Mylène レビュー

9,246
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Les prix sont raisonables comparés à d'autres marques. La réaction et réponses sont rapides et efficaces. Délais de livraison respecté. Dommage que vous ne livrez pas dans tous les pays d'Europe. Règl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heel "heelzame "werking! Moeder 88 had altijd pijn in haar onderbenen, deze voor het slapen gaan ingestreken iedere avond. Nu een week later voelt het nog goed. Keurig mooi verpakt en echt de oude... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Produit qui sent extrêmement bon pour les sols je ne regrette pas mon achat j'aimerais si possible avoir quelques échantillons pour les produits vitres ou autre

5つ星のうち5の評価

Producten zijn kwaliteitsvol, deftig verpakt bij de levering. Een product die we heel graag in het gamma zouden terugzien is "Free gift - Hair & Body Mist 100 ml" dit kunnen we blijkbaar niet bestel... もっと見る

企業情報

1. 化粧品店

当該企業による記述

Mylène biedt een breed assortiment van huid tot huis, met hoogwaardige verzorgingsproducten en interieurartikelen. Ontdek onze producten zowel op de webshop als tijdens persoonlijke homeparty's, waar je deskundig advies krijgt en jouw schoonheid en comfort centraal staan.

連絡先

Fijne producten.

2026年7月22日

Beste mevrouw Manders,

Hartelijk dank voor uw fijne review!

Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze producten. We waarderen uw feedback enorm.

Bedankt voor uw vertrouwen in Mylène. We hopen u ook in de toekomst nog van dienst te mogen zijn.

Beste mevrouw Cleeren,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze wasproducten. We zijn blij dat ze aan uw verwachtingen voldoen en dat u de kwaliteit ervan waardeert.

Bedankt voor uw vertrouwen in Mylène. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

5つ星のうち5の評価

Het is een goed product en makkelijk te…

Het is een goed product en makkelijk te bestellen

Beste heer Boogaard,

Bedankt voor uw positieve review!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze producten en dat u het bestelproces als makkelijk ervaart. We vinden het belangrijk om onze klanten een aangename en eenvoudige winkelervaring te bieden.

steeds correct en snel

steedscorrect en steeds zeer snelle levering!!!!

Beste mevrouw Cox,

Bedankt voor uw positieve review!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze correcte service en de snelle levering. We doen er alles aan om onze klanten een vlotte en aangename winkelervaring te bieden.

Beste mevrouw Hupko,

Bedankt voor uw positieve review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze producten. We zijn blij dat de kwaliteit ervan aan uw verwachtingen voldoet en waarderen het dat u dit met ons deelt.

5つ星のうち5の評価

Ik heb zelf jaren gedemonstreerd voor…

Ik heb zelf jaren gedemonstreerd voor Mylène. Dus ik ken het goed

Beste,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u Mylène zo goed kent en dat u jarenlang als demonstratrice deel heeft uitgemaakt van onze organisatie. We waarderen het enorm dat u uw ervaring en vertrouwen in onze producten met ons blijft delen.

5つ星のうち5の評価

Heel snelle levering en super goede…

Heel snelle levering en super goede producten
Al 33 jaar fan

Beste mevrouw Claus,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Het doet ons veel plezier om te weten dat u al 33 jaar fan bent van Mylène.

Très bons produits

Produits utilisés depuis de nombreuses années lors de démonstration. Commandės pour la première fois car plus de démonstrations. Facilité de recherche sur le site et envoi rapide.
Contente de pouvoir commander en direct.

2026年7月20日

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre belle évaluation !

Nous sommes ravis de lire que vous appréciez nos produits depuis de nombreuses années. C’est un plaisir de savoir que vous êtes toujours satisfaite de leur qualité et que vous trouvez facilement vos produits sur notre site. Nous sommes également heureux que la commande en ligne et la livraison rapide répondent à vos attentes.

Merci pour votre confiance en Mylène. Nous espérons pouvoir vous servir à nouveau dans le futur.

Cordialement,
L’équipe Mylène

5つ星のうち3の評価

Produits solaires intéressants mais je…

Produits solaires intéressants mais je ne les achète que quand il y a une promotion les prix restants élevés pour moi

De très bons produits mais la livraison est déplorable avec UPS .. suivi non tracé heures et dates non respectées quand enfin vous avez l’info sur le colis et malgré le changement de date et de lui le livreur se présente un jour avant … des échantillons seraient les bienvenus dans les commandes .. je précise que c’est une marque que je connais bien depuis toujours

Bonjour,

Merci pour votre retour et votre fidélité à Mylène depuis de nombreuses années.

Nous sommes ravis que vous appréciez la qualité de nos produits. Nous prenons bien note de vos remarques concernant les promotions, la livraison et les échantillons afin d’améliorer continuellement nos services.

Merci encore pour votre confiance.

Belle journée,
L’équipe Mylène

5つ星のうち4の評価

Zeer goeie produchten maar kl formaat

Correcte levering goeie produkten

Beste mevrouw Dickel,

Bedankt voor uw positieve feedback en uw vertrouwen in Mylène.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze producten en de levering. We nemen uw opmerking over de formaten zeker mee.

Veel plezier met uw Mylène-producten!

5つ星のうち5の評価

Netjes en correct geholpen en ook nog…

Netjes en correct geholpen en ook nog eens vlug!

2026年7月17日

Beste mevrouw Hendriks,

Bedankt voor uw positieve review!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en dat u onze hulp als correct, netjes en snel heeft ervaren. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen.

5つ星のうち5の評価

Om dat het goede producten zijn

Om dat het goede producten zijn . Ik gebruik ze al vele jaren , heb nooit geen andere deodorant . Voor mijn haar ook styling en shampoo . Mijn heeft het liefst de scheerzeep van mylene . Het is gewoon kei goed .

Beste mevrouw Smits,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u al vele jaren tevreden bent over onze producten. Het doet ons veel plezier te weten dat onze deodorant, haarproducten en ook de scheerzeep zo goed bevallen bij u en uw gezin.

Zeer tevreden klant.

Ik ben reeds van het begin een klant bij Myléne en ben steeds tevreden. Producten zijn niet goedkoop maar zeer goed. Ik ben al een paar keer bij de firma op bezoek geweest, zelfs toen de nertsen nog buiten in kooien zaten en mijn ma nog een Nertsmuts-en pelsje gekocht heeft. Alles top!

Beste mevrouw Bollen,

Hartelijk dank voor uw prachtige review en uw jarenlange trouw aan Mylène.

Wat bijzonder om te lezen dat u al vanaf het begin klant bent en ons al die jaren bent blijven volgen. Het doet ons enorm veel plezier dat u zo tevreden bent over onze producten en dat u zulke mooie herinneringen heeft aan uw bezoeken aan ons bedrijf.

Bedankt voor uw vertrouwen. We hopen u nog vele jaren als tevreden klant te mogen verwelkomen!

Fijne producten lijn

Gebruik dit merk jaren
Kwaliteit is erg goed
Veel variatie in alles
Fijne producten lijnen
Altijd keurig verzorgd goed ingepakt
Alleen mag boven een bepaald bedrag ook wel een product of korting net als bij de party's 😁

2026年7月18日

Beste mevrouw De Bruijn,

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review!

Wat fijn om te lezen dat u al jarenlang tevreden bent over Mylène en onze producten. We zijn blij dat u de kwaliteit, de variatie in ons assortiment en de verzorgde levering zo waardeert.

Wat betreft de acties: deze vinden regelmatig plaats. Houd zeker onze website en sociale media in de gaten, zodat u op de hoogte blijft van onze toekomstige acties, kortingen en leuke aanbiedingen.

Heel goeie producten !!

Heel goeie producten !!
Gebruik dit al jaren en nig altijd content er van !!

Beste mevrouw Bauwens,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u al jarenlang tevreden bent over onze producten. Het doet ons veel plezier te weten dat u nog steeds zo tevreden bent over de kwaliteit van Mylène en onze producten met plezier blijft gebruiken.

5つ星のうち5の評価

Heerlijk fijne deodorant met parfum

Heerlijk fijne deodorant met parfum, krijg altijd complimenten dat ik zo lekker ruik. Kan ook op kleding gespoten worden.
Erg fijn product.

2026年7月18日

Beste mevrouw van Haren,

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in Mylène.

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze deodorant met parfum en dat u er zoveel complimenten over krijgt. We vinden het geweldig dat u de heerlijke geur en de veelzijdigheid van het product zo weet te waarderen.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Stiptheid kwaliteit

Beste mevrouw Tuypens,

Hartelijk dank voor uw fijne review!

Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over de stipte levering en de kwaliteit van onze producten.

Bedankt voor uw vertrouwen in Mylène. We hopen u ook in de toekomst nog lang van dienst te mogen zijn.

5つ星のうち5の評価

De aftersun is de beste bij Mylène het…

De aftersun is de beste bij Mylène het verzacht direct

2026年5月28日

Beste mevrouw Maes,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat onze aftersun zo goed bevalt en dat u meteen merkt hoe verzachtend het product werkt. Het is altijd leuk om te horen dat onze producten aan de verwachtingen voldoen.

Zeer goede kwaliteit goede service

Zeer goede kwaliteit goede service

Beste mevrouw Embrechts,

Hartelijk dank voor uw fijne review!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en onze service.

5つ星のうち4の評価

Snelle levering, alles in orde.

Beste mevrouw Van Beeck,

Bedankt voor uw positieve feedback en uw vertrouwen in Mylène!

Fijn om te lezen dat uw bestelling snel en correct werd geleverd. We waarderen uw vertrouwen en wensen u veel plezier met uw Mylène-producten.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。