MuseumDepotShop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De Museum Depot Shop staat voor een snelle en prettige service. De afwikkeling vanaf aankoop tot levering aan de deur verloopt professioneel en snel. De persoonlijke aandacht en zorg die men geeft wek... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Leuk om elke week nieuwe werken van musea in de shop te zien. (werken uit private collecties in de shop vind ik daar eigenlijk niet thuishoren) De informatie die bij elk werk staat is n.m.m. voldo... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Leuk aanbod aan kunst en de actie 'Tegen elk aannemelijk bod' was erg aantrekkelijk. Het bod uitbrengen ging niet helemaal goed en daarna erachteraan gemaild omdat ik geen reactie kreeg. Nadat bod was... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎術骚董品
  2. アンティヌク家具店
  3. アンティヌク ショップ
  4. アヌト ディヌラヌ
  5. コレクタヌズ ショップ
  6. 博物通 / 矎術通

圓該䌁業による蚘述

De MuseumDepotShop is een uniek initiatief in de Nederlandse museumwereld. Wij zijn een webwinkel waar musea objecten, die niet meer tot hun kerncollectie behoren, kunnen aanbieden. Particulieren krijgen de mogelijkheid om de zogenoemde “ontzamelde” museale objecten te kopen, bijvoorbeeld als geschenk of gewoon voor in de eigen woonkamer. Daarmee haal je het museum letterlijk in huis!

連絡先

Mooi aanbod

Mooi aanbod. Prettige communicatie. Prima afhandeling. Top

2024幎11月15日

MuseumDepotShop からの回答

Dat is goed om te horen. Veel plezier met je aankoop!

5぀星のうち1の評䟡

8x afgemeld

Heb me nu zeker 8x afgemeld voor de nieuwsbrief maar de spam blijft maar komen.

2024幎9月28日
自発的なレビュヌ

MuseumDepotShop からの回答

Wat vervelend om te horen dat het niet lukt om je af te melden voor de nieuwsbrief. Je kan ons altijd een mailtje sturen en dan zorgen we dat het meteen geregeld is!

Zeer tevreden

Duidelijk informatie op de site, makkelijke aankoop procedure, goede communicatie en klantvriendelijk!

2024幎9月11日

Dank je wel!

Heel tevreden

Snel en goed contact over aankoop En welwillende en soepele service
Grote zorgvuldigheid bij het verzenden

2024幎9月11日

MuseumDepotShop からの回答

Fijn om te horen dat alles goed is aangekomen, veel plezier nog met je aankopen!

Super

Tweede leven voor oude museuemstukken, geweldig! Super webshop, super service. Kan het iedereen aanraden

2024幎9月10日
自発的なレビュヌ

MuseumDepotShop からの回答

Wat leuk om te horen, bedankt!

5぀星のうち5の評䟡

Een tien en een griffel !

Directe communicatie waardoor biedingen en wijze van verzenden objecten snel en soepel kunnen worden afgehandeld. Het grote voordeel van MuseumDepotshop is dat je contact geen robot is.
Verpakking waaraan de nodige zorg in bestreed.

2024幎7月2日

MuseumDepotShop からの回答

Dank je wel voor dit mooie compliment.

Wij zijn fan!

Wij zijn fan! Wat een unieke kans om echte museumstukken in huis te halen of cadeau te doen. We konden het makkelijk ophalen in Hoofddorp, was snel geregeld en keurig verpakt voor onderweg.

2024幎6月28日

MuseumDepotShop からの回答

Dank je voor jouw reactie. Fijn als er iets van je gading bij zit.

Fijne dienstverlening!

Zeer behulpzaam bij de aanschaf en het ophalen van de gekochte zeefdruk. Vriendelijk personeel. Keurig geholpen.

2024幎6月21日

MuseumDepotShop からの回答

Bedankt voor het compliment. Wij proberen als klein team de beste service te verlenen.

Prima

De aankoop werd snel en in prima staat thuisbezorgd.

2024幎5月17日

MuseumDepotShop からの回答

Dank je voor jouw review. Wij doen ons best en het is fijn dat dat wordt herkend.

5぀星のうち4の評䟡

Er werd snel en adequaat gereageerd op

Er werd snel en adequaat gereageerd op mijn vragen en bestelling en ook buiten kantoortijden
Het bestelde object was erg breekbaar en was perfect verpakt en netjes afgeleverd.

2024幎5月20日

MuseumDepotShop からの回答

Dat is goed om te horen, veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Afdalend in de kelder van het museum
......bijzonder....

Communicatie met geinteresseerde groep was prima. Ook fijn dat de groep beperkt in omvang was. Alle tijd en aandacht om vragen te beantwoorden, niet te formeel, dus fijn! Complimenten voor de rondleider(s).

2023幎10月20日

MuseumDepotShop からの回答

Dank, dank. voor jouw aardige woorden.

Ophalen

Gemakkelijk om een afspraak in te plannen om het schilderij op te halen. Het was even zoeken om de juiste ingang van het gebouw te vinden, maar door de goede telefonische bereikbaarheid was dit snel opgelost.

2024幎4月30日

MuseumDepotShop からの回答

Dag Monique, dank voor jouw email. Wij zitten in het gebouw van de firma Kortman Art packers & Handlers, een van de grootste kunsttransporteurs en opslag in Europa. Dat kan wel eens verwarrend zijn. Voor de volgende keer weet je het!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。