J_vla R_vhål! Dom lurade min mamma som gick bort i veckan! 12/4-26 Hon betalade ca 500kr i månaden från 2021 för en hemtelefon trots att hon inte hade en! Jag såg det nu när jag gick igenom dödsboet... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Nybliven student här som behövde dra ner på utgifterna. Blev då uppringd av telemer som jag aldrig hört talas om. Men på något sätt blev jag övertygad om ett mobilabonnemang hos de. Betalade 279kr hos... もっと見る
企業が回答しました
Bra och tillmötesgående säljare som var lugn och som hjälpte mig att sänka min månads kostnad med hela 3600kr per år vilket jag kan göra mycket roligare saker för. Funkar lika bra som tidigare så är... もっと見る
企業が回答しました
ネガティブなレビューの 27%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
J_vla k_ks_gare
J_vla R_vhål! Dom lurade min mamma som gick bort i veckan! 12/4-26
Hon betalade ca 500kr i månaden från 2021 för en hemtelefon trots att hon inte hade en! Jag såg det nu när jag gick igenom dödsboet! Har god lust att polisanmäla skitföretaget! Så i fem år har hon betalat för ingenting! J_vla Rö_hål
Blufföretag.
Blufföretag.
Utger sig för att ha behörighet att ändra befintliga abonnemang, men när man kollar med sin leverantör (3) säger dom att Telemer inte har det.
Samma skumma metoder som andra…
Samma skumma metoder som andra beskrivit. Undrar om de som ger företaget 5 stjärnor arbetar för företaget.
Idioter
Idioter , lurar äldre så dem blir pressade och stressade . Hoppas dem ska bli sömnlösa för resten av livet dem som håller på med detta lurendrejeri
Minus finns inte annars hade de fått…
Minus finns inte annars hade de fått det har lurat på min äldre mamma nåm gamla knapp telefon som skulle göra att hon kunde behålla stationära telefonnummer hon haft i 47 år skicka en telefon som de själva säger måste startas om varje dag. Är det nåt för våra 80 +att behöva hålla på med när det sedan hade trasslat med diverse knep för att få telefonen att fungera var ju ångerrätten flera månader sedan förbi. Att reklamera en produkt har man ju oftast 3 år på sig denna har aldrig fungerat. Har polisanmält dem samt ska gå vidare till ARN de som arbetar där går liksom inte å prata med och ber man om att få prata med deras chef så går det inte ett seriöst bolag hade aldrig fått fortsätta med detta men de byter ju bolagsnamn och huvudmän extremt ofta
Fula säljtekniker och lurar äldre
Fula säljtekniker och lurar äldre att skriva på abonnemang dom inte behöver.
Lurendrejare
De lurade mig att byta operatör, försäljaren sa att han var från 3 och att jag skulle få ett bättre erbjudande, men inte byta operatör. Några veckor senare kommer nya abonnemang på posten med två års-bindetid från en ny operatör. När jag ringer och klagar menar de att de varit tydliga med att de inte var min gamla operatör. De vägrade upplösa abonnemangen eftersom ångerrätten gått ut och förnekar att de sagt att det var bindningstid. Riktiga lurendrejares gör inte samma misstag som jag!
Trevliga och hjälpsamma
Trevliga och hjälpsamma. Allt jag ville ha hjälp med, löstes.
Väldigt bra och tydlig hjälp från…
Väldigt bra och tydlig hjälp från kundtjänsten på Telemer!
Riktigt dåligt företag ,lurar folk och…
Riktigt dåligt företag ,lurar folk och svåra att få kontakt med ,inte alls behjälpliga.kostsamt i tid och pengar
Ingen återkoppling
Säljer telefoner som inte går att…
Säljer telefoner som inte går att använda efter ett halvår pga uppdateringar som äldre inte klarar av
Köp inte en äldre persons mobil av…
Köp inte en äldre persons mobil av Telemer. Marknadsför sig för äldre. Ständiga uppdateringar av programvara som skickas ut kan vara svåra för äldre att hantera. De svarar aldrig i telefon.
Försök till bedrägeri
En säljare, Fredrik Adamsson från Telemer ringer upp mig och är väldig vag om varifrån han ringer och tycker att jag ska ändra mitt mobilabbonemang eftersom min nuvarande operatör Tele2 inte har gett mig en rabatt som jag borde ha. Han påstår en massa om hur mycket jag surfar och ringer som intebhar något med verkligheten att göra. Priset för abbonemanget han erbjuder är detsamma som hos Tele2.
Telemer är ett blufföretag som med hjälp av felaktig info försöker locka över till dem
Trevligt bemötande billiga priser på telemer
Jag prata med en person som var en trevlig kille. Han hjälpte mig sänka min kostnad från 599 kr till 99 kr. Gav mig bra service och var riktigt trevlig i luren och gav mig billigt pris och ders kundtjänst var riktigt bra när jag ringde tillbaka efter två veckor tack
Trevlig Säljare som gjorde det bättre…
Trevlig Säljare som gjorde det bättre för mig
Pratade med säljaren Adam
Pratade med säljaren Adam, han löste mitt problem som inte telia, tele2, telenor kunde lösa!!
Tusen tack Adam!! min ekonomi är räddad!!
Bluffföretag
Bluffföretag! Varning! Skickade på min gamla mamma en telefon för att 2 och 3G skulle sluta fungera. Ingen underskrift för godkännande. Sa upp abonnemanget med en månads uppsägningstid. Dom stängde av telefonen direkt så att det nu bara går att ringa 112. Trots att ingen ny operatör hunnit ta över.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。