VARNING!!!!! Lurar skjortan och byxor av Àldre mÀnniskor! DÀr man prackar pÃ¥ dom alla möjliga extra abbonemang. NÀr man sÀger att ska bli billigare men det i slutÀndan blivit 3gge sÃ¥ dyrt. NÀr man ri... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BedrÀgeri. De bytte abonneman för min gamla slÀkting. Försökte hÀva det oavsiktliga köpet via telefon flera gÃ¥nger. De skulle ordna, men gjorde det inte. För övrigt svÃ¥rt att komma fram med lÃ¥nga köer... ãã£ãšèŠã
JÌag bestÀllde ett mobilabonnemang för 125:,/mÃ¥n, men ni packade pÃ¥ mig Àven ett bredbandsavtal (som annullerades efter min protest) och för 2 mÃ¥n sedan höjdes mobilabonnemamhet till 225:-/mÃ¥n, med h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tack för ett fint bemötande! Efter att ha suttit i telefonkö i 45 minuter var det skönt att komma fram till en förstÃ¥ende person. Mitt problem löstes dessutom bÃ¥de snabbt och snillrikt. Det Àr viktig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Våra hjÀrtan slår för bra, billiga mobilabonnemang med schyssta villkor! Dessutom Àr det sjÀlvklart för oss att finnas dÀr för dig nÀr du behöver oss. Du når oss på telefon, chatt eller e-post, vilket som passar dig bÀst helt enkelt! Vi har ingen ingen bindningstid, start eller faktureringsavgift!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VARNING!!!!!
VARNING!!!!!
Lurar skjortan och byxor av Àldre mÀnniskor! DÀr man prackar på dom alla möjliga extra abbonemang. NÀr man sÀger att ska bli billigare men det i slutÀndan blivit 3gge så dyrt. NÀr man ringer upp så vÀgrar de ta tillbaka skiten.
En Àldre slÀkting har blivit lurad attâŠ
En Àldre slÀkting har blivit lurad att tro att detta var ett bÀttre avtal med Tele2 som han redan har. Stor varning!
BedrÀgeri
BedrÀgeri. De bytte abonneman för min gamla slÀkting. Försökte hÀva det oavsiktliga köpet via telefon flera gånger. De skulle ordna, men gjorde det inte. För övrigt svårt att komma fram med långa köer. eMail svarar de inte på. En komsumentvÀgledare lyckades till slut få lite ordning på det. Företaget Àr "bekant" inom konumetvÀgledarkretsar
Ingen service över huvud taget.
Ingen service över huvud taget.
De skulle justera ner mitt pris men binda abonemanget, inget hÀnde, jag betalar samma pris. Sedan höjer dom priset! Försökte sÀga upp avtalet. Då hÀnvisar dom till det "nya" bundnda priset
Luras my Beat i september för attâŠ
Jag ringde my Beat i september för att sÀga upp mitt abonnemang . Då sÀger mannen att det Àr bundet till 27 jan. 2026 . Så ring senare i december så ordnar vi det ! Jo jag tackar kundtjÀnsten hade upphört . Senare får jag ett hemskt meddelande att idioten i stÀllet förlÀngt avtalet till 2027 09 25 . Låter det vettigt ? Kan någon tycka det . Vi borde göra en gruppanmÀlan till bolaget för bedrÀgeri ! Skickade mail till ;olavXmybeat.se och Àven ;olav.kalveXadvisum.no får se om det hjÀlper .Han Àr Àgare
Hej igen . Jag minns tydligt hur han manipulerade inspelningen ! För mitt i samtalet kopplades jag bort i flera sekunder . Jag sade " hallå " flera gånger .! Sedan helt plötsligt sÀger han nÀr han återkommer " ska vi sÀga så " . Vadå tÀnkte jag , men kanske jag sade ja ? ? . SÀkert talade han i smyg in ett erbjudande som inte jag fick höra och kopplade in mig för att få ett erkÀnnande. Vad sÀgs om detta ?
Ingen kundtjÀnst
Behöver nytt sim-kort till min gamla mammas nya mobil. Mejlat. Efter några dagar Ànnu inget svar. Går ej att komma fram på telefon till kundtjÀnst. Jo. Kom fram nu plötsligt! Visar sig att kundtjÀnsten hux flux flyttat från någonstans till Stockholm och inte har tillgång till exempelvis mejl eller simkort. Mycket trevlig medarbetare som svarade mig. Kunde dock inte ge någon tidsram för nÀr mamma (97) får sitt simkort och kan nås igen. Företagets agerande under all kritik.
Har försökt fÃ¥ tag pÃ¥ kundtjÀnstâŠ
Har försökt få tag på kundtjÀnst veckor. Inget svar. Katastrof
ringde en Àldre person och lurade på ett abonnemang
My Beat ringde min man som Àr en Àldre person och lurade på honom ett abonnemang. Det kostade 4000 kr att avsluta och bli av med den. men nu skickar de påminnelsen om fakturan trots att Àrendet Àr stÀng enligt Mybeats e mail. Deras kundtjÀnst svarar inte idag 2025-12-15. har ringt både före och efter lunch. Varning för ett oseriost , girig och aggressivt företag.
