Jeg henvendte til Mrmarketing.dk for atâŠ
Jeg henvendte til Mrmarketing.dk for at få hjÊlp til en ny hjemmeside og lÞbende markedsfÞring. Allerede fra starten gik det galt.
De lovede en professionel, moderne hjemmeside med SEO, integration til nyhedsbrev, kontaktformularer og ordentlig mobiltilpasning. Det endte med et rodet site, der så ud som om det var lavet på en eftermiddag i WordPress med gratis tema. Flere sider loadede ekstremt langsomt, menuen hoppede rundt på mobil, og de havde glemt at sÊtte SSL-certifikat op korrekt, så besÞgende fik advarsler.
Da jeg pÃ¥pegede fejlene, fik jeg fÞrst ingen svar i flere dage. Da jeg endelig fik et svar, var det kort og uengageret: âVi kigger pÃ¥ det.â Derefter blev det stille igen. Jeg skrev flere gange bÃ¥de pÃ¥ mail og via deres eget kontakt-system â ingen reaktion.
De hjalp mig overhovedet ikke med markedsfÞring. De lovede at lave en strategi og annoncer på Facebook/Google, men der kom aldrig noget konkret. Jeg fÞlte mig fuldstÊndig ladt i stikken efter at have betalt et pÊnt belÞb på forhånd.
Totalt uprofessionelt team, der hverken kan bygge en brugbar hjemmeside eller kommunikere ordentligt med kunderne. Jeg har nu måttet hyre en anden leverandÞr for at få rettet op på rodet.
Kraftig anbefaling: Find et andet bureau. Der findes heldigvis seriÞse aktÞrer derude.