MuseumDepotShop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De Museum Depot Shop staat voor een snelle en prettige service. De afwikkeling vanaf aankoop tot levering aan de deur verloopt professioneel en snel. De persoonlijke aandacht en zorg die men geeft wek... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Leuk om elke week nieuwe werken van musea in de shop te zien. (werken uit private collecties in de shop vind ik daar eigenlijk niet thuishoren) De informatie die bij elk werk staat is n.m.m. voldo... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

4. アヌト ディヌラヌ
  5. コレクタヌズ ショップ
  6. 博物通 / 矎術通

圓該䌁業による蚘述

De MuseumDepotShop is een uniek initiatief in de Nederlandse museumwereld. Wij zijn een webwinkel waar musea objecten, die niet meer tot hun kerncollectie behoren, kunnen aanbieden. Particulieren krijgen de mogelijkheid om de zogenoemde “ontzamelde” museale objecten te kopen, bijvoorbeeld als geschenk of gewoon voor in de eigen woonkamer. Daarmee haal je het museum letterlijk in huis!

連絡先

Duidelijke informatie,
Jammer dat ik 1 artikel en niet een 2e kon aangeven

2025幎1月8日

MuseumDepotShop からの回答

Voor een volgende bestelling kan je altijd even contact met ons opnemen als je er niet uit komt, we helpen je graag!

Netjes geregeld

Een object aangeschaft dat ik al langer op het oog had. Email contact verliep vlotjes en na de koop werd ik goed geïnformeerd over het proces om het object op te halen. Allemaal netjes geregeld.

2024幎12月11日

MuseumDepotShop からの回答

Dank je voor jouw compliment.

Superservice

Vriendelijk ontvangen en nog een extraatje van de eigenaar gekregen en die kerstkaarten zijn helemaal leuk!!

2024幎12月12日

Leuk om te horen!

5぀星のうち4の評䟡

Mooie kunst antiek en curiosa voorwerpen voor een aanvaardbare prijs

Eerlijke prijsstelling en het besef dat mooie spulletjes weer een goede plek moeten krijgen waar andere liefhebbers van kunst , antiek en curiosa er ook weer van kunnen genieten. Dat is beter het dan ongebruikt in een opslag te houden.

2024幎12月4日

MuseumDepotShop からの回答

Daar zijn we het volledig mee eens!

5぀星のうち1の評䟡

klantenservice: slecht

geen enkele medewerking bij het transport,nb bij de aanbevolen transporteur. De transporteur moest 2 keer aanrijden en vervolgens 1 uur wachten. Heel slecht, commentaar: transport is Uw zaak niet de onze.

2024幎11月29日

MuseumDepotShop からの回答

Jammer om te horen! Zoals we echter telefonisch ook al hadden aangegeven had u het transport ingepland zonder met ons af te stemmen of het werk al aanwezig was op locatie. Normaal gesproken plannen we zelf het transport voor onze klanten in, zodat we er zeker van zijn dat alles vlekkeloos verloopt.

5぀星のうち3の評䟡

Leuk aanbod aan kunst en de actie

Leuk aanbod aan kunst en de actie 'Tegen elk aannemelijk bod' was erg aantrekkelijk. Het bod uitbrengen ging niet helemaal goed en daarna erachteraan gemaild omdat ik geen reactie kreeg. Nadat bod was geaccepteerd makkelijk een ophaalafspraak kunnen maken. Bij aankomst stond het kunstwerk klaar op een ezel, leuke ontvangst! Bleek dat de lijst van het werk geen glas meer had, dat was wel jammer want dit stond niet omgeschreven op de website. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en het kunstwerk werd netjes ingepakt. Bedankt!

2024幎11月22日

MuseumDepotShop からの回答

We doen altijd ons best om de omschrijving zo volledig mogelijk te doen, maar het blijft mensenwerk waar we soms weleens wat over het hoofd zien. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het werk!

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling geplaatst en betaald maar

Bestelling geplaatst en betaald maar niets ontvangen.

2024幎11月19日

Beste Romke,
Sommige stukken liggen nog in het depot van het museum, waardoor het wat langer kan duren voordat de museummedewerkers het naar je kunnen verzenden. Als het goed is heb je inmiddels je bestelling ontvangen. Zo niet horen we het graag, zodat we kunnen achterhalen wat er mis is gegaan! Je kan daarvoor het beste even per mail of telefonisch contact opnemen.
Groet, Alexandra

Netjes afgewerkte order

Netjes afgewerkte order. Leuk om stuk op te halen maar ook best onhandig als je verder wegwoont. Een bezorgoptie zou prettig zijn.

2024幎11月15日

MuseumDepotShop からの回答

Dank voor je review! We begrijpen dat het niet ideaal is soms om het op te halen, maar sommige stukken zijn gewoon te groot of waardevol om met de post te versturen. Je kan echter altijd contact opnemen om eventuele bezorging te bespreken. Soms kan het in overleg toch met de post (door het kunstwerk bijv zonder lijst te versturen), of we kunnen een koerier inschakelen.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle, betrouwebare en vriendelijke service

Snel antwoord via de mail, vooraf eenvoudig betalen met iDeal, vriendelijke ontvangst bij het ophalen van het kunstwerk (hij stond klaar op de ezel) en ook nog eens ter plekke 'inpakservice' met bubbeltjespapier voor schadevrij transport.

2024幎11月15日

MuseumDepotShop からの回答

Dat is fijn om te horen, veel plezier met je aankoop!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。