レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Havde kigget efter en kande længe, og alle butikker nær jeg bor var de udsolgte og kunne ikke svare på hvornår de kom. Jeg opdagede tilfældigvis Moniaga som havde hvad jeg skulle bruge, og endda ti... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Hurtig service, varen modtaget i fin stand, et personligt kort ved varen giver indtryk af der bliver taget hånd om kunderne. Absolut positivt

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service . PostNord fik min pakke væk, ogsåskulle jeg skrive til Moniaga, herefter fik jeg mail retur med oplysninger om sagen løbende, det endte med Moniaga sendt en ny pakke, som jeg modt... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイン店

当該企業による記述

Moniaga er en dansk webshop med fokus på traditionelt håndværk og naturråvarer. Hos os finder du lækre produkter inden for blyfri krystal, keramik, pileflet og lammeskindsprodukter. De fleste af vores varer er håndlavede med fokus på moderne og tidløst design. Vi samarbejder kun med nøje udvalgte producenter, som igennem generationer har specialiceret sig i at fremstille deres produkter med højt kvalitet og af de bedste råvarer. Vi importerer direkte fra produktionsstederne, så er er ingen fordyrende mellemled. Der ligger passion og et flot håndværk bag hver en eneste af produkterne. Vores keramik har historie som går tilbage til 1400 tallet. Lammeskind kommer fra de lande i Europa, hvor der findes bedste råvarer. Alle Moniaga kurve bliver håndflettet af pil, og størsdelen af krystal er mundblæst. De fleste af vores varer er håndlavede, og derfor unikke, for der ikke være to produkter som er ens. Vi kan tilbyde mange varer, hvor vi er den eneste forhandler af, og hvor du ikke vil finde andre steder i Danmark. Derudover designer vi også selv for at imødekomme kundernes ønsker og skabe unikke og spændende produkter. Vi udvider løbende sortiment med mange nyheder. Tag et kig på vores side, og find en favorit til din bolig, udeliv og sommerhuset.

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Cykelkurv

Jeg bestilte en dejlig cykelkurv. Den ankom hurtigt og har fået den første cykeltur. Et dejligt køb.

2024年8月8日

Moniaga からの回答

Hej, tusind tak for din anmeldelse

5つ星のうち4の評価

Dårligt

Jeg har bestilt en kjole for en måned siden. Ikke hørte nogen fra dem😡 jeg kan heller ikke finde min ordre nr.
jeg er meget skuffende over den firma.
Anbefaler slet ikke dem😡😡😡

2024年6月29日

Moniaga からの回答

Kære anmelder. Vi sælger slet ikke tøj. Jeg tror, at du har købt kjolen hos et andet firma? Vi sælger keramik, kurve, lammeskind og krystal. Jeg beklager hvis,du har købt noget på nettet og ikke modtaget din varer. Jeg håber, at du hører fra den virskomhed, du har handlet hos. Hvis du mener, at Moniaga-navnet var brugt i forbindelse med købet - venligst skriv til mig på: info@moniaga.dk , Hilsen Monika fra Moniaga

5つ星のうち5の評価

Har modtaget den smukkeste bakke kurv…

Har modtaget den smukkeste bakke kurv et håndskrevet kort og super hurtig levering. Tak min søster bliver så glad for sin 75 års fødselsdags gave .

2023年8月9日

Moniaga からの回答

Kære Vibeke, tusind tak for din anmendelse. Håber din søster får meget glæde af bakken🙂 Hilsen Monika

Anbefalelsesværdig

Smuk smuk pileflet kurv jeg har modtaget. Bestilt fredag middag og modtaget allerede tirsdag! Fint håndskrevet kort var også vedlagt. Kæmpe anbefaling herfra 🤗

2023年6月13日

Tusind tak Camilla🙂

5つ星のうち5の評価

Superhurtig levering og super kundeservice

Superhurtig levering, rigtig god kvalitet - kurven så præcis ud som på billedet på deres website. Og da jeg bad deres kundeservice om en kvittering (fordi jeg selv havde tastet forkert mailadresse - og derfor naturligvis ikke havde fået en kvittering - MIN fejl!), så lå kvitteringen i min mailboks samme aften, dvs. to timer efter, at jeg havde sendt dem en mail! TOTAL GOD og HURTIG service!! TAK.

2022年12月19日

Moniaga からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙂

Rigtig fin bestilling

Hurtig levering, rigtig fin kvalitet og en god pris for de kurve vi har modtaget.

2022年9月16日

Moniaga からの回答

Tusind tak for din anmeldelsen🥰

5つ星のうち5の評価

God service, varen jeg skulle have var ikke på lager, fik besked, da den igen var tilgængelig, og en fin lille hilsen med forsendelsen.

2022年7月30日

Tusind tak for anmeldelsen Tamás🥰

Super kundeoplevelse

Super kundeoplevelse, hurtig levering, en skøn kurv og en lille håndskrevet hilsen… jeg kan ikke bede om mere 👏👏

2022年7月26日

Tusind tak for anmendelsen🙂 hilsen Monika fra Moniaga