レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I had to return a jacket. Several defaults. They offered no solution and they kept the logistics fee even though I was not responsible of the return. Won't come back

Har kÞbt to par bukser og har fÃ¥et prÊcis hvad jeg havde brug for. Betalt 100 kr. for at fÃ¥ dem leveret til dÞren, men huskede selv at fortÊlle post nord at varerne kan lÊgges ved hoveddÞr, sÃ¥ missi... もっず芋る

INGEN KUNDESERVICE Du kan hverken ringe eller skrive mail til dem, du har INGEN kontaktmulighed.! Returnerede en pakke den 14/3, og status i dag, er at jeg stadig intet har hÞrt, om den er... もっず芋る

䌁業情報

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

41件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

FÃ¥r kun to stjerner

FÃ¥r kun to stjerner. Ærlig vil ned der tÞj super kvalitet i tÞjet. Nu snart pÃ¥ 3 ugen venter tid. Hvorfor han varer i sit katalog man ikke kan levere. FÞrst da jeg skriver. at de fortÊller at tÞjet er forsikret ved deres leverandÞr. Det er ikke godt nok. .

2026幎3月19日

Πολύ κακή εΌπειρία

Πολύ κακή εΌπειρία – περιΌέΜω επιστροφή χρηΌάτωΜ και ΎεΜ υπάρχει σωστή επικοιΜωΜία
Η εΌπειρία Όου Όε τη Motley Denim είΜαι πολύ αρΜητική. ΈκαΜα παραγγελία, επέστρεψα το προϊόΜ σύΌφωΜα Όε τις οΎηγίες τους, έχω αποΎεικτικό αποστολής και παρόλα αυτά περιΌέΜω ακόΌα τηΜ επιστροφή τωΜ χρηΌάτωΜ Όου.

Έχω στείλει ΌήΜυΌα υποστήριΟης και ΎεΜ έχω λάβει απάΜτηση, εΜώ ΎεΜ υπάρχει ούτε σαφές τηλέφωΜο επικοιΜωΜίας. Η εΟυπηρέτηση πελατώΜ είΜαι ουσιαστικά αΜύπαρκτη και ΎεΜ ΎίΜουΜ καΌία εΜηΌέρωση για το πού βρίσκεται η ΎιαΎικασία της επιστροφής.

Θέλω Μα γίΜει άΌεσα η επιστροφή χρηΌάτωΜ και Μα υπάρΟει ΟεκάΞαρη απάΜτηση από τηΜ εταιρεία.
ΑΜ ΎεΜ υπάρΟει αΜταπόκριση, Ξα προχωρήσω σε επίσηΌη καταγγελία και έΜσταση πληρωΌής Όέσω της τράπεζας.

ΔεΜ προτείΜω τηΜ εταιρεία Όε βάση τηΜ προσωπική Όου εΌπειρία.

2025幎11月24日

INGEN KUNDESERVICE

INGEN KUNDESERVICE

Du kan hverken ringe eller skrive mail til dem, du har INGEN kontaktmulighed.!

Returnerede en pakke den 14/3, og status i dag, er at jeg stadig intet har hÞrt, om den er leveret eller ej, og jeg har ikke fået mine penge retur endnu heller.
BRING der står for returneringen har ikke fulgt pakken siden den 20/3.

Mega frustrerende og virkelig dårlig kundeservice, at man ikke har nogle kontaktmuligheder.

Kan ikke anbefale nogle at handle der under de vilkår.

2025幎3月27日

Manglende kundeservice

Motley deim har mange fede produkter og levere varen, men uheldigvis har dårlig eller ingen kundeservice så det skal man have med i sin overvejelser vis man kÞber hos motley deim jeg kan kun håbe på en bedre udvikling for deres kundeservice

2025幎3月4日
自発的なレビュヌ

Har handlet her i flere år og stort ser altid tilfreds.

Bestiller af og til tÞj her og er altid godt tilfreds med resultatet.
Gode priser til til en meget go kvalitet.
KÞber stort set og kun et tÞjmÊrke som jeg ved passer godt.
Da tÞjet kommer fra udlandet må man forvente en uges tid til forsendelsen.
Jeg har handlet her i flere år og er altid godt tilfreds.
Jeg kan godt anbefale den her online butik.
Jeg er ikke en af de kunder som kÞber en masse tÞj for at sende det meste retur.
Deres kundeservice kan godt vÊre lidt tunge at danse med.
Men generelt meget fair og du for altid dine penge retur, hvis du overholder reglerne og det er jo også i orden at der er nogle regler man skal fÞlge.
Jeg handler her gerne. 👍

2024幎12月2日

Super Sache, ich bitte um Entschuldigung

Also, ich revidiere hiermit meine Aussage! Das warten auf die Sachen ist zwar lange, aber in den Regeln steht ja 5 - 7 Tage! Ich war zu ÃŒbereilig mit meinem Post, Sorry Motley Denim!
Ansonsten alles Gute, Ware auch super! WÃŒrde immer wieder bestellen!!

2024幎12月9日
自発的なレビュヌ

Super kvalitets vare til gode priser

Super vare til gode priser.
Jeg handler her rigtig meget og er aldrig skuffet over resultatet, jeg har lidt svÊrt ved at forstå andres negative omtale, men jeg har heller aldrig haft brug for at sende vare retur til dem.
Jeg har altid vÊret godt tilfreds med kvaliteten og holder mig ogsÃ¥ til mÊrker som passer godt sÃ¥som “Kam Jeans”.
Forsendelsen kommer jo ikke fra DK, så man må jo forvente lidt extra forsendelses tid og det passer nok med en lille uges tid.
Kvalitet af varene er meget bedre end hvad man ellers kan kÞbe i DK. Til store mÊnd.

Jeg handler meget på nettet og jeg kigger mig godt for, inden jeg handel og tager mine forholds regler.
Ideen med returvare er jo altid lidt af en udfordring når du handler med virksomheder uden for DK.

Men der er også mange i Dansk nethandel som har en lavsi reklamation, jeg handlede engang hos Bilka og fik en defekt vare som fragtfirmaet havde Þdelagt, det tog omk. 3 uger fra varen var blevet hentet (4 dage efter de havde leveret), til jeg fik min penge tilbage. De er da klart en af de store udbyder på det danske nethandelsmarked.

Jeg handeler her rigtig gerne og for altid en go kvalitet til en go pris.

Jeg har forespurgt en enkelt gang om retur vare og fik svaret, at hvis varen er defekt eller de har lavet en fejl i forsendelsen er retur fragt gratis.
Hvis kunden laver fejlen, så koster det retur porto, men det er vel også helt ok.

2024幎5月20日

Rigtig dårlig service!

Rigtig dårlig service!
Jeg havde kÞbt 2 par bukser, som var et nummer for store. Så ville jeg returnere dem så de kunne ombyttes til nummeret mindre.
Men nu kostede bukserne så det dobbelte - så de kunne ikke ombyttes til samme pris!

2024幎1月29日
自発的なレビュヌ

Det tager lige nogle dage om at levere

Det tager lige nogle dage om at levere, men udover det er der ikke så meget og komme efter, tÞjet er i god kvalitet. De er store i stÞrrelsen så det skal man lige huske på, så man ikke kommer til og få noget der er for stort, i mit tilfÊlde kunne jeg godt have valg en stÞrrelse eller to mindre.

2023幎12月1日

Har kÞbt to par bukser

Har kÞbt to par bukser og har fået prÊcis hvad jeg havde brug for.
Betalt 100 kr. for at få dem leveret til dÞren, men huskede selv at fortÊlle post nord at varerne kan lÊgges ved hoveddÞr, så mission successful.
Feedback: Hvis internetbutikken selv kunne sÞrge for at fortÊlle post nord at pakken bare kan lÊgges et eller andet sted ville tingene vÊre endnu bedre end 5 stjerner :-)

2023幎4月17日

God kvalitet

Jeg har handlet en del tÞj på nettet igennem årene, og bundlinjen på det alt sammen er, at man risikerer at kÞbe noget tÞj af meget dårlig kvalitet.
Jeg har derfor vÊret positivt overrasket over Motley Denim. Jeg har kÞbt mÊrket D555, og både bukser og skjorter har vÊret i overraskende god kvalitet. Selv efter flere års brug og vask, er tÞjet rimeligt friskt at se på.

P.S.
Jeg kan se at mange klager over levering eller manglede tilbagemelding når de har fumlet i en bestilling. Nu er det jo ikke Motley Denim der står for leveringen, eller skal sikre at man selv kan finde ud af at bestille korrekt, så det har jeg ikke selv haft problemer med. Alle mine bestillinger er kommet rettidigt til den korrekte pris.

2023幎2月25日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。