レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

VARNING!!!!! Lurar skjortan och byxor av Àldre mÀnniskor! DÀr man prackar pÃ¥ dom alla möjliga extra abbonemang. NÀr man sÀger att ska bli billigare men det i slutÀndan blivit 3gge sÃ¥ dyrt. NÀr man ri... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BedrÀgeri. De bytte abonneman för min gamla slÀkting. Försökte hÀva det oavsiktliga köpet via telefon flera gÃ¥nger. De skulle ordna, men gjorde det inte. För övrigt svÃ¥rt att komma fram med lÃ¥nga köer... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

J̌ag bestÀllde ett mobilabonnemang för 125:,/mÃ¥n, men ni packade pÃ¥ mig Àven ett bredbandsavtal (som annullerades efter min protest) och för 2 mÃ¥n sedan höjdes mobilabonnemamhet till 225:-/mÃ¥n, med h... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Tack för ett fint bemötande! Efter att ha suttit i telefonkö i 45 minuter var det skönt att komma fram till en förstÃ¥ende person. Mitt problem löstes dessutom bÃ¥de snabbt och snillrikt. Det Àr viktig... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 移動䜓通信事業者

圓該䌁業による蚘述

Våra hjÀrtan slår för bra, billiga mobilabonnemang med schyssta villkor! Dessutom Àr det sjÀlvklart för oss att finnas dÀr för dig nÀr du behöver oss. Du når oss på telefon, chatt eller e-post, vilket som passar dig bÀst helt enkelt! Vi har ingen ingen bindningstid, start eller faktureringsavgift!

3.1

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

VARNING!!!!!

VARNING!!!!!
Lurar skjortan och byxor av Àldre mÀnniskor! DÀr man prackar på dom alla möjliga extra abbonemang. NÀr man sÀger att ska bli billigare men det i slutÀndan blivit 3gge så dyrt. NÀr man ringer upp så vÀgrar de ta tillbaka skiten.

2025幎7月23日

BedrÀgeri

BedrÀgeri. De bytte abonneman för min gamla slÀkting. Försökte hÀva det oavsiktliga köpet via telefon flera gånger. De skulle ordna, men gjorde det inte. För övrigt svårt att komma fram med långa köer. eMail svarar de inte på. En komsumentvÀgledare lyckades till slut få lite ordning på det. Företaget Àr "bekant" inom konumetvÀgledarkretsar

2025幎11月25日
5぀星のうち1の評䟡

Ingen service över huvud taget.

Ingen service över huvud taget.
De skulle justera ner mitt pris men binda abonemanget, inget hÀnde, jag betalar samma pris. Sedan höjer dom priset! Försökte sÀga upp avtalet. Då hÀnvisar dom till det "nya" bundnda priset

2026幎1月25日
5぀星のうち1の評䟡

Luras my Beat i september för att

Jag ringde my Beat i september för att sÀga upp mitt abonnemang . Då sÀger mannen att det Àr bundet till 27 jan. 2026 . Så ring senare i december så ordnar vi det ! Jo jag tackar kundtjÀnsten hade upphört . Senare får jag ett hemskt meddelande att idioten i stÀllet förlÀngt avtalet till 2027 09 25 . Låter det vettigt ? Kan någon tycka det . Vi borde göra en gruppanmÀlan till bolaget för bedrÀgeri ! Skickade mail till ;olavXmybeat.se och Àven ;olav.kalveXadvisum.no får se om det hjÀlper .Han Àr Àgare
Hej igen . Jag minns tydligt hur han manipulerade inspelningen ! För mitt i samtalet kopplades jag bort i flera sekunder . Jag sade " hallå " flera gånger .! Sedan helt plötsligt sÀger han nÀr han återkommer " ska vi sÀga så " . Vadå tÀnkte jag , men kanske jag sade ja ? ? . SÀkert talade han i smyg in ett erbjudande som inte jag fick höra och kopplade in mig för att få ett erkÀnnande. Vad sÀgs om detta ?

2025幎12月22日

Ingen kundtjÀnst

Behöver nytt sim-kort till min gamla mammas nya mobil. Mejlat. Efter några dagar Ànnu inget svar. Går ej att komma fram på telefon till kundtjÀnst. Jo. Kom fram nu plötsligt! Visar sig att kundtjÀnsten hux flux flyttat från någonstans till Stockholm och inte har tillgång till exempelvis mejl eller simkort. Mycket trevlig medarbetare som svarade mig. Kunde dock inte ge någon tidsram för nÀr mamma (97) får sitt simkort och kan nås igen. Företagets agerande under all kritik.

2025幎12月16日
5぀星のうち1の評䟡

ringde en Àldre person och lurade på ett abonnemang

My Beat ringde min man som Àr en Àldre person och lurade på honom ett abonnemang. Det kostade 4000 kr att avsluta och bli av med den. men nu skickar de påminnelsen om fakturan trots att Àrendet Àr stÀng enligt Mybeats e mail. Deras kundtjÀnst svarar inte idag 2025-12-15. har ringt både före och efter lunch. Varning för ett oseriost , girig och aggressivt företag.

