Prima site om bands e.d. te vinden, de nieuwe optie om naast je woonplaats aan te geven hoelang je wilt reizen is een erg goeie optie! Minpunt is een beetje de layout, oogt relatief veroude... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Duidelijke site. Alles goed te vinden. Er zou in mijn situatie niet alleen Basgitaar als instrument mogen zijn maar ook eentje apart als Contrabas. Misschien geldt dat ook wel voor nog andere inst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een overzichtelijke en toegankelijke manier van zoeken naar bands en muzikanten in je regio. Beheerders van de website pakken feedback snel op en gaan er mee aan de slag, dat valt te prijzen!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Muzikantenbank.NET, al 25 jaar ð de grootste gratis muzikantenbank van Nederland! Ben je op zoek naar één of meer muzikanten of zoek je een band, orkest of andere muzikale formatie? Doorzoek de vele advertenties of plaats zelf eenvoudig een advertentie. De site wordt wekelijks door duizenden muzikanten bezocht dus grote kans dus dat je binnen no-time interessante contacten opdoet!
Kees van Dongenpad 45, 1112wz, Diemen, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Muzikantenbank.NET ããã®åç
Goede website met wat storende fouten. Je kunt wel overzichtelijk een muzikant /band zoeken.
Volgens de website ligt Den-Haag in de provincie Drenthe, heel hardnekkig. Is niet te veranderen. Computer says no. Heb dat wel eens naar redactie gemaild, geen reactie.
Een eenmaal opgegeven emailadres is (bij mij tenminste) niet meer te wijzigen, al bestaat wel die mogelijkheid, alleen die werkt niet. Het is natuurlijk een gratis site, maar toch.
Voor de rest is het een goed vindbare site en ik ben een tevreden gebruiker.

Muzikantenbank.NET ããã®åç
Prima plaats om muzikanten te zoeken. Tenminste dat is onze bandervaring.
En denk ook goed na over je advertentietekst. Dat helpt je om aan de juiste muzikanten te komen.

Muzikantenbank.NET ããã®åç
Er kwamen snel reacties na het plaatsen van de advertentie
Fijne website - ik heb er vaker leuke muzikanten gevonden (en soms ook minder leuke). Het werkt goed en is laagdrempelig
Goede website waar je makkelijk gericht kunt zoeken naar muzikanten in je omgeving.
Ik zou geen verbeteringen kunnen bedenken..
Ontzettend fijne site om contact te maken met andere muzikanten. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Het maken (en aanpassen) van een profiel gaat ook snel en makkelijk. Soms zou het fijn zijn om wat meer tekst in een advertentie kwijt te kunnen, maar zoals het nu is kan het ook best.

Muzikantenbank.NET ããã®åç
De goede zijde van dit platform is de zoekfunctie ende regionale keuzes. Beter kan: verwijder advertenties welke ouder zijn dan bijvoorbeeld 2 maanden of ouder. Het is m.i. beter om op die manier adverteerder te dwingen relevante verzoeken te blijven plaatsen.
Adequate bank tussen vraag en aanbod van muzikanten.

Muzikantenbank.NET ããã®åç
Ik heb mijn profiel 3x ingevuld en elke keer worden de gegevens niet opgeslagen. Voor de rest wel een goede site met goede selecties

Muzikantenbank.NET ããã®åç
Makkelijke manier om andere muzikanten te vinden. Ook redelijk eenvoudig om een advertentie te plaatsen. Het ziet er alleen niet uit.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã