レビュアーのコメントを見てみましょう
Sprzedaż urządzenia przebiegła sprawnie, zgodnie z zapisem umowy. Wycena prosta i uczciwa. Za sprzęt otrzymałem kwotę na jaką go wyceniłem. O każdym etapie jest się informowanym e-mailem oraz można go... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Produkty Apple za mniej - mResell oferuje szybki, bezpieczny i ekologiczny sposób sprzedaży i kupna używanych produktów Apple przez konsumentów i firmy. Dwóch na trzech Europejczyków chciałoby dłużej korzystać ze swoich obecnych urządzeń cyfrowych, jeśli ich wydajność nie uległaby znacznemu pogorszeniu. Odpady elektroniczne stanowią poważne globalne wyzwanie dla środowiska i są jednym z najszybciej rosnących strumieni odpadów w UE i na świecie. Zwiększona świadomość napędza nowe zachowania wśród konsumentów i firm - Repair, Reuse, Resell & Recycle, czyli naprawa, ponowne użytkowanie, odsprzedaż i utylizacja. Ponieważ sprzedaż nowych produktów Apple generuje ogromne ilości używanych produktów i rozwijający się rynek produktów używanych, oferujemy sprzedającym i kupującym nową, szybką, bezpieczną i ekologiczną opcję bez kłopotliwych transakcji C2C. Dla Ciebie, jako klienta, kupując urządzenie od nas lub sprzedając coś do nas, zawsze będziesz korzystać z - Bezpłatnej, ekologicznej wysyłki zarówno przy sprzedaży jak i zakupie - 12 miesięcy gwarancji - Bezpłatny 14-dniowy zwrot mResell działa obecnie na 10 rynkach w Europie i Australii.
連絡先
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Profesjonalnie podejście
Mimo początkowych komplikacji, jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta. Kontakt był świetny i naprawdę błyskawiczny, a zwrot pieniędzy został przyjęty i rozliczony bez żadnego problemu. Profesjonalne podejście, polecam!
Wszystko tak jak opisane
Wszystko przesłane bardzo szybko, sprzęt w idealnym stanie tak jak opisane
Mega sprawne przesłanie zamówienia
Wszystko super
Świetny kontakt z klientem
Świetny kontakt z klientem, sprzęt zgodny z opisem, a nawet w lepszym stanie niż się spodziewałem. Bardzo konkretne podejście do jakości produktów.
Świetna obsługa
Świetna obsługa, nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu. Pozdrawiam całą załogę!
Bardzo polecam
Bardzo polecam, MacBook wygląda i działa jak nowy, dodatkowym atutem jest możliwość konfiguracji zgodnie z własnymi potrzebami i gwarancja na sprzęt. Do tego szybka i bezpieczna wysyłka. Dziękuję bardzo, na pewno jeszcze skorzystam
Zdecydowanie polecam
Polecam. Sprzęt dotarł następnego dnia. Stan conajmniej taki, jak opisany, a moim zdaniem może nawet lepszy. Zdecydowanie skorzystam w przyszłości z usług mResell, jeśli będą mieli na stanie interesujący mnie sprzęt
Everything as it should be
Everything as it should be. The device condition as described, or even better, and in a reasonable market price. International shipping - delivered at home within a couple of days. 6 stars.
Rzetelna obsługa i zgodność z opisem
Bardzo dobre doświadczenie: jasny opis stanu urządzenia, szybka realizacja i dobra komunikacja. Sprzęt dotarł dobrze zabezpieczony i zgodny ze specyfikacją. Doceniam przejrzystość całego procesu. Polecam.
Bardzo szybka wysyłka
Bardzo szybka wysyłka, laptop przyszedł w pełni sprawny, a nawet z baterią lepszą niż w opisie. Polecam
Polecam. Telefon w idealnym stanie. Bateria 90%. Bardzo sprawna i szybka wysyłka. Kontakt też bardzo sprawny. Jeszcze raz POLECAM
Kupiłem iPhone 16 pro max 512 „jak nowy”. Szybka dostawa. Bateria 94%. W ustawieniach znalazłem informację, że została wymieniona kamera z oznaczeniem „oryginalna cześć”. Bez zarysowań.
Wszystko 👍
Wszystko dobrze, sprzęt taki jak w opisie, bardzo szybko doszedł(w jeden dzień) Polecam, to już mój trzeci zakup w mResell👍
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。