Ãv en Êrgerlig oplevelse. Havde booket gennem booking.com, et vÊrelse til mig og min mand og vores 2 Ã¥rig pÃ¥ Montra Hotel Sabro Kro. Der var dog lavet en opredning i stedet for en babyseng, hvilket... ãã£ãšèŠã
Have kÞbt et 2 nÊtters midt uge ophold gennem Risskov Bilferie pÃ¥ Montra Odder Parkhotel. Super positiv oplevelse med glad - hÞflig og smilende personale. Super lÊkkert og rent vÊrelse med dejlig bade... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fremragende sted :o)) Tusind tak fordi I tog sÃ¥ godt imod os, - med et kÊmpe smil :o) og med meget kort varsel, efter vi mÃ¥tte afslutte vores ophold et andet sted. Dejligt smilende og imÞdekommen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde et dejligt ophold. Dejligt indrettet hotel. Super sÞdt og imÞdekommende personale, selvom de havde travlt, tog de sig tid til at kigge op og anerkende at de havde set dig og ville vende... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Montra Hotels er en kÊde af kvalitetsbevidste hoteller, der tilbyder lÊkre vÊrelser, velsmagende mad, spÊndende oplevelser og fantastiske ophold, ligesom der er ideelle faciliteter til mÞder og konferencer.
ãã³ããŒã¯
- montrahotels.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 60ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Pinsebrunch
Vi var i dag til Pinsebrunch. Det var virkelig en stor skuffelse. Ringe udvalg og dårlig kvalitet. Og rigtig kedelig anretning af maden. Vil ikke kalde det brunch men bare en omgang almindelig morgenmad på et to eller tre stjernet hotel. Heller ikke nogen hyggelig oplevelse da vi alle sad i den samme store spisesal med et hÞjt stÞjniveau til fÞlge. Prisen var 165 kr pr. person men den såkaldte brunch var max det halve vÊrd. Her er der virkelig plads til forbedring!

Fremragende sted :o))
Fremragende sted :o))
Tusind tak fordi I tog så godt imod os, - med et kÊmpe smil :o) og med meget kort varsel, efter vi måtte afslutte vores ophold et andet sted.
Dejligt smilende og imÞdekommende personale fra reception til restaurant til rengÞring.
Vi vender helt sikkert tilbage igen :o)
De bedste hilsner
Knud og Berit Urban Rasmussen

Manglende service
Har netop vÊret på weekendophold, og det var en blandet oplevelse, som vi fÞlte druknede i to store selskaber.
Receptionisten var ved ankomsten ikke specielt imÞdekommende og kom med en for mig provokerende bemÊrkning. Herudover fik vi stort set ingen informationer om noget. Kaffen var lunken, og kagen var tÞr og kedelig.
Aftensmaden var heller ikke den store kulinariske oplevelse. Dårlig forret, lunken hovedret (sovsen var god og varm) og ekstrem dårlig kage og is til dessert. Hvidvin og rÞdvin var god.
Man kan ikke sige, at der var dårlig service, for der var ingen service, og personalet virkede ikke fagligt kompetent.
Folk, der skulle snakke med en receptionist, måtte stå og ringe med klokken mange gange, fÞr der kom en.
Der var ingen servicering i baren efter middagen.
Alt i alt en dårlig oplevelse, og Hotel Hanstholm bliver bestemt ikke anbefalet til nogen.
Det er altid en fornÞjelse .
Det er altid en fornÞjelse . Du bliver mÞdt af de sÞdeste mennesker i receptionen , dejlige vÊrelser ,maden er altid i top . Den måde man bliver behandlet , er bare alt , har vÊret der imellem 20-30 gange ,og så slutter man jo af , med det bedste morgenmad . LÊser I dette skal I vide , at vi glÊder os hver gang . TAK

Montra Hotels ããã®åç
De har virkeligt fat i noget af detâŠ
De har virkeligt fat i noget af det helt rigtige på Sabro Kro. Har nydt deres middag plus koncert med gode danske kunstnere flere gange.
God handikapvenlig indgang.

