Mycoffee レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Direkte svineri
.. Jeg blev bekymret over flere ting, jeg oplevede i forbindelse med hÃ¥ndteringen af kaffe og kaffekapsler hos virksomheden. Jeg oplevede blandt andet, at kaffekaps... もっず芋る

ADVARSEL - Pas nu pÃ¥! Dette er ikke et firma (MyCoffee) der sÊlger kaffe, men derimod 'medlemskaber'. MyCoffee hÊver bare 149,00 hver mÃ¥ned pÃ¥ min konto uden at levere varen eller sende en kred... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg glÊdes ved at kunne spÞrge mine gÊster om, hvilken kaffetype, de gerne vil smage, og sÃ¥ servere en kop nybrygget og velsmagende kaffe. Lidt ligesom ved god vin! Fantastisk at kunne have variation... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har uden held forsÞgt at opsige mit abonnement. Jeg kan udskyde min nÊste levering i flere Ã¥r, men jeg kan ikke afslutte mit abonnement. Har bÃ¥de forsÞgt at chatte med firmaet og sendt mail. H... もっず芋る

䌁業情報

1. コヌヒヌ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi er kaffenÞrder og Þnsker at dele vores passion med ligesindede. Vores kaffekapsler er skabt ud fra tre grundprincipper: pris – bÊredygtighed – Þkologi. Simpelthen fordi vi mener, at kaffe generelt er for dyr og at vi sagtens kan levere god kvalitet til gode priser uden at belaste vores klima. Bestil en prÞvepakke i dag og bedÞm selv resultatet!

期埅以䞋

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Direkte svineri

Jeg blev bekymret over flere ting, jeg oplevede i forbindelse med håndteringen af kaffe og kaffekapsler hos virksomheden.

Jeg oplevede blandt andet, at kaffekapsler blev samlet op fra gulvet og efterfÞlgende pakket med til kunder.

Hvis der manglede en bestemt type kapsler til en ordre, fik jeg flere gange besked på blot at pakke ekstra kapsler af en anden type med i stedet.

Jeg oplevede også, at der blev lagt en anden type kaffe i nogle kapsler end den smag/type, der var oplyst. Det gjorde mig bekymret for, om kunderne reelt modtager det produkt, de tror, de har bestilt.

Derudover stod der en gammel og meget beskidt kartoffelmaskine i området ved kaffen, som jeg blev bedt om at rengÞre.

Jeg oplevede samtidig generelt manglende orden og struktur på arbejdspladsen.

Jeg håber, at virksomheden vil tage disse forhold alvorligt og have bedre kontrol med hygiejne, håndtering af produkterne og det, der bliver sendt ud til kunderne.

Jeg ved dette, fordi jeg selv har vÊret ansat i virksomheden og derfor har oplevet og observeret forholdene pÃ¥ tÊt hold. SÃ¥ hold jer vÊk

2026幎8月21日
自発的なレビュヌ

Ikke styr på de mest simple ting for en netbutik

Hvordan kan i sende invitation til at komme med en bedÞmmelse her på Trustpilot, INDEN i overhovedet er begyndt at behandle min ordre?

SÞndag bestilte jeg kaffe hos Mycoffee.dk, men fik ingen ordrebekrÊftelse, så jeg tjekkede min mobilepay, som jeg havde betalt med.
Her var pengene reserveret til Biokapslen.dk - så var det jeg tjekkede Trustpilot, og fandt ud af at jeres rodebutik ikke skulle have haft min ordre.

Onsdag kom opfordringen til denne anmeldelse.
Torsdag skriver jeg denne anmeldelse, og pengene er stadig reserveret, men jeg har ikke fået en ordrebekrÊftelse endnu, og det roderi behÞver man ikke.

Jeg bestilte i en anden online butik samtidig, jeg fik ordrebekrÊftelse med det samme, og kaffen kom igår onsdag, ca kl. 12.00, men mycoffee.dk hÞrer jeg ikke fra..

2025幎2月9日

Jeg har ikke modtaget nået fra jer ind

Jeg har ikke modtaget nået fra jer ind nu selvom det er over en uge siden jeg bestilte hos jer. Ikke engang en bekrÊftelse på at I har sendt mine vare.

2025幎1月29日

Hej Pia
Vi er utrolig kede af denne situation og vi påtager os hele fejlen her.
Det med Mycoffee.dk er at den var taget ud af drift. Men vores udvikler havde kun gjort så det var midlertidigt, så hjemmesiden desvÊrre var aktiv igen.
Det er derfor der ikke blev gjort noget ved din ordre, og det er vi utrolig kede af.
Hvis du vil finde en lÞsning med os, vil vi se meget frem til du giver os et ring.
Vh Nikolai

Nice coffee, dirty floor

Nice coffee. Pleasant service. Dropped something on ground. In searching for it, discovered the floor is filthy.

