レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Enorm snel en fijn geholpen. Na een motor te willen bestellen hebben ze mij opgebeld en een betere motor met minder kilometers gegeven. Ter plekke stonden de spullen klaar. Zeker een aanrader!

5぀星のうち5の評䟡

Hier een revisie motor gekocht, contact is goed en duidelijk verlopen. Omdat ik zelf alleen in het weekend kon komen zijn ze tegemoet gekomen om op zaterdag terug te komen zodat ik de motor kon komen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met motorenplaza. Ik heb hier een motor voor mijn auto gekocht en vanaf het eerste contact ben ik vriendelijk en professioneel geholpen. De communicatie was du... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Al 2,5 jaar bezig met deze club. De motor die ze in mijn auto plaatsen bleek van te voren al stuk. Allemaal kosten moeten maken om daar achter te komen. Motorenplaza stak geen poot uit. Rechtszaak gew... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ アクセサリヌ卞業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

MotorenPlaza is dé specialist in goede tweedehandse automotoren voor alle automerken. Met het grootste aanbod van Nederland kunnen wij u altijd helpen!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 70ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Grote oplichters dat ze zijn nooit een

Grote oplichters dat ze zijn nooit een motor kopen heb een Dodge ram motor gekocht bleek I stuk te zijn je wild. Dat ze het maken zeggen ze ook nog ja moet je zelf weer de motor er uitlaten halen en wie betaald dat mensen geloof ze niet maar ik heb een advocaat er nu op zitten kijken wie het laatste lacht Had het liever anders gewild maar deze mensen zijn niks waard en ze moeten nog steeds de oude moto ophalen je dan is hun bakwagen stuk dan is dit weer stuk en dan krijg je ze te pakken je u moet julian hebben nou voor dat je die te pakken krijgt ben je weer 2 weken verder stelletje oplichters maar we gaan zien wie het laatste lacht ze laten je expres zoo lang mogelijk aan het lijntje houden tot je garantie voor mij is

2024幎1月1日

VORSICHT FINGER WEG

VORSICHT FINGER WEG . DAS sind reinste BETRÜGER. Ich warte schon seit November auf die RÃŒckzahlung meines Geld. Ich werde jede Woche schreiben ob ich habe mein Geld gekriegt. UND AN ALLEM HENDE WEG VON DIESE FIRMA

2024幎1月28日
5぀星のうち1の評䟡

Finger weg von Motorenplaza!

Finger weg von Motorenplaza!

Bezahlung meines SEAT Alhambra Motors im JUNI 2021. Erster Motor war defekt mit MetallspÀnen im Motor, die beim ersten Durchwaschen mit Öl im Filter waren. Motor retour - nach langem Warten kam ein anderer Motor in nochmal schlechterem Zustand und defektem Turbo.
Motor nochmal retour geschickt und seit Februar 2023 werden wir hingehalten und bekommen unseren bezahlten Preis nicht retour ...

Zwischenzeitlich wollte Motorenplaza eine Zahlung in drei TeilbetrÀgen - auch das wÀre fÌr uns OK gewesen.

Wir sind mittlerweile beim Inkasso angelangt :-(

04.12.2023 Reminder
15.11.2023 Reminder
14.11.2023 Reminder
07.11.2023 Reminder
06.11.2023 Confirmation by Motorenplaza to proceed with this payment plan as requested
26.10.2023 Negotiation with you regarding payment plan as requested on 26.10.2023
24.10.2023 Reminder
07.06.2023 Reminder
01.06.2023 Detailed reminder with all details (bank, amount,
23.05.2023 Invoice with all details for refund
12.05.2023 Reminder
11.03.2023 Reminder for refund and resending all invoices issued by Motorenplaza to make things easier
10.03.2023 Official reminder via Letter/PDF with all details
02.02.2023 Return of second broken engine
31.01.2023 Transport booked for sending back the engin
Waiting for decision from Motorenplaza how to proceed
08.09.2022 Payment of 1.400 EUR to our mechanics that was in contact with Motorenplaza as engine was built in/out two times
24.05.2022 Motorenplaza sent contact in Poland to make a repair there
26.02.2022 Engine found out to be broken as well – turbo not working
18.01.2022 Spare parts arrived in Austria
Waiting for spare parts
10.12.2021 Another engine arrived in Austria with damaged parts on palette
3.12.2021 Waiting for engine, Motorenplaza told they have booked transport with Polish transport company
02.11.2021 Waiting for engine and offer for 6 extra months warranty
20.10.2021 Tel call that the engine was checked again and planned for transport asap
Waiting for replacement
13.09.2021 Engine is back at Motorenplaza and checked
03.09.2021 Pickup of engine to check again at Motorenplaza, Netherland
23.08.2021 Change of the engine and problem as mentioned. Engine was not turning and stucked
30.06.2021 Payment for turbo and injection to Motorenplaza
29.06.2021 Payment for engine to Motorenplaza
25.06.2021 First offer and invoice that was payed

2024幎1月9日

Arnaque

Attention ! J ai eu une trÚs mauvaise expérience il y a 2 ans. Je vois que ça continue !!!
Moteur pas livrer et une vraie galÚre pour ce faire rembourser.
Je ne recommande pas

2022幎12月28日
5぀星のうち3の評䟡

VW Polo 1.2 TSI (CBZB) aankoop motorblok

Op 6 December een offerte opgevraagd voor een 1.2 TSI blok voor VW Polo. Een dag later al een reactie dat ze een passende motor voor ons hadden. Na wat mail verkeer en telefoontjes de opdracht verstrekt en betaald. Deze zou 15 December geleverd worden.
Voor de zekerheid 14 December een mail gestuurd om te informeren of 15e ging lukken. Kreeg vrij snel antwoord dat het niet haalbaar voor ze was.
Hier gelijk achteraan gebeld met Mark en afgesproken dat we de motor de 15e zelf kwamen ophalen.
Bij aankomst (240km) stond de motor netjes gereed. Op 16 December is de motor in de auto geplaatst, en loopt tot nu toe netjes.
Goed bedoelt advies aan Mark (motorenplaza): geef iets meer aandacht aan het beantwoorden en omschrijven van mails. Het is voor een leek niet altijd duidelijk wat men precies bedoelt.
Nu wachten totdat de oude motor opgehaald wordt en we de borg retour krijgen.

2023幎12月20日
5぀星のうち1の評䟡

Haben eine Motor bestellt dieser wurde

Haben eine Motor bestellt dieser wurde nur auf mehrmalige Nachfrage verspÀtet geliefert. Es wurde fÃŒr den Alten Motor bei RÃŒckgabe ein Altteilpreis von 750,00 € vereinbart. Die Firma hat bestÀtigt den Motor erhalten zu haben und auch eine Gutschrift gesendet. Nun versuchen wir seit Monaten dass die Gutschrift auch bezahlt wird, nun behauptet die Firma dass der Motor ein Loch hat. Wir haben Fotos und Zeugen, dass der Motor nicht beschÀdigt war und vor dem Ausbau auch noch lief wenn auch schlecht.
Diese Leute sind BetrÃŒger und unterschlagen Geld. Wer klug ist bestellt bei diesen Verbrechern nichts. Wir sind dabei ein Gerichtsverfahren anzustreben denn so etwas lassen wir uns nicht gefallen.

2023幎12月13日

Top bedrijf Motorplaza

Motorplaza heeft snel en goed gereageerd op mijn aanvraag. Ik was opzoek naar een tsi 1.4 motor voor automaat. Na een goede kennismakingsgesprek te hebben gehag heb ik besloten verder in zee te gaam met Motorplaza. Financiële zaken snel geregeld en de motor is op tijd afgeleverd.
De motor is ingebouwd en draait nu als een zonnetje. De prijs kwaliteit is prima. All met all perfect gegaan. Ga zo door Motorplaza!

2023幎11月2日

Land Rover Freelander 1.8

In september een 1.8 motorblok gekocht voor Land Rover Freelander. Communicatie verliep niet heel vlotjes maar met een beetje geduld kwam het allemaal goed.
Motor laten ophalen en zelf ingebouwd. Motor draait lekker rustig en heeft er ondertussen bijna 8.000 km's opzitten, so far so good. Al bij al heel content !!

2023幎12月1日

Kwaliteit en professionaliteit

De mannen van Motorenplaza hebben heel goed werk verricht met mijn golf. Ik heb een nieuwe motor laten plaatsen met nieuwe turbo. Ze hebben alles goed gecheckt en me goed op de hoogte gehouden. Toen bij thuiskomst toch weer een motormelding kwam, hebben ze er alles aan gedaan om me hiermee te helpen. Ze gaven direct aan wat het kon zijn en ivm de afstand heeft mijn eigen garage het snel gefixt. Kan gebeuren als de hele motor opnieuw aangesloten moet worden. Ze waren zeer proactief om hulp aan te bieden totdat alles in orde was. Echte oprechte interesse en de wil om kwaliteit te leveren. Echt een aanrader.

2023幎11月16日

Mercedes Motor W204

Ik heb bij Motorenplaza een Mercedes motor gekocht.
Levering en ophalen van de oude motor ging vloeiend.
Daarnaast is Mark zeer behulpzaam geweest en heeft mij een nette motor geleverd met 3 maanden garantie.
Zowel de motor als en de service is uitstekend.
Bedankt Motorenplaza en bedankt Mark

2023幎10月31日