Helt igennem en rigtig god oplevelse. Vi havde bestilt en babysengepakke, men modtog i fÞrste omgang kun tilbehÞret. Vi kontaktede kundeservice og fik svar samme dag pÃ¥ en sÞndagen - og tirsdag ha... ãã£ãšèŠã
Fantastisk god service. Afgav en ordre sÞndag aften, hvorefter jeg mandag morgen blev kontaktet, fordi jeg havde bestilt en madras som var mindre end den som passer sengen jeg ogsÃ¥ havde kÞbt. D... ãã£ãšèŠã
Meget nem og overskuelig hjemmeside. Forklarer og guider en til det rigtige valg af bedside. Og sÃ¥ blev min pakke sendt utroligt hurtigt afsted :) Kun lidt ked af babybays eget mÊrke af sengerand.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service fra start til slut! Jeg fik hurtigt svar pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l over mail, og leveringen var bÃ¥de hurtig og problemfri. Indehaveren, Lailah, yder en enestÃ¥ende indsats og formÃ¥r virkelig... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
my copenhagen kid er en dansk blogshop (blog & webshop) med familietestet bÞrneudstyr i smukt design og lÊkker kvalitet. Forestil dig en butik med alverdens tilbehÞr til bÞrn, men i stedet for en butik, er det en blog med personlige anbefalinger og beskrivelser af produkterne - en blogshop! Vi forhandler kendte brands som Konges SlÞjd, Liewood, MarMar og Cam Cam, samt håndplukkede produkter fra eksklusive nichedesignere.
SÞrens Alle 8, 3050, HumlebÊk, ãã³ããŒã¯
- info@mycopenhagenkid.com
- mycopenhagenkid.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super god og personlig service ogâŠ
Super god og personlig service og lynhurtig levering. Alt er godt!
Bedste service jeg lÊnge var oplevet
Bedste service jeg lÊnge har oplevet!
Skrev til mig med det samme hun spottede jeg havde bestil forkert lagen til den seng jeg også havde bestilt! Sparede mig for en del senden.
Ikke sidste gang jeg handler ved dem
Vil 100% anbefale
Rigtig god service og hurtig levering
SuverÊn service!
Henvendte mig med en efterspÞrgsel pÃ¥ en udsolgt vare, der kom prompte et meget venligt og personligt svar fra Lailah som skaffede mig den Þnskede vare ð
Masser af ros og tak her fra ð€
En special situation
Jeg kontaktede Lailah da jeg havde brug for en bÊresele - ikke til en baby men til min hund. Min hund har dårlig ryg og jeg skal bÊre ham op ad trapper , hvilket giver mig dårlig ryg. Lailah var supersÞd og lod mig prÞve om meshslyngen kunne bruges. DesvÊrre lykkedes det ikke men stadig en super service fra Lailah der straks krediterede den. Så 5 stjerne til super god service - mange tak Lailah
mvh Marianne
Very helpfull guidance and quickâŠ
Very helpfull guidance and quick delivery!
Konkurrencedygtige priser
Konkurrencedygtige priser, hurtig levering i sikker indpakning
God service og hurtig betjening
God service og hurtig betjening. Meget venlig indehaver!
Nemt og hurtigt at handle
Nemt og hurtigt at handle, kundeservice ligeså - virkelig sÞde!
Super god oplevelse!
Jeg har fornyeligt kÞbt en lÊkker bedside crib fra Babybay (+ nogle andre småting) fra My Copenhagen Kid. Varerne modtog jeg allerede dagen efter kÞbet, og det var på trods af, at jeg bestilte en fredag eftermiddag. Leveringen er med andre ord super hurtig! Da min mand og jeg var ved at samle sengen opdagede vi desvÊrre, at der manglede fire skruer/dimser. Jeg kontaktede straks My Copenhagen Kid, som hurtigt fremsendte os skruerne. Alt i alt en super positiv oplevelse, og jeg snuser allerede rundt på hjemmesiden og planlÊgger mine nÊste kÞb :-)
Megagod kundeservice
Megagod kundeservice, hvor man hurtigt og venligt får svar på sine spÞrgsmål og det desuden er muligt at Êndre i ordren fsva stÞrrelsen, hvis det siger sig at man har skudt forkert og den rigtige stÞrrelse desuden er på lagret. Jeg har handlet her flere gange og kommer klart igen. Desuden er udvalget af varer nÞje udvalgt og godt.
Super oplevelse!
Jeg vil bestemt anbefale My Copenhagen Kid til alle. Udover super fin service og levering, har vi fået en fin og grundig personlig vejledning fra Lailah ift kÞb af seng til vores sÞn.
Bestilte varen i gÃ¥r formiddag og fikâŠ
Bestilte varen i går formiddag og fik sms besked om her til morgen, at den lå klar til udlevering i pakkeshoppen! Super hurtig og effektiv levering. Produktet lever helt op til forventningen.
God service og hurtig levering
God service og ekstrem hurtig levering!! Klart anbefalingsvÊrdigt.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. God kvalitetð€
Stor anbefaling herfra.
God service, hurtigt levering og lÊkre kvalitets varer :-) Kan klart anbefale, at handle hos mycopenhagenkid.dk
Super hurtig levering
Fantastisk god service.