SlÀng på luren nÀr någon från detta blufföretag ringer
Skulle ge 0 stjÀrnor om det gick. Detta s k företag har i 8 månader skickat fakturor till oss och anmÀlt till inkasso vilka skickade tillbaks den påstådda skulden till dem. Detta började den 3 april med att vi fick brev från dem och påstod att vi valt dem som teleoperatör vilket vi Inte gjort. Har anmÀlt till polisen och allmÀnna reklamationsnÀmnden som anmodat dem att ta bort den påstådda skulden. Trots det fortsÀtter de att trakassera oss med fakturor som vi förstås bestrider och skickar tillbaka. Vi har inte skrivit något avtal med dem eller anvÀnt deras telefoni. Vi skickade tillbaka simkorten och skaffade kontantkort för att kunna anvÀnda våra telefoner. Att vi inte kunde nås av lÀkare och andra myndigheter har stÀllt till problem. Ger sig tydligen på Àldre med deras bluffakturor. Vi Àr 80 och 83 och de tror vÀl att vi inte vet vad vi gör. Akta er för dessa bedragare. Det Àr så frustrerande att bli utsatt för dessa hjÀrtlösa mÀnniskor. TÀnker inte betala ett öre till dem.
BedrÀgeriföretag
BedrÀgeriföretag
Varning! Försöker lurar på telefoni med falska dokument, sms, bedrÀgliga lÀnkar etc.
Försöker Àven långt efter med bluffsms om BedrÀgeriskydd, kreditupplysningar etc.
Otydlig information och dåliga villkor!
My beat kÀndes seriösa i början vid etableringen på marknaden , men nu efter ett par år kÀnns det inte bra att vara kund hos dem. Mobilappen fungerar fortfarande inte efter påstötning och snart har felet funnits i 7-8 månader. Jag som kund kÀnner mig lurad efter förnyelse av abonnemanget som skedde i maj- 25, och fick då ingen tydlig information om att detta skulle vara bundet i 24 månader. Flera andra mobilföretag har bÀttre surf för liknande kostnad. De vill ha uppsÀgning via telefon , men det kÀnns misstÀnksamt då man alltid uppmanas att avsluta abonnemang skriftligt. Jag kommer att sÀga upp mitt abonnemang skriftligt nÀr ett år återstår och samtidigt meddela ARN och Konsumentverket detta skriftligt då jag inte litar på företaget ,
Den sÀmsta teleopreatör man kan tÀnkaâŠ
Den sÀmsta teleopreatör man kan tÀnka sig. Problem med tÀckning, betalningar, prishöjningar, dålig service på telefon och mail AnvÀnd dem inte!
HÀnsynlösa Tele bolag.
Det var en envis försÀljare som ville tekna avtal med mig .Dert gick vÀligt fort . Till saken hör att min Lille bror hade dött .
Så jag glömde bort att avsÀga avtalet inom 14 dagar .
försökte senare att få bort avtalet men det gick inte .
Fick betala 3000 kr för att bryta avtalet .
Dom var verligen hÀslyslösa ingen empati.
SÃ¥ om MyBeat ringer LÃGG PÃ
LUREN:
Oseriöst företag som lurat pÃ¥ min gamleâŠ
Oseriöst företag som lurat på min gamle mor ett kontrakt som hon alldrig godkÀnt. Vi kommer gå vidare med polis anmÀlan samt anmÀlan Konsumentverket
Utger sig vara frÃ¥n befintligâŠ
Utger sig vara från befintlig leverantör(Telia) och skickar ut bekrÀftelse efter att ångertiden gått ut utan man förstått att abonnemanget blivit bytt.
De försöker att lura mig att jagâŠ
De försöker att lura mig att jag digitalt har signerat via e-signering fast jag aldrig har gjort det. Fick SMS med PDF-fil med avtal for signering. Jag signerade aldrig nÃ¥t. Men fick helt plötsligt mer Àn en mÃ¥nad senare ett mail med meddelande om att jag vÀlkomnades som kund fast jag inte ville. Hörde noll frÃ¥n dem mellan de 2 SMSen. Men det har de mage att försöka lura i mig att de hade. Dessutom skickade de det första SMSet med avtalsförslag fast jag inte bett om det vid samtal med en av deras sÀljare. Nu sÀger de att jag kan slippa undan att betala för detta falska avtal om jag betalar faktura som skickat. Som om att jag skulle vara nöjd med att fÃ¥ betala för nÃ¥got jag aldrig bestÀllt. Ska kontakta Scrive (vars e-signeringstjanstde pÃ¥stÃ¥r sig anvÀnda) for att kolla hur detta kan ha skett över huvud taget. Ãven polisanmÀlan om bedrÀgeri, anmÀlan till ARN mm. De ska inte fÃ¥ gora sÃ¥hÀr och komma undan med det. De verkar rikta in pÃ¥ Àldre. Det hÀr Àr allt annat Àn seriöst. AnmÀl alla ni fler som blivit utsatta for dessa bedrageriforsok.
Pratade med WilliamâŠ
Pratade med William som löste mitt problem på ett mycket bra sÀtt. Mycket trevlig och hjÀlpsam! Trevligt samtal!
Jag fick prata med en mycket trevligâŠ
Jag fick prata med en mycket trevlig och kunnig person.
Trevlig och erfaren
Verklingen den kundtjÀnst mannen som har mycket kunskap och lösningar för all problemen. då kunderna fortsatta kvar med den operatören.
Han Àr trevlig person , han har tålamod och bemöta kunderna med jÀttebra sÀtt
Ãnskar honom lyckas och jÀtte bra framtid.
Took hours waiting at their customerâŠ
Took hours waiting at their customer service. When I wanted to change providers I had to pay next month first, which wasn't a problem but then I got a message from the new provider that mybeat didn't want to give my phonenumber free... after a long wait with customer service they told me it's because of my savety i had to call them. So from now no problem, exept the new month just started so i had to pay for an extra month again. Same for my wife... her payment went automatically but I could stop mine and.... after another long wait they told me they understood why I was upset, I didn't have to pay, but because my wife already payed and she was not longer a customer, they were unable to pay back! So we paid like 1400sek to get rid of them! Positive about this, it was worth every krown to loose them!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