Moz-Art.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Beste Moz-Art.nl, Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om mijn voornaam te verwijderen uit jullie reactie op mijn vorige review. Ik gebruik deze immers zelf ivm privacy ook nergens op deze site... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Een origineel kado bedacht, echter mede door kunststof te selecteren ipv plexiglas (eigen fout) een in mijn ogen goedkoop uitziend foamboard met foto's erop voor veelste veel geld besteld (230 euro) .... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

De slechte reviews die ik lees heb ik totaal niet zo ervaren! Ik vroeg per email om advies en werd dezelfde dag netjes gebeld en werd heel vriendelijk geholpen en geadviseerd. Diverse voorbeelden van... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

De grote foto valt heel mooi uit, canvas is ook heel mooi. De kleine fotootjes zijn jammer genoeg niet van super kwaliteit, had ik van duidelijkere kwaliteit verwacht... De digitale foto is heel mo... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ

Moz-Art.nl に぀いお

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bij Moz-Art maak je van je mooiste foto een prachtig fotomozaïek die is opgebouwd uit heel veel andere kleine foto’s.

Met Moz-Art.nl hoef je geen ingewikkelde software te downloaden. Je werkt online. Daarom kun je er ook met anderen aan werken en maak je samen een prachtig kunstwerk voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of huwelijk.

Het fotokunstwerk wordt gedrukt op canvas, aluminium, kunststof (forex) of tuindoek.

We verzenden je bestelling binnen vijf werkdagen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Echt topservice bij Moz-Art

Echt topservice bij Moz-Art. Door misverstand was niet het goede product aangekomen. Het werd direct opgelost en de volgende dag kwam alsnog het juiste product aan. Moz-Art neemt echt verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je tevreden bent als klant. Uniek deze service! En ik ben erg bij met de mooie contourcollage.

2019幎9月5日

Hele mooie mozaïek

Voor de mozaïek zelf geef ik absoluut vijf sterren! Het is een heel mooi "kunstwerk" aan de muur en de resolutie is verbluffend. De kleine fotootjes zijn echt scherp. Hier is echt zorg aan besteed en ik vind het handig dat het resultaat heel goed te beoordelen is op de website voor de eigenlijke productie.

Maar ik moet één ster aftrekken voor de bezorging. De keuze voor DHL is nogal ongelukkig en omdat ik geen tracking informatie gekregen had, was ik natuurlijk niet thuis en moest ik het pakket 25 km. verder ophalen bij het sorteercentrum.

2019幎6月11日

Site is erg gebruikelijksvriendelijk

Site is erg gebruikelijksvriendelijk, ik heb even gebeld om wat zaken te checken en dat ging ook heel soepel.
De foto is snel geleverd, was goed verpakt en zag er goed uit.

Aandachtspuntjes: de kleur effecten zijn niet echt van de fotosortering maar lichteffecten daarover heen. Zorgt waarschijnlijk wel voor een beter effect. Soms dubbele foto's naast elkaar, zou fijn zijn als dat met het logaritme opgelost kan worden. Foto's bleken wel klein uit te vallen, groeps/ detailsfoto's niet helemaal handig om veel te gebruiken..

Geweldige service!

Geweldige service! Cijfer mozaïek gemaakt voor 18e verjaardag van mijn dochter. Foto’s zijn heel duidelijk. Kreeg foutmelding na bestelling. Werd dag erna meteen terug gebeld en voor de “stress” werd het mozaïek eerder bezorgd en kon ik haar op haar verjaardag verrassen. Echt top!!!

Prima en snelle service

Prima en snelle service. Mocht je vragen hebben, dan krijg je snel een duidelijk antwoord. Ook meedenken is geen probleem voor moz-art. Een dikke prima😃

Gewoon erg goed.

Super gaaf geworden. Weinig op aan te merken het is jammer dat niet alle foto's helemaal mooi eruit komen na het knippen. Je zou dan allemaal zelfde foto's moeten hebben met juiste afmetingen maar dat gebeurt in de praktijk natuurlijk nooit.

2018幎10月1日

Snelle service, super resultaat

Afgelopen maandag een canvas besteld en vandaag (vrijdag) al ontvangen, ontzettend leuk geworden! Aanrader als je iets speciaals aan de muur wilt hangen. Enig minpuntje is dat er geen ophangpunt op de canvas was geschroefd, deze heb ik van een oude gehaald en er zelf opgeschroefd. Maar verder super!

2018幎9月28日

Fantastisch

Eigenlijk is het niet al te moeilijk om je eigen mozaïek via de website samen te stellen want het is heel duidelijk, maar de hulp als je belt is super. Geduldig en vriendelijk en persoonlijk. Het resultaat is ook fantastisch. Heel mooie kwaliteit, de kleine fotootjes blijven ook duidelijk, iedereen staat het altijd te bestuderen. Ontzettend blij mee!

2018幎9月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス