レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

god service, og kommer til aftalt tid såå ingen problemer tak for god service og gode personale for i har takker

Alt gik som forventet. Nem bestilling God info om bestilling/ordre pÃ¥ mail. Ved levering blev jeg ringet op som forventet da vi har en lettere besvÊrlig indkÞrsel/vej til huset men chauffÞren klar... もっず芋る

Det var en kanon oplevelse, at handle fyringsolie med firmaet. Bestilte en formiddag og fik leveret nÊste dag. Og fik sÃ¥ oven i kÞbet tilsendt en pakke med 1l. gratis motorolie med en venlig... もっず芋る

Gik max to dage sÃ¥ var olien leveret, chauffÞren var flink og fik efterfÞlgende en mail om at der var tanket og jeg endelig mÃ¥tte kontakte dem ved problemer eller ny pÃ¥fyldning senere pÃ¥ Ã¥ret. SkÞnt... もっず芋る

䌁業情報

1. 暖房甚灯油の提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Tankolie.dk er en dedikeret leverandÞr af kvalitetsfyringsolie i Danmark, der fokuserer på at opfylde opvarmningsbehovene for både private husstande og erhvervskunder. Selvom vi er en nyere aktÞr på markedet, strÊber vi efter at levere pålidelig service og produkter af hÞj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment omfatter forskellige typer fyringsolie, herunder Standard Fyringsolie, Fyringsolie EXTRA og Blåflamme Fyringsolie. Disse produkter er udviklet til at sikre effektiv og ren forbrÊnding, hvilket bidrager til optimal drift af dit varmesystem. For at gÞre det nemt for vores kunder tilbyder vi gratis og hurtig levering til hele Danmark, inklusive Jylland, Fyn, SjÊlland og alle brofaste Þer. Bestilling kan foretages nemt og bekvemt via vores brugervenlige hjemmeside, hvor du også kan finde yderligere information om vores produkter og tjenester. Hos Tankolie.dk prioriterer vi kundeservice hÞjt. Vores dedikerede team står klar til at besvare dine spÞrgsmål og tilbyde personlig rådgivning, så du kan trÊffe det bedste valg for dine opvarmningsbehov. Vi opfordrer dig til at besÞge vores hjemmeside på https://tankolie.dk for mere information og for at placere din ordre i dag. Du er også velkommen til at kontakte os direkte via telefon eller e-mail for yderligere assistance. Ved at vÊlge Tankolie.dk som din leverandÞr af fyringsolie vÊlger du en virksomhed, der er engageret i at levere kvalitetsprodukter og fremragende kundeservice, skrÊddersyet til dine behov.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

132件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Vi er ikke overbevist om at vi har fået

Vi er ikke overbevist om at vi har fået 500 l fyldt på tanken, som vi ellers har betalt for

2026幎3月11日
tankolie.dk ロゎ

tankolie.dk からの回答

Tak for din anmeldelse, Torben - og fordi du også tog dialogen med os direkte.

Vi forstår godt, at man kan blive i tvivl, når aflÊsningen på tankens måler ikke helt stemmer med det, man forventer. Levering af fyringsolie foregår dog gennem et meget kontrolleret system. Tankbilen fyldes via certificerede målere på depotet, og selve leveringen til kundens tank sker også gennem en verificeret måler på tankvognen. Derudover kontrolleres mÊngderne lÞbende via vÊgt og dokumentation på ruten.

Af leveringskvitteringen fra tankvognen fremgår det, at der er leveret 500 liter til din tank.

Det er desvÊrre ret almindeligt, at målere i olietanke kan vise unÞjagtigt, da de blandt andet påvirkes af tanktype, hÊldning, flyder og kalibrering. Derfor kan aflÊsningen i din tank godt afvige fra den faktiske leverede mÊngde.

Du er selvfÞlgelig altid meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du Þnsker at gennemgå leveringen nÊrmere - vi hjÊlper gerne.

Tak fordi du handlede hos os.

Kunne ikke levere til aftalte tid på

Kunne ikke levere til aftalte tid på grund af deres chauffÞr vurderede at der ikke var ryddet nok sne - på trods af chauffÞren aldrig forsÞgte at nå frem adressen.
Endte med at lÞbe tÞr for olie og måtte betale for hastelevering hos anden leverandÞr som dog har lovet komme med det samme (så ikke noget problem men det snevejr der har vÊret)

Ellers var den skarp pris på den olie jeg havde bestilt, men det hjÊlper ikke når det ikke kan levers.

2026幎2月21日
自発的なレビュヌ
tankolie.dk ロゎ

tankolie.dk からの回答

Hej Frederik.
Vi forstår frustrationen ved at mangle olie. Ordren blev lagt onsdag, og vi havde chauffÞr fremme allerede torsdag.
ChauffÞren vurderede, at tilkÞrslen pga. sne ikke var forsvarlig. Af hensyn til sikkerheden er det altid chauffÞren, der trÊffer den beslutning, og det bakker vi 100 % op om. Du blev kontaktet med det samme, og der blev lagt en fÊlles plan om at udskyde leveringen, til forholdene var bedre. Vi forstår naturligvis, at du valgte en anden lÞsning, da behovet blev akut.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。