Dé medische groothandel...!!!
Verkoopt op misleidende manier (stond o.a. niet op de te controleren en de te bevestigen bestelbon dat deze zelftesten verlopen waren, ook niet op de faktuur) VERLOPEN medische zelftesten covid19 van New Gene waarvan in de gebruikershandleiding staat:
"GEBRUIK GEEN verlopen tests".
Indien verlopen "medische" tests niet mogen gebruikt worden, mogen ze ook niet verkocht worden, zelfs niet aan verlaagde prijs, ze mogen zelfs niet gratis worden weggegeven.

2023年12月26日
5つ星のうち5の評価

Totaal geen gehoor van de klantenservice...

Naar aanleiding van mijn laatste mail heb ik vandaag een uitgebreide mail ontvangen met excuses en vooral uitleg waarmee het me geheel duidelijk is geworden waardoor dit misverstand is ontstaan.
Daarbij wordt er actief een goede oplossing geboden.
Mijn negatieve review is daarom niet op zijn plek en heb hem daarom aangepast. Fijn opgelost, dank daarvoor!

2021年6月29日

Goedemorgen Maarten,
Ik heb u zojuist up uw, voor ons eerste, mail, geantwoord over de situatie in de hoop dit alsnog met u op te kunnen lossen.
Wij hebben sinds oktober 2 werknemers die zich constant bezig houden met de klanten service zodat een reactie nooit langer dan een dag duurt( meestal binnen een uur) en wij iedereen snel en goed kunnen helpen. Wij zien dan ook geen eerder mail contact van u behalve uw review van vanochtend. Het kan zijn dat u op een nieuwsbrief hebt gereageerd, maar deze word elders verstuurd en komt helaas niet terug bij ons als klanten service. Ik zie uw reactie in de mail graag tegemoet!

Nobraa Klanten Service "SD

5つ星のうち1の評価

Misschien wel de slechtste ervaring

Hier mondkapjes besteld, maar deze waren niet zoals verwacht. Na eindeloos contact te hebben gezocht met de klantenservice die, als ze al antwoorden, dat in gebroken Nederlands doen, was ik geen steek verder. Toen maar de Thuiswinkel waarborg ingeschakeld. Opeens kreeg ik wél duidelijke antwoorden. En toen mocht ik de mondkapjes opeens wél terugsturen. Niet gratis, ook al adverteren ze daar wel mee, maar goed, inmiddels was ik het najagen zo zat dat ik maar heb opgegeven. Misschien wel de slechtste ervaring die ik met een webshop heb gehad. Marc Notenboom, de man achter dit "bedrijf" laat bovendien zelf 5 sterren reviews achter op google, en wellicht ook op andere sites.

2021年5月10日

Mondkapjes からの回答

Deze klacht van oktober vorig jaar was net voordat wij onze klantenservice opnieuw hebben ingericht. Nu wij 2 vrolijke collega's hebben die alle problemen snel en adequaat oplossen behoort dit het verleden. Ook is deze klacht destijds door ons nieuwe team ( in november) goed opgelost is de gevraagde refund uiteraard netjes uitgevoerd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de toen trage afhandeling, maar dit zal in de toekomst gelukkig niet meer kunnen gebeuren!

Nobraa Klanten Service "WS

5つ星のうち3の評価

Levering prima, kwaliteit mondkapjes minder

Levering prima en snel.
Over de kwaliteit van de mondkapjes (FFP2): die is voldoende als je meetelt dat ze goedkoper zijn dan elders. Bij eentje ontbrak een elastiekje, bij een andere kwam er direct op de naad al een scheur in, maar de meeste zijn wel goed. Toch zou ik een volgende keer voor de duurdere kiezen, omdat je je afvraagt of de mondkapjes wel gecontroleerd zijn na productie.

Juni 2021, mijn reactie op het antwoord van mondkapje.nl: de mondkapjes die ik gekocht heb, werden toen als kwaliteitsmondkapjes aangeboden. Anders zou ik ze niet gekocht hebben.

2021年3月2日

Mondkapjes からの回答

Bedankt voor uw bericht! Wij bieden verschillende kwaliteiten FFP2 mondkapjes aan en hebben deze dan ook onderverdeeld in budget kapjes, en kwaliteit mondkapjes. De budget kapjes zijn inderdaad minder stevig dan de kwaliteitskapjes maar ontbrekende elastiekjes zijn natuurlijk niet acceptabel, bij welk type dan ook! U kunt ons daar dan ook eenvoudig over mailen en dan kunnen wij u de defecte mondkapjes compenseren/ crediteuren!

Nobraa Klanten Service "WS

Dont buy from them!

Dont buy from them!
The quality was not what you would expect.
I returned them and was promised a refund.( after a lot of discussion)
I never got a refund!

2020年11月6日

Good morning,
This refund has been done as soon as Trine requested it ( on the 15th on october) and Trine has replied later, after we double checked it, that she indeed recieved her refund so this case has been resolved even before this review!?.

We hope that you can adjust the comment in line with your more positive email!

Best regards,

Nobraa Costumer Service "SD

Nooit geleverde mondkapjes.

Nooit geleverde mondkapjes.
Op 28/6/2020 mondkapjes besteld.
Een gedeelte is geleverd een ander deel,ter waarde van
€39,95, nooit ontvangen.
Na meerdere malen mail contact alleen maar smoesjes te horen gekregen.

2020年10月24日

Hallo Klaas.
Het gewicht is gecontroleerd bij DHL en bij ons distributiecentrum waar op barcode en gewicht wordt gewerkt. Ik ga in conclaaf met hen over wie dit gaat betalen of dat er intern een aangifte gedaan moet worden. Ondertussen zullen wij de kosten op ons nemen en het juiste product nogmaals aanbieden.

m.v.g.

Marc