2025幎2月6日

Hello
Thank you for taking your time to give us a review.
Im not sure what you mean about the floor, we do out best to have our facility as clean as possible.
But we are happy that you liked the coffee.

Best regards Nikolai
Mycoffee

Jeg får hele tiden af vide

Jeg får hele tiden af vide, at bestillingen ikke er gået igennem, men pengene er trukket, så jeg kontakter firmaet, og får af vide at de ringer tilbage samme dag, det er nu tredje dag, og jeg har stadig ikke hÞrt noget, jeg har også sendt en mail, som jeg ikke har fået svar på, så jeg er slet ikke tilfreds

2024幎4月2日

Hej Dorthe
Vi er kede af du havde sådan en oplevelse med os.
Hvis du stadig har spÞrgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Ingenting

Ingen ordre på e-mail. Har ikke fået tilsendt noget. Ingen svar på chat. De svarer ikke på e-mail eller tlf.

2024幎3月3日

Hej Lars
Det lyder mystisk.
Du er velkommen til at skrive, så finder vi en lÞsning på det

//Nikolai

Jeg glÊdes ved at kunne spÞrge mine

Jeg glÊdes ved at kunne spÞrge mine gÊster om, hvilken kaffetype, de gerne vil smage, og så servere en kop nybrygget og velsmagende kaffe. Lidt ligesom ved god vin!
Fantastisk at kunne have variationen af kaffetyper hele tiden uden at skulle tÊnke på, at smagen forsvinder, som når man åbner en traditionel pose kaffe.

2023幎11月27日

Mange tak for din fine anmeldelse
Det betyder meget for os, at du ville tage dig tid til at skrive dine om din oplevelse med os :)

SÃ¥ tilfreds!

Meget meget glad! Udfylder mine kaffe needs, når jeg har dem, hvad end de er.

2023幎11月16日

//Nikolai

Jeg vil min fÞrste levering fredag

Mine fÞrste leveringer gik godt derefter kom der ny ejer så kÞre det ikke mere os derfor jeg stoppede med at bruge dem

2023幎11月24日

Rigtig god kaffe

Rigtig god kaffe, Fin service
PrÞvede deres rensekapsler og de
Virkede rigtig godt 😀

2023幎11月23日

Super hurtig service

Super hurtig service, kaffen er i topkvalitet - elsker at man selv kan Êndre kapselsammensÊtning lÞbende i sit abonnement

2023幎8月9日

//Nikolai

Jeg har uden held forsÞgt at opsige mit

Jeg har uden held forsÞgt at opsige mit abonnement. Jeg kan udskyde min nÊste levering i flere år, men jeg kan ikke afslutte mit abonnement.
Har både forsÞgt at chatte med firmaet og sendt mail.
Har benyttet MyCoffee i 2 år og har vÊret ok tilfreds - isÊr i 2020 - 2021, hvor kommunikationen var mere effektiv.

Det er nu efter flere besÞg på hjemmesiden, lykkedes mig at opsige mit abonnement via mail kommunikation med Jesper.

2022幎5月15日

Mycoffee からの回答

OPDATERE SVAR FRA EJER AF MYCOFFEE.DK!

MyCoffee.dk har pr. 1. August fået nye ejere. Vi har så vidt muligt forsÞgt at kontakte alle gamle anmeldelser her på trustpilot telefonisk eller via email.

Mycoffee.dk har i dag INTET med medlemskab, abonnement eller andre ting at gÞre.
Hjemmesiden fungerer som en helt normal webshop, hvor man kan kÞbe sin kaffekapsler og alm. Kaffe efter behov.

Vi har fuld forståelse for anmeldelserne herinde, da tidligere ejer tydeligvis ikke har levet op til deres ansvar.
Alle tidligere anmeldelser som vi har vÊret i dialog med telefonisk eller på email efter overtagelse, har vi sendt gratis kaffe, eller kaffekapsler til for at undskylde for deres oplevelser med tidligere ejer.

Nu starter Mycoffee.dk fra en frisk!

De bedste hilsner
Det nye team bag MyCoffee.dk

_________________________________________________________

Hej Kris,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores tjeneste. Vi gÞr altid vores bedste, for at svare på alle henvendelser inden for maksimum 24 timer. Vi kan umiddelbart ikke se, at vi skulle have fået nogle henvendelser fra dig?

Hvis du mener dette er en fejl, er du meget velkommen til at ringe til os, eller at skrive en besked på hay@mycoffee.dk.

Som du siger, har man som bruger muligheden for at udskyde, eller fremrykke sin nÊste levering fra sin konto side. Alle vores brugere kan dog også annullere deres eget abonnement permanent fra denne konto side, ved at trykke på "Annuller" under fanen "Handlinger".

