Myselfie.se | Skapar glädje och minnen レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Lite snålt med rekvisita men mycket lätt att installera och kul med bilder. Var lite orolig att den inte skulle komma fram i tid på vishan men det gjorde den. Tips: Ös på med egen rekvisita i form... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt fantastisk grej!! Så många fina minnen vi nu fått tack vare denna kamera, den användes flitigt av våra vänner. Dock var ett av benen på stativet trasigt vid leverans, hade ingen tid att spilla så... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi använde Myselfie på vår kick-off, och det blev verkligen en succé! Det var enkelt att sätta upp, smidigt att använda och bilderna blev fantastiska. Våra deltagare älskade möjligheten att ta roliga... もっと見る

5つ星のうち5の評価

När vi fick vår Kamera så var kontakten sne och gick inte att koppla in i ett eluttag. Kontaktade kundservice och de var väldigt tillmötesgående och "räddar" egentligen upp hela uppleveseln med dem.... もっと見る

企業情報

1. パーティー用品レンタル業
  2. 子供向けのパーティー サービス

当該企業による記述

Myselfie skapar glädje och minnen bland folk i alla åldrar. Med en Myselfie förevigar du livets stora ögonblick med roliga och högkvalitativa bilder.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 65

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Bra support och bra leverans

Bra support och bra leverans - proffsigt

2024年11月18日

Hej Ulf,

Vad härligt att höra att du är nöjd med Myselfie! Hoppas vi ses på fler fester framöver! 🎉

Bra service

Enkelt! Trevlig kundservice

Hej Sanaz,

Lyfte feststämningen

Väldigt smidig leverans- den kom i tid som utlovat. Enkelt att få igång utrustningen. Tar väldigt bra bilder- toppen med den digitala fotoboken.
Kul o ha extra ballonger, glitter bakgrund- ett tips. Effektfulla bilder.
Lyfte hela feststämningen. Kommer garanteras hyras igen.

Hej Annika,

5つ星のうち5の評価

Smidigt och bättre för miljön

Fungerar väldigt smidigt med leverans, lägga in företags loggor på fotomaskinen och det blir bra kvalité trotts dålig belysning i lokalen. Bra för miljön att inte skriva ut fotoremsor utan att man scannar en QR-kod istället.

Hej Linn,

5つ星のうち5の評価

Myselfie blev en stor succé på min…

Myselfie blev en stor succé på min 50-årsfest. Gästerna hade roligt medan de tog bilder och jag slapp bekymra mig om annan fotografering och så var det såklart jätteskoj att se alla bilder efter festen. Att det sedan är enkelt och smidigt med leverans, användandet och tillbakaskick gör det hela ännu bättre. Rekommenderas varmt till vilken fest eller event som helst.

2024年11月16日

Hej Katarina,

Smidigt enkelt bra 👍

2024年11月9日

Hej Anders,

Partyhöjare

Enkel, smidig och otrolig rolig partyhöjare!

2024年11月4日

Hej Malin,

5つ星のうち5の評価

Myselfie höjde verkligen stämningen på…

Myselfie höjde verkligen stämningen på festen. Härliga bilder med bra ljus. Lätt och smidig att montera. Perfekt att vi fick in loggan på bilden. En rolig aktivitet och ett minne från festen.mycket uppskattat av gästerna!

2024年11月6日

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans och smidigt att skicka…

Snabb leverans och smidigt att skicka tillbaka. Lätt att hämta bilderna från fotobåset och en allmän stämningshöjare för eventet!

2024年10月24日

Hej Molly,

En stämningshöjare deluxe

En stämningshöjare deluxe. Proffsigt, roligt och enkelt.
Vi kommer att köra igen!

2024年10月25日

Hej Mårten,

5つ星のうち5の評価

Roligt och mycket uppskattat av alla!

Roligt och mycket uppskattat av alla!

Enkelt med transport och montering.

2024年10月25日

Mycket smidigt upplägg!

Mycket smidigt upplägg!
Vi använde oss av Myselfie på ett företagsevent, allting kommer bra förpackat, lätt att sätta upp och och du är igång på max 10 minuter. Stationen har eget mobilt internet, så du behöver inte fundera på uppkopplingar mm.

Det var en mycket populär station på vårt event

2024年10月14日

Hej Andreas,

Mycket bra

Mycket bra
Lätt att hämta och att skicka tillbaka

2024年10月21日

Hej Göran,

Toppen!

Supersmidigt med bokning och leverans. Installationen är superenkel och så snyggt att vi kunde få med en logga. Perfekt med QR kod och bilden direkt till mobilen, som gör det så enkelt att sprida/använda sin bild direkt.

Jag har haft kontakt med Robert hos er som gett mig en fantastiskt service under hela vägen, tack!

2024年10月17日

Hej Anna,

Vad härligt att höra att du är nöjd med Myselfie - och tusen tack för de fina orden om min och vår service. Jag brukar alltid säga att det inte är speciellt svårt att ge god service när man har så fantastiska kunder som vi har.. :-)

Tack för dig och hoppas att eventet blev lyckat!

5つ星のうち5の評価

Det blev en riktig succé under vårt…

Det blev en riktig succé under vårt bröllop! Roliga och fina bilder att se tillbaka på.

2024年10月19日

Så himla roligt!

Så himla roligt!
Alla blev som barn igen med alla utmaningar som vi hade under kvällen!
Vi visade upp bilderna live på storbildsskärm som även det höjde stämningen. 🤩

2024年10月7日

Hej Marie,