KÊmpe skuffelse!
Vi havde fået et weekendophold for 2, får tildelt vÊrelse, hvor vi bliver mÞdt med en seng der ikke er redt, brugte håndklÊder på badevÊrelsesgulv.
Gavekortet inkl 2 retters menu og morgenmad.
Vi får serveret en gang kartoffelmos med braiseret svinekam- fyldt med fedt...
Udover os var 2 andre par, og vi gik derfra med fÞlelsen af "det skulle overstås"
Sikke en skuffelse - det kan ikke anbefales!!
SÃ¥ skete det igen.
Vi fik en fremragende og velsmagende julefrokost fÞr jul på Sabro Kro. Efter en fantastisk nytårskoncert med Tonica i Musikhuset, har vi, en lille gruppe, tradition for at slutte med en god middag, normalt inde i Smilets By. I år skulle det vÊre anderledes. Hvorfor ikke spise i Sabro, hvor vi har boet siden 1972? Det fortrÞd vi ikke. Sabro Kro serverede en fremragende og velsmagende enebÞrrÞget laks med tilbehÞr, tog for en tid hele appetittet. Herefter fulgte noget, jeg troede var en fattigmandsret, braisseret svineskank. Jeg blev skuffet. Det var en fantastisk smagsoplevelse, velsmagende og også her med spÊndende tilbehÞr. Selv om vi var de eneste gÊster på en stille sÞndag, blev vi konstant og omsorgsfuldt betjent af en meget deltagende og venlig tjener. Hun var med til at slutte nytårskoncerten på bedste vis I Sabro. Vi behÞver ikke tage til byen for at få god og spÊndende mad. Det kan Sabro kro også, og det er jo her vi bor. Og så har jeg slet ikke nÊvnt de meget lyse, lune og pÊne lokaler.

Ekstremt nedvÊrdigende
Min datter, barnebarn og jeg var sidste Ã¥r pÃ¥ Odder Parkhotel. Et weekendophold bestilt via Risskov bilferie, der kommer jeg ALDRIG MERE. vi mÃ¥tte selv hente en barnestol, sandkasse mit barnebarn fik et anrettetbord MED HJUL under til at spise ved. L vi skulle have to mÃ¥ltider, hver gang fik hun et stykke flutes med smÞr (hendes aftensmad) vi voksne fik et nÊrmest afgnavet kyllingeben. MÃ¥tte bagefter i Kvickly for at fÃ¥ sulten stillet, nr 2 dag fik vi et bord bag dÞren ud til kÞkkenet. FÞlte os sar ind i et kosteskab. Betjeningen var nÊrmest lig nul, de gÊster der ikke havde bestilt via Risskov fik smil og fin betjening, vi var ABSOLUT 2. rangs gÊster. Vi valgte at ignorere det, og i stedet nyde de skÞnne omgivelser. Men der er faktisk ikke engang betjening/service til en enkelt stjerne. FÃJ FÃJ

Hotellet står opfÞrt med 4stjerner
Hotellet står opfÞrt med 4stjerner. VÊrelset var luvslidt, gulvtÊppet med store pletter, en vÊg med skrammer, fugerne på badevÊrelset i elendig stand og dårlig lugt fra aflÞbene, på vÊggen hang flydende håndsÊbe som på et offentligt wc. Ved aftensmaden blev vi placeret klos op ad et stÞrre og sÊrdeles stÞjende selskab så vi slugte maden og forlod spisesalen. Alt i alt en skuffende oplevelse og et hotel som burde vÊre anfÞrt med 2stjerner, det andet er falsk reklame.

Kan kun anbefales
Efter endt kemo havde vi bestilt en overnatning på jeres hotel fra et gavekort vi havde fået, for en ekstrem billig opdatering fik vi et luksusvÊrelse, og det var luksus...pÊnt og rent...vores ophold var med aftensmad som smagte rigtig godt og nÊsten ingen ventetid selvom i havde travlt :) morgenmaden er et kapitel for sig selv....så meget mad at det var umuligt at smage det hele, det er ikke sidste gang vi har vÊret ved jer :)

Very nice hotel
Very nice hotel. Had room 42.
Clean rooms with chairs/table/sofa and a small patio outside each room.
Bathroom really nice with space enough to undress/dress.
Larger outdoor patio at the entrance and plenty parking places.
Super breakfast buffet. Nice pool and friendly staff.
Not that expensive - even in the best season.
WeÂŽll probably come back.
had a nice experience
had a nice experience. rooms were clean , staff was courteous
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse - og en perle, som ligger lidt gemt af vejen. Overraskende autentisk med sans for de mange detaljer rundt omkring på kroen. Et personale i sÊrklasse, startende med receptionen, så var der slået an, til nogle dejlige dage. Jeg var forbi restauranten, som kunne prÊstere en rÊkke velsmagende rettere, serveret med nÊrvÊr, som kunne deres kram.
Dejligt, at der er el-opladning for el-biler, med flere muligheder.
Et smukt badevÊrelse, som ikke er set mage - i lang tid.
Dejligt, at jeg har valgt 2 overnatninger.
"I'll be back"

En udsÞgt oplevelse
En udsÞgt oplevelse.
Min kÊreste og jeg har lige haft en overnatning på Sabro Kro og vi har haft en fantastisk oplevelse. Vi blev modtaget af en meget behagelig og smilende receptionist som var super god til sit job. VÊrelset var pÊnt og meget rent. Maden var eminent godt valgt og perfekt tilberedt. Der blev lyttet til vores specielle Þnsker om at vi ikke Þnskede fisk og skaldyr. Og kokken havde forberedt en yderst velsmagende anretning med skinke i stedet. Der var en skÞn stilhed på kroen og vi nÞd nÊste morgen en lÊkker morgenbuffet med alt hvad hjertet kunne begÊre. Alle madvarer var af hÞjeste kvalitet. Alt i alt en udsÞgt oplevelse og vi kommer helt sikker på flere besÞg hos Sabro Kro.

konfirmation
Vi holdt konfirmation for vores datter den. 27.04.2018. Har aldrig oplevet bedre service, Lige fra chef.(Tom) til receptionist, de 2 tjenere der opvartedet os , kokkens gode fyldige tallerkner. Dejlige lyse lokaler. Og med meget ros fra alle gÊster. Alt i alt perfekt. MVH.Fam. Stecher
Helt igennem super service
Helt igennem super service
Vi har netop afholdt vores bÞrns konfirmation, og lige fra starten af planlÊgningen for 1œ år siden, har der vÊret en sublim service fra hele holdet på Sabro Kro.
Nu blev festen afholdt i fredags, og alt klappede fra start til slut og som vÊrtspar kunne vi slappe af hele dagen, uden at skulle tÊnke på andet end at nyde vores bÞrns fest.
En speciel TAK til Lotte, Camilla, Michelle og Anne på dagen. Også tak til Jakob for gave til bÞrnene samt for at kigge forbi ved festen og hilse på. Det imponerede specielt konfirmanderne.
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer på Sabro Kro.

Gode oplevelser. Fantastiske intimkoncerter
Gode oplevelser. Fantastiske intimkoncerter.

Montra Hotels ããã®åç
Dejlig mad og personlig og vedkommende betjening
Altid dejlig mad og personlig og vedkommende betjening.
Har haft fornÞjelsen at opleve flere af Sabro Kros intimkoncerter.
Kan varmt anbefales.

TÞrfisk med overnatning
Har vÊret til TÞrfisk underholdning og overnatning på hotellet med fiske- og skaldyrs buffet og morgenmad.
Det hele var i utrolig hÞj standard! Der kan slet ikke sÊttes finger på noget som helst!
Vi kommer der helt sikkert igen.

Julefrokost 2017
Julefrokost 2017 - uinspireret mad - kedelig prÊsentation på buffet - ingen hygge i lokalet som var badet i "hal" lys under spisningen. Alt alt for dyrt til oplevelsen.