Boring til emhÊtte
Izair kom dagen efter, jeg havde taget kontakt og sÞrgede for diamantboring af hul til emhÊtte. Sympatisk, grundig og dygtig, han anbefales ð.
Jeg tilbyder alt inden for boringer og SkÊring berne vÊgge. Vi er altid mÞdestabil og imÞdekommende
Bymuren 71.4th , 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg skulle have boret to ekstra udluftningshuller i fundamentet ned til krybekÊlderen. Jeg havde på forhånd ringet og aftalt arbejdets omfang og cirka pris. Jeg fik at vide at de ville bore et 16mm hul over hullerne til montering af stativ. De kom til den aftalte tid. De valgte at bore hullerne uden stativ for at undgå de 16mm huller. Det tog forholdsvis lang tid at komme igennem fundamentet da betonen var ekstra hård. Da de sendte regningen var prisen nÊsten det halve af den cirka pris jeg havde fået oplyst. Rigtig fin oplevelse.

Multidiamantboring ããã®åç
Hjalp mig da andet firma brÊndte aftale af. Hurtigt og godt arbejde til meget konkurrencedygtig pris
Klar anbefaling her fra!

Multidiamantboring ããã®åç
Kontaktede Multidiamantboring.dk om mandagen og fik tid i kalenderen allerede dagen efter.
Fik boret 2 huller i kÊlderen til Duka-ventilation.
Han vidste lige prÊcis hvor hullerne skulle side og hvilke specifikationer som er krÊvet fra Duka.
Hullerne står knivskarpt og vÊggen blev efterladt meget flot.
Han er meget professionel og ved hvordan man skal gÞre. Og endda til gode priser.
Kan kun anbefale dette firma!

Multidiamantboring ããã®åç
Arbejdet blev udfÞrt med prÊcision. Det var super professionelt arbejde.
Alle aftaler blev overholdt.
Indehaveren af firmaet er meget serviceminded, og jeg havde en rigtig god dialog med ham.