Enorm snel en fijn geholpen. Na een motor te willen bestellen hebben ze mij opgebeld en een betere motor met minder kilometers gegeven. Ter plekke stonden de spullen klaar. Zeker een aanrader!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hier een revisie motor gekocht, contact is goed en duidelijk verlopen. Omdat ik zelf alleen in het weekend kon komen zijn ze tegemoet gekomen om op zaterdag terug te komen zodat ik de motor kon komen... ãã£ãšèŠã
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met motorenplaza. Ik heb hier een motor voor mijn auto gekocht en vanaf het eerste contact ben ik vriendelijk en professioneel geholpen. De communicatie was du... ãã£ãšèŠã
Al 2,5 jaar bezig met deze club. De motor die ze in mijn auto plaatsen bleek van te voren al stuk. Allemaal kosten moeten maken om daar achter te komen. Motorenplaza stak geen poot uit. Rechtszaak gew... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
MotorenPlaza is dé specialist in goede tweedehandse automotoren voor alle automerken. Met het grootste aanbod van Nederland kunnen wij u altijd helpen!
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- motorenplaza.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Depot fÃŒr Altmotor wurde nie zurÃŒckâŠ
Depot fÌr Altmotor wurde nie zurÌck bezahlt - schlechte Revisionsarbeit - Nacharbeiten waren notwendig bis alles top war - das nÀchste Mal lieber alles selbst revidieren.
BMW motor gekocht
BMW motor gekocht , storing op de injectoren nieuwe opgehaald motor loopt super!
Alles wat mis kon gaan ging mis
Alles wat mis kon gaan ging mis. Moest zoân 5x aangeven dat het afleveradres anders is dan het factuuradres. Hebben veel gecommuniceerd over de motorcode en toch word de verkeerde motor geleverd. Op mail wordt niet gereageerd behalve als ze op vakantie zijn om aan te geven dat ze nu niet kunnen reagerenð. Naar je statiegeld die je er overheen betaald wat je terug zou krijgen als de oude motor opgehaald is kun je ook naar fluiten want dat betalen ze ook niet terug.
Kortom mijn slechtste ervaring wat ik ook gehad heb bij een bedrijf.
Update: statiegeld is inmiddels terugbetaald.
Advarsel!!
Advarsel!!
KÞbt og betalt for en Motor som viste sig at vÊrre skrot, total ubrugelig. Motoren blev som aftalt med dem hentet igen og returneret. Fik aldrig min penge 2350 Euro tilbage. Har forsÞgt at kontakte dem afskedige gang via mail og telefonopkaldt. De er aldrig vendt tilbage
Oplichters
Oplichters! koop hier aub niks. belooft van alles maar komt niks na. Betaald geen motor geleverd en geld niet teruggestort. Lopen meerdere zaken tegen hem
Top service ððð»
grote oplichters koop hier niets!
motor gekocht in 2023 voor een ford. levertijd van 4 dagen werd 4 weken want de motor moest eerst worden nagekeken op deugdelijkheid. motor na 4 weken ontvangen en ingebouwd. motor loopt niet distributie van tijd af. gemeld bij bedrijf en motor weer uitgebouwd en teruggebracht. men zou er zsm naar kijken. na een maand nog geen motor en heb ik geld terug gevraagd. maar ja je raad het al geen geld.
rechtsbijstand van unive ingeschakeld maar die stelt na diverse incasso pogingen dat er door omstandigheden geen geld te halen valt. voor mij onverteerbaar.
OPLICHTERS!!!
OPLICHTERS!!!
In juni een motor gekocht. Factuur met 6 maanden garantie. Motor zelf gehaald. Op het moment dat de motor bij thuiskomst van de kar zou worden gehaald bleek er een scheur in de motor te zitten. Meteen contact opgenomen met verzoek op basis van de garantie om de motor terug te brengen. Dat had je gedacht. Bedrijf doet of zijn neus bloed. Allerlei smoesjes en uitvluchten om het niet mogelijk te maken om de motor terug te brengen. Telefoon wordt niet beantwoord. Appjes sporadisch beantwoord en mails ook mondjes maat op gereageerd.
1x een afspraak gemaakt maar toen we kwamen had hij het geld niet voor de terugbetaling. Motor kon er wel blijven en geld zou later terug betaald worden. Gelukkig hebben we de motor weer meegenomen anders waren we het geld en de motor kwijt geweest.
Vervolgens was zijn voorstel omhet gedeelte van de eigen kapotte motor te plaatsen op de door hem geleverde motor. Je raadt het al. Geen afspraak te maken. Allemaal smoesjes en gedraai zodat het niet mogelijk is een afspraak te maken.
Lieve lezers koop A U B geen motor bij dit bedrijf. GROTE OPLICHTERS.
I bought a BDX engine with 110K km andâŠ
I bought a BDX engine with 110K km and a gearbox from them. The engine was in excellent conditionâclean with no leaks. The team was friendly and supportive. They test all engines before sale and offer a warranty. Their prices are very competitive. I highly recommend buying engines and gearboxes from them
Nette gebruikte motor
Nette gebruikte motor ,
Vriendelijke communicatie , als de telefoon niet opgenomen word word je wel gelijk terug gebeld ,
Kortom als er in de toekomst nog een motor nodig is voor welke auto dan ook , ga ik hier eerst is vragen of ze 1 hebben, Mvg
Goed product en goede service!
Nie wieder, ich kann nur abraten von dieser Firma.
