Moz-Art.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Beste Moz-Art.nl, Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om mijn voornaam te verwijderen uit jullie reactie op mijn vorige review. Ik gebruik deze immers zelf ivm privacy ook nergens op deze site... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Een origineel kado bedacht, echter mede door kunststof te selecteren ipv plexiglas (eigen fout) een in mijn ogen goedkoop uitziend foamboard met foto's erop voor veelste veel geld besteld (230 euro) .... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

De slechte reviews die ik lees heb ik totaal niet zo ervaren! Ik vroeg per email om advies en werd dezelfde dag netjes gebeld en werd heel vriendelijk geholpen en geadviseerd. Diverse voorbeelden van... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

De grote foto valt heel mooi uit, canvas is ook heel mooi. De kleine fotootjes zijn jammer genoeg niet van super kwaliteit, had ik van duidelijkere kwaliteit verwacht... De digitale foto is heel mo... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ

Moz-Art.nl に぀いお

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bij Moz-Art maak je van je mooiste foto een prachtig fotomozaïek die is opgebouwd uit heel veel andere kleine foto’s.

Met Moz-Art.nl hoef je geen ingewikkelde software te downloaden. Je werkt online. Daarom kun je er ook met anderen aan werken en maak je samen een prachtig kunstwerk voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of huwelijk.

Het fotokunstwerk wordt gedrukt op canvas, aluminium, kunststof (forex) of tuindoek.

We verzenden je bestelling binnen vijf werkdagen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

TOP resultaat!

In het resultaat vonden wij de kleine foto's te klein van de mozaik. Toen ik daarover contact opnam heeft Jeroen naar gehele tevredenheid een oplossing geboden waardoor wij nu een prachtig kunstwerk in huis hebben hangen waar wij zeer gelukkig mee zijn. Levering is snel en keurig verzorgd. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen!!

2022幎9月26日

Geweldig

Geweldig, wat een service. Word bij vragen keurig terug gebeld en gemaild. Heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Wij hadden te krap besteld voor een cadeau voor een Sarah en er werd alles aan gedaan om die op tijd geleverd te krijgen. Prijs en kwaliteitsverhouding is ook uitstekend. Heel tevreden en zeker aan te bevelen.

2022幎6月2日
5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit, snelle levering en perfecte klantenservice

Dit is de tweede keer dat ik een cadeau gemaakt en besteld heb bij Moz-Art. De kwaliteit is zeer goed en er is een snelle levering. Het personeel is heel behulpzaam en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van het bestelde product. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor als je een uniek en goed cadeau zoekt!

2022幎1月19日

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service ! Al bij het maken van het mozaïek schilderij werd er meegedacht toen ik ze belde met vragen. Heel servicegericht. En toen kwam het schilderij net aan, via DHL geleverd, helaas helemaal beschadigd. Het was echter als cadeau voor mijn ongeneeslijk zieke vader dus je begrijpt dat ik in tranen was. Gebeld met Moz-Art en ze gingen gelijk een nieuwe maken en verzenden. Gezien de privé situatie ,met pap, ben ik ze zo ongelooflijk dankbaar.
Ontzettend attent, geweldige service! Fijne contacten, ook telefonisch gehad.
Jeroen, Peter en wie ik vergeten ben... bedankt !!

2021幎10月28日

Top bedrijf

Wij hebben voor de trouwdag van mijn ouders een fotomozaïek gemaakt via de site van Moz-Art. Een super ervaring. Het eindresultaat is top, de kwaliteit is goed en de klantenservice reageerde snel. Een super ervaring :)

2021幎5月31日
5぀星のうち5の評䟡

Prachtige fotomozaïeken en uitstekende service

Al tweemaal een fotomozaïek op aluminium besteld en het resultaat is prachtig. Daarnaast is er ook een uitstekende klantenservice: niet alleen voor het maken en bestellen van de mozaïek, maar ook voor het tussenkomen toen de fotomozaïek in transport beschadigd was geraakt. Een absolute aanrader!

2021幎5月6日

Wederom buiten verwachting...

Wat een service... Na invoeren en betalen van het product nog telefonisch contact gehad over de "fine-tuning". Geweldig geholpen en dat terwijl ik al eerder een gelijkend product, jaren eerder, had besteld! Niets lijkt onmogelijk en alles bespreekbaar... Top bedrijf en, belangrijker, mijn vrouw tot tranen toe geroerd! Bedankt 'Amadeus'!!!

2021幎3月3日
5぀星のうち5の評䟡

Goede service en zeer vriendelijke medewerkers!

Wat een goede service krijg je hier als je een fotomozaïek ontwerpt. Binnen enkele uren na het indienen van mijn ontwerp werd ik gebeld door Peter met nog wat extra tips voor een prachtig eindresultaat! Je wordt hier zeer vriendelijk geholpen, een absolute aanrader om hier een mooi en origineel kunstwerk te laten maken!

2021幎2月15日

Behulpzaam

Ik ben heel vriendelijk en intensief geholpen door Jeroen om een mooi mozaiek te maken: ik kreeg fijne tips, er werd goed meegedacht en we hebben snel een prachtig eindresultaat ontvangen. Aanrader!

2020幎7月3日

Prachtige fotomozaïek!

Wij hebben een fotomozaïek van lambda laten maken van foto's van onze vorig jaar overleden zoon. We zijn een hele tijd bezig geweest met het uploaden van alle foto's en het kiezen van de juiste, geschikte hoofdfoto. Gelukkig kregen we hierbij hulp van Jeroen, we hebben hem veel vragen gesteld en vaak om advies gevraagd. Hij was altijd vriendelijk en ontzettend geduldig en dankzij hem hebben we nu een prachtig kunstwerk in de woonkamer hangen. Vol met heel veel herinneringen.... Goede service, prachtig eindresultaat!

2020幎5月2日

Prachtig en waardevol afscheidscadeau

Wat is het product prachtig geworden en boven verwachting mooi. een waardevol cadeau voor de pensionering van een collega. Iedereen was onder de indruk. En wat een fijn telefonisch contact hebben we gehad met Moz-Art. Zeker weten dat we vaker een mooi product bij jullie gaan bestellen.

2019幎12月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス