Mycoffee レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Direkte svineri….. Jeg blev bekymret over flere ting, jeg oplevede i forbindelse med håndteringen af kaffe og kaffekapsler hos virksomheden. Jeg oplevede blandt andet, at kaffekaps... もっと見る

5つ星のうち1の評価

ADVARSEL - Pas nu på! Dette er ikke et firma (MyCoffee) der sælger kaffe, men derimod 'medlemskaber'. MyCoffee hæver bare 149,00 hver måned på min konto uden at levere varen eller sende en kred... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg glædes ved at kunne spørge mine gæster om, hvilken kaffetype, de gerne vil smage, og så servere en kop nybrygget og velsmagende kaffe. Lidt ligesom ved god vin! Fantastisk at kunne have variation... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Jeg har uden held forsøgt at opsige mit abonnement. Jeg kan udskyde min næste levering i flere år, men jeg kan ikke afslutte mit abonnement. Har både forsøgt at chatte med firmaet og sendt mail. H... もっと見る

企業情報

1. コーヒー店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Vi er kaffenørder og ønsker at dele vores passion med ligesindede. Vores kaffekapsler er skabt ud fra tre grundprincipper: pris – bæredygtighed – økologi. Simpelthen fordi vi mener, at kaffe generelt er for dyr og at vi sagtens kan levere god kvalitet til gode priser uden at belaste vores klima. Bestil en prøvepakke i dag og bedøm selv resultatet!

期待以下

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1件

レビューを書く

Helt tilfreds

Fremragende kaffe til billige penge. Jeg er helt vild med deres "Supreme"-kaffekapsler som er dejlig fyldig i smagen. Jeg købte nemt kaffekapslerne på deres webshop og de blev hurtigt leveret. Kan anbefale deres kaffe.

5つ星のうち5の評価

Økologisk kaffe og bionedbrydelig kapsler. Leveret til døren dagen efter bestilling. Mange varianter kaffe og alle kan anbefales

ADVARSEL - Pas nu på

ADVARSEL - Pas nu på!
Dette er ikke et firma (MyCoffee) der sælger kaffe, men derimod 'medlemskaber'.
MyCoffee hæver bare 149,00 hver måned på min konto uden at levere varen eller sende en kreditnota.
Jeg tvivler på at dette er lovligt iflg. markedsførings loven.
Vi må se hvad ombudsmanden siger.

Jeg kan på det kraftigste fraråde at have med MyCoffee at gøre især når der er seriøse kaffe firmaer som leverer punktlig så som f.eks CAFFEDRENGEN

OPDATERE SVAR FRA EJER AF MYCOFFEE.DK!

MyCoffee.dk har pr. 1. August fået nye ejere. Vi har så vidt muligt forsøgt at kontakte alle gamle anmeldelser her på trustpilot telefonisk eller via email.

Mycoffee.dk har i dag INTET med medlemskab, abonnement eller andre ting at gøre.
Hjemmesiden fungerer som en helt normal webshop, hvor man kan købe sin kaffekapsler og alm. Kaffe efter behov.

Vi har fuld forståelse for anmeldelserne herinde, da tidligere ejer tydeligvis ikke har levet op til deres ansvar.
Alle tidligere anmeldelser som vi har været i dialog med telefonisk eller på email efter overtagelse, har vi sendt gratis kaffe, eller kaffekapsler til for at undskylde for deres oplevelser med tidligere ejer.

5つ星のうち5の評価

Det er en ommer - og en god slags!

Super god stil af ny ejer at tage fat i gamle kunder og give en saglig forklaring og ikke engang forsøge ny salg. Havde været så meget nemmere at starte forfra. Stor respekt herfra. Jeg kigger på trods af første dårlige oplevelse, gerne forbi shoppen nu. Jeg er end ikke blevet bedt om at ændre min anmeldelse.
Derfor gør jeg det! God stil. God ledelse. God vind med butikken.

2020年8月6日

God kaffe

Kaffen smager rigtig godt, hvilket jo er det vigtigste. Derudover er jeg vild med at kaffen er økologisk og emballagen er bionedbrydelig.

2020年7月18日
5つ星のうち2の評価

Fin kaffen men tvivlsom moral

Kaffen og levering er fin, men deres forretningsmodel er baseret på at folk glemmer at bestille den kaffe de har betalt for hvorved pengene er tabt

2020年7月9日

Fuld tilfredshed med MyCoffee

Fuld tilfredshed med MyCoffee. Let at bestille og hurtig levering. Altid let at komme i dialog med.
Meget tilfreds og vil klart anbefale alle.

2020年6月11日

Hej Camilla

Ved ikke om du er klar over det, men du kan sagtens ændre din kaffeperiode til hver 2. uge, og hvis det heller ikke er nok, så kan man bare skrive til mig på hay@mycoffee.dk. Så får man tilsendt et link. Det er ikke helt optimalt, og vi er ved at få udviklet muligheden for at fornye medlemsskab når det passer en. :-)

Dina

5つ星のうち2の評価

Husk at bestille selv hver måned

Jeg har prøvet flere af de nye kapselbrands og synes faktisk MyCoffee har de bedste. Jeg er også vild med konceptet om bionedbrydelige kapsler ligesom at indpakningen minimeres. DOG kommer her årsagen til de 2 stjerner... Når man bestiller varer på abonnement, så forventer man at de kommer med en vis kadence. Jeg har nu erfaret at man selv skal bestille hver måned (og ja - det kan man godt læse sig frem til), men de øvrige abonnementer jeg har (fx Organic basics, Undy og i øvrigt også andre kapselabonnementer) så kommer varen med fast interval. MyCoffee har valgt en FitnessWorld tankegang hvor man betaler for sit abonnement - også selvom du ikke bruger det. Forskellen i min optik er, at FitnessWorld mere stiller en service til rådighed (ligesom Spotify, Netflix osv.), mens at betaling for fysiske produkter ikke burde være noget man går ind og bestiller selv hver måned - så ryger ideen med konceptet jo.

2020年6月8日

God kundeservice

Har lige modtaget fin kundeservice og det sætter jeg stor pris på! Ønsker firmaet al mulig held og lykke fremover med deres økologiske tiltag 👍🏻

2020年6月2日

Hej Eva

Mange tak for den fine anmeldelse :-)

Mvh Dina

5つ星のうち5の評価

Helt vild god kaffe til pengene

Helt vild god kaffe til pengene!
Kvaliteten af kaffen er bedre end mange andre lignende udbud på bio-kaffe-kapselfronton

2020年5月26日

Hej Ida

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er også selv helt vilde med kaffen, og især at det både er økologisk kaffe, og bionedbrydelige kapsler. 🌱

Dina

5つ星のうち2の評価

Virkelig god kaffe og kapslerne er…

Virkelig god kaffe og kapslerne er biologisk nedbrydelige - så fedt- men det er så også det. Deres abonnements betingelser er uholdbare. Hvorfor gør I ikke som kaffedrengen, hvor systemet husker sidste ordre og sender den! Hvis man ikke husker at afgive ordre, som det er nu, får du ingenting for dine penge, men det er måske det, de håber på.

2020年5月25日

Dårlig service

Dårlig service. Når man ikke når at bestille kapsler forud for hver levering, så får man dem ikke, og de kan heller ikke levere dem med tilbagevirkende kraft, så man betaler for en vare man ikke får. Der burde være en standardpakke man så kunne ændre på istedet, hvis man har travlt og ikke lige når at bestille.
Som et svar på firmaets kommentar, så vil jeg sige, at det ville ikke kræve meget ændring, at man som forbruger/kunde bestiller en standardpakke, skræddersyet til en selv, og så kan lave ændringer i den standardpakke efter behov. Det ville betyde, at man i travle perioder i det mindste ville få leveret det, man betaler for. For selv hvis man har læst betingelserne, så vil jeg tro, at jeg ikke er den eneste, der kunne komme til at glemme at bestille i tide, og dermed mistede de kapsler (når nu de ikke kan leveres med tilbagevirkende kraft eller overføres til næste bestilling).
Heldigvis kan man finde andre firmaer, der har denne forbrugerorienteret service.

2020年5月14日

5つ星のうち3の評価

Pas på betingelserne! Kaffen kommer ikke automatisk og man kan miste penge.

Ingen tvivl om, at det er god kaffe. Men pas på betingelserne! Jeg betalte for kaffe jeg aldrig fik- helt lovligt i følge deres betingelser.

Jeg havde opsagt mit medlemskab, men det viste sig ikke at være gået helt igennem. Jeg opdager så 3 måneder senere, at beløbene er trukket uden jeg vidste, at jeg stadigt var medlem. Jeg troede så, at jeg kunne opsige mit medlemskab, men selvfølgelig få produkter for de beløb, jeg har indsendt til firmaet. Men nej.

I betingelserne står der nemlig, at pengene går tabt, hvis ikke man selv får husket at bestille sin kaffe.

Man kan få lige så god kaffe andre steder til samme pris, hvor de afsender kaffen automatisk og man ikke ender i en situation som min.

2020年4月30日

Trustpilot エクスペリエンス