Bei der Bestellung wurde sofortige Lieferung garantiert, 100 % Vorauszahlung wurde verlangt, incl. 500 ⬠Pfand fÃŒr den Altmotor. Die sofortige RÃŒckzahlung des Pfandbetrages wurde nach Abwicklung schriftlich garantiert. Die Lieferung dauerte dann ca. zwei Monate, erster Motor defekt, dann Lieferung zweiter Ersatzmotor. Die Kosten fÃŒr die FehlerprÃŒfung des Motors hier vor Ort wurde ebenfalls zugesichert. Seit Monaten warte ich auf die RÃŒckzahlung des Pfandes incl. Zahlung der verauslagten Kosten, Staatsanwalt ist mittlerweile eingeschaltet. Firma war wÀhrend der Monate dauernden Abwicklung telefonisch ÀuÃerst schwer erreichbar, mails wurden erst nach zig RÃŒckfragen beantwortet, tel. RÃŒckmeldungen erfolgten nicht. Ich kann nur von dieser Firma abraten, nie wieder !
Bedrijf met veel assortiment aanâŠ
Bedrijf met veel assortiment aan motoren.
De motor van mijn Ford Focus was vastgelopen.
Ik heb bij Motorenplaza een gereviseerde motorblok besteld en deze is volgens afspraak bij de opgegeven garage afgeleverd.
Inmiddels 4 maanden nadat deze in mijn auto is ingebouwd, rijdt de auto steeds perfect als vanouds.
Alles TOP !!!
Wir haben einen Motor fÌr unseren Renault Kadjar nach Sardinien senden lassen. Hat alles super funktioniert. Sehr gute Beratung und der Motor lÀuft super. Der Einbau erfolgte im November 2023, wir konnten also schon einige Monate testen. Viele negative Bewertungen kann ich nicht nachvollziehen. Wir sind sehr zufrieden.
Na nu een half jaar verder te zijn hebâŠ
Na nu een half jaar verder te zijn heb ik nog steeds mijn borg á â¬1000 niet terug.
Zat in Duitsland, is aankomende week de eerste .
Reageert ook niet op een bod 750 over te maken en af te sluiten .
Nu moet ik een dag plannen om 280 km heen 280 km terug te rijden om ons geld te halen .
Ps TOT SNEL MARK;)
GR AYHAN uit bergen op Zoom,
Smooth, spot on, really good.
Really nice guys working there. The communication in English and German was spot on. I would always prefer to work with them again. The prices are really good and the purchase was smoothly done.
Thank you for your service!!!
Eigentlich sehr Schade
Eigentlich sehr Schade, was ich zur Zeit bei Motorenplaza erlebe. Deshalb ist ein Feedback alles andere als positiv. Trotz Versprechungen, einen passenden Porsche-Motorblock vor den Verkauf auf
"Herz und Nieren" zu ÃŒberprÃŒfen, ist der Porsche Motorblock, den ich im Vertrauen darauf fÃŒr 12.000 Euro von Motorenplaza gekauft habe, mit absoluter Sicherheit nicht geprÃŒft worden. Nur so konnte es nach den Einbau zu einem solchen Desaster kommen. Einen Blick ins innere des Brennraumes aller 6 Zylinder offenbarte einen VerschleiÃausmaÃ, der die Zylinder mit Kolben sowie im gleichen Maà die Ventile betreffen. Der Porsche Motor war nicht einbaufÀhig! Das ein Garantiefall zum Rechtsfall wurde ist sehr schade und zeigt, dass der Kundenservice verbesserungsfÀhig ist. Beurteilungen, die zum Ausdruck bringen, dass man bei Motorenplaza auch in einem Schadenfall nicht im Stich gelassen werden, sind hundert mal Wirkungsvoller als alle Zufriedenheitsbekundungen zusammen.
Arnaque à la caution !!!! Attention !
J'ai acheté un moteur je me suis déplacé pour aller le chercher 800 km aller retour et beaucoup de petite routes le prix était de 3200 plus tva ce qu'ils ne disent pas et 750⬠de caution ! J'ai ramené le moteur abîmé ils m ont dit qu'ils avaient renvoyé la caution sur mon compte mais toujours rien cela fait plus d un mois ils ne répondent pas à mes mails et au téléphone ou ils ne comprennent ni le français ni l anglais et quand j'arrive à me faire comprendre en néerlandais ou en anglais on me répond que je ne suis pas avec la bonne personne et que un collÚgue va me rappeler mais jamais aucune nouvelles je pense que à part si je vais les trouver 9h aller retour ou via la justice qui me coûtera plus cher que la caution je ne revairai jamais mon argent !
QUE FAIRE Y ALLER EN FORCE ET PAS LES MAINS VIDE LES RAQUETTER POUR ME FAIRE PYER LE TRAJET ET MES HEURES OU LAISSER TOMBER ?
pas d'autres solutions. Je pense que ce sont des personnes malhonnête et qu'ils attendent que je me lasse.....
Revisie motor besteld voor een bmw .
Revisie motor besteld voor een bmw .. kreeg ik een verrotte motor die er aan de buitenkant mooi grijs gespoten uit zag .. maar later zag ik dat het verf over het vuil was heen gespoten ..ze hebben gewoon een defecte motor ergens vandaan getrokken deze in de verf gespoten en vervolgens de motor als een revisie motor aan mij verkocht.. motor erin gezet en die liep na 3 dagen in elkaar ⊠het is een groot drama geworden waarna de auto naar de export is gegaan .. dan nog een reactie krijgen van hun dat ik de verkeerde olie erin zou hebben gedaan .. koop nooit een motor daar want je word onzeker opgelicht
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã