BestÀllde en Linneskjorta och fick en simpel BOMULLS-skjorta !?! Made in China! Efter kontakt med företaget bad de om bild pÃ¥ "skada" och gav adressen till china med hÀnvisning att man ska stÃ¥ för r... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr vÀldigt besviken pÃ¥ mitt köp frÃ¥n Myriam Marcela. KlÀnningen jag fick hem skiljer sig vÀldigt mycket frÃ¥n bilderna pÃ¥ hemsidan. Materialet, utseendet och helhetsintrycket motsvarade inte al... ãã£ãšèŠã
Allt fungerade vÀldigt bra nÀr jag bestÀllde min jacka. Leveranstiden var lite lÀngre Àn förvÀntat, men jag Àr Àndå mycket nöjd med köpet. Rekommenderas!
T-shirten har bra kvalitet och kÀnns skön mot huden. Material rÀtt simpel.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag fick snabb hjÀlp frÃ¥n kundserviceâŠ
Jag fick snabb hjÀlp från kundservice och klÀnningen Àr fin, Àven om upplevelsen i stort Àr ganska vanlig.
Fast and good help with returnâŠ
Fast and good help with return problems. Mina byxor passar nu perfekt.
Sandalerna kÀnns lÀtta och fungerar braâŠ
Sandalerna kÀnns lÀtta och fungerar bra för semestern, Àven om kvaliteten Àr ganska medel.
MaxiklÀnningen Àr bekvÀm och serâŠ
MaxiklÀnningen Àr bekvÀm och ser elegant ut, men helhetsintrycket Àr ganska diskret.
Billig kopia från Kina som ej motsvarar bilderna på hemsida
KlÀderna jag fick motsvarade inte produktbilderna på hemsidan. FÀrgen, passformen och mönstret skiljde sig från produktbilderna. En billig och dålig kopia från Kina. Det framgick inte heller att varorna skickas från Kina och att leveransen tar 3 veckor. Kunden står sjÀlv för retur. Allt detta borde tydliggöras av företaget på hemsidan.
Enligt kundtjÀnsten Àr inget fel. NÀr jag kontaktade kundservice erbjöds jag en rabatt på 20 %istÀllet för en rimlig lösning. Företaget försöker försvåra returer genom höga returkostnader och otydliga villkor.
Oseriöst företag, rekommenderas ej!
Loungesetet Àr mjukt och passar bra förâŠ
Loungesetet Àr mjukt och passar bra för lediga dagar, men designen Àr ganska vanlig.
KÃP INTE!!!!
KÃP INTE!!!!
Jag Àr mycket besviken över mitt köp och kundservicen.
KlÀnningen jag fick motsvarade inte produktbilderna på hemsidan. FÀrgen, passformen och det allmÀnna utseendet skiljde sig tydligt från vad som marknadsfördes. Produktbilderna gav ett betydligt mer exklusivt och strukturerat intryck Àn den verkliga produkten.
Det framgick inte heller tydligt att varorna skickas från Kina och att kunden sjÀlv förvÀntas stå för dyra returfrakter utomlands vid reklamation. Detta borde informeras klart och tydligt innan köp.
NÀr jag kontaktade kundservice erbjöds endast en liten delvis återbetalning istÀllet för en rimlig lösning. Jag upplever att företaget försöker försvåra returer genom höga returkostnader och otydliga villkor.
TyvÀrr kan jag inte rekommendera denna butik baserat på min erfarenhet.
Ren scam
Ren scam. Jag bestÀllde ett par skor och har fortfarande inte fått någonting. De ljuger och sÀger att paketet Àr på vÀg, men det kommer aldrig. KundtjÀnsten Àr helt vÀrdelös och ger bara tomma ursÀkter utan att lösa problemet. Det hÀr företaget lurar sina kunder och tar deras pengar utan att leverera. Undvik till varje pris.
BestÀllde skor för mer Àn 2 veckor senâŠ
BestÀllde skor för mer Àn 2 veckor sen och har fortfarande inte fått mitt paket. Köp inte ifrån de hÀr luffar företaget om du inte vill bli hasslad. Riktiga luffare som Àger de hÀr företaget.
Lurendrejeri?
BestÀllde och betalade för ett par vinterstövlar för en och en halv mÃ¥nad sedan, hos Myriam Marcela. Fortfarande har de inte kommit. Har mejlat kundtjÀnst och fÃ¥tt till svar att mejlet Àr âolevererbartâ. Kommer jag att fÃ¥ stövlarna som jag betalt för? Eller Àr detta lurendrejeri?
Jag bestÀllde en tröja
Jag bestÀllde en tröja, fick en hela annan tröja 3 veckor senare.
Det Àr skitgrejor frÃ¥n typ Temu som deâŠ
Det Àr skitgrejor från typ Temu som de skickar, har betalat alldeles för mycket för en vara som inte Àr lik det jag bestÀllde.
Och jag förstår att det blir svårt att få några pengar tillbaka. Man blir vÀldigt lurad.
Allt fungerade vÀldigt bra nÀr jagâŠ
Jag vill starkt varna andra konsumenterâŠ
Jag vill starkt varna andra konsumenter för âMyriam Marcelaâ. Webbsidan ser professionell ut med fina och lockande bilder, men verkligheten Àr nÃ¥got helt annat. Produkterna skickas frÃ¥n Temu med mycket lÃ¥g kvalitet. PÃ¥ hemsidan stÃ¥r det 4â8 dagars leveranstid, men i verkligheten tog det 3â4 veckor.
NÀr man försöker reklamera sÀger kundtjÀnst att allt Àr "drivet" och att man sjÀlv ska skicka tillbaka varorna till Kina pÃ¥ egen bekostnad. Alternativt erbjuder de 20 % rabatt om man behÃ¥ller produkterna â Àven om de Àr oanvÀndbara.
Jag bestÀllde en svart vinterkappa som visade sig vara tunn, inte varm alls, med prassligt foder och svarta knappar sydda med vit tråd. Jag fick Àven två klÀnningar utan etikett och i så dåligt tyg att jag skÀms att ens prova dem. Storlekarna stÀmmer inte heller överens med det som anges på hemsidan.
Adress och organisationsnummer som anges pÃ¥ sidan Àr kopplade till NederlÀnderna, men de stÀmmer inte överens â organisationsnumret tillhör ett annat företag. Det stÃ¥r att man kan betala med Klarna, men det enda betalningsalternativet var Swish, och nÀr man swishar kommer ett helt annat företagsnamn upp.
Jag har anmÀlt företaget till ARN och Konsumentverket.
VARNING NEJ NEJ bestÀll inte inget hÀrâŠ
VARNING NEJ NEJ bestÀll inte inget hÀr ifrån BestÀllde varm vinter parka, fick hem en betydligt tunnare och passar definitivt inte till kalla vinterdagar. Måtten som anges stÀmmer inte heller. Pris 599 kr.
Ett stort plus för snabb återkoppling via mail.
Blev först erbjuden avdrag på 20%. Ville ha 50% , men fick tillslut 25% vilket innebÀr att jag tillslut fick betala 450 kr för en jacka som åker i soporna
Krånglig returprocess
Varning till andra köpare:
Det Àr vÀldigt svÃ¥rt att returnera en vara om du inte Àr nöjd med kvaliteten eller om storleken inte passar. Returen mÃ¥ste skickas hela vÀgen till Kina, vilket bÃ¥de Àr dyrt och krÃ¥ngligt. Det vÀrsta Àr att returpaketet ofta fastnar i tullen och skickas tillbaka till avsÀndaren. Med andra ord â returprocessen Àr allt annat Àn smidig.
Var dÀrför försiktig nÀr du handlar â du köper kinesisk kvalitet och har i princip inga realistiska möjligheter att göra en retur.
FruktansvÀrt företag
Företag av sÀmsta sorten som Àndrar sin policy och nekar rÀttigheter trots det som står i deras policy på hemsidan.
FruktansvÀrd kundtjÀnst som vÀgrar ge svar och bara vill luras.
BestÀll inte hÀrifrån det kommer ni ångra.
FruktansvÀrt att företag får hålla på såhÀr. LÀr aldrig få tillbaka mina pengar.
Fejk företag som luras
Absolut sÀmsta tÀnkbara hemsida som bara Àr ute efter att luras.
BESTÃLL INTE hÀrifrÃ¥n dom tar pengarna som ni troligen aldrig fÃ¥r tillbaka.
Det hÀr Àr ett drop shipping företag avâŠ
Det hÀr Àr ett drop shipping företag av den vÀrsta sorten!
Allt Àr ruffel och bÃ¥g och deras varor kommer frÃ¥n Kina med sÀmsta möjliga kvalitet. Jag bestÀllde en vÀska som skulle vara i Àkta skinn, det jag fick var nÃ¥got Kina bluff i plast. NÀr jag ville returnera plastpÃ¥sen fick jag reda pÃ¥ att det skulle bli kostsamt att returnera spÃ¥rbart till Kina! Deras lösning var att erbjuda mig endast 20 % tillbaka pÃ¥ vad varan kostade! Ãr förvÃ¥nad att företaget fÃ¥r anvÀnda klarnas betalningslösning dÃ¥ det var det som fick mig att bestÀlla vÀskan. Har informerat klarna om hur oseriöst Myriam Marcela Àr!
Förhoppningsvis kanske jag får tillbaka mina pengar via klarna, jag håller tummarna för detta.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