レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fejl i 1 ud af mange smykker Pernille JÞrgensen, imÞdekommer ikke ordentlighed i reklamation, samt kÞbeloven i betragtning efter en langsommelig og langdragssamtale over mange mÃ¥neder. Pris ca... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er mit nu andet besÞg i webshoppen og det skuffer ikke!! De mest vidunderlige farverige smykker, man kun kan blive glad i lÃ¥get af. Kvalitet i top, lynhurtig levering, suverÊn og personlig kundese... もっず芋る

Jeg har kÞbt et sÊt Þreringe, den fÞrste pakke blev vÊk. OmgÃ¥ende blev der sendt en ny. Imens kommunikerede jeg med firmaet via mail, hvor der var hurtigt svar. Her handler jeg stensikkert igen og kan... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 宝石店
  2. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

"More is More and less is a bore". Inspirationen til dette vilde smykkeunivers kommer fra Iris Apfel - en kendt Amerikansk designer og stilikon. På trods af sin meget hÞje alder lever hun efter novisen, at intet er for meget og hver dag skal ses som en fest - hvorfor vÊre kedelig, hvis man kan vÊre festlig?

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

196件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

Dedikeret kundeservice og suverÊnt sortiment

FuldstÊndig upÃ¥klagelig kundeservice! Pernille brugte meget tid pÃ¥ at stille mig tilfreds og jeg er kendt for at vÊre lettere krÊvende 😅 Jeg ved hvad jeg vil have og Pernille gjorde sig umage for at efterkomme mine Þnsker 👏
Derudover har hun bare et forrygende sortiment. Danmark har en tendens til at blive lidt farvelÞs og det gÞr hun sit bedste for at udfordre med More Is More og det sÊtter jeg virkelig pris på!

2022幎8月20日

More is More からの回答

Hold da op en fin anmeldelse.
Den er jeg virkelig glad for - Tusind tak:-)
Kh Pernille

LÊkre smykker i flotte farver

LÊkre smykker i flotte farver - hurtig levering

2022幎8月20日

Hej Rikke.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at du er vild med smykkerne og har oplevet en god service.
Jeg håber du vil anbefale mig til dine veninder, familie og venner.
Kh Pernille

Hurtig levering og god kommunikation

Smukke produkter, super hurtig levering og hurtig svar på spÞrgsmål!

2022幎8月16日

More is More からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Jeg er glad for, at du er tilfreds med både smykkerne og service.
Jeg håber du vil anbefale More is More til dine veninder, familie og venner.

Vild med smykkerne

Vild med smykkerne, meget tilfreds og hurtig levering

2022幎8月9日

Hej Rikke.
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig glad for at du er vild med smykkerne og tilfreds med leveringen.
Det er super vigtigt, for en lille virksomhed som min, at få de 5 stjerner og altid dejligt at få ros.
Jeg håber du vil anbefale More is More til din familie, venner og veninder.
Fortsat god sommer.

Top service

Top service, nem at komme i kontakt med. Rigtig glad for kÞb af de fineste Þreringe. Kan varmt anbefales.

2022幎8月3日

More is More からの回答

Dejlig anmeldelse:-). Jeg er glad for, at du er tilfreds med dit kÞb og tilmed vil anbefale min webshop. Tusind tak.
Kh Pernille

Det er en flot hjemmeside og man bliver

Dette er ikke Erik, men Ilsemarie.
Det er en flot hjemmeside og man bliver fristet. Jeg bestille smukke Þrestikker, som kom ret hurtig i postkassen.
Jeg havde en kontakt til Pernille og vi fik os en god snak.

2022幎8月2日
自発的なレビュヌ

More is More からの回答

Hej Ilsemarie. Tusind tak for din skÞnne anmeldelse. Der er brugt en del krudt på hjemmesiden, så det er super dejligt at få ros for den:-).

Meget tilfreds

Hurtig levering, vanvittigt smukke smykker. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg skal have noget fra More is more

2022幎7月28日

More is More からの回答

Wow! det var da nogle smukke ord.
Jeg er super glad for din anmeldelse og vil glÊde mig til at se dig igen på webshoppen.
Kh Pernille

Fine produkter og hurtig levering

Fine produkter og hurtig levering. Anbefales.

2022幎7月26日

More is More からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for mig at mine kunder syntes om mine produkter og samtidig oplever hurtig levering.
Tak for din anbefaling.

great quality

great quality, fast shipping

2022幎7月22日

More is More からの回答

Thanks for the great recommendation.
It is very important for me that my customers love their new jewelry and experience a great service and fast shipping.
Br Pernille

Meget hurtig levering fine varer

Meget hurtig levering fine varer
Handler gerne igen

2022幎7月22日

Hej Bente.
Tusind tak for din dejlige anmeldelse.
Det betyder alt for mig, at mine kunder syntes om mine produkter og samtidig oplever hurtig levering.
Jeg glÊder mig til at se dig på webshoppen igen og håber du vil anbefale mig til din familie, venner og veninder.

👍🏿

Super god 💪🏟👍🏿

2022幎7月13日

Hej Kit Linda.
Tusind tak for din korte, men meget sigende anbefaling.
Dine 5 stjerner og thumb up betyder meget for mig:-).
Jeg håber du vil anbefale mig til din familie, venner og veninder.

De sÞdeste smykker

De sÞdeste smykker! En god og hurtig betjening og levering.

2022幎7月12日
自発的なレビュヌ

Hej Jane
Din anmeldelse betyder alt for mig. Jeg er virkelig glad for at du kan lide mine produkter og samtidig oplever en god service hurtig levering. Jeg håber du vil anbefale mig til dine veninder.

Absolut 5 stjerner vÊrd!

Absolut 5 stjerner vÊrd!
Super service, hurtig levering og smykkerne er af virkelig god kvalitet.
Min favorit online smykkebutik.

2022幎7月7日

More is More からの回答

Hej Linda. Sikke da en dejlig anmeldelse. Tusind tak:-). Jeg er glad for at kunne bryste mig af at vÊre din favorit online smykkebutik. God aften. Kh Pernille

TilgÊngelig og servicemindet

TilgÊngelig - og servicemindet. Byttede Þreringe der var lidt skÊve helt uden problemer😊

2022幎6月28日

Hej Andrea. Tak for din fine anmeldelse. God aften:-). Kh Pernille

En rigtig god oplevelse!

Pernille svarede på mine spÞrgsmål omkring et par Þreringe, så jeg efterfÞlgende kunne ligge en bestilling hos hende. Jeg har nu modtaget de fineste Þreringe, som jeg véd jeg bliver glad for. En rigtig god oplevelse ;-)

2022幎6月27日

Hej Emma,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at Þreringene var et hit og at du havde en god oplevelse hos More is More.
Ha en rigtig dejlig dag:-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。