Vi er glade for at hÞre, at du har vÊret glad for MyCoffee, og vi håber at du kommer på gensyn!

Mads // MyCoffee

Svindelfirma overtaget af person med moralen i orden

Efter at have erfaret at jeg helt uventet var blevet medlem af en “forening”, som jeg 11 gange betalte medlemsskab pÃ¥ 149 kr pr.mÃ¥ned uden at modtage noget som helst, har det trods alt vÊret godt nu at kommunikere med Jesper som siden oktober 21 har overtaget firmaet. Han har tilbagebetalt mig “kontingentet” fra det tidspunkt hvor han overtog firmaet, og der foruden sendt mig kaffekapsler efter eget valg for alle de mÃ¥neder, hvor jeg intetanende har betalt uden at modtage en eneste kapsel.
Det mÃ¥ vÊre svÊrt at overtage sÃ¥dan en “svindelbule”, sÃ¥ hatten af for at han forsÞger at “udbedre skaden”.

2022幎3月15日

Mycoffee からの回答

OPDATERE SVAR FRA EJER AF MYCOFFEE.DK!

Nu starter Mycoffee.dk fra en frisk!

De bedste hilsner
Det nye team bag MyCoffee.dk

______________________________________________________________

Hej Lise,

Vi er glade for, at du har fÞlt dig godt behandlet af Jesper i denne situation. Vi arbejder hver dag på, at gÞre MyCoffee til en klub som vi selv gerne vil have et medlemskab hos.

Vi håber at du nyder kaffen, og at vi ser dig på gensyn!

Godt koncept

Mycoffee er et super sted at kÞbe de miljÞvenlige bio-kapsler. De fungerer super i en Nespresso-maskine, men er dog ikke de allerbedste jeg har smagt. Fint med mulighed for prÞvepakke! Jeg var lidt uheldigt at vÊre i abonnement uden at modtage nogle kapsler, men dette skulle nu vÊre Êndret for fremtidige kunder. Hurtig levering samt imÞdekommende og god kundeservice (der dog har lidt lÊngere svartid). Tak for hjÊlpen!

2022幎2月21日

Hej Louise,

Tak for de fine ord, og tak fordi at du har vÊret med til at gÞre MyCoffee til en hyggelig klub. Vi arbejder med fremadrettet syn efter ejerskiftet - og håber selvfÞlgelig, at vi ser hinanden igen.

Mads // MyCoffee

Ny ejer Jesper ryder op efter gammel ejers svindel

Som så mange andre opdagede jeg ved et tilfÊlde, at jeg var blevet fanget ind i snyd og bedrageri, som de tidligere ejer stod bag. Kort fortalt var jeg blevet trukket for 19 pakker, som jeg aldrig havde modtaget. Efter en masse skriv frem og tilbage med den nye ejer Jesper fra Mycoffee fik jeg tilsendt kapsler.

Jeg er meget tilfreds med, at Jesper har imÞdekommet mig og påtaget sig dette ansvar, selvom det ikke er ham, som står bag svindelnummeret. Ros for håndteringen herfra og anbefaling til nye kunder.

2022幎1月27日

Mycoffee からの回答

Hej Rikke. Tak for din fine anmeldelse - og godt vi fandt en lÞsning ;-) Bedste hilsner Jesper//MyCoffee

God kundeservice

Jeg opdagede ved et tilfÊlde, at jeg var blevet fanget ind i et absurd abonnement, hvor jeg ikke fik kapsler. Efter en masse skriv frem og tilbage med Jesper fra Mycoffee fik vi en rigtig god behandling og tilbagebetaling. Stor ros til Jesper for en god kundebetjening

2021幎10月15日

Mycoffee からの回答

Hej Herold. Tak for anmeldelsen, og også her er jeg glad for at vi fandt en god lÞsning for alle. Bedste hilsner Jesper//MyCoffee

Kapslerne fungerer desvÊrre ikke

Kapslerne fungerer desvÊrre ikke, for min kaffemaskine kan ikke presse huller i dem og nu duer det slet ikke mere, da de bare krÞller sammen og intet vand kommer igennem.

2021幎6月8日

Mycoffee からの回答

Hej Charlotte. Problemet skyldes formentlig at en kapsel har sat sig fast i maskinen. Det har ikke noget med kapslerne at gÞre, men noget der sker i ny og nÊ på alle maskiner. Bedste hilsner Jesper//MyCoffee

LÊkker kaffe og service

Jeg har vÊret kunde hos Mycoffee.dk i et års tid og har aldrig oplevet andet end lÊkker kaffe og fantastisk service

2021幎6月2日

Mycoffee からの回答

Hej Lise. Tak for din gode anmeldelse. Jeg er glad for at du kan lide kaffen ;-) Bedste hilsner Jesper//MyCoffee