レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Leuk om elke week nieuwe werken van musea in de shop te zien. (werken uit private collecties in de shop vind ik daar eigenlijk niet thuishoren) De informatie die bij elk werk staat is n.m.m. voldo... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Leuk aanbod aan kunst en de actie 'Tegen elk aannemelijk bod' was erg aantrekkelijk. Het bod uitbrengen ging niet helemaal goed en daarna erachteraan gemaild omdat ik geen reactie kreeg. Nadat bod was... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎術骚董品
  2. アンティヌク家具店
  3. アンティヌク ショップ
  4. アヌト ディヌラヌ
  5. コレクタヌズ ショップ
  6. 博物通 / 矎術通

圓該䌁業による蚘述

De MuseumDepotShop is een uniek initiatief in de Nederlandse museumwereld. Wij zijn een webwinkel waar musea objecten, die niet meer tot hun kerncollectie behoren, kunnen aanbieden. Particulieren krijgen de mogelijkheid om de zogenoemde “ontzamelde” museale objecten te kopen, bijvoorbeeld als geschenk of gewoon voor in de eigen woonkamer. Daarmee haal je het museum letterlijk in huis!

連絡先

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Uitstekende service!

Volledige informatie van te voren. Meedenken over een passende aflevering. Extra service. Kwalitatief hoogstaand product gekregen.
Ik ben er heel erg blij mee!

2025幎4月2日

MuseumDepotShop からの回答

Dat is fijn om te horen!

5぀星のうち2の評䟡

Ik vind het vaak ingewikkeld hoe ik

Ik vind het vaak ingewikkeld hoe ik mijn aankoop in bezit krijg. Ik heb er dikwijls voor in de trein gezeten.
Als ik nog een andere suggestie mag doen: laat het aan de klant of deze het risico wilt nemen om aankopen onaangetekend te laten verzenden. Vermeld dit nadrukkelijk
Succes met de website.

2025幎3月7日

MuseumDepotShop からの回答

Dag Rob, Dank je voor jouw suggestie. Niet aangetekend betekent ook niet verzekerd en niet traceerbaar. Gezien ook de mooie objecten die jij in de loop der tijd hebt gekocht, lijkt me dat niet verstandig. Zeker omdat het verschil tussen gewone post en aangetekende post slechts een paar euro is. Maar als iemand hier voor kiest kunnen we dat zeker regelen.

5぀星のうち5の評䟡

Weer blij met mijn aankoop

Het is de tweede keer dat ik iets koop bij de museum depot. Wordt snel en goed gecommuniceerd.

2025幎3月5日

MuseumDepotShop からの回答

Dank je voor jouw reactie. Wij blijven ons best doen.

Mooie ervaring.

Mooi aanbod, goed overleg over mogelijke aankoop en zeer correcte afhandeling. Helemaal goed.

2025幎3月7日

MuseumDepotShop からの回答

Dag Kees, Dank je voor jouw mooie reactie.

Geweldige objecten

Geweldige objecten, super communicatie en snelle levering. Bij het zelf ophalen erg vriendelijk ontvangen en geholpen.

2025幎2月12日

MuseumDepotShop からの回答

Dat is goed om te horen!

5぀星のうち5の評䟡

Professionals met zorg voor de cliënt

De Museum Depot Shop staat voor een snelle en prettige service. De afwikkeling vanaf aankoop tot levering aan de deur verloopt professioneel en snel. De persoonlijke aandacht en zorg die men geeft wekt veel vertrouwen en maakt het shoppen wel zo plezierig 👍🏻

2025幎2月7日

MuseumDepotShop からの回答

Dat is leuk om te horen, veel plezier nog met je aankoop!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。