Ik heb 2 super mooie tops besteld. Een kanten/pailletten top en een basic zwarte top met V hals. Over beide producten ben ik zeer tevreden en wat mij meteen opviel toen ik het vast hield was dat beide... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zojuist de shimmer mesh top binnen gekregen samen met de bralette. Super blij met de kwaliteit van beide en ze zitten ook echt perfect. Was ook op tijd binnen voor mijn festival!
Ik heb 04/07/2026 een pakket besteld met 2 artikelen helaas nog steeds niks ontvangen⊠op de bevestiging stond dat de artikelen binnen 4/10 werkdagen geleverd zouden zijn. Daar ben ik dus al overheen.... ãã£ãšèŠã
Mijn pakketje heb ik twee weken geleden besteld, en is nog steeds niet binnen. Ik heb hun al een dm gestuurd, daarop zeiden ze dat ik een mail moest sturen heb ik gedaan en heb ik 4 dagen later nog st... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Superleuke kleding besteld
Superleuke kleding besteld! Kreeg allemaal vragen naar de statement tie gilet en de shimmer mesh top. Ook ben ik heel fijn geholpen bij de klantenservice! Ik had een vraag over de maat en ze dacht goed mee! Zeker een aanrader!
Leuke collectie
De Lace dream top voor mijn vriendin besteld, die er erg blij mee is. Kleding wordt leuk verpakt en tijdig bezorgd. Kortom leuke collectie van een leuk merk
Ik ben super tevreden over mijnâŠ
Ik ben super tevreden over mijn bestelling bij Moos! De kleding is van mooie kwaliteit, zit fijn en komt goed overeen met de fotoâs op de website. Ook de verzending was snel en alles was netjes verpakt. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen en raad Moos zeker aan!
dropshipper
Ik heb iets besteld, waarna ik een track en trace heb gekregen waarop te zien is dat mijn pakket rechtsstreeks uit china komt. bestel hier niet. beter van aliexpress bestellen want dit is een dropshipper die zijn kleren ook van aliexpress verzend.
Mooi
Net mijn pakket van MOOS gekregen, alles netjes en zorgvuldig verpakt .
Sieraden zijn leuk en netjes verpakt een in mooi stoffen zakje
Kleding zit mooi, stof is prima van kwaliteit.
Ben er erg blij mee.
Hele blije vriendin!
Shimmer mesh top voor mijn vriendin besteld. Was er heel erg blij mee!
Super leuke kleding
Super leuke kleding! Werd verzonden binnen de genoemde verzendtijd
Alie express spullen
Erg lang moeten wachten op mijn bestelling om er vervolgens achter te moeten komen dat ik hetzelfde kan bestellen via alie. Alles netjes verpakt, maar wel in een shein/alie verzendzak. Retour gaat lastig, maar heb wel mijn geld terug gekregen. Klantenservice heeft het wel prima afgehandeld, maar moest er zelf achteraan. Ik zou hier zelf absoluut niet weer bestellen. Jammer.. want het zijn wel leuke artikelen:(
Ronduit slecht
Een maand moeten wachten op mn bestelling. kleding hele slechte kwaliteit direct van ali of shein voor 3⬠en wordt voor vrij stevige prijs door verkocht. Retourneren wordt heel lastig gemaakt daardoor nu veel geld kwijtâŠ
AliExpress
Alles wat deze website verkoopt, komt van AliExpress. Scam!!
heb een maand moeten wachten op mijnâŠ
heb een maand moeten wachten op mijn bestelling. Vervolgens kijk ik op Aliexpress en zie ik hetzelfde topje voor de helft van de prijs. Helaas dus goedkope kwaliteit. Wel staan er leuke items online.
Regelrecht uit China
Ik heb een maand moeten wachten op mijn bestelling. Vervolgens komt het aan en is het echt goedkope troep uit China⊠Heel jammer want ze hebben wel leuke producten.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