Helt igennem en rigtig god oplevelse. Vi havde bestilt en babysengepakke, men modtog i fÞrste omgang kun tilbehÞret. Vi kontaktede kundeservice og fik svar samme dag pÃ¥ en sÞndagen - og tirsdag ha... ãã£ãšèŠã
Fantastisk god service. Afgav en ordre sÞndag aften, hvorefter jeg mandag morgen blev kontaktet, fordi jeg havde bestilt en madras som var mindre end den som passer sengen jeg ogsÃ¥ havde kÞbt. D... ãã£ãšèŠã
Meget nem og overskuelig hjemmeside. Forklarer og guider en til det rigtige valg af bedside. Og sÃ¥ blev min pakke sendt utroligt hurtigt afsted :) Kun lidt ked af babybays eget mÊrke af sengerand.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service fra start til slut! Jeg fik hurtigt svar pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l over mail, og leveringen var bÃ¥de hurtig og problemfri. Indehaveren, Lailah, yder en enestÃ¥ende indsats og formÃ¥r virkelig... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
my copenhagen kid er en dansk blogshop (blog & webshop) med familietestet bÞrneudstyr i smukt design og lÊkker kvalitet. Forestil dig en butik med alverdens tilbehÞr til bÞrn, men i stedet for en butik, er det en blog med personlige anbefalinger og beskrivelser af produkterne - en blogshop! Vi forhandler kendte brands som Konges SlÞjd, Liewood, MarMar og Cam Cam, samt håndplukkede produkter fra eksklusive nichedesignere.
SÞrens Alle 8, 3050, HumlebÊk, ãã³ããŒã¯
- info@mycopenhagenkid.com
- mycopenhagenkid.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super god service!
Nem og hurtig levering.
5 store stjerner!
Lailah var til stor hjÊlp, da vi gerne ville lave en Êndring i vores ordre - vi kÞber helt sikkert herfra igen!
Vare leveret pÃ¥ lige under et dÞgn ogâŠ
Vare leveret på lige under et dÞgn og alt i tip top orden!
Virkelig hurtig levering
Super god oplevelse med denne webshop
Super god oplevelse med denne webshop. Har indenfor kort tid handlet der to gange. FÞrste gange fik jeg blandet rundt på tingene, og i stedet for bare at sende min ordrer, kontaktede de mig lynhurtigt for at hÞre, om det var med vilje at jeg havde bestilt som jeg havde, eller om jeg var bevidst om at tingene ikke helt passede sammen (var en seng med ekstratilbehÞr til). Så virkelig en god service og sendte lynhurtigt mine varer efter afklaringen. Anden ordre gik også hurtigt igennem og sendt nÊrmest lige efter :) Dejlig betjening og nem shop.
Super hurtig og venlig service
Super hurtig og venlig service, hurtig levering og så fine varer!
God service og lynhurtig levering!
Hurtigt og sikker levering!
Hurtigt og sikker levering!
Jeg bestilte en bedsidecrip i en weekend og fik leveret den om tirsdagen.
Hurtig levering og fineste varer
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Jeg havde en stÞrre bestilling, som blev sendt i to pakker. Jeg overså simpelthen den ene, så den endte med at gå retur til my copenhagen kid. Jeg skrev til dem og fik svar stort med det samme. De sendte lynhurtigt pakken til mig igen uden ekstra omkostning for mig selvom det var min hovedpine. En del på den seng jeg havde bestilt var desvÊrre beskadiget. Jeg skrev til dem og fik igen lynhurtigt svar, hvor de også beklagede. Jeg modtog en ny del under en uge efter fra fabrikanten selv uden jeg skulle gÞre andet. God oplevelse hele vejen igennem og jeg kommer helt sikkert til at handle hos dem igen.
God og personlig kundeservice
God og personlig kundeservice. Hurtig kommunikation og levering. Der er ikke en finger at sÊtte :-)
Godt produkt og hurtig levering
Dejlig overskuelig hjemmeside og er meget tilfreds med den bedside crib jeg har bestilt. Rigtig hurtig levering indenfor kun få dage.
Hjemmesiden er nem at finde rundt i ogâŠ
Hjemmesiden er nem at finde rundt i og der er masser af god vejledning. Fik en fantastisk service i forbindelse med en fejl jeg havde lavet i min bestilling! Alt i alt en rigtig god oplevelse :-)
Meget hurtig levering og lÊkreâŠ
Meget hurtig levering og lÊkre produkter!
God og hurtig kundeservice, hvis man henvender sig med spÞrgsmål :)
Brugbar information om produkter pÃ¥âŠ
Brugbar information om produkter på hjemmesiden er helt sikkert et kÊmpe plus.
Hurtig levering
Hurtig levering! Og jeg er rigtig tilbreds med min ordre.
Hurtig og forsvarlig afsendelse af mitâŠ
Hurtig og forsvarlig afsendelse af mit kÞb.