God hjemmeside. Hurtig levering og hurtig reaktion i forhold til enkelte varer der blev sendt retur. Hurtig og enkel kommunikation. Og ikke mindst tøj i den skønneste kvalitet:)
企業が回答しました
Online oplevelsen var god, det er nemt at finde rundt på sitet og nemt at købe varen jeg ønskede. Desværre skulle varen retur, og her tog jeg forbi den fysiske butik, hvor jeg som sædvanligt blev jeg... もっと見る
企業が回答しました
De lækreste klassiske kjoler. Beskrivelserne passer på den kjole man modtager. God kvalitet og lækre materialer. Rigtig god pasform. Siden jeg vender tilbage til hver gang jeg skal købe en ny kjo... もっと見る
企業が回答しました
God service - fantastiske produkter - flot design og god kvalitet i produktion og materialer. Levering også meget fin. Jeg vil helt klart handle her igen
企業が回答しました
moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.
Dag Hammarskjölds Allé 40, 2100, København Ø, デンマーク
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg bestilte et utroligt lækkert sæt og modtog det allerede dagen efter bestilling.

moshi moshi mind からの回答
Websiden er nem at finde rundt på, og billederne er gode, så man kan se alle detaljer og farver. Derudover giver modelbillederne et godt blik på hvordan tøjet sidder på kroppen.
Leveringen var superhurtig hvilket altid er et stort plus.

Flot og nem hjemmeside
Lækre og smukke produkter

moshi moshi mind からの回答
Jeg elsker den klassiske stil og komforten i tøjet. Det er god kvalitet til en fornuftig pris.
Serviceniveauet har altid været højt og man har altid følt sig set og hørt som kunde. Det oplever jeg desværre ikke længere i samme grad. Derfor kan jeg ikke give 5 stjerner.

moshi moshi mind からの回答
Igen glædede jeg mig til at modtage de lækre varer, jeg havde bestilt og tilmed med dejlig medlemskabet. Lækker uldsweater og fin sommerkjole. Jeg blev glad🤩

moshi moshi mind からの回答
Jeg kom ind i flagship store for at se på cashmere sweatre. Ekspedienten vejledte, fortalte om jeres satsninger, strategier og retninger på kollektion og brand, jeg har været kunde i 25 år og vi talte om cashmeretøjets udvikling, valg af design og prissætning. Hun gav mig al den tid, jeg havde brug for til at prøve og vælge og endte med at købe begge sweeaterdesigns i den smukke farve.

moshi moshi mind からの回答
Lækreste bløde og åndbare materiale i mine nye yoga tights 🤩🙏

moshi moshi mind からの回答
Altid vildt lækre kvalitetsprodukter og en god og personlig kundeservice. Stor anbefaling herfra 🙏🏻

Hurtig betjening
jeg har endnu ikke modaget refusion for det jer sendte retur, men det kommer vel snart.

moshi moshi mind からの回答
Nem online side og hurtig levering. God oplevelse

moshi moshi mind からの回答
Har købt moments top cotton. Super skøn kvalitet, men desværre var størrelsesguiden noget misvisende og selvom jeg bestilte en størrelse mindre end guiden viste, er den alt for stor. Orkede ikke rigtig at få den byttet, da jeg tænker, at jeg kan sy ærmerne op selv og den dermed passer.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。