2025幎11月15日
5぀星のうち1の評䟡

SlÀng på luren nÀr någon från detta blufföretag ringer

Skulle ge 0 stjÀrnor om det gick. Detta s k företag har i 8 månader skickat fakturor till oss och anmÀlt till inkasso vilka skickade tillbaks den påstådda skulden till dem. Detta började den 3 april med att vi fick brev från dem och påstod att vi valt dem som teleoperatör vilket vi Inte gjort. Har anmÀlt till polisen och allmÀnna reklamationsnÀmnden som anmodat dem att ta bort den påstådda skulden. Trots det fortsÀtter de att trakassera oss med fakturor som vi förstås bestrider och skickar tillbaka. Vi har inte skrivit något avtal med dem eller anvÀnt deras telefoni. Vi skickade tillbaka simkorten och skaffade kontantkort för att kunna anvÀnda våra telefoner. Att vi inte kunde nås av lÀkare och andra myndigheter har stÀllt till problem. Ger sig tydligen på Àldre med deras bluffakturor. Vi Àr 80 och 83 och de tror vÀl att vi inte vet vad vi gör. Akta er för dessa bedragare. Det Àr så frustrerande att bli utsatt för dessa hjÀrtlösa mÀnniskor. TÀnker inte betala ett öre till dem.

2025幎4月3日
5぀星のうち2の評䟡

Otydlig information och dåliga villkor!

My beat kÀndes seriösa i början vid etableringen på marknaden , men nu efter ett par år kÀnns det inte bra att vara kund hos dem. Mobilappen fungerar fortfarande inte efter påstötning och snart har felet funnits i 7-8 månader. Jag som kund kÀnner mig lurad efter förnyelse av abonnemanget som skedde i maj- 25, och fick då ingen tydlig information om att detta skulle vara bundet i 24 månader. Flera andra mobilföretag har bÀttre surf för liknande kostnad. De vill ha uppsÀgning via telefon , men det kÀnns misstÀnksamt då man alltid uppmanas att avsluta abonnemang skriftligt. Jag kommer att sÀga upp mitt abonnemang skriftligt nÀr ett år återstår och samtidigt meddela ARN och Konsumentverket detta skriftligt då jag inte litar på företaget ,

2025幎11月24日

HÀnsynlösa Tele bolag.

Det var en envis försÀljare som ville tekna avtal med mig .Dert gick vÀligt fort . Till saken hör att min Lille bror hade dött .
Så jag glömde bort att avsÀga avtalet inom 14 dagar .
försökte senare att få bort avtalet men det gick inte .
Fick betala 3000 kr för att bryta avtalet .
Dom var verligen hÀslyslösa ingen empati.
Så om MyBeat ringer LÄGG PÅ LUREN:

2025幎9月20日
5぀星のうち1の評䟡

De försöker att lura mig att jag

De försöker att lura mig att jag digitalt har signerat via e-signering fast jag aldrig har gjort det. Fick SMS med PDF-fil med avtal for signering. Jag signerade aldrig nÃ¥t. Men fick helt plötsligt mer Àn en mÃ¥nad senare ett mail med meddelande om att jag vÀlkomnades som kund fast jag inte ville. Hörde noll frÃ¥n dem mellan de 2 SMSen. Men det har de mage att försöka lura i mig att de hade. Dessutom skickade de det första SMSet med avtalsförslag fast jag inte bett om det vid samtal med en av deras sÀljare. Nu sÀger de att jag kan slippa undan att betala för detta falska avtal om jag betalar faktura som skickat. Som om att jag skulle vara nöjd med att fÃ¥ betala för nÃ¥got jag aldrig bestÀllt. Ska kontakta Scrive (vars e-signeringstjanstde pÃ¥stÃ¥r sig anvÀnda) for att kolla hur detta kan ha skett över huvud taget. Även polisanmÀlan om bedrÀgeri, anmÀlan till ARN mm. De ska inte fÃ¥ gora sÃ¥hÀr och komma undan med det. De verkar rikta in pÃ¥ Àldre. Det hÀr Àr allt annat Àn seriöst. AnmÀl alla ni fler som blivit utsatta for dessa bedrageriforsok.

2025幎10月24日
5぀星のうち5の評䟡

Trevlig och erfaren

Verklingen den kundtjÀnst mannen som har mycket kunskap och lösningar för all problemen. då kunderna fortsatta kvar med den operatören.
Han Àr trevlig person , han har tålamod och bemöta kunderna med jÀttebra sÀtt
Önskar honom lyckas och jÀtte bra framtid.

2025幎10月21日
5぀星のうち2の評䟡

Took hours waiting at their customer

Took hours waiting at their customer service. When I wanted to change providers I had to pay next month first, which wasn't a problem but then I got a message from the new provider that mybeat didn't want to give my phonenumber free... after a long wait with customer service they told me it's because of my savety i had to call them. So from now no problem, exept the new month just started so i had to pay for an extra month again. Same for my wife... her payment went automatically but I could stop mine and.... after another long wait they told me they understood why I was upset, I didn't have to pay, but because my wife already payed and she was not longer a customer, they were unable to pay back! So we paid like 1400sek to get rid of them! Positive about this, it was worth every krown to loose them!

2025幎9月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス